مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » کانادا » کار پس از تحصیل در کانادا

کار پس از تحصیل در کانادا



کار پس از تحصیل در کانادا

کار پس از تحصیل در کانادا از امور مهم برای دانشجویان خارجی در کانادا است.

تحصیل در کشور کانادا مانند بسیاری دیگر از کشورهای دنیا، مستلزم پرداخت هزینه تحصیلی است.

اما البته تحصیل در این کشور در مقایسه با سایر کشورها، هزینه پایین تری در پی دارد.

ولی بهرحال این تحصیل، هزینه ای در بر دارد و دانشجو باید به دنبال تامین هزینه های تحصیلش باشد.

شاید برخی از متقاضیان از استطاعت کافی برخرودار باشند و بتوانند تمام هزینه ها را از پیش تامین نمایند.

اکثر دانشجویان از این فرصت بهره مند نیستند و لاجرم باید به دنبال راهی برای تامین مخارج باشند.

صرفه جویی حداکثری و کار دانشجویی، دو موردی هستند که نقش بسزایی در این زمیه دارد.

اما مهم تر از کار دانشجویی، کاری است که پس از فارغ التحصیلی و با اتمام تحصیل انجام می شود.

این کار، دیگر نه فقط به منظور تامین هزینه ها بلکه به جهت کسب اقامت آن کشور می باشد.

با یافتن کار متناسب و اشتغال پس از تحصیل است که می توان ویزای خود را تبدیل کرده و اقامت خویش را تمدید نمود.

این مسئله خصوصا برای افرادی حائز اهمیت است که خواستار کسب اقامت دائم و تابعیت کشور جدید می باشند

کانادا کشوری است که بعنوان یکی از مقاصد اصلی مهاجران، عمده دانشجویان خارجی خواستار ماندن در آن هستند.

بنابراین کار پس از تحصیل در این کشور، مسئله مهم و مورد توجهی می باشد.

با تماس با مشاوران موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، درباره کار پس از تحصیل در کانادا بیشتر بدانید.

 

تحصیل در کانادا

از جمله مواردی می باشد که ذهن متقاضیان تحصیل در کانادا را درگیر می نماید.

همان طور که می دانید معمولا هدف از مهاجرت اخذ اقامت دائم و تابعیت می باشد

در این میان از گزینه هایی که جذابیت بالایی برای مهاجرت برخودارند کشورهای انگلیسی زبان می باشد

که در این میان نیز کانادا با وسعت و پهناوری بالا توانسته است مورد استقبال زیادی از افراد قرار گیرد.

مجوز ورود تحصیلی در کشور کانادا از طریق دو نوع پذیرش انجام می شود که این دو نوع عبارتند از:

-تحصیلات دانشگاهی (Degree)

-دوره های مهارت آموزی (Certificate)

تحصیلات در کانادا در تمامی مقاطع انجام پذیر می باشد اما در کنار تحصیلات دانشگاهی متقاضیانی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند و از شرایط لازمه در خصوص تحصیل برخوردار می باشند، می توانند از راه های کم هزینه تری در خصوص تحصیل در دروه های کالج آموزش و مهارت استفاده نمایند که بتوانند از کار پس از تحصیل در کانادا بهرمند شوند.

 

کار حین تحصیل در کانادا

کار حین تحصیل از دیگر مواردی می باشد که توانسته است در کانادا مورد توجه دانشجویان بین المللی قرار گیرد

که این کار در کشور کانادا برای دانشجویانی بین المللی به صورت پاره وقت انجام پذیر می باشد.

دانشجویان پس از اتمام تحصیلات خود در کانادا می توانند از اقامت پس از تحصیل در کانادا با داشتن شروطه لازمه استفاده نمایند

و به کار و اشتغال در کشور کانادا دست یابند.

اما نکته حائر اهیمت این می باشد که پس از اتمام تحصیلات متقاضیان به چه میزان می توانند در خاک کشور کانادا حضور داشته باشند و ویزا خود را به اقامت دائم تبدیل نماید.

در این باب می توان گفت که در هر مقطع نوع اقامت پس از تحصیل متغیر می باشد.

اقامت پس از تحصیل در کانادا بسته به سال تحصیلی متغیر می باشد.

مثلا تحصیل در مقطع لیسانس در کانادا می تواند فرصت سه ساله جستجوی کار را در پی داشته باشد.

 

شرایط کار پس از تحصیل در کانادا

الف)حداقل 18 سال سن داشته باشند.

ب) به طور مدام در کانادا مطالعه داشته باشد و مدت دوره نباید کمتر از 8 ماه باشد.

ج) گواهی از مدرسه دال به تائید و به تصویب رساندن مدارک تحصیلی

فارغ التحصیل از:

-مدارس دولتی بعد از دبیرستان، مانند کالج، دانشکده / دانشگاه فنی و مهندسی CEGEP در کبک

-مدارس دولتی خصوصی که تحت قوانین مشابه با مدارس دولتی فعالیت می نمایند

-مدارس دولتی خصوصی یا متوسطه (در کبک) که برنامه های واجد شرایط 900 ساعت و یا بیشتر را ارائه میدهد

و منجر به تحصیل در رشته های تحصیلی(DEP)  یا ادارۀ رسمی حرفه ای (ASP)

-مدرسه خصوصی کانادایی که می تواند طبق قوانین استانی (به عنوان مثال مدرک کارشناسی یا مدرک کارشناسی ارشد) را به طور قانونی اعطا می نماید.

درخواست مجوز کار پس از مدت زمان 90 روز پس از تکمیل ارائه می گردد

که در حین درخواست متقاضی مجوز اقامت خود را از طریق تحصیل داشته باشید.

کار پس از تحصیل در کانادا

در صورتی که متقاضیان از تمامی شرایط کار پس از تحصیل در کانادا برخوردار باشند نیز می توانند در خصوص ویزا خود اقدامات لازم را انجام دهد

و علاوه بر اجازه کار، متقاضیان می توانند از بیمه درمانی که دولت کانادا ارائه می دهد استفاده نماید.

با توجه به تعداد ایالت ها در کانادا برنامه های مهاجرتی  کار پس از تحصیل در کانادا در هر ایالتی متغیر می باشد به عنوان مثال در استان کبک برنامه ای تحت عنوان  PEQ می باشد که در این نوع برنامه متقاضیان صرفا می بایست از کبک فار التحصیل شده باشند.

نحوه درخواست برای تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری هم می تواند به صورت انلاین هم می تواند با صورت کتبی با مراجه به سفارت انجام پذیر باشد.

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل یکی از بهترین گزینه ها در خصوص مهاجرت به این کشور می باشد

توصیه می شود افرادی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند توجه به پارامتر سن را از دست ندهند.

توصیه می گردد که در خصوص تکمیل اطلاعات در باب مهاجرت و کار پس از تحصیل در کانادا با موسسه سفیران سروش سعادت تماس بگیرید و از آخرین شرایط مهاجرت بهرمند شوید.



  1. ماهان مهندس نیا گفت:

    آیا کار پس از تحصیل در کانادا شرط درآمد دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *