مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آذربایجان » اقامت آذربایجان

اقامت آذربایجان



آذربایجان در همسایگی کشور ایران است که از شرایط مناسب اقتصادی برخوردار می­باشد. نرخ بیکاری در آذربایجان بسیار پایین است و با وجود دانشگاه های بسیار معتبر در این کشور، افراد زیادی علاقمند به اخذ اقامت آذربایجان هستند. همچنین آذربایجان محیطی جذاب برای سرمایه گذاران خارجی می­باشد و در حال حاضر سرمایه گذران زیادی مشغول به انجام کسب و کار در این کشور هستند. دولت آذربایجان به اتباع خارجی دو نوع اقامت اعطا می­نماید. اقامت موقت و دیگری اقامت دائم. افراد با اخذ یکی از ویزاهای کشور آذربایجان می­توانند با اقامت موقت به این کشور سفر نمایند و پس از دو سال زندگی در این کشور می­توانند اقامت دائم آذربایجان را دریافت نمایند. اخذ اقامت دائم آذربایجان از راههای مختلفی امکان پذیر می­باشد.

دوستانی که علاقمند به اخذ اقامت آذربایجان هستند می­توانند با کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مشاوره نموده و بهترین راه اخذ اقامت این کشور را انتخاب نمایند. هزینه تحصیل و زندگی در کشور آذربایجان در مقایسه با دیگر کشورها مناسب است و از طرفی دانشگاه های این کشور از اعتبار بالایی در میان کشورها جهان برخوردار است و مدارکی که از دانشگاه های این کشور صادر می­گردد، تقریباً در بیش از 51 کشور جهان به رسمیت شناخته شده است. دانشگاه های آذربایجان از امکانات پیشرفته و مدرنی برخوردار هستند. همچنان دانشجویان می­توانند با اتمام تحصیلاتشان در این کشور بدنبال شغل مورد نظر خود پرداخته و پس از مدتی اقامت این کشور را اخذ بنمایند. از دیگر راههای اخذ اقامت آذربایجان می­توان به مهاجرت کاری اشاره نمود.

روشهای اخذ اقامت آذربایجان

راههای مختلفی برای مهاجرت و اخذ اقامت این کشور وجود دارد. اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت- اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری- اخذ اقامت از طریق خرید ملک- اخذ اقامت از طریق تحصیل- اخذ اقامت از طریق کار و اخذ اقامت از طریق تولد و یا ازدواج از جمله راههایی است که افراد می­توانند اقامت این کشور را دریافت نمایند. در ادامه ما بررسی هر یک از راههای بیان شده خواهیم پرداخت.

اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در آذربایجان

کشور آذربایجان محیطی بسیار مناسب و جذاب برای سرمایه گذران خارجی است. هر فردی با 500 هزار منات سرمایه اولیه می­تواند در این کشور سرمایه گذاری نماید. سرمایه گذاری در آذربایجان  روشهای مختلفی دارد. برخی از افراد با خرید مسکن و برخی با خرید سپرده ها بانکی و یا خرید ملک تجاری به ایجاد کسب و کار در این کشور می­پردازد. بطور کلی برای سرمایه گذاری به طرق مختلف حداقل میزان سرمایه لازم 500 هزار منات می­باشد. اتباع خارجی اجازه خرید ملک در آذربایجان را ندارند، اما براساس قوانینی که در این کشور وجود دارد، این افراد می­توانند بصورت یک یا دو دوره که معمولاً هر کدام 6 ماهه هستند به خرید ملک و یا آپارتمانی که حداقل به ارزش 100 هزار منات است اقدام نموده و از این طریق اقامت این کشور را دریافت نمایند.

 

اقامت آذربایجان

اخذ اقامت از طریق ویزای کاری آذربایجان

استخدام نیروهای خارجی در آذربایجان تنها در صورتی امکان پذیر است که کارفرمای مربوطه ثابت نماید که نیروی مورد نظر وی در این کشور وجود ندارد. پس از آن وی اجازه خواهد داشت آگهی استخدام خود را در دیگر کشورها منتشر نماید. اتباع خارجی که با کارفرمای مربوطه قرارداد کاری امضا نمودند، می­توانند برای اخذ ویزای کاری کشور آذربایجان اقدام نموده و به این کشور سفر نمایند. در این مدت کارفرمای مورد نظر می­باید برای نیروی خارجی که قصد استخدام وی را دارد مجوز کار دریافت نماید. در ابتدا نیروی کار مورد نظر می­تواند اقامت یکساله اخذ نموده و پس از اتمام آن امکان تمدید 5 ساله آن که همان اقامت دائم آذربایجان است اقدام نماید. ویزای کار آلمان را نیز مطالعه نمائید.

اخذ اقامت آذربایجان از طریق تحصیل

سیستم آموزشی کشور آذربایجان بسیار با کیفیت است و دانشگاه های آذربایجان سالانه میزبان دانشجویان بین المللی زیادی است. از مهمترین دلایل انتخاب دانشگاه های اذربایجان توسط دانشجویان اینست که در مقابل سیستم آموزشی با کیفیت و استاندارد، هزینه تحصیل در این کشور بسیار مقرون به صرفه می­باشد. زبان تحصیل در دانشگاه های این کشور انگلیسی است. اگرچه دانشجویان می­توانند به زبان های روسی و اذری نیز ادامه تحصیل نمایند. لازمه پذیرش در دانشگاه های آذربایجان ارائه مدرک زبان انگلیسی آیلتس با حداقل نمره 6 و یا تافل با حداقل نمره 500 می­باشد. دانشجویان در ابتدا مدارک تحصیلی خود را بهمراه فرم درخواست پذیرش به دانشگاه مورد نظر خود در این کشور ارسال می­نمایند. پس از بررسی مدارک دانشجو و تأیید مدارک وی، دعوتنامه تحصیلی ارسال می­گردد. پس از آن دانشجویان می­بایست برای اخذ ویزای تحصیلی کشور آذربایجان و اقامت این کشور اقدام نمایند.

اخذ اقامت آذربایجان از طریق ثبت شرکت

همانطور که می­دانید ثبت شرکت در کشورها بصورت مختلف انجام می­پذیرد و معروفترین آنها ثبت شرکت با مسئولیت محدود است. در اذربایجان نیز ثبت شرکت با مسئولیت محدود یکی از پرطرفدارترین روشهای ثبت شرکت می­باشد. در این روش فعالیت های فرد مورد نظر در چارچوب های خاصی انجام می­پذیرد و فرد موظف به پرداخت مالیات از میزان سود دریافتی می­باشد. برای ثبت شرکت های سهامی خاص نیاز به بیش از دو سرمایه گذار می­باشد. ناگفته نماند پرسنل کاری در این نوع شرکت ها می­باید از شهروندان آذری باشند و در صورتیکه ثبت کنندگان شرکت اتباع خارجی هستند، می­باید مجوز کار کشور آذربایجان را اخذ نمایند. افراد می­توانند اقامت اتریش از طریق خرید ملک در اتریش را نیز اخذ بنمایند.

پس از تأسیس و ثبت شرکت افراد می­توانند برای اخذ اقامت خود اقدام نمایند. دولت آذربایجان به این دسته از افراد ابتدا اقامتی که بصورت دو دوره 6 ماهه است اعطا می­نماید. پس از آن اعتبار اقامت آنان بمدت یکسال دیگر نیز تمدید خواهد شد. ناگفته نماند این افراد در مدت اقامت 6 ماهه حداقل باید 91 روز و در اقامت یکساله حداقل 181 روز باید رد این کشور حضور داشته باشد. کارشناسان و مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت همواره راهنمای عزیزان در این زمینه می­باشند.

اخذ اقامت از طریق ازدواج در آذربایجان

از دیگر راههایی که فرد می­تواند اقامت آذربایجان را دریافت نماید ازدواج با اتباع آذربایجانی می­باشد. بدین منظور می­بایست افراد ازدواجشان را در یکی از دفاتر اسناد رسمی در آذربایجان به ثبت برسانند. همچنین برای اخذ اقامت این کشور می­باید با ارائه مدارکی از واقعی بودن ازدواج خود را اثبات نمایند. ثبت ازدواج اتباع خارجی با اتباع آذربایجانی تنها در اداره ای بنام Zage امکان پذیر است.پس از ثبت ازدواج و تأیید واقعی بودن ازدواج طرفین به تبعه­ی خارجی پاسپورت آذربایجانی داده می­شود. ناگفته نماند افراد برای ثبت ازدواج خود در آذربایجان می­باید مدارکی همچون مدارک زیر را به اداره مهاجرت در این کشور ارائه نمایند:

  • مدارک هویتی اعم از کارت ملی و شناسنامه
  • ارائه اسنادی که نشان دهنده طلاق و یا فوت همسر قبلی زوج و یا زوجه است ( درصورت ازدواج قبلی)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *