مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » انگلستان » مهاجرت تحصیلی به انگلستان

مهاجرت تحصیلی به انگلستان



مهاجرت تحصیلی به انگلستان

کشور انگلستان دارای دانشگاه‌های بسیار معتبر و سطح بالایی در سطح اروپا است. از این رو مهاجرت تحصیلی به انگلستان از جمله اهداف بزرگ بسیاری افراد علاقمند به تحصیل به شمار می رود.

در این مقاله سعی بر این داریم که این موضوع را شکافته و همراه با جزئیات در اختیار شما قراردهیم.

 

مهاجرت تحصیلی به انگلستان

در مهاجرت تحصیلی به انگلستان، سه دوره تحصیلی A-level ، GCSE و foundation وجود دارد. دوره های GCSE و foundation معادل مقطع پیش دانشگاهی هستند که از لحاظ مدت تحصیل و رشته های خاص متفاوت از یکدیگر هستند.

 

تحصیل در مقطع کارشناسی در انگلستان

ادامه تحصیل در مقطع لیسانس بین 3 تا 4 سال به طول می‌ انجامد. مدارکی که در این دوره اعطا می گردد شامل BEd ، BSc ، BA ، BEng  خواهد بود.

سپس با توجه به نوع نمره قبولی در این دوره ها مجاز به انتخاب رشته در مقطع کارشناسی می باشد.

چنانچه متقاضی قصد تحصیل در دانشگاه هایی مانند آکسفورد را دارد، گذراندن دوره A-level الزامی است.

هزینه تحصیل در این مقطع به طور سالیانه به مبلغ 7000 الی 15000 یورو تخمین زده شده است.

مدارک لازم جهت پذیرش

  • جهت اخذ پذیرش می بایست کلیه مدارک تحصیلی و ریز نمرات به صورت ترجمه شده ارائه گردد.
  • چنانچه متقاضی تحصیل در مقطع کارشناسی در این کشور هستید، باید مدرک پیش دانشگاهی را ارائه نمایید.

در غیر این صورت می بایست در دوره های کالج انگلستان شرکت کرده و نمره قبولی کسب کنید.

  • ارائه انگیزه نامه
  • ارائه نامه پذیرش از سوی دانشگاه مورد نظر

 

تحصیل در مقطع کارشناسی‌ارشد در انگلستان

مدت دوره تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد، یک سال است.

متقاضی جهت پذیرش در این مقطع می بایست مدرک زبان انگلیسی آیلتس 5/6 را ارائه نماید.

زمان ارائه درخواست اخذ پذیرش در این مقطع، یک سال پیش از آغاز سال تحصیلی است.

برخی دوره های فوق لیسانس در این دانشگاه ها نیاز به تجارب کاری دارد که به‌عنوان پیش‌نیاز محسوب می گردد.

به طور مثال، متقاضی شرکت در دوره های MBAs می بایست حداقل 2 الی 3 سال سابقه کاری داشته باشد.

 

تحصیل در دوره مقدماتی دکترا (PRE-PHD)

این دوره مختص دانشجویانی است که هیچ گونه تجربه ای در خصوص پروپوزال نداشته و ننوشته اند. در نتیجه تجربه و اطلاعات کاری در این زمینه و مقاله نویسی ندارند.

این دسته از دانشجویان با گذراندن دوره مقدماتی دکترا تجربه مفیدی را جهت بهتر گذراندن دوره دکترا کسب می کنند.

ارائه مدرک کارشناسی ارشد اجباری است. علاوه بر آن چنانچه دوره زبان انگلیسی 9 ماهه گذرانده باشند، می بایست نمره آیلتس 5/5 را داشته باشند.

اما اگر دوره 6 ماهه را سپری نموده باشند، بایستی نمره 6 آیلتس زبان انگلیسی را ارائه نمایند.

 

تحصیل در دوره دکترا (PHD)

آخرین مقطع تحصیلی در دانشگاه ها دوره دکترا است. این مقطع تحصیلی بر پایه پژوهش بنا نهاده شده است. از این رو مقطع دکترا را می توان به صورت تمام وقت یا پاره وقت پشت سر گذاشت.

دانشجویانی که نسبت به ثبت‌نام در دوره‌های دکترای 3ساله اقدام می نمایند، ارائه پایان‌نامه آنها در سال چهارم انجام می‌گیرد.

در این مقطع نیز ارائه مدرک آیلتس 7 زبان انگلیسی از الزامات به شمار می رود.

 

اخذ ویزای همراه در مهاجرت دانشجویی

فرد دانشجو در مهاجرت تحصیلی به انگلستان مجاز به بردن خانواده نیز می باشد. مشروط بر این که اعضای خانواده عضو اتحادیه اروپا و یا سوئیس نباشند. شرایط دانشجو به شرح ذیل است:

  • سن فرزندان دانشجو می بایست کمتر از 18 سال باشد
  • دانشجو در مقطع دکترا مشغول تحصیل باشد
  • دانشجوی دارای بورسیه از سوی دولت به مدت حداقل 6 ماه
  • دانشجو ازسوی یک موسسه آموزش عالی سطح 7 به بالا به‌مدت یکسال مورد حمایت و پشتیبانی قرار گرفته باشد

لازم است بدانید خانواده دانشجو (همسر و فرزندان زیر 18 سال) می‌ بایست هزینه بیمه درمان را پرداخت نمایند.

 

مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی Tier 4

  • ارائه پاسپورت معتبر متقاضی
  • اثبات تمکن مالی و توانایی پرداخت هزینه های تحصلی و زندگی در مدت تحصیل در انگلستان
  • ارائه رضایت نامه در صورتی که سن متقاضی کمتر از 18 سال باشد.
  • مدارک احراز هویت جهت ثابت نمودن ارتباط با قیم قانونی یا والدین
  • ارائه بیمه نامه سلامت

 

شرایط اخذ ویزای Tier4 General (تحصیل عمومی)

  • سن متقاضی می بایست بیشتر از 16 سال باشد
  • نامه پذیرش از دانشگاه یا موسسه جهت تایید ویزای تحصیلی
  • تسلط کافی به زبان انگلیسی
  • توانایی مالی جهت تامین هزینه های زندگی و شخصی و ادامه تحصیل در دوره مورد نظر
  • متقاضی از کشورهای اتحادیه اروپا و سوئیس نباشد.

 

 هزینه زندگی‌دانشجویی در لندن چقدر است؟

هر دانشجو علاوه بر هزینه تحصیلی، هزینه هایی به عنوان هزینه زندگی را نیز پیش رو خواهد داشت.

این هزینه ها با محل سکونت و نوع زندگی او ارتباط مستقیم دارد.

اگر قصد مهاجرت تحصیلی به انگلستان (UKVI) را دارید، می‌ بایست مبلغ 1265 پوند برای هزینه تحصیل در نظر بگیرید.

دانشجویان می توانند کار ضمن تحصیل به صورت پاره وقت داشته باشند. البته ساعات و حقوق دریافتی به مقطع تحصیلی دانشجو مرتبط است.

بنابراین قادر هستند بخشی از هزینه های زندگی و تحصیل خود را پوشش دهند.

 

هزینه ویزای دانشجویی انگلستان چقدر است؟

هزینه ویزای دانشجویی انگلستان به کشور متقاضی (کشور مبدا) بستگی دارد.

بدین معنا که اگر فرد تقاضای ویزای دانشجویی را خارج از خاک انگلستان ارائه نماید، مبلغ 322پوند می بایست بپردازد.

یکی دیگر از هزینه هایی که جهت اخذ ویزای دانشجویی باید پرداخت گردد، هزینه بیمه سلامت متقاضی است.

این هزینه به طور سالیانه به مبلغ 150 پوند برای دانشجویان تعیین گردیده است.

از دیگر شرایط اخذ ویزای دانشجویی اثبات تمکن مالی متقاضی جهت پرداخت هزینه تحصیل و زندگی در انگلستان است.

 

مزایای تحصیل در انگلستان چیست؟

مهاجرت تحصیلی به انگلستان مزایای بسیاری را برای دانشجو به همراه دارد. موارد ذیل از جمله آنهاست:

  • کار حین تحصیل باعث می گردد دانشجو رزومه (CV) خود را به سطح بالاتر ارتقا دهد.
  • موفق به کسب مدرک تحصیلی بین المللی می‌ گردید که در سراسر دنیا معتبر می باشد.
  • بر تجارب شغلی شما افزوده می گردد که این بسیار ارزشمند خواهد بود.
  • می‌ توانید بهترین فرصت های شغلی را در برترین شرکت های جهانی به دست آورید.
  • زندگی در یک کشور اروپایی متمدن و پیشرفته را تجربه می کنید.
  • علاوه بر دوستان قبلی خود، با افراد زیادی از کشورهای دیگر دوست و آشنا می شوید.
  • در زبان انگلیسی مهارت های بیشتری را کسب نموده و تسلط بیشتری می یابید.

شایسته است جهت انجام امور مربوط به مهاجرت به انگلستان و تحصیل در انگلستان از طریق موسسات حقوقی اقدام نمایید.

ما موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت را پیشنهاد می دهیم. این موسسه وکلای زبده و مشاورین متخصصی را در اختیار دارد که می‌ توانند راهنمای شما در این زمینه باشند.

شما عزیزان از طریق تماس تلفنی رایگان یا مراجعه حضوری می توانید اخذ مشاوره نمایید.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *