مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اتریش » مهاجرت به اتریش  

مهاجرت به اتریش  



مهاجرت به اتریش

مهاجرت به اتریش یکی دیگر از گزینه های پرطرفدار مهاجرت است.

راه های مهاجرت به اتریش کدامند؟ آیا برای مهاجرت به اتریش نیاز به مدرک زبان است؟

سریع ترین و بهترین راه های مهاجرت به اتریش کدامند؟

با توجه به شرایط شما کدام راه مهاجرت به اتریش مناسب شماست؟

آیا می توان از راه سرمایه گذاری و ثبت شرکت به کشور اتریش مهاجرت کرد؟

آیا مهاجرت به اتریش به اقامت دائم منتهی میشود؟

آیا می توان پس از اتمام تحصیلات در کشور اتریش تقاضای اقامت کاری نمود؟

این مقاله برای شما همراهان همیشگی موسسه ما  نگارش شده و در این نوشتار سعی شده است در مورد راه های مهاجرت به اتریش و همچنین اخذ اقامت دائم این کشور اطلاعاتی  مفید به شما داده شود.

 

مهاجرت به اتریش

مهاجرت به کشور اتریش نیز مانند سایر کشورهای دنیا، راه های شناخته شده ای دارد.

ازدواج با تبعه اتریش، تولد در اتریش، پناهندگی در اتریش، تحصیل در اتریش، ازدواج در اتریش و سرمایه گذاری در اتریش

از راه های اصلی مهاجرت به این کشور هستند.

 

مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج

در اغلب کشورهای قانونی وجود دارد که افرادی که با یکدیگر ازدواج کنند می توانند تابعیت همدیگر را اخذ نمایند.

به عبارت دیگر می توان گفت که شخص متقاضی میتواند تابعیت همسر خود را نیز اخذ کند.

مثلا یک ایرانی میتواند از طریق ازدواج با تبعه اتریش، اقامت دائم و سپس پاسپورت اتریش را اخذ کند.

ازدواج در کشور اتریش به صورت مدنی انجام می شود

اما می توان ازدواج های مذهبی را نیز به صورت مدنی و قانونی در این کشور ثبت نمود.

سن قانونی برای ازدواج در کشور اتریش 18 سال میباشد. یعنی سن متقاضی و همسرش میبایست حداقل 18 سال باشد.

اگر یک فرد اتریشی در کشور خود بخواهد با یک فرد ایرانی ازدواج کند نیز می تواند اقامت و شناسنامه ایرانی را اخذ نماید بدین منظور افراد متقاضی میبایست ازدواج خود را کنسولگری ایران در کشور اتریش ثبت کنند.

 

مهاجرت به اتریش از طریق تولد

در مبحث تابعیت، برخی از کشورها سیستم خون را پذیرفته اند

به این معنی که تابعیت از طریق خون به فرزند انتقال پیدا میکند

مثلا شخصی که از پدر یا مادر اتریشی متولد شده باشد به تبع آن میتواند تابعیت اتریش را اخذ نماید.

در سیستم خاک نیز شخصی که در خاک یک کشور متولد شود می تواند تابعیت آن کشور را اخذ کند.

اتریش جزو کشورهایی ست که قانون خون را پذیرفته است.

(مادران ایرانی که فرزند خود را در کشور اتریش به دنیا بیاورند نمیتوانند تابعیت (پاسپورت) کشور اتریش را برای فرزند خود اخذ کنند)

 

مهاجرت به کشور اتریش از طریق پناهندگی

پناهندگی راهی سخت و پر ریسک است و معمولا به عنوان راه مهاجرت توصیه نمی شود.

اما در مورد آن ذکر نکاتی ضروریست.

کشور اتریش عضور کنوانسیون ژنو است.

کنوانسیون ژنو بعد از جریانات جنگ جهانی دوم بین چندین کشور جهان به این منظور منعقد شد که اگر فردی در کشور خود در خطر (جانی, مالی و..) بود، بتواند به کشورهای عضو این پیمان رفته و به منظور حفظ امنیت خود در آن کشور مقیم شود.

کشور مقصد موظف است برای فرد پناهجو جای خواب و خوراک و … فراهم کند.

البته ذکر این نکته ضروریست که پرونده فرد پناهجو باید در دادگاه های کشور مورد نظر بررسی شود

و این دادگاه تصمیم میگیرد آیا ادعای فرد مورد نظر حقیقیست یا بهانه ای برای اخذ اقامت آن کشور است.

البته فرد پناهجو چند بار می تواند در صورت رد شدن درخواست اولیه خود مجددا درخواست بررسی پرونده دهد.

اما در هر صورت روش پناهندگی برای کسانی ست که واقعا از نظر جانی در خطر هستند.

 

 

مهاجرت به اتریش از طریق کار

مهاجرت کاری به کشور اتریش برای ایرانیان میسر است.

کشور اتریش جزو کشورهایی است که با کمبود نیروی کار جوان مواجه است.

نرخ بیکاری نیز در این کشور بسیار پایین است (در حدود 5 درصد).

کشور اتریش به منظور تامین نیروی کار خود نوعی از ویزا را ارائه میکند که به متقاضیان اجازه می دهد به کشور اتریش وارد شوند و در این کشور به دنبال شغل باشند.

اصطلاحا این نوع از ویزا را ویزای جستجوی کار می نامند. متقاضی  6 ماه زمان دارد که در کشور اتریش کار پیدا کند.

پس از اینکه شخص در کشور اتریش با کارفرما قرارداد کاری منعقد نمود مدارک کاری خود را به اداره کار و سپس اداره مهاجرت کشور اتریش ارائه داده و کارت اقامت یک ساله کاری دریافت می کند

بعد از آن می تواند خانواده (همسر و فرزندان زیر 18 سال) خود را به کشور اتریش ببرد.

برای اخذ این نوع ویزا متقاضی باید ابتدا شرایط خاصی را احراز کند که بصورت کوتاه به آن می پردازیم:

 

جستجوی کار اتریش

شخص برای واجد شرایط شدن باید حداقل 70 امتیاز از امتیازات زیر را دریافت کند.

مدرک تحصیلی تا حداکثر 40 امتیاز برای متقاضی به همراه دارد:
مدرک تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس: 20 امتیاز
رشته های فنی و مهندسی و همچنین رشته های زیر مجموعه علوم طبیعی : 30 امتیاز
مدرک PHD   : 40 امتیاز

سابقه کاری تا حداکثر 20 امتیاز به همراه  دارد:
سوابق کاری یا کارهای مدیریتی: 2 امتیاز به ازای هر سال
سوابق کاری 6 ماهه در اتریش: 10 امتیاز

مدرک زبان انگلیسی و یا آلمانی حداکثر تا 10 امتیاز:
مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی: مبتدی 5   — پیشرفته 10 امتیاز

شرایط سنی حداکثر تا 20 امتیاز به همراه دارد:
تا 35 سال 20 امتیاز
تا 40 سال 15 امتیاز
تا 45 سال 10 امتیاز

امتیازات اضافه ای که متقاضی میتواند اخذ کند:
افرادی که سالانه حقوق بالایی دریافت میکنند : 20 امتیاز اضافه
افرادی که در کارهای تحقیقاتی فعالیت دارند : 20 امتیاز اضافه
افرادی که دارای لوح تقدیر معتبر  یا ثبت اختراع رسمی هستند : 20امتیاز اضافه
داشتن تحصیلات ابتدایی در کشور اتریش:5 امتیاز

 

پیشنهاد کار در اتریش

نوعی دیگر از ویزاهای کاری در کشور اتریش وجود دارد که با پیشنهاد شغلی قابل دستیابی است

به این نحو که به عنوان مثال یک کارفرما در کشور اتریش یک پیشنهاد شغلی به شما ارائه می کند و خواستار این است که شما را استخدام کند.

بمنظور حمایت از نیروی کار داخلی، کارفرما موظف است که ابتدا این شغل را در اتریش بمدت 3ماه آگهی کند

و در صورت عدم موفقیت در یافتن نیرو 3 ماه دیگر نیز در اتحادیه اروپا این شغل را آگهی نماید.

و باز هم اگر نیروی کار مورد نظر یافت نشد شخص کارفرما می تواند شما را از ایران به عنوان نیروی کار مورد نیاز خود به اداره کار و سپس اداره مهاجرت معرفی نماید.

 

مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت

با توجه به قانون هر کشور در این مورد به شما اجازه داده خواهد شد که پس از گذشت چند سال از سرمایه گذاری و یا کارآفرینی خود اقامت دائم آن کشور را اخذ نمایید.

کشور اتریش نیز از این قاعده مستثنی نیست و شما به عنوان یک ایرانی می توانید پس از ثبت شرکت و سرمایه گذاری به کشور اتریش مهاجرت کرده و بعد از 3 الی 5 سال اقامت دائم این کشور را اخذ نمایید.

البته متقاضیان با اهدای مبالغ بالا به کشور اتریش نیز می توانند اقامت دائم و پاسپورت کشور اتریش را اخذ نمایند که حداقل این میزان 3 ملیون یورو است و بلافاصله بعد از اهدای این مبلغ شما اقامت دائم و پاسپورت خود را دریافت خواهید کرد.

با توجه به اینکه این مبلغ بسیار بالاست شاید مناسب همه متقاضیان نباشد.

متقاضیان میتوانند از راه های ارزانتری به اقامت این کشور دست یابند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

ثبت شرکت و کارآفرینی در کشور اتریش یکی از این راه ها ست.

شما به عنوان یک کارآفرین می توانید انواع مختلفی از شرکت ها را در کشور اتریش ثبت کنید که ساده ترین نوع آنها شرکت های با مسولیت محدود هستند.

 

مهاجرت به اتریش از طریق ویزای تحصیلی

یکی دیگر از راه های مهاجرت به کشور اتریش ,مهاجرت تحصیلی ست.

توجه داشته باشید که ویزای تحصیلی قابل تبدیل به اقامت کاری و نهایتا اقامت دائم خواهد بود.

می توان گفت مهاجرت تحصیلی ساده ترین، کم هزینه ترین و سریع ترین نوع مهاجرت است.

دانشجویان ایرانی می توانند در تمامی مقاطع تحصیلی از دانشگاههای اتریش پذیرش اخذ کنند

و این را در باید در نظر بگیرید که تحصیل در اتریش نیازمند قبولی در دانشگاه سراسری کشور مبدا میباشد.

تحصیل در اتریش تقریبا بصورت رایگان و به زبان آلمانی است.

داشتن مدرک زبان آلمانی اجباری نیست.

پس از پذیرش، متقاضی این امکان را دارد که دوره زبان را در اتریش بگذراند به سطح مورد نظر برسد.

همچنین متقاضیان می توانند در دانشگاه های خصوصی این کشور به زبان انگلیسی تحصیل نمایند

این البته مشمول پرداخت شهریه ای در حدود 5 تا 15 هزار یورو در سال است.

از امتیازات ویژه اتریش برای دانشجویان خارجی امکان اقامت یک ساله پس از تحصیل است که به آنها در رسیدن به اقامت دائم کمک می کند.

در زیر به شما اطلاعاتی از انواع دانشگاه ها، دانشگاه های علوم کاربردی، دانشگاه های خصوصی، و کالج دانشگاه تربیت معلم در اتریش ارائه می شود:

دانشگاه

در دانشگاه جامع سنتی در وین، گراتس، اینسبروک، کلاگنفورت، Linz و سالزبورگ طیف گسترده ای از موضوعات علمی پوشش داده می شود.

دانشگاه فنی و پزشکی اتریش در طیف وسیعی از رشته های نظری و کاربردی نیز بسیار تخصصی متمرکز شده است.

آموزش و پژوهش به عنوان یک نهاد جدایی ناپذیر در دانشگاه های اتریش دیده می شود.

همه رشته های دانشگاهی (علوم انسانی، علوم طبیعی، حقوق، علوم اجتماعی و اقتصادی، پزشکی، فن آوری، علوم استخراج از معادن، منابع طبیعی و علوم کاربردی زندگی و دامپزشکی) ارائه می شود.

 

دانشگاه هنر – سنت و مدرنیته

دانشگاه اتریش از هنر یک فضای ایده آل برای تعامل هنر و علم به دانشجویان ارائه می دهد.

 

دانشگاه های علوم کاربردی (ارائه کوتاه)

از زمان آغاز اولین دانشگاه های علوم کاربردی “برنامه (Fachhochschule) در ترم زمستان از 1994/1995 تقاضای بسیاری برای این دانشگاه ها به ثبت رسیده است.

در زمینه های اقتصاد، گردشگری، فناوری، فناوری اطلاعات، بهداشت، امنیت، رسانه ها و طراحی، دانشگاه های علوم کاربردی دانش آموزان با شرایط لازم برای مشاغل خاص هستند فراهم می کند.

این واحد های آموزش عملی حرفه گرای اجباری و یا کارآموزی مبتنی بر است.

مطالعات شغلی فوق العاده برای این افراد نیز ارائه می شود .

آیا شما علاقه مند به  فن آوری های مدرن ارتباطی، کسب و کار، فرآیندهای بیوتکنولوژی، محیط زیست ترافیک، IT صنعتی، مدیریت بهداشت و درمان، مدیریت تسهیلات یا هر نوع دیگری هستید این دانشگاهها مکان مناسبی برای تحصیل شماست.

 

 دانشگاه کالج آموزش و پرورش معلم

دانشگاه کالج آموزش و پرورش معلم در مقطع کارشناسی آموزش و پرورش درجه یک درس ارائه می دشود .

کالج دانشگاه کشاورزی و محیط زیست تعلیم و تربیت، مدرک لیسانس در آموزش و پرورش ارائه می دهد.

فارغ التحصیلان آموزش متوسطه دراین دانشگاه کالج پس از رفتن از طریق یک روش غربالگری و پس از اتمام موفقیت آمیز یک دوره اطلاعات چهار هفته  که در این مدت به مطالعه دوره های آموزشی در علوم، مطالعات مربوط به موضوع برای احراز صلاحیت تدریس مربوطه و تجربه مدرسه می پردازند .

در جنوب اتریش، Upper Austria، سالزبورگ، تیرول، اشتایرمارک، فورآرلبرگ، کرنتن، و دو در وین و همچنین پنج موسسات خصوصی که توسط دایره اسقفی گراتس، اینسبروک، Linz و وین و توسط یک بنیاد در بورگن لاند این دوره ها را ارائه می دهند .

 

دانشگاه خصوصی

دانشگاه های خصوصی اتریشی آموزشی نوآورانه و با کیفیت بالا دربالاترین سطح علمی را ارائه می دهند .

در زمینه های مدیریت توریسم و هتلداری علاقمندان می توانند در محیطی مدرن به زبان انگلیسی تحصیل نموده

و برای ورود به بازار کار از کاریابی دانشگاه کمک بگیرند.

در انتها یادآور می شویم که قبل از هر گونه اقدام و پرداخت های یورویی برای مهاجرت به اتریش از طریق اخذ ویزای تحصیلی و ویزای کار یا ثبت شرکت در اتریش با کارشناسان مجرب و وکلای ارشد موسسه ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس گرفته و از مشاوره مشاورین ارشد بهره مند شوید .



  1. قزاولی گفت:

    پروسه مهاجرت به اتریش چقدر زمان می برد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *