مهاجرت به کشور آذربایجان

پاسپورت آذربایجان

پاسپورت آذربایجان

آذربایجان در همسایگی ایران قرار گرفته است، از این رو افراد زیادی به این کشور مهاجرت کرده و تلاش می کنند پاسپورت آذربایجان را به دست آورند. برای مهاجرت و اخذ پاسپورت آذربایجان روش های مختلفی وجود دارد. برای انتخاب هر یک از این راه ها متقاضیان باید اطلاعات کاملی را به دست آورده و سپس اقدامات لازم را انجام دهند.

این کشور یکی از کشورهای حوزه قفقاز می باشد. آذربایجان در سال 1992 توانست استقلال خود را از کشور شوروی اعلام نماید. مردم این کشور به زبان آذری به مکالمه می پردازند. زبان آذری به عنوان زبان رسمی این کشور شناخته می شود. شهر باکو به عنوان پایتخت این کشور شناخته می شود. اگر قصد مهاجرت و اخذ پاسپورت اذربایجان را دارید تا پایان این مقاله که توسط موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به نگارش در آمده است را مطالعه نمایید.

شرایط اخذ پاسپورت آذربایجان

اگر بخواهیم اعتبار و رتبه پاسپورت این کشور را بررسی نماییم باید بگوییم که پاسپورت این کشور در بین پاسپورت کشورهای دیگر در دنیا، رتبه 75 را به خود اختصاص داده است. از تاریخ اول اکتبر (October) سال 2018 میلادی افرادی با تابعیت کشور آذربایجان می توانند به 66 کشور در دنیا بدون نیاز به اخذ ویزا سفر کنند. اگر بخواهیم در رابطه با اخذ پاسپورت آذربایجان یا تابعیت این کشور بر اساس تولد در این کشور اطلاعاتی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم باید بگوییم که تابعیت در این کشور بر اساس سیستم خون به افراد اعطاء می گردد. همچنین قانون مدنی در این کشور بر اساس قانون خون در نظر گرفته شده است.

این قانون به این معنا است که اگر افراد خارجی و بین المللی که دارای تابعیت این کشور نمی باشند. فرزندان در این کشور متولد شود تابعیت این کشور را دریافت نمی کند و موفق به اخذ پاسپورت آذربایجان نخواهند شد. بر طبق قوانین وضع شده در این کشور افراد خارجی و بین المللی که به مدت 5 سال در این کشور اقامت داشته باشند، دارای منبع در آمدی باشند. نسبت به قوانین این کشور متعهد باشند می توانند اقدامات لازم را جهت اخذ اقامت دائم انجام دهند. متقاضیانی که از مدت اقامت آنها 8 سال گذشته باشد و به زبان رسمی این کشور که آذری می باشد تسلط داشته باشند می توانند پاسپورت آذربایجان را به دست آورند.

روش های مهاجرت به کشور آذربایجان

برای مهاجرت به این کشور روش های متفاوتی وجود دارد. متقاضی با توجه به شرایطش باید بهترین روش را برای مهاجرت انتخاب نماید. این روش ها عبارتند از:

  • مهاجرت به کشور آذربایجان از طریق تحصیل
  • مهاجرت از طریق کار در کشور آذربایجان
  • مهاجرت به آذربایجان از طریق ازدواج با تبعه این کشور
  • مهاجرت به کشور آذربایجان از طریق تولد فرزند
  • مهاجرت به آذربایجان از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت

اخذ پاسپورت آذربایجان از طریق تحصیل

مهاجرت از طریق تحصیل صرفا موجب دریافت اقامت و پاسپورت آذربایجان نمی شود. متقاضیان باید پس از فارغ التحصیلی، شغلی مرتبط با رشته تحصیلی پیدا کنند. متقاضیان با شروع کار و پرداخت مالیات به موقع می تواند اقامت دائم و پس از آن پاسپورت آذربایجان را کسب نمایند. تحصیل در آذربایجان به طور کامل در مقاله مذکور شرح داده شده است.

متقاضیان می توانند در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته های تحصیلی ادامه تحصیل دهند. سیستم های آموزشی در این کشور با سیستم های آموزشی کشورهای اروپایی و آمریکایی تطابق دارد. در برخی از دانشگاه ها دروس به زبان انگلیسی تدریس می شوند. اگر متقاضی قصد دارد به زبان انگلیسی تحصیل کند ولی به این زبان تسلط ندارد می تواند در دوره های در نظر گرفته شده شرکت نماید. پس از تسلط به این زبان وارد دانشگاه شود.

اخذ پاسپورت آذربایجان از طریق تحصیل

کار در موسسات آذربایجان

متقاضیان خارجی و بین المللی برای کار در این کشور باید از کارفرما پیشنهاد شغلی دریافت نمایند. با دریافت پیشنهاد شغلی فرد می تواند ویزای کار آذربایجان را به دست آورد. برای دریافت پیشنهاد کاری برخی از شرایط های فرد مثل: ملیت متقاضی، شرکت یا موسسه ای که پشنهاد شغلی ارائه داده است حقوق و دستمزد مورد بررسی قرار می گیرد.

متقاضی بعد از دریافت ویزای کار باید وارد کشور آذربایجان شده و پس از ورود به این کشور باید به اداره پلیس مراجعه نماید. بعد از آن اجازه کار در آذربایجان و اجازه اقامت به مدت 12 ماه را کسب می کنند. متقاضیان در صورت تمایل می توانند به مدت 5 سال اجازه اقامت خود را تمدید نمایند. پس از گذشت 5 سال و با پرداخت مالیت فرد می تواند اقامت دائم این کشور را به دست آورد. بعد از گذشت 9 سال از اقامت مستمر در این کشور امکان دریافت پاسپورت آذربایجان برای فرد وجود دارد.

اخذ پاسپورت آذربایجان از طریق ازدواج

اگر متقاضی با فردی با تابعیت این کشور ازدواج کند و ثابت نماید که ازدواج واقعی و رسمی می باشد می تواند پاسپورت این کشور را دریافت نماید. برای دریافت پاسپورت آذربایجان از این طریق شرایط دیگری نیز وجود دارد. به عنوان مثال از مدت زمان ازدواج متقاضیان باید 3 سال گذشته باشد. در این مدت نباید از هم جدا شوند و توانایی لازم را برای پرداخت هزینه های زندگی داشته باشند.

برای ازدواج با شهروندان کشور آذربایجان برای متقاضیان هر کشوری قوانین و شرایطی در نظر گرفته شده است. دولت این کشور برای متقاضیان خارجی شرایط بسیار سختی را در نظر گرفته است. این قوانین به صورت غیر مستقیم برای محدودت مهاجرت متقاضیان به این کشور در نظر گرفته شده است.

تولد فرزند در آذربایجان

در این کشور اعطاء تابعیت براساس سیستم خون می باشد. یعنی اگر متقاضیان خارجی فرزندان در این کشور متولد شود پاسپورت آذربایجان را دریافت نمی کند. با این شرایط تعیین شده مشخص می شود، اعطاء تابعیت در آذربایجان تحت نظام خون می باشد. از سیستم خاک پیروی نمی شود. در کشورهایی مثل:کانادا، آمریکا، نیوزلند و غیره تابعیت براساس سیستم خاک به فرد اعطاء می شود. یعنی اگر پدر و مادر فردی تابعیت این کشور را نداشته باشد و فرزند در این کشورها متولد شود تابعیت این کشور را دریافت می کند.

سرمایه گذاری در آذربایجان

یکی از روش های اخذ پاسپورت آذربایجان سرمایه گذاری در آذربایجان می باشد. برای سرمایه گذاری در این کشور متقاضی باید حداقل 100000AZN (منات آذربایجان) سرمایه داشته باشد و ملکی را خریداری نماید. همچنین فرد با داشتن 500000AZN (منات آذربایجان) می تواند شرکت ثبت نماید و شروع به کارآفرینی کند. متقاضیان خارجی اجازه خرید زمین های مسکونی را ندارند. تنها می توانند اقدامات لازم را برای خرید آپارتمان انجام دهند. کار آفرینان در صورتی که بتوانند ثابت کنند به اقتصاد این کشور کمک می کنند، مالیات پرداخت می کنند.

چنانچه در حساب بانکی دارای سرمایه ای بالغ بر 5000AZN الی 6500AZN (منات آذربایجان) می باشند می توانند اقامت دائم این کشور را دریافت نمایند. در این مقاله اطلاعاتی در رابطه با پاسپورت آذربایجان و چگونگی اخذ اقامت از این کشور را در اختیار متقاضیان قرار دهیم. اگر برای انتخاب بهترین راه برای مهاجرت با توجه به شرایط نیاز به مشاوره های بیشتر دارید با کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در تماس باشید.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *