مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » کانادا » ویزای کاری کانادا در سال 2019

ویزای کاری کانادا در سال 2019



شرایط اخذ ویزای کاری کانادا در سال 2019 تقریبا مشابه با شرایط سابق اما با کمی تغییرات همراه بوده است. اتباع خارجی جهت کار در کانادا نیاز به اخذ ویزا و مجوز کاری خواهند داشت. برای دستیابی به ویزای کار و اخذ مجوز کاری در این کشور راه های متفاوتی وجود دارد.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در این نوشتار به بررسی این مسیرها پرداخته است و همچنین آماده ارائه خدمات مشاوره مهاجرتی به شما عزیزان می باشد. البته بهترین اتفاق برای دستیابی مستقیم به این ویزا داشتن پیشنهاد کاری و یا اخذ امتیاز بالا در فرایند اسکیل ورکر کانادا می باشد.

شما همچنین می توانید با دریافت ویزای تحصیلی کانادا مقدمات اخذ ویزای کار را در این کشور راحت تر فراهم کنید.

برای دریافت ویزای کاری کانادا در سال 2019 چه باید کرد؟

ما در اینجا به نوعی از ویزای کار اشاره داریم که در راستای اخذ امتیاز نیست و نیاز به پیشنهاد کاری از کارفرما دارد. پیش از آنکه بتوانید برای ویزای کاری کانادا در سال 2019 اقدام کنید، یک کارفرما در کشور کانادا باید برای استخدام شما اقدام کند.

کارفرما باید پیش از هر چیز به اداره کار کانادا اعلام کند که به نیروی کار خارجی نیاز دارد. در این صورت اداره نیروی انسانی و مهارت های توسعه می تواند به اداره کار مجوز نیروی کار خارجی را بدهد. شما بلافاصله پس از مشاهده یک فرصت شغلی باید برای دریافت آن اقدام نمائید. شما باید به اداره مهاجرت ثابت کنید که توانایی برآورده کردن خواسته های آن ها را دارید. همچنین در ویزاهای کوتاه مدت کاری به صورت موقت در کانادا خواهید ماند. اثبات توانایی شما می تواند از طریق امتیازاتی که به دست می آورید باشد.

اقدامات لازم جهت دریافت ویزای کاری کانادا 

در مرحله اول باید یک کار در کانادا بیابید که ویژه نیروی کار خارجی باشد. یک کارفرما پیدا کنید و او را متقاعد کنید که پس از پایان قرارداد کانادا را ترک می کنید. برای این کار باید مدارک کافی ارائه دهید. شما باید مدارک مالی کافی داشته باشید. اثبات توانایی برآورده کردن نیازهای مالی خانواده و هزینه بلیط بازگشت به خانه اجباری است.

ارائه عدم سوء پیشینه قضایی الزامی است. گواهی عدم ابتلا به بیماری های خاص همچنین پرونده شما بررسی خواهد شد تا در کشور کانادا مشکل امنیتی ایجاد نکنید. توجه داشته باشید که همه مدارک شما باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد.

آیا ویزا کاری کانادا قابل تمدید است؟

شما حداقل 30 روز قبل از پایان مدت اعتبار ویزای کاری خود باید نسبت به تمدید آن اقدام کنید. اما پیش از این کار، کارفرمای شما باید درخواست دیگری را به اداره کار کانادا تحویل دهد. اگر اعتبار ویزای شما از بین برود اما شما 30 روز قبل تر، درخواست تمدید را ارائه کرده باشید، می توانید به کار در کانادا به صورت قانونی ادامه دهید.

هزینه ویزای کاری کانادا در سال 2019

برای دریافت ویزای کاری کانادا در سال 2019 شما باید هزینه های مورد درخواست سفارت کانادا را پرداخت کنید. این هزینه ها در انواع مختلف ویزای کاری متفاوت است. به طور میانگین، هزینه دریافت ویزای کاری برای هر نفر 390 دلار کاناداست.

در صورتی که همراه با خانواده قصد مهاجرت دارید به ازای هر نفر باید 150 دلار کانادا پرداخت کنید. همه هزینه های شما تنها در نمایندگی معتبر کشور کانادا به صورت نقدی از شما دریافت می شود.

زمان مورد نیاز برای دریافت ویزای کاری کانادا چه میزان است؟

به طور عمومی ویزای کاری کانادا در سال 2019حداقل 150 روز بعد از ثبت درخواست آماده خواهد شد. در صورتی که میزان درخواست های ثبت شده در نمایندگی زیاد باشد، ممکن است پروسه شما طولانی تر شده و تا 90 روز دیگر نیز به طول بیانجامد. برای آگاهی از شرایط انجام پرونده های به روز بر اساس آخرین قوانین مهاجرتی در این کشور می توانید با وکلای مهاجرتی ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مشاوره نمائید.

بهترین استان های کانادا برای اقدام ویزای کاری کدام است؟

خارجی ها می توانند بهترین فرصت های شغلی را در کبک و ساسکاچوان پیدا کنند. البته در این مورد می بایست متناسب با شرایط و قوانین روز اقدام نمود. در صورتی که مدارک خود را شخصا به اداره کار کانادا تحویل دهید، در کبک نیازی به در دست داشت گواهی شغلی نخواهید داشت.

نحواه امتیاز دهی ویزای کاری کانادا چگونه است؟

برای کسب ویزای کاری کانادا شما حداقل باید 67 امتیاز کسب کنید. این امتیاز ها بر اساس معیار های مختلفی تعیین می گردد. در جدول زیر شرایط امتیاز دهی ارائه شده است.

شرایط سنی ( حداکثر 10امتیاز)
کمتر از 170
184
196
208
49-2110
508
516
524
532

 

وضعیت تحصیلی ( حداکثر 25 امتیاز)
عنوانامتیاز
مدرک دکترا و یا کارشناسی ارشد و حداقل 17 سال سابقه تحصیل تمام وقت25
دو یا چند مدرک تحصیلی در مقطع لیسانس و سابقه 15 سال تحصیل تمام وقت

در دست داشتن یک مدرک لیسانس سه تا چهار ساله با اعتبار مورد تایید نظام آموزشی کانادا و سابقه 15 سال تحصیل تمام وقت

22
مدرک تحصیلی لیسانس دو ساله و سابقه 14 سال تحصیل تمام وقت

و یا مدرک فوق دیپلم و سابقه 14 سال تحصیل تمام وقت

20
مدرک تحصیلی و تحصیل یک ساله در دانشگاه و سابقه 13 سال تحصیل تمام وقت15
مدرک پیش دانشگاهی و سابقه 12 سال تحصیل تمام وقت12
مدرک دیپلم و پایان دوره دبیرستان5

 

سابقه کار (حداکثر 21 امتیاز)
عنوانامتیاز
1 سال سابقه کار15
2 سال سابقه کار17
3 سال سابقه کار19
4 سال سابقه کار21

امتیازات زبان و انطباق پذیری کانادا

برای اخذ ویزای کاری کانادا باید مدرک زبان معتبری را ارائه دهید. هر نمره از مدرک زبان به شما امتیاز متفاوتی را می دهد. اگر متاهل باشید همسر شما نیز می تواند به شما امتیازاتی را دهد. در جدول های ذیل ما نحوه دریافت امتیازات را برای نمره زبان و عوامل مربوط به همسر ارائه داده ایم.

زبان خارجه انگلیسی و یا فرانسوی (حداکثر 24 امتیاز)
عنوانامتیاز
نمره سطح عالی16
نمره سطح متوسط8
نمره سطح ابتدایی2
زبان بین المللی دوم
عنوانامتیاز
نمره سطح عالی8
نمره سطح متوسط8
نمره سطح ابتدایی2

 

وضعیت تاهل( حداکثر 5 امتیاز)
عنوانامتیاز
اگر همسر شما دارای مدرک دکترا  یا کارشناسی ارشد باشد5
اگر همسر شما دارای مدرک کارشناسی باشد4
اگر همسر شما دارای مدرک فوق دیپلم باشد3
4 سال سابقه کار21

 

سازگاری
عنوانامتیاز
اگر همسر شما حداقل دو سال به صورت تمام وقت در کشور کانادا تحصیل کرده باشد5
اگر یکی از اعضای خانواده همسر شما در کشور کانادا باشد5

 

توجه داشته باشید که این نوع امتیاز بندی یک امتیاز بندی کلی و فدرال است. در برخی از استان های کانادا نظیر کبک، جدول امتیاز بندی متفاوت است. در بسیاری از استان ها، نیروی کار مجرد، شانس بیشتری برای اخذ پذیرش کاری دارند. اگر قصد مهاجرت از طریق کار را دارید ویزای کار آلمان را نیز بررسی نمائید زیرا مسیر به مراتب راحت تری را برای اخذ اقامت طی می نمائید.

درآمد سالیانه مردم کانادا به چه صورتی است؟

درآمد ماهیانه مردم کانادا به طور متوسط، پس از پرداخت مالیات، 3000 تا 4000 $ در ماه است. بنابراین آن ها سالیانه حداقل 36000 $ کانادا درآمد خواهند داشت. اقتصاد قدرتمند، نرخ بالای اشتغال و وجود فرصت های شغلی، کانادا را به یک مقصد مهاجرتی تبدیل کرده است. دریافت ویزای کاری کانادا در سال 2019 بهترین راه مهاجرت به این کشور است، البته آسان نیست.

با این حال شما باید به صورت رسمی درخواست خود را به اداره کار کشور کانادا تسلیم کنید. مدارک شما باید از نظر حقوقی دارای اعتبار کافی و متناسب با قوانین ارائه شده باشد. به طور کلی با توجه به شرایط سخت اخذ ویزای کاری کانادا درحال حاضر بهترین راه ورود به کانادا تحصیلی می باشد که می توانید شرایط ویزای تحصیلی کانادا را نیز بررسی نمائید. در تهیه این مدارک و ترجمه و تائید آنها و همچنین طی نمودن این مسیر از یک وکیل کمک بگیرید.

مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، با تجربه کار در این زمینه، آمادگی همیاری شما را خواهند داشت.



  1. vida گفت:

    هنگام ارسال درخواست وقت سفارت کانادا چه چیز باید با خود بیاورم؟

  2. تبسم شایگان گفت:

    سلام آیا با داشتن کارفرما میشه دیگه آیلتس بالا نگرفت و با آیلتس ۵ اقدام کرد؟

  3. پدرِ پسرشجاع گفت:

    با زبان انگلیسی بهتر میشه کار پیدا کرد یا انگلیسی؟

  4. صبا صابری گفت:

    سلام
    لطفا در مورد ویزای تحصیلی کانادا توضیح بدید.
    و شما برای ویزای کاری کانادا خدماتی ارائه می دهید؟
    ممنون بابت سایت به روزتون

  5. محمد گفت:

    من با بعد از 2 بار رفتن تونستم پیشنهاد کاری از کانادا بگیرم

  6. amir abbas گفت:

    بابت مطلب خوبتون تشکر میکنم میخواستم بدونم که با توجه به شرایط فعلی کشور آمریکا امکان گرفتن ویزای کاری در این کشور هست یا خیر اگه امکانش وجود داره در این مورد هم مطلب بذارید

  7. امیر صبوری گفت:

    عالی بود

  8. سعید گفت:

    چطور میشه از فرصت های شغلی کانادا اطلاع پیدا کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *