مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » پرتغال » سرمایه گذاری در پرتغال

سرمایه گذاری در پرتغال



سرمایه گذاری در پرتغال

متقاضیانی زیادی امروزه از روش سرمایه گذاری در پرتغال اقامت این کشور را دریافت می کنند.

در سال 2019 راه ها و روش های مختلفی برای کسب اقامت دائم در کشور های اروپایی مثل کشور پرتغال وجود دارد.

در مقاله پیش رو قصد داریم در ارتباط با چگونگی اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در پرتغال اطلاعاتی را؛

در اختیار  شما همراهان عزیز قرار دهیم.

 

سرمایه گذاری در پرتغال

سرمایه گذاری در پرتغال به دو صورت امکان پذیر است:

  1. خرید ملک در کشور پرتغال؛
  2. انتقال سرمایه در کمپانی های موجود در این کشور

با این روش مهاجرت افراد می توانند اقامت دائم این کشور را با رعایت قوانین و شرایط به دست بیاورند.

سرمایه گذاران خارجی می توانند بعد از سرمایه گذاری و بدون اخذ ویزا اقامت در این کشور ساکن شوند.

این افراد حتی می توانند به همراه خانواده خود در این کشور اقامت داشته باشند.

سرمایه گذاران اجازه دارند به راحتی به سایر کشور های دیگر در اروپا رفت و آمد داشته باشند.

این نوع اقامت، اقامت طلایی نام دارد، اعتبار این اقامت یک ساله می باشد.

فرد 2 ماه بعد از درخواست اقامت طلایی اجازه این اقامت را دریافت می کند.

 

شرایط لازم برای اخذ ویزا طلایی چیست؟

  • فرد باید سرمایه گذاری مطلوبی را در کشور پرتغال انجام داده باشد؛
  • اگر فرد به صورت شخصی در این کشور سرمایه گذاری می کند باید حداقل برای 10 نفر شغل ایجاد کند؛
  • اگر فرد قصد دارد در شرکتی سرمایه گذاری کند حداقل مبلغ سرمایه گذاری باید 1000000 یورو باشد؛
  • حداقل میبغ لازم برای خرید ملک 500000 یورو یا بیشتر باشد.

 

سرمایه گذاری توریستی

شما متقضیان سرمایه گذاری در پرتغال می توانید قبل از خرید ملک یا مسکن به این کشور سفر کرده؛

بعد از مشاهده ملک اقدام به خرید ملک یا مسکن نمایید.

برای مشاهده املاک می توانید به صورت توریستی به این کشور سفر نمایید.

 

ویزا طلایی

ویزا طلایی برای سرمایه گذاری در پرتغال توسط متقاضیان خارجی، توسط دولت کشور پرتغال در نظر گرفته شده است.

ویزا طلایی برای سرمایه گذاران به صورت قانونی اجازه اقامت صادر می کند.

با اخذ ویزای طلایی فرد و خانواده اش اجازه اقامت در این کشور داشته و با این ویزا می توان به کشور های اروپایی سفر کرد.

این ویزا یک روش ساده است که برای جذب سرمایه گذاران به کشور پرتغال در نظر گرفته شده.

این ویزا با قوانین ساده و ارائه سریع اقامت یک روش جذاب برای متقاضیان می باشد.

 

شرایط سرمایه گذاری برای اخذ ویزا طلایی

برای سرمایه گذاری در پرتغال و اخذ ویزای طلایی این کشور شرایطی برای سرمایه گذاران در نظر گرفته شده است.

این شرایط به شرح زیر می باشد:

  • شرایط سرمایه گذاری برای املاک:

هزینه خرید ملک باید بیش از 500 هزار یورو باشد؛

هزینه خرید املاکی که قدمت آن ها 30 ساله می باشد و یا در منطقه های بازسازی شهری قرار دارند باید 350 هزار یورو باشد.

  • ایجاد شغل:

متقاضیان باید حداقل برای ده نفر در کشور پرتغال کار آفرینی انجام دهند.

  • سرمایه گذاری در پایتخت کشور پرتغال:

انتقال مبلغی بالغ بر 1 میلیون یورو به این کشور؛

افراد برای سرمایه گذاری در بخش های پژوهشی باید حداقل مبلغ 350 هزار یورو سرمایه گذاری داشته باشند؛

متقاضیان باید حداقل حدود 250 هزار یورو برای کارهای فرهنگی و یا کارهای هنری سرمایه گذاری کنند؛

متقاضیان سرمایه گذاری در کشور های کوچک و یا متوسط باید حدودا مبلغ 500 هزار یورو در نظر بگیرند.

 

شرایط لازم برای اخذ اقامت طلایی

طبق شرایط در نظر گرفته شده برای ویزا اقامت طلایی تمام سرمایه گذاران باید برای الزامات عمومی؛

همه نوع از انواع سرمایه گذاری را انجام دهند.

و سرمایه گذاری های انجام شده باید با قوانین در نظر گرفته شده تطبیق داشته باشد.

همه ی سرمایه گذاری ها باید شرایطی داشته باشند که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد:

  • سرمایه گذار باید حداقل به مدت 5 سال سرمایه گذاری خود را حفظ نماید؛
  • منابع در نظر گرفته شده برای سرمایه گذاری باید خارج از کشور باشد؛
  • سرمایه گذار باید با ویزای معتبر شنگن به کشور پرتغال وارد شود؛
  • فرد باید در سال اول دریافت ویزا حداقل 7 روز در کشور پرتغال اقامت داشته باشد و در سال های بعد؛

باید حداقل 14 روز در کشور پرتغال اقامت داشته باشد.

برای مطالعه بیشتر در رابطه با ویزای طلایی می توانید مقاله ( ویزای طلایی پرتغال ) را مطالعه نمایید.

 

اقامت دائم کشور پرتغال

متقاضیانی که اقامت موقت و یا ویزا طلایی کشور پرتغال را دارند می توانند بعد از 5 سال اقامت مستمر در؛

این کشور اقامت دائم این کشور را دریافت نمایند.

دولت این کشور شرایطی را برای اخذ اقامت دائم در این کشور در نظر گرفته اند.

این شرایط به شرح ذیل می باشد:

  • فرد نباید در مدت پنج سال اقامت خود در کشور پرتغال جرائمی را مرتکب شده باشد؛
  • فرد برای دریافت اقامت دائم در این کشور باید به زبان پرتغالی تسلط داشته باشد؛
  • فرد باید در شغلی مشغول به کار باشد؛

 

شرایط سرمایه گذاری در کشور پرتغال چیست؟

  • حداقل سن در نظر گرفته شده برای سرمایه گذار حداقل 18 سال می باشد؛
  • ارائه پاسپورت معتبر و یا اقامت قانونی در کشوری؛
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه؛
  • ارائه بیمه سلامت فرد در مدتی که در پرتغال اقامت دارد؛
  • فرد نباید محدودیتی برای ورود و خروج از کشور داشته باشد؛
  • ارائه سندی مبنی بر داشتن 1 میلیون یورو سرمایه برای سرمایه گذاری در این کشور.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سرمایه گذاری مقاله ( شرایط سرمایه گذاری در پرتغال ) را مطالعه نمایید.

 

مالیات در کشور پرتغال

در کشور پرتغال برای املاک مالیت در نظر گرفته شده است.

  • مالیاتی برای انتقال مالکیت اموال به فرد دیگر (IMT)؛
  • تمبر مالیاتی؛
  • پرداخت مالیات به صورت سالانه برای ملک.

هزینه های IMT

برای ملک با ارزش 92407 یورو مالیاتی در نظر نگرفته شده؛

ملک با ارزش 92407 تا 126404 یورو، 2 درصد مالیات در نظر گرفته شده است؛

املاک با ارزش 126404 یورو تا 172348 یورو، 5 درصد مالیات باید پرداخت شود؛

املاک با ارزش 172348 تا 287213 یورو، باید برای 7 درصد از ارزش ملک مالیات پرداخت شود،

املاک با ارزش 287213 تا 574323 یورو، 8 درصد مالیات در نظر گرفته شده؛

املاک با ارزش بیشتر از574323 یورو، 6 درصد مالیات پرداخت می شود.

 

در پایان با توجه به شرایط در نظر گرفته شده برای سرمایه گذاری و انواع ویزا ها بهتر است قبل از اقدام برای؛

خرید ملک با افراد متخصص مشورت نمایید.

مشاوران و متخصصان در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آمادگی دارند شما ره در این زمینه ها راهنمایی نمایند.

سرمایه گذاری در پرتغال
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *