مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » فنلاند » چگونگی انتخاب راه های مهاجرت به فنلاند

چگونگی انتخاب راه های مهاجرت به فنلاند



چگونگی انتخاب راه های مهاجرت به فنلاند

در این مقاله قصد داریم درباره چگونگی انتخاب راه های مهاجرت به فنلاند مطالبی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

برای مهاجرت به کشور فنلاند و اخذ اقامت از این کشور روش های بسیاری وجود دارد.

آیا شما متقاضیان از روش های مهاجرت به کشور فنلاند در سال 2019 اطلاعاتی دارید؟

 

چرا مهاجرت به فنلاند

فنلاند جز کشورهای اروپایی می باشد، و هر ساله متقاضیان زیادی برای مهاجرت به این کشور اقدام می کنند.

فنلاند جز اتحادیه اروپا می باشد. و جز یکی از کشور های عضو شنگن است.

سطح زندگی شهروندان فنلاند به دلیل اقتصاد قوی در شرایط خوبی می باشد.

اما چگونگی انتخاب راه های مهاجرت به فنلاند از اهمین زیادی برخوردار است.

ایرانیان می توانند برای مهاجرت به کشور فنلاند مهاجرت تحصیلی را انتخاب کنند.

این نوع از مهاجرت روشی مطلوب می باشد، زیرا فرد پس از فارغ التحصیل شدن وارد بازار کار می شود.

و بعد از گذشت پنج سال می تواند اقامت دائم کشور فنلاند را دریافت کند.

اگر فردی در زمان تحصیل با تابعه فنلاند ازدواج کند، می تواند در زمان کمتری اقامت کشور را دریافت کند.

 

چگونگی انتخاب راه های مهاجرت به فنلاند

کشور فنلاند جز امن ترین کشورها در دنیاست، اقتصاد این کشور نیز در شرایط بسیار خوبی می باشد.

راه های مهاجرت:

  • مهاجرت تحصیلی
  • مهاجرت از طریق ازدواج
  • مهاجرت کاری
  • مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

 

 

 

مهاجرت تحصیلی به کشور فنلاند

سیستم آموزشی فنلاند بسیار پیشرفته بوده، و در سطح بالای قرار دارد.

متقاضیان زیادی برای تحصیل در دانشگاه های فنلاند، هر ساله به این کشور مهاجرت می کنند.

در بعضی مقاطع به دانشجویان بورسیه تحصیلی تعلق می گیرد.

در بعضی از دانشگاه های فنلاند دروس به زبان انگلیسی تدریس می شود.

بهتر است افرادی که قصد مهاجرت به کشور فنلاند را دارند، به زبان فنلاندی مسلط باشند.

دانشجویان بعد از فارغ التحصیل شدن می توانند نوع ویزا خود را به ویزا کاری تغییر دهند.

گاهی اوقات ممکن است دانشجویان بعد از پنج سال تحصیل، بتوانند اقامت دائم خود را دریافت کنند.

دانشجویان می توانند در طول دوره تحصیلی کار پاره وقت داشته باشند.

ساعت کار در طول هفته با توجه به مقطع تحصیلی دانشجو تعیین می شود.

 

اقامت های دانشجویی در کشور فنلاند به چه صورت تمدید میشوند؟

دانشجویان می توانند هر ساله اقامت خود را تمدید کنند.

و باید قبل از پایان یافتن اعتبار اقامت نسبت به تمدید آن اقدامات لازم را انجام دهند.

فرد از چه طریقی می تواند اقامت خود را تمدید کند:

  • از طریق سیستم های الکترونیکی
  • از طریق پلیس محلی

با توجه به دانشگاه و رشته تحصیلی دانشجو، شهریه سالانه تحصیلی متفاوت می باشد.

در بعضی از مقاطع مخصوصا مقطع دکترا بورسیه تحصیلی به دانشجو تعلق می گیرد.

به برخی از دانشجویان که عملکرد خوبی در دوران تحصیلی دارند وام تعلق می گیرد.

 

 

مهاجرت کاری به کشور فنلاند

یکی از راه های مهاجرت به کشور فنلاند و دریافت اقامت، مهاجرت کاری می باشد.

اگر فردی نتواند در کاری در سراسر اروپا استخدام شود، دولت این کشور کاری را به فرد معرفی می کند.

افراد می توانند ویزا 6 ماهه کاری را اخذ کنند و به کشور فنلاند مهاجرت کنند.

بعد از پیدا کردن کار فرد می تواند ویزا خود را تغییر دهد و ویزا کاری اخذ کند.

افراد بعد از سه سال کار در کشور فنلاند می توانند، اقامت خود را با توجه به شرایط تعیین شده، دریافت کنند.

 

اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری

از چگونگی انتخاب راه های مهاجرت به فنلاند، میتوان به سرمایه گذاری اشاره کرد.

افرادی که از که دارای سرمایه هستند می توانند برای دریافت ویزا از طریق سرمایه گذاری به فنلاند مهاجرت کنند.

به دلیل وجود هزینه های زیاد، متقاضیان کمی روش سرمایه گذاری را انتخاب می کنند.

ابتدا افراد از طریق ویزا تحصیلی و یا کاری به فنلاند مهاجرت می کنند.

سپس نوع ویزا خود را تغییر داده و ویزا سرمایه گذاری دریافت می کنند.

 

اخذ ویزا از طریق ازدواج

مهاجرت و اخذ ویزا از طریق ازدواج قوانین خاصی دارد.

فرد می تواند با ازدواج با شخصی که تابعیت فنلاند را دارد، تابعیت این کشور را اخذ کند.

فرد باید درخواست خودش را برای ازدواج به مراحعه مربوطه اعلام کند.

فرد باید مدرکی ارائه دهد که نشان دهد در زمان درخواست اخذ ویزا مجرد می باشد.

و اگر فردی طلاق گرفته باشد، یا همسرش فوت شده باشد باید مدرکی از گواهی فوت و طلاق ارائه دهد.

فرد باید ثابت کند که ازدواجش با تبعه فنلاندی صوری نمی باشد.

بعد از گذشت چند سال از ازدواج فرد تابعیت کشور فنلاند را به دست می آورد.

 

اخذ ویزا از طریق تولد

تابعیت از دو طریق به فرد داده می شود:

  • سیستم خون
  • سیستم خاک

در سیستم خون تابعیت از طریق والدین به فرزند داده می شود.

و با سیستم خاک فرزند با تولد درکشوری، تابعیت آن را دریافت می کند.

در کشور فنلاند تابعیت بر اساس سیستم خون می باشد.

  • اگر فرزندی در کشور فنلاند متولد شود و پدر و مادرش تابعیت کشور فنلاند را نداشته باشند.

فرزند متولد شده در خاک فنلاند، تابعیت کشور را دریافت می کند.

و بعد از آن مادر و پد فرزند نیز تابعیت کشور فنلاند را دریافت می کنند.

  • اگر فرزندی در کشور فنلاند متولد شود و والدینش شهروند کشور فنلاند باشند.

فرزند متولد شده آن ها نیزتابعیت کشور فنلاند را دریافت می کند.

 

افراد دارای تابعیت چند گانه

فردی که در کشور فنلاند زندگی می کند. میتواند چند تابعیتی باشد.

یعنی می توانند تابعیت کشوری دیگر را به همراه تابعیت فنلاند دارا باشند.

و افراد می توانند از مزایای موجود در هر دو کشور استفاده کنند.

افراد در هر دو کشور اجازه تحصیل، رفت و آمد و کار دارند.

و در هر زمان که اراده کنند، می توانند تابعیت خود را در کشور فنلاند لغو کنند.

 

هزینه های مهاجرت به فنلاند

تا کنون توضیحاتی درباره چگونگی انتخاب راه های مهاجرت به فنلاند مطرح کرده ایم.

در ابتدا تصمیم فرد باید تصمیم بگیرد که از چه روشی می خواهد اقامت کسب کند.

برای مثال:

فردی که میخواهد برای ادامه تحصیل به کشور فنلاند مهاجرت کند هزینه کمتری می پردازد.

ولی اگر فردی بخواهد در فنلاند شرکت ثبت کند باید سرمایه نسبتا زیادی داشته باشد.

 

دراین مقاله سعی کردیم در رابطه با چگونگی انتخاب راه های مهاجرت به فنلاند اطلاعاتی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

اگر  شما عزیزان می خواهید برای مهاجرت به فنلاند اقدام کنید.

مشاوران موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت شما را در این راه همراهی می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *