مهاجرت به کشور کانادا

مهاجرت به کشور کانادا

مهاجرت به کشور کانادا

مهاجرت به کشور کانادا یکی از گزینه های مورد توجه ایرانیان می باشد، هر ساله متقاضیان زیادی برای بهتر شدن شرایط زندگی تصمیم به مهاجرت به کانادا می گیرند. برای مهاجرت به این کشور روش ها و طرق مختلفی وجود دارد که متقاضیان باید با توجه به شرایط خود بهترین روش را انتخاب کنند و ویزای مربوطه را دریافت کنند. با توجه به افزایش درخواست افراد برای مهاجرت به کشور کانادا کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در این نوشتار تصمیم دارند به بررسی راه های مهاجرت به کشور کانادا بپزدارند. اگر شما نیز قصد مهاجرت و اقامت در کشور کانادا را دارید تا پایان ما را همراهی کنید.

اطلاعات عمومی در رابطه با کشور کانادا

این کشور با مساحتی بالغ بر 9984670 کیلومتر مربع در قاره آمریکا شمالی جای گرفته است، کشور کانادا از شما تا اقیانوس منجمد شمالی، از شرق تا اقیانوس اطلس و از غرب تا اقیانوس آرام گسترده شده است. کشور کانادا چهارمین کشور پهناور از نظر خشکی در جهان محسوب می شود.

شهر تورنتو و شهر اتاوا بزرگترین شهرهای کشور کانادا هستند که به عنوان پایتخت کشور کانادا شناخته می شوند. بخشی زیادی از کشور کانادا به دلیل نزدیکی به قطب شمال و سرمای طاقت فرسا خالی از سکنه می باشد. کشور کانادا دارای جمعیت 35 میلیون نفری می باشد. شهروندان این کشور به زبان انگلیسی به مکالمه می پردازند. واحد پول رایج در کشور کانادا، دلار کانادا با علامت اختصاری CAD می باشد.

مهاجرت به کشور کانادا از طریق تحصیل

از روش های رایج برای مهاجرت به کشور کانادا تحصیل در دانشگاه ها و موسسات آموزشی این کشور می باشد. در کشور کانادا دانشگاه های معتبر زیادی وجود دارد و در هر دانشگاه شرایط مختلفی برای پذیرش دانشجویان وجود دارد. اما به طور کلی برای اخذ پذیرش از دانشگاه های این کشور لازم است متقاضی مدارکی مانند: آخرین مدرک تحصیلی و ریز نمرات، مدرک معتبر زبان، اسکن از صفحه اول پاسپورت معتبر و گواهی تمکن مالی به دانشگاه مورد نظر ارسال کنند.

برای تحصیل در دانشگاه های این کشور لازم است متقاضی به یکی از زبان های انگلیسی یا فرانسوی تسلط داشته باشد. متقاضیانی که به این زبان ها تسلط ندارند نگران نباشند، زیرا در دانشگاه های این کشور دوره هایی برای آموزش زبان پیش از ورود به دانشگاه در نظر گرفته شده است. پس از اخذ پذیرش از دانشگاه ها مورد نظر لازم است اقدامات لازم را در جهت اخذ ویزای تحصیلی کانادا انجام دهند، به این منظور متقاضی باید مدارک تعیین شده را تهیه و در زمان تعیین شده به سفارتخانه کشور کانادا مراجعه کند.

مهاجرت به کشور کانادا از طریق کار

متقاضیانی که قصد دارند مهاجرت کاری به کشور کانادا را تجربه کنند باید بدانند که متخصصان دارای مهارت و تجربه بر اساس سیستم امتیاز بندی کانادا مورد بررسی قرار می گیرند. مهاجرت از طریق کار و اکسپرس اینتری مهمترین ترین و سریعترین روش برای مهاجرت به کشور کانادا می باشد.

در سیستم اکسپرس اینتری امتیاز بندی بر اساس شاخص هایی مانند موارد زیر حائز اهمیت می باشد:

  • میزان تحصیلات
  • تسلط به زبان
  • انطباق پذیری
  • سابقه کار
  • همسر
  • اقوام درجه یک در کشور کانادا
  • دعوت نامه شغلی دریافت شده از کارفرما یا شرکت معتبری در این کشور

شما می توانید با مطالعه مقاله امتیاز بندی کانادا اطلاعاتی بیشتری در رابطه با سیستم امتیاز بندی کشور کانادا به دست آورید. متقاضیان خارجی و بین المللی که قصد کار در کشور کانادا را دارند باید ویزا کار این کشور را دریافت کنند. به این منظور لازم است متقاضی مدارک ذیل را به سفارتخانه یا کنسولگری کشور کانادا ارائه نماید.

  • دریافت فرم مربوطه و تکمیل آن
  • ارائه دعوت نامه شغلی دریافت شده
  • پاسپورت معتبر با حداقل 12 ماه اعتبار و 2 صفحه خالی
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای کاری و ارائه رسید آن
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه تایید شده
  • مدارک پزشکی
  • مدرک تمکن مالی جهت اثبات توانایی فرد در پرداخت هزینه زندگی تا زمان دریافت اولین حقوق
  • مدرک معتبر زبان
  • ارائه رزومه کاری و سوابق شغلی
  • انگیزه نامه
  • آخرین مدرک تحصیلی
  • بیمه مسافرتی

مهاجرت به کشور کانادا از طریق کار

سرمایه گذاری و مهاجرت به کشور کانادا

یکی دیگر از طرق مهاجرت رایج در بین متقاضیان برای مهاجرت به کشور کانادا، سرمایه گذاری در این کشور می باشد. برای سرمایه گذاری در کشور کانادا روش های مختلفی در نظر گرفته شده است، مانند: خرید ملک در کشور کانادا، ثبت شرکت و کارآفرینی.

برای کسب اقامت در طریق سرمایه گذاری لازم است متقاضی مبلغ CAD800000 (دلار کانادا) را در این کشور به مدت 5 سال سرمایه گذاری کند. بعد از گذشت 5 سال فرد و اعضاء خانواده او می توانند اقامت دائم کشور کانادا را دریافت کنند. متقاضیان باید به این نکته توجه داشته باشند که می توانند در تمامی شهرهای این کشور به جزء شهر کبک اقامت داشته باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با سرمایه گذاری در این کشور به مقاله سرمایه گذاری در کانادا مراجعه کنید.

ازدواج در کانادا

طبق قوانین وضع شده در این کشور برای عزیمت از طریق ازدواج، متقاضی باید دارای اقوام درجه یک به منظور ساپورت مالی در این کشور باشد. دقت نمایید که اقوام شما باید دارای اقامت دائم یا شهروندی کشور کانادا باشند. برای دریافت اقامت دائم از طریق ازدواج با فردی با تابعیت این کشور باید ازدواج شما قانونی و ثبت شده باشد همچنین لازم است با ارائه مدارکی اثبات نمایید که ازدواج شما صرفا جهت دریافت اقامت دائم کشور کانادا نمی باشد.

مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت از طریق ازدواج به کانادا به شرح ذیل می باشد.

  • ارائه مدارک شناسایی
  • ارائه فتوکپی از تمامی صفحات پاسپورت معتبر
  • کارت پایان خدمت
  • ارائه فتوکپی از کارت PR شخص حمایت کننده
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه تایید شده
  • ارائه مدارک ازدواج مبنی بر اثبات قانونی بودن ازدواج

همانطور که مطالعه کردید مهاجرت به کشور کانادا از طریق روش های مختلفی امکان پذیر می باشد متقاضیان باید با توجه به شرایط خود بهترین روش را برای مهاجرت به این کشور انتخاب کنند. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و جامع تر در رابطه با روش های مهاجرت به کشور کانادا با کارشناسان و وکلاء مجرب موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در تماس باشید و یا با دریافت وقت قبلی به صورت حضوری در موسسه حاضر شوید.

2 دیدگاه برای “مهاجرت به کشور کانادا

  1. ریحانه گفت:

    خیلی مطلب خوبی بود.مرسی

  2. ساناز سرمدی گفت:

    مهاجرت به کانادا چقدر هزینه دارد و چقدر زمان می برد؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *