مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » انگلستان » شرایط ویزای کار انگلستان

شرایط ویزای کار انگلستان



شرایط ویزای کار انگلستان

کشور انگلستان در حوزه اقتصادی سطح بسیار بالایی دارد. از این رو مهاجران زیادی به این کشور سرازیر می‌شونداما می‌بایست قبل از هر اقدامی به شرایط ویزای کار انگلستان آگاه باشیم.

این کشور در زمینه‌های سیاست،  فناوری و خدمات پزشکی نیز از محبوبیت فراوانی در سطح اروپا و سایر کشورهای جهان برخوردار است.

بر همین اساس پیشنهاد می‌کنیم جهت کسب این اطلاعات و آگاهی از شرایط اخذ آن، مقاله ذیل را مطالعه بفرمایید.

افرادی که متقاضی اخذ ویزای کار انگلیس هستند، مطالب این مقاله می‌تواند کمک بسیار زیادی برای آنها به شمار می‌رود.

 

شرایط ویزای کار انگلستان

ویزای کار انگلستان دارای شرایط خاص و ویژه‌ای است.

یکی از شرایط ویزای کار انگلستان،‌ دارا بودن پیشنهاد شغلی از سوی کمپانی یا کارفرمای انگلیسی است. مهاجرت کاری به انگلیس از دو طریق انجام می‌گردد:

روش اول:

اولین روش اخذ ویزای کار، اعطای مدت 6 ماهه به متقاضی جهت جستجوی کار است.

بدین صورت‌که به متقاضی ویزایی بامدت محدود (6 ماه) اعطا می‌گردد تابتواند در این مدت مشخص شغل موردنظرش را بیابد.

چنانچه کار انتخابی خود را یافت و موفق به انعقاد قرارداد با کارفرما گردید، می‌تواند ویزای کار انگلستان را دریافت کند.

در غیر این صورت می‌بایست سریعا کشور انگلیس را ترک کند.

روش دوم:

این روش از طریق پیشنهاد کاری از سوی کارفرما است.

بدین صورت که کارفرمایی از انگلیس جهت شغل موردنظر دعوتنامه کاری ارسال می‌نماید. اخذ ویزا از این روش بسیار سخت و دشوار است. زیرا شهروندان انگلیسی و در واقع نیروی کار بومی جهت دریافت این شغل در اولویت قرار دارند.

اما در صورتی که متقاضی موفق به اخذ آن گردد، بسیار ارزشمند و عالی است. زیرا متقاضی از طریق دعوتنامه کاری به کشور موردنظر خود مهاجرت نموده است.

مراحل به این شکل است که کارفرما می‌بایست شغل موردنظر را به مدت 3 ماه در انگلیس آگهی نماید. در صورتی که هیچ‌ فردی برای این شغل یافت نشد، آن را در اتحادیه اروپا آگهی نماید. اگر مجددا شخصی یافت نشد، اکنون می‌تواند از فرد خارجی استفاده نماید.

 

انواع ویزای کار انگلستان

در مبحث شرایط ویزای کار انگلستان لازم است لیست مهمترین انواع ویزاهای کشور انگلیس را شرح نماییم:

  • ویزای Tier 1 مختص استعدادهای درخشان
  • ویزای Tier 2 عمومی
  • ویزای Tier 2 مختص انتقال درون شرکتی
  • ویزای Tier 2 مختص ورزشکاران
  • ویزای Tier 5 یا ویزای موقت

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای Tier 2

ویزای نوع Tier 2  در بین دیگر ویزاها طرفدار بسیاری دارد که مدارک اخذ آن به شرح ذیل است:‌

  • گذرنامه معتبر
  • اثبات تمکن مالی (به عنوان مثال صورت حساب بانکی یا تاییدیه حامی مالی
  • اثبات مهارت‌های زبان انگلیسی
  • رسید پرداخت حق بیمه سلامت

 

مدارک موردنیاز اخذ ویزای انگلستان چیست؟

شرایط ویزای کار انگلستان و دریافت این نوع ویزا، مستلزم ارائه مدارکی است که به شرح زیر هستند:

  • ارائه اصل مدارک ملکی شامل سند مالکیت یا اجاره‌‌نامه به صورت ترجمه رسمی
  • ارائه پرینت حساب بانکی متقاضی در 6 ماه اخیر (صرفا بانک‌های پاسارگاد و پارسیان مورد قبول می‌باشند)
  • ارائه اصل و ترجمه مدارک شغلی (مانند گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، جواز کسب و فیش حقوقی متقاضی)
  • ارائه تعداد 2 قطعه عکس6*5 با پس زمینه سفید
  • تکمیل و ارائه فرم اینترنتی درخواست ویزا همراه با تاییدیه وقت سفارت
  • در روز مصاحبه، یکسری کپی از تمامی مدارک فوق بایستی همراه متقاضی باشد.
  • پرداخت مبلغ هزینه مصاحبه
  • ارائه اصل شناسنامه همراه با ترجمه رسمی
  • ارائه اسناد مربوط به اسپانسر یا کارفرمای انگلیسی
  • ارائه دعوتنامه‌ای که از سوی کارفرما برای متقاضی ارسال گردیده است.
  • ارائه اسناد و مدارک شغلی اسپانسر
  • ارائه فیش حقوقی به علاوه گردش حساب بانکی اسپانسر
  • ارائه اجاره نامه یا سند مالکیت محل زندگی اسپانسر در کشور انگلیس
  • ارائه آخرین برگه مالیات پرداختی اسپانسر به انگلیس
  • ارائه چند نمونه قبوض پرداختی اسپانسر مانند آب، برق، تلفن و…
  • گواهي اشتغال به كار همراه با میزان درآمد سالانه
  • ارائه مدرک زبان انگلیسی آیلتس با نمره بالای 6

 

ویزای کار انگلستان چقدر هزینه دارد؟

در فرآیند اخذ ویزای Tier 2 متقاضی هزینه‌هایی را پرداخت می‌نماید که مربوط به بخش دولتی و سفارت می‌باشد.

اما هزینه‌های دیگری نیز باید پرداخت گردد که موسوم به هزینه‌های بیمه مسافرتی است.

اگر درخواست خود را اینترنتی و به صورت آنلاین ارائه نموده‌اید، می‌بایست مدارک آن را در سایت آپلود کنید.

اما در صورتی که از طریق مراجعه حضوری به سفارت و یا کنسولگری درخواست ویزا نموده‌اید، می‌بایست آن را از دفاتر بیمه مهاجرتی تهیه و ارائه نمایید.

در نظر داشته باشید که مبلغ حق بیمه براساس مدت اقامت و یا مدت ویزای شما محاسبه می‌گردد و متغیر است.

به طور مثال اگر پیشنهاد کاری شما به مدت دو سال است، بایستی به اندازه دو سال حق بیمه پرداخت کنید.

ضمنا حق بیمه برای همراهان متقاضی نیز بایستی پرداخت می‌گردد.

 

مدت اعتبارمتقاضیهمراه (هر نفر)
تا 3 سال610 پوند610 پوند
1 تا 3 سال مشاغل مورد نیاز دولت464 پوند464 پوند
بالای 3 سال220/1 پوند220/1 پوند
بالای 3 سال مشاغل مورد نیاز دولت928 پوند928 پوند

 

 

نکات شرایط ویزای کار انگلستان چیست؟

با احتساب تخصص متقاضی، بازه سنی 25 الی 40 سال بهترین زمان جهت اخذ ویزای کار انگلستان است.

میزان سوابق کاری یا سن متقاضی می‌تواند به عنوان معیارهای انتخاب نیروی کار برای شغل مورد نظر محسوب گردد.

توجه داشته باشید که دارا بودن مدرک زبان انگلیسی در این امر الزامی است.

یکی از شرایط ویزای کار انگلستان ، فارغ‌التحصیلی شخص از دانشگاه‌های انگلیس و اقامت سال گذشته او در انگلیس است.

بنابراین دانشجویانی که از انگلیس فارغ‌التحصیل شده‌اند، شانس بیشتری در این مورد دارند.

اگرشخص تحصیلاتش را درکشور دیگری به پایان رسانده و درهمان کشور اقامت دارد، می‌بایست پیشنهاد شغلی کارفرما را ارائه نماید.

نکات مهم درخصوص ویزای کاری انگلستان مورد بررسی قرار گرفت جهت آگاهی از جزئیات بیشتر درخصوص مهاجرت به انگلیس، ویزای کاری و اقامت انگلستان می‌توانید به موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مراجعه کنید.

درصورت تمایل به اخذ مشاوره از متخصصین وکارشناسان شما می‌تواند به‌صورت تلفنی و رایگان و یا مراجعه حضوری اقدام نمایید.

 

 

شرایط ویزای کار انگلستان
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *