مهاجرت به کشور استونی

پاسپورت استونی

پاسپورت استونی

به دست آوردن پاسپورت استونی یکی از موثرترین راه ها برای دریافت اقامت اروپا است. بزرگترین شهر استونی پایتخت آن به اسم تالین می باشد. مردم کشور استونی به زبان استونیایی صحبت می کنند. به علت داشتن دریاچه های بسیار فراوانی در این کشور دارای آب و هوای معتدل و مرطوب می باشد.

کشور استونی دارای جمعیت 1 میلیون و 200 هزار نفری می باشد. اقتصاد این کشور از صنعت چوب، صنعت نساجی، مهندسی صنایع و صنایع غذایی تامین می شود. لبنیات بخش بزرگ محصولات کشاورزی این کشور است. هدف ما از نوشتن این مقاله دادن اطلاعات کافی در زمینه اخذ اقامت کشور استونی به شما می باشد. برای به دست آوردن پاسپورت استونی و به دست آوردن اقامت این کشور کافیست با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

شرایط عمومی کسب پاسپورت استونی

به دست آوردن پاسپورت استونی دارای شرایط خاص خود می باشد. شما باید ابتدا شرایط خود را بسنجید زیرا از شرایط مختلف می توانید اقامت این کشور را به دست آورید. این روش های مختلف به دست آوردن اقامت شامل ازدواج، تحصیل، کار، سرمایه گذاری و پناهندگی می باشد. در این مقاله توضیحات کاملی از این طرق ها می دهیم تا بتوانید شرایط خود را کامل بسنجید. برای مهاجرت اقدام کنید. کشور استونی از سمت شرق با کشور روسیه، از سمت غرب به دریای بالتیک، از سمت شمال با کشور فنلاند و از جنوب در همسایگی لتونی می باشد. واحد پول کشور استونی یورو می باشد. همانطور که گفتیم زبان مردم این کشور استونی که بسیار شبیه به زبان فنلاندی می باشد. یکی از کم جمعیت ترین کشورهای اروپایی می باشد.

از آنجاییکه توافق نامه ای بین کشور استونی و کشور آمریکا امضاء شده است. شهروندان استونی هر موقع که بخواهند می توانند به کشور آمریکا سفر کنند. اگر بخواهیم تابعیت کشورها را از نظر حقوقی بسنجیم به 2 اصل خون و خاک طبقه بندی می شود. از لحاظ اصل خاک می توان گفت اگر نوزادی در آن کشور به دنیا بیاید اقامت آن کشور را می گیرد. از لحاظ اصل خون نیز اگر والدین کودک اقامت کشوری را داشته باشند فرزند نیز اقامت آن کشور را می گیرد. از تفاوت های بین پاسپورت و تابعیت در داشتن حقوق شهروندی می باشد.

اعتبار گذرنامه کشور استونی

پاسپورت استونی دارای اعتبار جهانی می باشد. این رتبه در جهان عدد 7 را به خود اختصاص داده است. امروزه داشتن پاسپورت کشور استونی طرفداران ویژه ای به خود پیدا کرده است. زیرا که با داشتن این پاسپورت می توان به اکثر کشورهای جهان بدون اخذ ویزا سفر کرد. کشور استونی دارای جزایر بسیاری می باشد. از 6 طریق می توان به این کشور مهاجرت کرد بهتر است قبل از اقدام به یکی از روش های مهاجرت تمامی شرایط خود را در نظر بگیرید تا با بهترین روش مهاجرت با توجه به شرایط مهاجرت کنید.

از آنجایی که کشور استونی کم جمعیت و دارای امنیت است. از لحاظ اقتصادی و تجاری پیشرفت قابل ملاحظه ای کرده است. کشور استونی از لحاظ اینترنت یک اجتماع الکترونیکی است. در فناوری اطلاعات پیشرفت شگرفتی داشته است. یکی از شرکت های معروف به نام شرکت اسکایپ توسط این کشور ساخته شده است. از لحاظ رتبه بندی در تلفن همراه، رتبه 5 را به خود اختصاص داده است. این کشور عضو اتحادیه اروپا می باشد. جهت مهاجرت به استونی مقاله مذکور را مطالعه بفرمائید.

پاسپورت استونی از طریق کار

یکی از روش های مهاجرت به کشور استونی مهاجرت کاری می باشد. از آنجائیکه شهروندان کشورهای غیر اروپایی که ویزای شنگن ندارند برای ورود به کشورهای اروپایی باید پاسپورت به دست بیاورند. برای اخذ پاسپورت از طریق کار باید مجوز کار را دریافت کنید. بایستی از سوی کارفرما درخواست کاری داشته باشید.

تنها در صورتی می توانید مشغول به کار شوید که هیچ یک از شهروندان کشور استونی و همچنین اتحادیه اروپا نتوانند در آن تخصص مشغول به کار شوند. در صورتی که داوطلبان بخواهند کمتر از 6 ماه مشغول به کار شوند باید مجوز کار تایپ D را بگیرند. اگر خواهان کار در مدت زمان بیشتر از 6 ماه هستند باید مجوز کار یک ساله را بگیرند. جهت اطلاع از شرایط کار در استونی مقاله مذکور را بررسی بفرمائید.

پاسپورت استونی از طریق کار

پاسپورت استونی از طریق تحصیل

از شیوه های غیر مستقیم برای به دست آوردن تابعیت به این کشور تحصیل می باشد. کشور استونی با داشتن 150 برنامه و دوره تحصیلی پذیزای دانشجویان خارجی می باشد. حدود 4500 دانشجو خارجی سالانه به این کشور وارد می شود. در کشور استونی زبان تدریس به صورت انگلیسی می باشد. از لحاظ علمی کشور استونی در مقایسه با کشورهای اروپایی دارای رتبه بسیار بالایی است. شروع سال تحصیلی در 2 ماه سپتامبر و اکتبر می باشد. تحصیل در دوره کارشناسی 4 سال طول می کشد. همچنین این کشور به بورس دانشجو بین المللی نیز می پردازد.

بورس تحصیلی مشمول افرادی می شوند که در کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل می کنند. این افراد باید زیر 35 سال سن داشته باشند. همچنین نباید از 5 سال از دوران فارغ التحصیلش گذرانده باشد. این بورسیه شامل هزینه سفر و اقامت است. تحصیل در استونی به صورت کامل در مقاله مذکور شرح داده شده است.

پاسپورت استونی از طریق سرمایه گذاری

اگر به دنبال اخذ اقامت از این طریق هستید باید بگوییم که همیشه این روش باعث اخذ پاسپورت و اقامت کشور نمی شود. روش سرمایه گذاری در کشور استونی از 2 طریق انجام پذیر است. کشور استونی ابتدا اجازه اقامت موقت را به فرد متقاضی می دهد سپس اگر فرد متقاضی توانست اثبات کند که می تواند در جهت پیشرفت اقتصاد کشور استونی سرمایه گداری کند، فرد متقاضی می تواند اقامت را بگیرد.

بهترین روش سرمایه گذاری برای اخذ تابعیت ثبت شرکت می باشد. حداقل مبلغی که برای این سرمایه گذاری لازم است 65000€ (یورو) می باشد. ابتدا به مدت 5 سال اجازه اقامت موقت را می گیرد. سپس اگر توانست در جهت پیشرفت اقتصاد این کشور درآید. خرج خود و خانواده خود را به مدت 8 سال به خوبی بدهد می تواند اقامت دائم را بگیرد.

کسب هویت کشور استونی از طریق تولد و ازدواج

از آنجاییکه کشور استونی تابع قانون اصل خون است، اگر کودکی به دنیا بیاید و یکی از والدین تابعت استونی را داشته باشد، می تواند تابعیت کشور استونی را بگیرد. همچنین اگر در این کشور به دنیا آید براساس قانون خاک تابعیت کشور استونی را خواهد گرفت.

حال اگر بخواهیم تابعیت کشور استونی را از طریق ازدواج بسنجیم باید بگوییم که ابتدا باید مجرد بودن خود را با دادن مدارکی ثابت کنید این مدارک شامل مدارکی که هویت شما را نشان می دهد خواهد بود:

  • 1 قطعه عکس
  • دعوت نامه ازسوی همسر خویش
  • اثبات وضعیت مالی مناسب
  • ارائه دادن مدارک و گواهی ازدواج

برای اینکه ثابت کنید فقط به دنبال به دست آوردن تابعیت از طریق ازدواج نمی باشید. ابتدا باید به مدت 5 سال با فرد زندگی کنید. اگر به دنبال کسب اقامت در کشورهای اروپایی از طریق ازدواج هستید، مقاله کسب اقامت از طریق ازدواج در سوئد را مطالعه بفرمائید. آخرین روش کسب اقامت روش پناهندگی می باشد. در این مقاله سعی شد اطلاعات کاملی در زمینه اخذ پاسپورت استونی به شما عزیزان داده شود. اگر چنانچه قصد اقدام برای اخذ پاسپورت استونی را دارید می توانید همه روزه با کارشناسان ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *