انتخاب نادرست مسیر هم میتواند ناشی از عدم آگاهی کافی نسب به آن کشور باشد و هم عدم آگاهی از پتانسیل های رزومه خود متقاضیان. این مقاله، تلاش دارد تا قدمی موثر در افزایش آگاهی افراد، نسبت به شرایط و روش های مهاجرت به فنلاند بردارد.علاوه بر آن علاقه مندان میتوانند با مراجعه به موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، از خدمات مشاوره ای کارشناسان آن، جهت کسب اطلاعات دقیق تر و انتخاب بهترین راه برای مهاجرت به فنلاند، بهره مند شوند.
مختصری در مورد فنلاند
فنلاند، کشوری آرام و زیباست که در منطقه اسکاندیناوی و در شمال اروپا قرار گرفته است. این کشور با جمعیتی در حدود 5/5 میلیون نفر، در مساحتی به وسعت تقریبی 338 هزار کیلومتر مربع واقع شده است. طبیعت فوق العاده زیبا، اقتصاد با ثبات، وجود امنیت، سطح بالای دستمزدها و هزار و یک دلیل دیگر، میتواند مشوق مهاجرت به فنلاند باشد. در بحث شرایط اجتماعی این کشور، رتبه ی اقتصادی و رفاهی این کشور گویاست.
روش های مهاجرت به فنلاند
مهاجرت به فنلاند، به طرق متعددی امکان پذیر است که بسته به دلایل مهاجرت، میتوان بهترین روش را انتخاب کرد. دلایلی همچون ادامه تحصیل، کار، سرمایه گذاری، ازدواج و یا هر دلیل دیگری میتواند باعث فراهم شدن شرایط مهاجرت به فنلاند باشد. در اینجا برخی از روش های مهاجرت به فنلاند بررسی خواهد شد.
مهاجرت به فنلاند از طریق اخذ ویزای تحصیلی
هر ساله، دانشجویان بین المللی بسیاری فنلاند را برای ادامه تحصیل انتخاب میکنند. در سال 2018، هفت دانشگاه معتبر از دانشگاه های کشور فنلاند، در جمع بهترینهای دنیا یعنی در جمع 500 دانشگاه برتر دنیا، قرار گرفتند. به جزء در مقطع لیسانس، در سایر مقاطع تحصیلی فنلاند، رشته های پرتعدادی به زبان انگلیسی، ارائه می شود. اولین قدم در راه مهاجرت به فنلاند از طریق اخذ ویزای تحصیلی، دریافت پذیرش از یکی از دانشگاه های معتبر فنلاند است.
امروزه دیگر تحصیل درفنلاند رایگان نیست اما بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیلی که از طرف دانشگاه های این کشور، به دانشجویان تعلق میگیرد، اجازه سپری کردن دوران تحصیل در فنلاند بدون داشتن دغدغه های مالی را حداقل به دانشجویان دارای رزومه قوی، میدهد. البته دانشجویان در فنلاند اجازه کارکردن به صورت محدود را دارند. دانشجویان خارج از اتحادیه و منطقه اقتصادی اروپا، میتوانند 25 ساعت در هفته کار کنند که این محدودیت ساعت کاری برای ایام فراغت از تحصیل، وجود ندارد. معمولاً دانشجویان بعد از 5 سال حضور و تحصیل در فنلاند، اجازه اقامت در این کشور را میگیرند.
مهاجرت به فنلاند از طریق اخذ ویزای کاری
اولین و مهم ترین نکته در روند اخذ ویزای کاری فنلاند و مهاجرت از این طریق، اینست که باید ابتدا یک پیشنهاد شغلی از طرف کارفرمایی در داخل فنلاند داشت. به صورت کلی توصیه میشود برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به مقاله ی ویزای کاری فنلاند در همین سایت مراجعه کنید. در سالیان اخیر اخذ ویزای کاری کشورهای اروپایی کاریست سخت و زمان بر و به همین دلیل خیل عظیم این متقاضیان به سمت کشورهای اروپایی رفتنه اند که ویزای کار مستقیم صادر میکنند مانند:
المان و اتریش و… البته در مدل دیگری میتوان با دریافت یک ویزای 6 ماهه وارد فنلاند شد و به جستجوی کار پرداخت و پس از یافتن شغل مورد نظر برای ویزای کار اقدام کرد. افراد شاغل در فنلاند، معمولاً پس از 3 سال موفق به گرفتن اقامت فنلاند، خواهند شد.
مهاجرت به فنلاند از روش سرمایه گذاری
این روش برای افرادی مناسب از که توانیی مالی خوبی دارند. به عبارتی اگر فردی بتواند سرمایه ای (شاید بیش از 100 هزار یورو) به فنلاند منتقل کند، شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری فنلاند را خواهد داشت. شاید دلیل عمده آن، شرایط مطلوب اقتصادی و بی نیازی از سرمایه خارجی باشد. خرید ملک در فنلاند، هم امکان اخذ ویزا برای مهاجرت به این کشور را فراهم میکند اما لزوماً به اخذ اقامت فنلاند، منتهی نمیشود.
مهاجرت به فنلاند از طریق اخذ ویزای نامزدی و ازدواج
یکی دیگر از راه های مهاجرت به فنلاند که در آن احتمال دریافت اقامت فنلاند زیاد است، مهاجرت از طریق اخذ ویزای نامزدی و ازدواج است. ازدواج با یک تبعه فنلاند، امکان مهاجرت به این کشور و در نهایت اخذ اقامت فنلاند را فراهم میکند. برای اخذ این ویزا شخص باید مدارکی دال بر مجرد بودن خود ارائه دهد.
مهاجرت به فنلاند از طریق پناهندگی در این کشور
به دلیل مشکلات و خطرات فراوان نمیتوان پناهندگی را به عنوان یک روش مهاجرت توصیه کرد. اما به هر حال پناهندگی نیز روشی است که عده ای از طریق آن موفق به اخذ اقامت فنلاند می شوند. پناهندگی ممکن است بنابه دلایل سیاسی، اجتماعی، قومی، مذهبی، مسائل مربوط به جنسیت و گرایشات جنسی و یا ترس از آزار و اذیت و یا تهدیدات جانی به فرد، اعطا شود.
توجه شود برای درخواست پناهندگی در فنلاند، حتماً باید در این کشور حضور داشت. پناهجویان پس از اعطای درخواست و طی شدن مراحل قانونی به انتظار نتیجه درخواست خود خواهند ماند. درصورت مثبت بودن نتیجه، میتوانند مجوز اقامت فنلاند را اخذ کنند.
مهاجرت به فنلاند از طریق تولد
هرچند نمیتوان تولد را روش مهاجرت نامید اما چون میتواند منجر به اخذ اقامت فنلاند شود و البته که هدف اصلی بسیاری از مهاجران، اخذ اقامت است، در این دسته بندی گنجانده شده است. اهدای اقامت تولد در فنلاند بر اساس خون است. در این مقاله انواع راه های مهاجرت به فنلاند و مختصری از شرایط حاکم بر هریک از آن ها تشریح شد.
علیرغم همه این موارد، انتخاب بهترین روش مهاجرت بسته به شرایط شخصی هر کس میتواند متفاوت باشد و البته استفاده از وکلا و مشاوران خبره در این مسیر میتواند کمک شایانی به متقاضیان نماید. کارشناسان و متخصصان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، با کادری مجرب و توانا با در اختیار داشتن وکلای کاردان و تجارب بین المللی مستقیم ارزنده در این زمینه، در خدماترسانی به علاقه مندان مهاجرت به فنلاند میباشند.
besiar az maqale khoobetoon mamnoonam
سلام آیا ویزایی وجود دارد که بشود به فنلاند برای یادگیری زبان فنلاندی رفت؟
سلام
امکانش هست در مورد ویزای کاری فنلاند توضیح بدید؟
ممنون از سایت به روزتون
بابت مقاله خوبتون تشکر میکنم
ممنون مطالب مفیدی بود
تحمل سرمای اسکاندیناوی به اقامتش آیا می ارزه؟
سلام مرسی از مقالتون. میشه شماره تماس موسسه رو هم بدین؟؟
منم میام (با لهجه بابا پنجعلی)
برای تحصیل فرزندم در فنلاند چطور میتونم اقدام کنم؟
لطفا یه کشور با آب و هوای معتدل معرفی کنید
خیلی ممنون بابت اطلاعات کاملتون
سلام.
ممنون بابت اطلاعات خوبتون.