مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » کانادا » ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا



ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا یکی از انواع پرطرفدار ویزای کانادا است.

کانادا یکی از کشورهایی است که بالاترین سطح آزادی، کیفیت زندگی، رفاه و آموزش و پرورش را دارد.

کانادا کشوری است با فرهنگ گوناگون که در نتیجه مهاجرت اقوام مختلف در طول سالیان دراز حاصل شده است.

روابط پیچیده و طولانی مدتی که با امریکا دارد بر اقتصاد و فرهنگ این کشور تاثیر بسزایی داشته است.

از کانادا به عنوان دومین کشور پهناور جهان نیز یاد می کنند.

نکته جالب توجه در مورد این کشور میزان جمعیت آن است که تنها نزدیک به 37 میلیون نفر را در خود جای داده است که نشان دهنده جمعیت بسیار کم در قیاس با استان ها و قلمرو های وسیع آن است.

 

چرا کانادا

همین کافیست تا نشان دهد چرا کانادا هنوز یکی از جذاب ترین کشورها برای مهاجرت و مهاجرپذیر ترین آنهاست.

کیفیت بالای زندگی، امنیت، پایداری و ثبات اقتصادی بر جذابیت این کشور برای مهاجرت افزوده است.

ضمن اینکه با بهره گیری از سیستم آموزش عالی پیشرفته نظر بسیاری از دانشجویان و دانش آموزان را به عنوان اولین انتخاب در پیشبرد برنامه های تحصیلی به خود جذب می کند.

برای اشخاصی که قصد ادامه تحصیل در کانادا را دارند اولین قدم در زمینه اقامت اخذ ویزای تحصیلی کانادا است.

این کشور به مراتب با آغوش بازتری پذیرای دانشجویان و دانش آموزان برای دریافت این ویزا به نسبت دیگر کشور ها برای تحصیل می باشد لذا سعی ما بر این است که شرایط دریافت این ویزارا در این مقاله برایتان شرح دهیم.

 

دلایل تحصیل در کانادا

شاید در ابتدا برای بسیاری از افراد این سوال پیش آید که چرا همواره از کانادا به عنوان اولین مقصد تحصیلی دانشجویان ایرانی یاد می شود

ممکن است در پاسخ به این پرسش دلایل بسیار زیاد و گوناگونی را ذکر نمود

اما تنها ذکر چند مورد از آنها کافیست تا شما نیز همصدا با دیگر دانشجویان، کانادا را به عنوان اولین مقصد تحصیلی که هر ایرانی از آن یاد می کند تایید نمایید.

  • یکی از این موارد سهولت در اعطای اقامت به ایرانیان است.
  • این امر در راستای سیاستی است که دولت این کشور در جذب مهاجر و دانشجوی بین المللی در پیش گرفته است تا بتواند کمبود نیروی کار و متخصص خود را از این طریق جبران نماید.
  • دومین علت بسیار مهمی که به جذابیت این کشور افزوده است هزینه های پایین اقامت و تحصیل در کانادا نسبت به تمامی کشورهای تراز اول و همسطح خودش مانند امریکا، استرالیا، دانمارک و سوئد است.
  • دانشجویان در حیل تحصیل می توانند به صورت نیمه وقت کار کنند.
  • بعد از تحصیل نیز در صورت تمایل می توانند ویزای خود را به ویزای کاری تبدیل نمایند.
  • همه اینها تنها بخشی از مواردی بود که باعث می شود این کشور همواره برای ما ایرانیان از جذابیت و جایگاه ویژه ای در تحصیل و اقامت برخوردار باشد.

 

نظام آموزشی کانادا

برای تحصیل در کانادا ابتدا باید برنامه تحصیلی خود را مشخص کنید.

در این کشور هر استان سیستم آموزشی و پذیرش منحصر به خود را دارد.

به طور کلی تحصیل در کانادا به دو مرحله تحصیلات عمومی و عالیه تقسیم می شوند:

 

  • مدارس ابتدایی و متوسطه

مدارسی که دانش آموزان را تا سطح 12 آموزش می دهند به عنوان مدارس ابتدایی و متوسطه شناخته می شوند.

این مدارس به دو دوره ابتدایی و متوسطه تقسیم می شوند.

دانش آموزان کشور های دیگر می توانند با دریافت ویزای تحصیلی کانادا در تمامی سطوح ابتدایی و متوسطه تحصیلات خود را در این کشور ادامه دهند.

 

  • موسسات آموزش عالی پس از مدرسه

شامل کالج ها، دانشگاه ها، کالج های حرفه ای خصوصی، و مدارس فنی و حرفه ای می شوند.

هر کدام از کالج ها یا دانشگاه ها دارای قوانین خاصی برای پذیرش هستند

از جمله شرایط، سطح زبان انگلیسی یا فرانسوی می باشند که دانش آموزان باید آنها را کسب نمایند.

 

پذیرش تحصیلی در کانادا

برای تحصیل در دانشگاه ها، کالج ها یا مدارس، ابتدا باید از طرف این موسسات آموزشی پذیرش بگیرید.

همانطور که اشاره کردیم هرکدام از این موسسات مقررات پذیرش منحصر به فردی دارند.

اگر قرار است در مدارس ابتدایی و متوسطه تحصیل کنید، حداقل از شش ماه قبل درخواست خود را ارسال کنید

و اگر قرار است در موسسات آموزش عالی تحصیل کنید از یک سال قبل باید اقدام کنید.

 

مدارک مورد نیاز

هزینه درخواست، هزینه تحصیل، بیمه سلامت، اجاره و هزینه های زندگی در کانادا و مدرک زبان.

پس از تکمیل فرم های درخواست مدارس یا دانشگاه های مورد نظر خود و ارسال برای آنها اگر یکی از این مراکز شما را به عنوان دانشجو یا دانش آموز بپذیرد یک نامه پذیرش برای شما ارسال خواهند کرد که به این نامه برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا احتیاج خواهید داشت.

از نکات حائز اهمیت دریافت بیمه سلامت برای اشخاصی است که قصد ادامه تحصیل در این کشور را دارند.

دولت کانادا هزینه های درمانی دانشجویان خارجی را پرداخت نمی کند.

این بیمه سلامت بسته به شهری که در آن تحصیل می کنید متفاوت است.

 

ویزای تحصیلی کانادا

پس از اتمام فراهم کردن موارد فوق، باید نسبت به اخذ ویزا اقدام کرد.

ابتدا فرم درخواست ویزا بصورت آنلاین پر شده و ارسال می گردد.

سپس برای صدور ویزا ویژگی های بیومتریک (عکس و اثر انگشت) شما را دریافت می کنند

نهایتا مدارک شما را مورد بررسی قرار می دهند تا اطمینان حاصل کنند تمامی اسناد لازم را مهیا کرده اید.

همچنین ممکن است وقتی برای مصاحبه با شما در نظر گرفته شود.

اگر افسر ویزا تشخیص دهد که نیاز به معاینه پزشکی دارید باید آزمون پزشکی را نیز انجام دهید

این پروسه ممکن است سه ماه درخواست شما را عقب بیاندازد.

یکی از مواردی که تحصیل در این کشور را جذاب تر می کند اجازه کار به همسر است.

همسر شما در طول اقامت و تحصیل شما اجازه کار دارد تا کمک خرج شما باشد.

در کمتر کشوری این امکان هست که همراه دانشجو در زمان تحصیل وی اجازه کار تمام وقت داشته باشد.

 

نتیجه گیری

مطالبی که در مقاله بالا پیش روی شما عزیزان قرا دادیم مبحثی اجمالی در مورد ویزای تحصیلی کشور کانادا بود.

امید است تا کمک اندکی به شما عزیزان در اخذ این ویزا کرده باشیم.

با آرزوی موفقیت شما دوستان گرامی در مقاطع تحصیلی خرسندیم از شما دعوت نماییم تا در صورت نیاز به اخذ مشاوره تحصیلی کانادا و دیگر کشورهای مورد نظر با مشاوران مهاجرتی ما در موسسه تماس حاصل فرمائید تا بروزترین اخبار مربوط به مهاجرت تحصیلی را اختیار شما عزیزان قرا دهند.



  1. قشلاقی گفت:

    سلام
    من خودم برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام کردم ولی ریجکت شدم
    شما می تونید مجددا برام اقدام کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *