مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » بلژیک » مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در بلژیک

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در بلژیک



مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در بلژیک

از مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در بلژیک اطلاع دارید؟

کشور بلژیک یکی از کشور های توسعه یافته در قاره اروپا می باشد که با اقتصاد پویا و قدرتمند این امکان را داشته که از لحاظ توجه بسیاری از افراد را به سمت خود برای مهاجرت جلب کند.

کشور بلژیک در بین کشور های اروپایی برای مهاجرت کردن گزینه خوبی می باشد. قانون و مقررات نسبت به کشور های دیگر راحت تر می باشد.

امروزه افراد مهاجرت های زیادی به این کشور داشتن و راه های مهاجرت به این کشور می توان به مهاجرت از طریق تحصیل، مهاجرت از طریق کار، مهاجرت از طریق کار آفرینی، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری اشاره کرد.

 

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در بلژیک دوره کارشناسی

  • ارائه مدارک فارغ التحصیل از دبیرستان و دیپلم
  • ارائه نمره معدل و قبولی دیپلم باید براساس قوانین والونیا، بورکس باشد.
  • مدارک باید مورد تایید دانشگاه های کشور بروکسل باشد.
  • رشته های مانند هنر، مهندسی باید قبل از پذیرش دانشگاه، آزمون ورودی بدهند.
  • ارائه ویزای تحصیلی دانشگاه
  • ارائه مدارک شناسایی و اصل گذرنامه
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه

 

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در بلژیک کارشناسی ارشد

  • ارائه مدارک کارشناسی (لیسانس)، مدت زمان این دوره باید حداکثر تا سه سال باشد.
  • نمره ی کارشناسی باید مورد تایید دانشگاه های این کشور باشد.
  • رشته ای که می خواهید در دوره کارشناسی ارشد آن را ادامه دهید باید مربوط به رشته دوره کارشناسی شما باشد.
  • 120 واحد درسی باید در دوره کارشناسی پاس کرده باشید.
  • ارائه ویزای تحصیلی به این کشور
  • ارائه مدارک شناسایی و اصل گذرنامه
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه

 

لازم به توضیح می باشد که مدرک زبان انگلیسی برای تحصیل در دانشگاه های بلژیک ضروری و لازم می باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در بلژیک دوره دکترا

  • ارائه مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد با نمره قبولی بالا
  • ارائه مدارک زبان انگلیسی آیلتس بالا
  • ارائه ویزای تحصیلی کشور بلژیک
  • داشتن استاد راهنما برای حمایت از شما
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • ارائه کواهی بیمه تحصیلی و پزشکی

 

کمک مالی بورسیه دانشگاه گنت بلژیک

این دانشگاه در کشور بلژیک می باشد که برای دانشجویان فوق لیسانس بورسیه تحصیلی در نظر گرفته است. دانشجویان با دریافت مدرک کارشناسی ارشد و ارائه به این دانشگاه می توانند از بورسیه تحصیلی این دانشگاه استفاده کنند.

دانشجویان می توانند با دریافت این بورسیه به هزینه های زندگی و تحصیل خود کمک کنند و این هزینه به مبلغ 1000 یورو در هر ماه می باشد. هزینه شهریه 500 یورو کمک می کند و وام شهریه سالانه با حداکثر 105 یورو می باشد.

 

بوسیه تحصیلی موسسه بلژیکی

زبان تحصیل در این کشور به سه زبان می باشد، زبان هلندی، آلمانی و فرانسوی آموزش صورت می گیرد. شما باید برای ادامه تحصیل در این کشور باید مدرک زبان انگلیسی داشته باشید.

 

شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی بلژیک

  • تکمیل فرم درخواست ویزای این کشور
  • داشتن پاسپورت که 12 ماه اعتبار داشته باشد.
  • ارائه تمکن مالی
  • گواهی سلامت جسمی و روحی
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
  • ارائه مدارک تحصیلی بابت تعیین وضعیت تحصیلی
  • مدارک ثبت نام و پذیرش در دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی
  • ارائه اصل و کپی مدرک تحصیلی دیپلم، گواهی و مدرک تحصیلی از آموزشگاه دوره دبیرستان
  • ارائه اصل و کپی هر گونه مدرک تحصیلی بعد از دوره دیپلم و دبیرستان

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای بلژیک

  • فرم درخواست ویزای تکمیل و امضا شده به علاوه یک عدد کپی
  • دو قطعه عکس گذرنامه ای
  • هزینه درخواست ویزا
  • گذرنامه ملی شخص متقاضی که حداقل سه ماه بعد از تاریخ ویزا اعتبار داشته باشد.
  • کپی صفحات 2،3،4 پاسپورت که مهر داشته باشد.
  • ارائه ترجمه مدارک شناسایی
  • ارائه شرح سفر برنامه زمانی و مکان های که می خواهد بازدید کنید.
  • رزرو هتل برای اقامت
  • رزرو بلیط هواپیما
  • بیمه نامه مسافرتی معتبر
  • مدارک ثابت کردن وضعیت کاری متقاضی

 

بورسیه تحصیلی ARES بلژیک

هر سال این بورسیه تحصیلی به صورت میانگین 150 بورسیه کارشناسی ارشد و کمک های هزینه تحصیلی را به تابع کشور های درحال توسعه می باشد.

 

 

ویزای تحصیلی در بلژیک

دانشگاه های معتبر زیادی در این کشور وجود دارد که از لحاظ اقتصادی وضعیت مناسبی دارند. زبان آموزش در دانشگاه های بلژیکی به سه زبان می باشد. اول : هلندی، دوم : آلمانی. سوم:فرانسه است به عباری دیگر درشمال کشور بلژیک مردم به زبان هلندی حرف می زنند و در جنوب کشور بلژیک مردم به زبان فرانسوی صحبت می کند و در سمت جنوب این کشور مردم به زبان آلمانی صحبت می کنند.

 

سه نوع مجوز کاری در بلژیک وجود دارد

مجوز کار نوع A : این امکان را به شما می دهد که به صورت نامحدود برای کارفرما خودکار کنید.

مجوز کار نوع B : این امکان را به شما می دهد که برای مدت یک سال برای کارفرمای خود مشغول به کار باشید.

مجوز کار نوع C : این امکان را به شما می دهد که به صورت موقت (نیمه وقت) کار کند. برای هر کدام از کار فرمایان تا مدت یک سال کار کنید.

لازم به توضیح می باشد شما این امکان را دارید که با پیشنهاد شغلی که از کشور بلژیک به شما می شود مجوز اقامت کاری بلژیک را بدست آورید و بعد از مدت 5 سال کار قانونی در کشور بلژیک این امکان را دارید که ویزای دائم را دریافت کنید.

 

چه روش های برای مهاجرت به بلژیک وجود دارد؟

مهاجرت تحصیلی به بلژیک، مهاجرت کاری به بلژیک، مهاجرت به بلژیک از روش سرمایه گذاری و ثبت شرکت، مهاجرت ازدواج به بلژیک و مهاجرت به بلژیک از روش تولد می باشد.

 

برای ثبت نام در دانشگاه چه مدارکی نیاز می باشد؟

تکمیل کردن فرم پذیرش تحصیلی از دانشگاه مورد نیاز می باشد. شما باید شهریه های دانشگاه را پرداخت کنید. موسسه آموزش عالی شرایط پذیرش تحصیلی را به خودشان اختصاص داده است.

 

 

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در بلژیک، همانطور که در این مقاله توضیح داده شد که بعد از تحصیل چگونه ویزای دائم خود را دریافت کنید. کارشناسان ارشد ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به شما سروران به صورت رایگان به شما عزیزان مشاوره تلفنی می دهند و از ابتدا تا انتها پروسه در کنار شما عزیزان هستند.

 

 

 

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در بلژیک
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *