مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » پرتغال » چگونگی اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در سال 2019

چگونگی اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در سال 2019



چگونگی اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در سال 2019

کسب اقامت از طریق سرمایه گذاری در کشور های اروپایی یک فرصت مناسب برای سرمایه داران است. معرفی چگونگی اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در این مقاله هدف اصلی ما است. هر کشور شرایط خاصی برای ارائه ویزای سرمایه گذاری دارد. این تفاوت ها بیشتر در سرمایه اولیه و امکاناتی است که کشور مقصد در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد.

کشور پرتغال از سال 2012 تا کنون، قوانین جدیدی را در رابطه با ویزای سرمایه گذاری وضع کرده است. این امر سرمایه گذاری در پرتغال را ساده تر کرده است. بر اساس آمار ارائه شده بیش از 4200 ویزای سرمایه گذاری از سال مذکور ارائه شده است. این سرمایه گذاری ها، 2.5 میلیارد یورو ارزش اقتصادی دارد. ویزای سرمایه گذاری در پرتغال بعنوان ویزای طلائی شناخته می شود.

الزامات دریافت ویزای طلایی در پرتغال چیست؟

هر شهروند غیر اروپایی می تواند برای دریافت ویزای سرمایه گذاری در پرتغال اقدام کند. او باید در یکی از سرمایه گذاری های زیر شرکت کند. این سرمایه گذاری ها می تواند برای تجارت شخصی یا سرمایه گذاری در یک پروژه در کشور پرتغال باشد.

برای کسب ویزای سرمایه گذاری در پرتغال، انجام حداقل یکی از موارد زیر الزامی است؛

  • انتقال سرمایه به ارزش حداقل 1 میلیون یورو به کشور پرتغال
  • ایجاد حداقل 10 فرصت شغلی در کشور پرتغال
  • خرید ملک در کشور پرتغال با حداقل ارزش 500 هزار یورو
  • خرید ملک در مناطق بازسازی شده در کشور پرتغال، که حداقل 30 سال از عمر بنا گذشته باشد، با حداقل ارزش اقتصادی 350 هزار یورو
  • تزریق سرمایه حداقل 350هزار یورویی در یک تحقیق علمی
  • سرمایه گذاری حداقل 250هزار یورویی در هنر، فرهنگ و میراث فرهنگی کشور پرتغال
  • سرمایه گذاری حداقل 500هزار یورویی در یک تجارت زنده کوچک یا بزرگ

برنامه ویزای طلائی پرتغال

ویزای طلائی بر اساس قوانین، سرمایه گذاران را به کشور پرتغال جذب می کند. از سوی دیگر اقتصاد این کشور نیز رونق می یابد. استفاده از ویزای طلائی یک فرصت مناسب برای دریافت اقامت فوری در کشور پرتغال است. سرمایه گذاران می توانند یک سال اقامت موقت در پرتغال بدست آورند. این اجازه می تواند برای دو سال تمدید شود. پس از گذشت 5 سال، سرمایه گذاران این اجازه را خواهند داشت تا درخواست اقامت دائم را ارائه دهند. پس از گذشت 6 سال از سرمایه گذاری نیز، می توان برای دریافت شهروندی کشور پرتغال اقدام کرد.

دارندگان ویزای طلائی اجازه خواهند داشت تا؛

  • در کشور پرتغال زندگی کرده و کار داشته باشند.
  • بدون نیاز به ویزای شینگن در کشور های اروپایی تردد داشته باشند.
  • اعضای خانواده نیز ویزای اقامت دریافت خواهند کرد.
  • از امکانات سلامت و تحصیلی پرتغال استفاده کنند.
  • در تمام فرصت های اقتصادی پرتغال سرمایه گذاری کنند.

در صورتی که کمتر از 183 روز در طول سال در کشور پرتغال اقامت کنید، درآمدهای بین المللی شما معاف از پرداخت مالیات خواهند بود.

چگونگی اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

درخواست اخذ ویزای طلائی می تواند از طریق سایت مهاجرت و امور برون مرزی ثبت شود. در این صورت شما باید یک پیش ثبت نام انجام دهید. در صورتی که درخواست شما مورد پذیرش قرار بگیرد اطلاعات بیشتری از شما دریافت خواهد شد. کلیه مدارک شما باید به صورت قانونی مورد تایید وکلای دارای اعتبار در کشور مبدا باشند و به امضای آن ها رسیده باشد.

این امکان وجود دارد که شما به صورت حضوری نیز برای دریافت ویزا اقدام کنید. توجه داشته باشید که باید قبل از مراجعه به اداره مهاجرت حتما باید نوبت قبلی دریافت کنید. دریافت نوبت تنها در ساعات کاری روزهای دوشنبه تا جمعه امکان پذیر است.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای طلائی پرتغال چیست؟

 برای دریافت ویزای طلائی پرتغال، شما باید مدارک زیر را ارائه دهید؛

  • پاسپورت معتبر
  • گواهی اجازه ورود قانونی به پرتغال ( برای مثال ویزای شینگن)
  • گواهی بیمه درمانی
  • گواهی عدم سوء پیشینه قضایی بصورتی که حتما مهر و موم شده باشد
  • تاییدیه عدم بدهکاری مالیاتی
  • رسید پرداخت هزینه ارائه ویزای طلائی

علاوه براین سرمایه گذاران باید اثبات کنند که سرمایه خود را تا 5 سال حفظ خواهند کرد. این گواهی ها می تواند شامل؛

  • گواهی های مربوط به خرید و سرمایه گذاری در بخش مسکن یا املاک
  • گواهی مربوط به استخدام نیروی کار در بخش ایجاد شغل
  • گواهی سرمایه گذاری از طریق یک بانک معتبر

پروسه زمانی ارائه ویزای کار پرتغال ممکن است تا یک سال نیز زمان ببرد. با این وجود پس از دریافت آن می تواند در کشور پرتغال اقامت داشت. همانگونه که پیش تر گفته شد، این ویزا باید تمدید شود. این امکان وجود دارد که در هنگام ثبت درخواست، از شما خواسته شود تا ثابت کنید امکان اقامت در کشور پرتغال با امکانات اولیه زندگی را خواهید داشت. انواع مختلف ویزای طلائی، احتیاجات مختلفی را طلب می کند.

هزینه های ویزای طلائی پرتغال چگونه است؟

برای دریافت ویزای طلائی شما باید هزینه های مربوط به آن را به اداره مهاجرت پرداخت کنید. این هزینه ها شامل موارد زیر است؛

  • هزینه پردازش: 514.80 یورو بعلاوه 80.20 یورو برای اعضای خانواده
  • هزینه اولیه ویزای طلائی: 5147.80 یورو
  • هزینه اولیه ویزای طلائی برای اعضای خانواده: 5147.80 یورو
  • تمدید ویزای طلائی: 2573.90 یورو

چه کسانی می توانند به عنوان همراه، سرمایه گذار را همراهی کنند؟

کشور پرتغال به سرمایه گذاران اجازه می دهد تا افراد مشخصی را، به عنوان خویشاوندان نزدیک، همراه خود به خاک این کشور ببرند. این افراد عبارتند از؛

  • همسر
  • فرزندان زیر سن قانونی
  • فرزند خواندگانی که به صورت قانونی نام آن ها ثبت شده است
  • فرزندان بالای 18 سال که همچنان مشغول ادامه تحصیل هستند.
  • والدین وابسته سرمایه گذار یا والدین همسر او
  • برادر و یا خواهری که به صورت قانونی تحت سرپرسی سرمایه گذار قرار دارند

همه ی اعضای خانواده پس از 5 سال می توانند اجازه اقامت دائم را دریافت کنند.

در این مقاله در رابطه با چگونگی اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری به نکاتی اشاره کردیم تا مسیر تصمیم گیری شما را هموارتر سازیم. ویزای طلائی پرتغال یک فرصت مناسب برای دریافت اقامت دائم در کشور پرتغال است. شما با کمک این ویزا می توانید پس از 6 سال به عنوان یک شهروند اروپایی شناخته شوید. با این وجود، ویزای طلائی پرتغال نیازمند سرمایه اولیه بسیار زیادی است. در صورتی که تمایل به مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در اروپا دارید، می توانید با وکلای ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید.

چگونگی اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در سال 2019
5 (100%) 14 votes



  1. v!da گفت:

    با سلام و احترام من ورزشکار حرفه ای هستم و 25 سال دارم ایا میتونم برای اقامت پرتغال اقدام کنم؟

  2. هامون هدایت گفت:

    سلام من دکتر جراح فک و صورت هستم چطور اقامت پرتغال بگیرم؟

  3. ارسلان رکنی گفت:

    دیگه با این نرخ یورو شدنی نیست متاسفانه

  4. همایون باقرنیا گفت:

    مقالات سایتتون تماما به روز شده و مفید هستند. سپاس گزارم.

  5. علیرضا گفت:

    سلام مرسی از مطالبتون. لطفا میشه در مورد شرایط مهاجرت به کانادا هم مطالب بگذارید؟؟

  6. سحر گفت:

    سلام

    ممنون میشم در مورد ویزای کاری پرتغال توضیح دهیدو
    ممنون از سایت به روزتون

  7. کمیل صالحی گفت:

    سلام و احترام
    با خانواده قصد اقدام برای پرتغال داریم، میخواستم بدونم راه کم هزینه تری برام وجود دارد؟

  8. پدرِ پسرشجاع گفت:

    ارزان ترین میزان برای سرمایه گذاری رو کدام کشورها دارند؟

  9. amir abbas گفت:

    بابت مطالب به روزتون تشکر میکنم میخواستم بدونم این شرایط ویژه سال 2019 هست یا برای هر سال فرق میکنه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *