مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » کانادا » ویزای کاری کانادا

ویزای کاری کانادا



ویزای کاری کانادا

مهاجران باید بدانند جهت اخذ ویزای کاری کانادا می بایست با آگاهی از شرایط کنونی اقدام نمایند.

همواره تقاضای کار در کشورهای پیشرفته و صنعتی دنیا طرفدار بسیار داشته است، کشور کانادا از این قاعده مستثنی نیست.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت یار همیشگی شما در انجام امور مهاجرتی است.

درخواست وسیع برای ویزای کاری کشور کانادا خبر از حجم بسیار زیاد مهاجرین برای اقامت کاری در این کشور می دهد.

در برنامه سند چشم انداز کانادا پیش بینی شده است که تا سال 2020 میلادی نزدیک به یک میلیون مهاجر جذب کند.

این نوید یک فرصت برای دریافت ویزای کاری کشور کانادا و اقامت به این کشور را می دهد.

خوشبختانه کانادا با جمعیت کم با توجه به سرزمین های بسیار وسیع همواره خواهان جذب نیروی کار ماهر و کارآمد است.

این امر باعث شده سیل تقاضا از اتباع ملل مختلف برای دریافت ویزای کاری کانادا به این کشور جاری شود.

دولت این کشور برای سامان دهی به این امر پروسه ای را طراحی کرده است تا بهترین ها را انتخاب نماید.

در این مقاله می خواهیم شما را با نحوه دریافت ویزای کاری کشور کانادا و روند رسیدن به آن بیشتر آشنا نماییم .

 

طرق اخذ ویزای کاری کانادا

اشخاصی که تمایل به دریافت این ویزا دارند خوب است بدانند که برای رسیدن به کار و اشتغال در این کشور دو راه وجود دارد.

اولین راه برای اشخاص داشتن پیشنهاد شغلی از کارفرمای کانادایی است.

این راه روشی سخت برای دریافت ویزای کاری کانادا بوده زیرا باید کارفرمائی را پیدا نمود.

در این صورت کارفرما موظف می شود برای جذب نیروی کار بین المللی تمام سوابق مالیاتی خود را به دولت ارائه دهد و به عنوان ضامن مالی آن فرد اقدام کند که طبعا هیچ کارفرمایی حاضر نیست سوابق مالیاتی سالیان متعدد کاری خود را به دولت ارائه دهد.

این یکی از دلایلی است که اکثر کارفرمایان ترجیح می دهند نیروی خارجی نگیرند.

ضمن آن که گرفتن پیشنهاد کاری از کارفرمای کانادایی نیز به تنهایی برای گرفتن اقامت کانادا کافی نیست.

اما شما میتوانید در پروسه Express Entry که امتیازی است و به دست خود شما انجام می شود اقدام نمائید.

بهتر است روش دوم که همان Express Entry  است را با هم بررسی کنیم.

 

Express Entry  چیست؟

Express Entry  روشی آنلاین است که درخواست اقامت دائم برای نیروی کار ماهر را بررسی می کند.

اگر قصد زندگی دائم در کانادا و کار کردن در حرفه ای را داشته باشید این بهترین و کوتاه ترین مسیر است.

البته سخت ترین هم هست و باید در ابتدا ببینیم این روش برای شما مناسب است یا خیر؟

Express Entry  سه برنامه مهاجرتی متفاوت را ارائه می دهد که هر کدام الزامات و نیازمندی های متفاوتی از یکدیگر دارند.

شما می توانید در یک زمان کم و طی 10 الی 15 دقیقه آن را تکمیل نمایید.

سوالاتی که از شما خواهد شد درباره:

ملیت

سن

مهارت زبان

اعضای خانواده

تحصیلات

سابقه کاری

و جزئیاتی از هر نوع پیشنهاد کاری دریافتی

بر اساس سوالاتی که از شما پرسیده خواهد شد اعلام می شود.

که هر کدام یک از این سه برنامه برای شما مناسب است را به شما معرفی می نماید.

اگر یکی از این برنامه ها مناسب حال شما بود لیستی از جزئیات دستورالعمل هایی که باید در ادامه انجام شود به شما ارائه خواهد شد. طبق این برنامه زمانی که یکی از این روش ها مناسب شما بود به عنوان کاندید مهاجرت به کانادا اصطلاحا وارد استخر مجازی خواهید شد و در صورت امکان به کانادا دعوت خواهید شد.

این برنامه کارکنان ماهر را بر اساس مهارت و توانایی فرد برای کمک به اقتصاد کانادا انتخاب می کند.

در این راستا اطلاعات تکمیلی و به روز در وبسایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت بدست خواهید آورد.

 

برنامه های سه گانه Express Entry

  • Federal Skilled Worker Program
  • Federal Skilled Trades Program
  • Canadian Experience Class

برنامه Federal Skilled Worker (Express Entry) :

برای این برنامه حداقل الزامات مورد نیاز شامل :

سابقه کاری در تخصص و حرفه

داشتن مهارت زبان

تحصیلات

شما باید این حداقل الزامات را رعایت کنید تا واجد شرایط شوید

اگر حداقل الزامات را برآورده کنید سپس درخواست شما بر اساس

سن

تحصیلات

تجربه کاری

داشتن پیشنهاد شغلی معتبر

داشتن مهارت زبان فرانسوی یا انگلیسی

و سازگاری ( اینکه چطور با محیط سازگار می شوید ) بررسی می شود

اینها بخشی از 100 امتیازی است که باید برای این عوامل به دست می آورید.

در ارزیابی واجد شرایط بودن برای برنامه نیروی کار ماهر فدرال شما باید از 6 عامل امتیاز مورد نیاز را کسب نمائید.

 

امتیازات پروسه اکسپرس انتری

حداقل امتیاز مورد نیاز 67 امتیاز از 100 امتیاز است.

اگر حداقل امتیاز را بدست آورید یا امتیاز بالاتری کسب کنید برای برنامه Skilled Worker فدرال واجد شرایط هستید.

اگر واجد سایر شرایط باشید به استخر Express Entry وارد خواهید شد.

اما در مرحله بعدی از یک سیستم دیگر برای رتبه بندی استفاده می شود.

در صورت کسب امتیاز کمتر از 67 امتیاز برای این برنامه واجد شرایط نخواهید شد.

برای واجد شرایط شدن و کسب امتیاز بیشتر بهتر است با انجام موارد زیر امتیاز خود را افزایش دهید.

بهبود مهارت های زبان

تکمیل مدارک تحصیلی

دریافت پیشنهاد کار اشتغال در کانادا

 

امتیاز مهارت زبان

توانایی مهارت زبان انگلیسی یا فرانسوی و یا هر دو بسیار حائز اهمیت است.

دانش یکی از این زبان ها یا هر دو آنها به شما در ایجاد اشتغال در کانادا کمک شایانی خواهد کرد.

از مهارت زبان می توانید حداکثر 28 امتیاز بدست آورید. امتیاز بندی زبان در چهار مهارت تقسیم می شود :

  • write
  • read
  • listen
  • speak

معیار تعیین سطح زبان برای انگلیسی مدرک CLB و برای فرانسوی مدرک NCLC می باشد و شما باید حداقل CLB7 برای زبان انگلیسی و یا  NCLC7 را برای زبان فرانسوی بدست آورید. برای بدست آوردن امتیاز زبان دوم نیز باید CLB 5 یا NCLC5 را بدست آورید

زبان اول 24 امتیاز دارد:

Points
First official languageSpeakingListeningReadingWriting
CLB level 9 or higher6666
CLB level 85555
CLB level 74444
Below CLB level 7Not eligible to applyNot eligible to applyNot eligible to applyNot eligible to apply

حداکثر امتیاز زبان دوم 4 امتیاز است که با داشتن CLB 5 یا NCLC 5 بدست می آید.

 

امتیاز تحصیلات در ویزای کاری کانادا

اگر در کانادا تحصیل کرده باشید به مراتب مدارکتان آسان قابل ارزیابی است.

اگر گواهی یا دیپلم و یا مدرکی که نشان دهد دبیرستان یا راهنمایی را در این کشور گذرانده اید امتیاز دارد.

در صورتی که در خارج از کانادا تحصیل کرده اید باید مدرکی ارائه دهید که مدرک شما را هم تراز مدرک کانادایی بدانند.

 

امتیاز سابقه کاری

می توانید با ارائه سابقه کاری به تعداد سال هایی که کار کرده اید امتیاز کامل این قسمت را بدست آورید.

ExperienceMaximum 15 points
1 year9
2-3 years11
4-5 years13
6 or more years15

 

امتیاز سن

از سن نیز در زمان ارائه درخواست امتیاز به دست خواهید آورد که حداکثر آن 12 امتیاز خواهد بود

AgePoints
Under 180
18-3512
3611
3710
389
398
407
416
425
434
443
452
461
47 and older

 

داشتن پیشنهاد شغلی

شما با داشتن پیشنهاد شغلی امتیاز مربوط به آن را به دست می آورید.

این پیشنهاد شغلی باید قبل از شرکت در برنامه Federal Skilled Worker کانادا به شما رسیده باشد.

البته دستیابی به این مدرک نیازمند حضور فیزیکی شما در محیط و یا مهارت بسیار خاص شما دارد.

 

سازگاری با محیط

سازگاری با محیط حداکثر 10 امتیاز دارد و شامل موارد زیر می شود

اگر شما شریک زندگی داشته باشید می تواند از مهارت زبان 5 امتیاز بدست آورد.

اگر در گذشته در کانادا حداقل به مدت 2 سال تحصیل کرده باشید حداکثر 5 امتیاز بدست می آورید

اگر همسر یا شریک زندگی شما حداقل 2 سال تحصیل دانشگاهی در کانادا داشته باشد 5 امتیاز بدست خواهید آورد

اگر در گذشته در کانادا به مدت یک سال کار دائم داشته اید 10 امتیاز  بدست می آورید

اگر همسر یا شریک زندگی شما در گذشته سابقه یک سال کار تمام وقت در کانادا داشته است 5 امتیاز  بدست می آورید

در صورت داشتن اقوامی که در کانادا زندگی می کنند یا شهروند کانادا هستند امتیاز کسب می کنید.

مانند والدین، پدربزرگ مادربزرگ، فرزند یا نوه 5 امتیاز دیگر نیز بدست خواهید آورد.

 

اخذ اطلاعات تکمیلی

دوستان عزیز در این مقاله کوشیده ایم تا سیستم امتیاز بندی کار در این کشور را برای بدست آوردن ویزای کاری کانادا به طور اختصار برای شما عزیزان شرح دهیم اما این بحث مجال کافی برای پرداختن به تمام ابعاد را به ما نخواهد داد.

لذا صمیمانه از شما عزیزان دعوت می نماییم تا در صورت بروز هرگونه ابهام و یا سوال در زمینه ویزای کار کانادا با مجرب ترین کادر مهاجرتی در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمائید تا تمامی اطلاعات مربوط به آن و دیگر روش های مهاجرت را در اختیار شما عزیزان قرار دهند

ویزای کاری کانادا
5 (100%) 3 votes



  1. Arash Seifian گفت:

    شانس ما در اخذ ویزای کاری کانادا چقدره؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *