مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » انگلستان » مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل

مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل



مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل

کشور انگلستان به عنوان سرزمین فرصت ها می باشد که بیشتر دانشجویان بین المللی ترجیح می دهند اقامت دائم در انگلستان از راه تحصیل را بعد از اتمام تحصیل عالی دریافت می کنند. مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل موضوع مقاله ما می باشد که باید چه شرایطی داشته باشید که بتوانید از این راه برای مهاجرت اقدام کنید.

 

ویزای تحصیلی کوتاه مدت انگلستان

شما این امکان را دارید برای یک ویزای تحصیلی کوتاه مدت دریافت کنید ولی باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • شما در حال ادامه تحصیل در انگلستان باشید.
  • شما باید واجد شرایط باشید.
  • اگر دانشجو هستید باید یک ویزای استاندارد دانشجویی داشته باشید.

 

برای دریافت ویزا انگلیس شرایط زیر لازم است :

  • باید دوره آموزشی یا کالج زبان که برگزار می شود را شرکت کنید.
  • در مدرسه دولتی امکان دریافت ویزا را ندارید.
  • ویزای کار یا جستجوی کار را نمی توانید تمدید کنید.
  • ویزا به خانواده شما داده نمی شود به عبارت دیگر ویزای همراه ندارید.
  • مدت زمان شما که می توانید در این کشور باشید 6 ماه برای دوره کوتاه مدت که برای افراد پایین تر از 16 سال می باشد و برای مدت 11 ماه برای افراد بالای 16 سال می باشد.

هزینه های ویزای تحصیلی کوتاه مدت انگلستان

  • 93 یورو بابت ویزای شش ماه
  • 179 یورو بابت ویزای 11 ماه

مدت زمان بررسی ویزای تحصیلی کوتاه مدت انگلستان

  • شما این امکان را دارید برای ویزای خود تا 3 ماه قبل از تاریخ سفر به انگلستان درخواست دهد.
  • مدت زمان دریافت ویزا تا سه هفته می باشد.
  • پول کافی بابت حمایت از خودتان بدون کار و کمک از دولت

 

زمانی که شما زیر 18 سال باشید

برای مهجرت به انگلستان از طریق تحصیل، سفر شما و اقامت در انگلیس مکانی مشخص داشته باشید که آن را باید نشان دهید.

موسسه های آموزشی معتبر

  • اعتبار بخشی برای خدمات زبان
  • اعتبار بخشی برای کالج بین المللی
  • اعتبار بخشی بریتانیا
  • دانشکده بازرگانی پل
  • شورای اعتبار بخشی بریتانیا
  • دفتر بازرسی و آموزش
  • Estin در ولز
  • شورای تامین مالی آموزش عالی انگلیس
  • نمایندگی وزارت آموزش و پرورش
  • مدارس بازرسی مستقل
  • دفتر استاندارد های آموزشی
  • آژانس تضمین کیفیت برای تحصیلات عالی
  • خدمات بازرسی مدارس
  • یادگیری زبان انگلیسی به عنوان یک زبان خارجی

 

شرایط لازم برای مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل

  • دوره شما باید معادل درجه انگلستان باشد.
  • دارای سن بالای شانزده سال باشید.
  • مقاله های تحقیقی و پژوهشی ارائه دهید.

 

ویزای دانشجویی درجه چهار- کودک

اگر سن شما بین هفت تا هفده سال است باید مدارک زیر را باید داشته باشید :

  • در یک دوره باید ثبت نام کنید.
  • رضایت کامل از پدر و مادر خود دریافت کنید.
  • از یک کشور که خارج از منطقه اقتصادی در اروپا و سوئیس باشد درخواست ویزا دهید.

مدت زمان حضور برای ویزای دانشجویی درجه 4

  • سن شما و مدت دوره تحصیل شما در مدت ویزای شما موثر می باشد.
  • بازه سنی که درخواست می کنید می تواند در مدت زمان حضور شما موثر باشد.
  • زیر 16 سال تا 6 سال به اضافه 4 ماه بعد از پایان دوره
  • بین 16 تا 17 سال، تا 3 سال به اضافه 4 ماه بعد از پایان دوره

 

مواردی که می توانید در ویزای دانشجویی درجه 4

  • تحصیل در مدارس مستقل و خصوصی
  • درخواست از خارج از انگلستان
  • اقامت خود را می توانید تمدید کنید.
  • بیشتر از شانزده سال باشید امکان کار کردن هم دارید.

 

هزینه ویزای دانشجویی درجه 4

  • هزینه ویزای خارح از انگلستان = 335 پوند
  • هزینه وابسته به این ویزا = 335 پوند

 

مدت زمان حضور برای ویزای دانشجویی درجه 4

  • به مدت یک هفته قبل از شروع دوره که شش ماه یا کمتر می باشد.
  • به مدت یک ماه قبل از شروع دوره، زمانی که دوره شما بیشتر از شش ماه باشد.

 

مواردی که می تواند در ویزای دانشجویی درجه 4

  • برای دوره مطالعاتی
  • کار به عنوان یک متصدی امور دانشجویی
  • امکان درخواست داخل یا خارج از انگلستان
  • امکان درخواست اقامت دائم
  • کار در بیشتر شغل ها
  • تحصیل در یک دوره آکادمیک

 

 

 

کار در انگلستان به چه صورت می باشد؟

طبق قاونین بریتانیا، تمام کارگران حق ایجاد اتحادیه های کاری را دارند، جز کسانی که در اجرای قانون و ارتش هستند. قانون روابط های اقتصادی سال 1999 مقررات مربوط به اتحادیه ها و حقوق کارگران را اصلاح کرد. این قانون حق کارگری را برای اعتصاب رسمی می کند.

علاوه بر این، قانون الزام می کند که همه شرکت هایی که دارای کارمند 20 نفر یا بیشتر باشند، باید اتحادیه را مجاز بدانند. حدود 30 درصد از نیروی کار انگلیس اتحادیه ای می باشند. عضویت اتحادیه ها در بخش ساخت و ساز و تولید بیشتر می باشد. شمار اعتصابات در انگلستان از سال 1990 به میزان 43 درصد کاهش یافته است.

از میان 15 عضو اتحادیه اروپا، انگلستان دارای ششمین میزان از کمترین میزا اعتصاب بوده است. به طور متوسط، شرکت های بریتانیایی به دلیل اعتصاب، 12 نفر در سال را به ازای هر هزار کارگر از دست داده اند.

مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل به چه صورت می باشد؟

یک مشکل عمده که کارگران بریتانیایی را تحت تاثیر قرار می دهد، فقدان تحرک است. کارگران انگلیسی به ندرت محل جغرافیایی را تغییر می دهند، حتی اگر بیکار باشند به دنبال کار در مناطق دیگر نمی روند. کارگران بریتانیایی به طور سنتی از تغییر شغل خود رنج می برند و یکی از پایین ترین نرخ انتقال های شغل در اتحادیه اروپا می باشد. به منظور غلبه بر این پدیده اجتماعی، دولت انواع برنامه های باز آموزی کارگران را تصویب کرده است. باز آموزی کارکنان در انگلستان از سال 1995 تا 2000 به میزان 8 درصد افزایش یافت.

 

چه زمانی ویزای دانشجویی درجه 4 را باید درخواست دهیم؟

شما برای مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل می توانید برای سه ماه قبل از شروع دوره خود نشان دهید. اغلب تصمیم دارند که برای مدت سه هفته قبل از شروع کورس ارائه دهند.

 

ما در این مقاله در مورد مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل می باشد که شما میتوانید با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت ارتباط داشته باشید و با کارشناسان ارشد ما در این زمینه مشورت کنید و ازشون کمک کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *