کانادا

اخذ اقامت و تابعیت کانادا با ازدواج

شرایط اخذ اقامت و تابعیت کانادا با ازدواج

اخذ اقامت و تابعیت کانادا با ازدواج از جمله اصلی ترین روش های مهاجرت به این کشور زیبا وپیشرفته می باشد چنان چه شما هم علاقه من به کسب اطلاعات بیشترسی در رابطه با شرایط اخذ اقامت و تابعیت کانادا با ازدواج هستید با مطالعه نمودن این مقاله و هم چنین مرجعه نمودن به سایر مقالات موجود در سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می توانید به اطلاعات جامعی دست یابید.تصمیم گیری برای ازدواج از مهم تریتن تصمیمات ممکن برای یک زن و مرد می باشد زمانی که  متقاضیان ازدواج هدف ازدواج با یک شخص که تابعیت خارجی را داشته باشد می تواند تا حدودی پیچیده شود. اگر  این اشخاص و همسر شان تصمیم بگیرند که در کانادا زندگی کنند، در این صورت همسر شخص با در یافت حق شهروندی کانادا یا اقامت دائم این کشور می تواند مورد حمایت قرار بگیرد.

مزیت های اخذ اقامت و تابعیت کانادا با ازدواج

مهمترین مزیت اخذ اقامت و تابعیت کانادا با ازدواج این است که متقاضیان می توانند برای مهاجرت به کانادا به ویزا اقامت دائم این کشور بدون نیاز به نشان دادن منابع مالی کافی دسترسی پیدا کنند. زیرا پردازش انجام شده توسط همسر یا حامی مالی، در وزارت مهاجرت و شهروندی این کشور، هر گونه مسئولیت مشتری خود را می پذیرد.
مزیت دیگر این می باشد که شخص متقاضی اخذ اقامت و تابعیت کانادا با ازدواج  به علت کیفیت حرفه ای خود رد نخواهد شد. در این مورد، قصد دولت حفظ سازمان خانواده در کشورکانادا می باشد.

فرایند اخذ اقامت و تابعیت کانادا با ازدواج

گرفتن حق شهروندی کانادا یا حق سکونت دائمی  در این کشور زمانی اتفاق می افتد که متقاضیان با یک شهروند کانادایی ازدواج کنند.  این اشخاص باید از طریق فرایند درخواست ازدواج  خود راپیش ببرند.

  • شهروند یا ساکنین دائمی این کشور باید در طول سالیان سال به عنوان حامی مالی در این کشور اقامت داشته باشند و بتوانند ثبات مالی  خود را ثابت کنند. حامی اول باید تأیید شود و پس از آن همسر میتواند برای اقامت دائم درخواست کند.  و هدف از این کار حمايت از ازدواج نودن در این کشور می باشد.
  • متقاضیان اخذ اقامت و تابعیت کانادا با ازدواج به عنوان یک حامی مالی، باید برای مدت 3 سال از زمان تبدیل شدن به یک مهاجر دائمی، امکان حمایت مالی از شریک زندگی خود را داشته باشند، و موضوع حمایت مالی برای یک کودک تحت حمایت برای 10 سال، یا تا زمانی که کودک به 25 سال برسد، در اولویت می باشد
  • همسر مهاجر پس از در یافت نمودن یک ویزای مهاجرتی کانادا می تواند از طریق یکی از کنسول گری های خارجی یا با CIC در صورت موجود در کانادا درخواست خود را ارائه دهد.

لازم به ذکر در طول چند سال اخیر چندین مورد تقلب در مهاجرت از طریق ازدواج  به وجود آمده که این موضوع باعث شده که دولت کانادا اقدام به تصویب نمودن قوانین سختگیرانه را برای  ازدواج در این کشور نماید حتی اگر ازدواج آنها قانونی باشد. بنابراین، مهم است که اطمینان حاصل شود تمام الزامات اسنادی مورد نیاز را به دست آورند.

بررسی روش های مورد حمایت  قرار دادن همسران در کانادا

اگر متقاضیان اخذ اقامت و تابعیت کانادا با ازدواج موفق شوند که با یک شهروند کانادایی ازدواج کنند در این صورت دو روش اصلی برای درخواست حمایت از همسر خود در کشور کانادا وجود دارد.

  • دراین روش متقاضی باید درکانادا متاهل باشد و از طریق داشتن مجوز کار یا تحصیل در کانادا  زندگی کرده باشد و به نوعی این روش به معنای مورد حمایت قرار گرفتن از اسپانسر داخلی می باشد.
  • در این روش متقاضی ملزم به زندگی کردن در این کشور نمی باشد و می تواند بعد از اخذ ویزای اقامت دائم این کشور به کانادا مهاجرت نماید. در این مورد متقاضیان در حالی که در خارج از کانادا هستند از حمایت از همسران خود در خارج از این کشور مورد حمایت قرار می گیرند.

لازم به ذکر می باشد در رابطه با موضوع حمایت از همسران، زوج باید برای طولانی مدت قادر به اثبات مشروعیت ازدواج در این کشور باشد و فرایند اثبات این کار می تواند بسیار دشوار باشد  و نیاز به مستندات زیادی دارد.

روش های اثبات ازدواج قانونی در کشور کانادا

به طور کلی، ازدواج درکانادا از چندین راه متفاوت به رسمیت شناخته می شود هنگامی که یک زن و شوهر ازدواج می کنند، آنها ملزم به دریافت یک گواهی ازدواج، برای اثبات رابطه جدید خود می باشند.مشکل اصلی فرایند اخذ اقامت و تابعیت کانادا با ازدواج در موضوع اثبات قانونی بودن و مشروعیت ازدواج است. که متقاضیان این فرایند برای نشان دادن اینکه ازدواج آنها قانونی است، ملزم به انجام کار های زیر می باشند:

  • ارائه یک گواهی معتبر ازدواج چرا که دریافت حق شهروندی و مجوز مهاجرت به کانادا (CIC) خواهان تایید ازدواج واقعی است.
  • ارائه مدارک و شواهدی که زندگی مشترک متقاضیان را اثبات نماید ماند عکس های زوجین و نامه و چت های ای اشخاص در زمان های گذشته
  • داشتن فرزندان مشترک می تواند دلیل خوبی برای اثبات این روش باشد.

لازم به ذکر می باشد مشکل واقعی ثابت کردن مشروعیت رابطه است که لازم است که اثبات نمایند که رابطه بین آنها  برای مدت زمان طولانی در این کشور حفظ شود.

 

گرفتن حق شهروندی با اخذ اقامت و تابعیت کانادا با ازدواج

پس از این که یکی از زوجین موفق به دریافت نمودن اقامت دائم این کشور شد در این صورت باید برای واجد شرایط اخذ حق شهروندی دارای شرایط خاص دیگری باشد که برخی از این شرایط عبارتند از:

  • یکی از زوجین نمی تواند تنها وضعیت اقامت دائم خود را در نظر بگیرد به این معنی که نمی توان فقط وضعیت یکی از زوجین را برای تقلب یا صوری بودن ازدواج در نظر گرفت.
  • زوجین ملزم می باشند که در ظرف چهار سال به مدت سه سال در داخل کانادا زندگی کنند. این کار در مجموع به مدت 1095 روز می باشد.
  • زوجین باید به طور کامل به زبان انگلیسی یا فرانسوی (زبان رسمی کانادا) تسلط داشته باشند.

در صورتی که شما هم با مطالعه نمودن مقاله اخذ اقامت و تابعیت کانادا با ازدواج علاقه مند به مهاجرت به کشور زیبا و پیشرفته شدید و برای کسب اطلاعات بیشتری در مورد سایر روش های مهاجرتی به این کشور شدید این فرصت را دارید تا با مراجعه نمودن به سایر مقالات موجود در سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت نظیر ویزای کاری کانادا و یا ویزای تحصیلی کانادا به اطاعات جامعی دست یابید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *