مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » پرتغال » ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی پرتغال

ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی پرتغال



ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی پرتغال

 

متقاضیان مهاجرت راه های مختلفی برای این کار دارند. کشور پرتغال نیز مانند همه این کشورها، ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی پرتغال به متقاضیان اعطا می نماید. برای آگاهی از شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی پرتغال در سال 2019 این  مقاله را انتها دنبال نمایید. ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی پرتغال در سال 2019 با شرایطی که عنوان می شود قابل دریافت است. ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی پرتغال به سبب سهولت شرایطش پر طرفدار می باشد.

 

کارآفرینی در پرتغال

 

در سال 2001 کشور پرتغال رتبه 21 را در فعالیت های کارآفرینی بین کشورهای جهان کسب نمود. کشور پرتغال با اقتصاد خدمات محور و همچنین فرهنگ حمایتی که دارد؛ باعث افزایش این تقاضا می گردد. این کشور مشابه اتحادیه اروپا به سرمایه گذاری و کارآفرینی می نگرد.

 

انواع سرمایه گذاری در پرتغال

 

  • سرمایه گذاری از طریق خرید املاک و مستغلات (بدون گرفتن تسهیلات بانکی) به مبلغ حداقل 500,000 یورو.

 

  • سرمایه گذاری طبق قانون ویزای طلایی پرتغال به مبلغ 350,000 یورو برای پنج سال با برگشت سرمایه سالیانه 4 درصد. (یعنی پرداخت سالیانه مبلغ 14,000 یورو به سرمایه گذار)

 

لازم به ذکر است که سرمایه گذار ملزم به ایجاد حداقل 10 فرصت شغل تمام وقت در پرتغال می باشد.

 

  • انتقال 1,000,000 یورو به بانک پرتغال به مدت حداقل پنج سال (تا زمان اخذ اقامت دائم)

 

مزایای سرمایه گذاری در پرتغال

 

  • سرمایه گذار و همراهانش که اقامت پرتغال را اخذ نمودند؛ مجوز ورود به کشورهای عضو اتحادیه اروپا را دارند
  • قابلیت اخذ تسهیلات بلند مدت بانکی از بانک های اروپایی برای رونق کسب و کار. (دوره باز پرداخت ۲۰ساله، حداقل بهره بین المللی تقریبا 3 درصد.)
  • بهره مندی فرد و همراهانش از پوشش بیمه درمانی.
  • بهره مندی از تحصیلات رایگان یا کم هزینه برای فرزندان.
  • اخذ اقامت دائم پرتغال امکان سفر بدون ویزا به 150 کشور را فراهم می نماید.
  • صادرات و واردات در کشور پرتغال بدون محدودیت
  • بهره مندی از خدمات شهروندی.
  • تبادلات مالی تسهیل می یابد.

 

در اکثر موارد در سرمایه گذاری پولی وارد چرخه اقتصاد نمی گردد. بنابراین سرمایه گذاری سود آور و بازگشت پذیر نمی باشد. بطور مثال خرید ملک از این نوع سرمایه گذاری ها می باشد. کشورهایی با اقتصاد ضعیف از طریق خرید ملک با هدف ورود پول به کشورشان برای افراد ویزا صادر می نمایند. فرد با سرمایه گذاری از این طریق در این کشورها فقط می تواند به این کشورها رفت و آمد نماید.

 

شرایط سرمایه گذاری و کارآفرینی پرتغال

 

  • گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
  • سرمایه حداقل به مبلغ 350,000- 500,000 یورو
  • عدم ممنوع الخروج بودن (یا سرمایه گذاری به مبلغ 1,000,000 یورو در بانک پرتغال)
  • برای اخذ ویزای سرمایه گذاری محدودیت سنی وجود ندارد. (حداقل 25 سال مناسب است.)
  • برای اخذ ویزای سرمایه گذاری در مراحل اولیه الزامی به تسلط به زبان پرتغالی وجود ندارد.
  • برای اخذ ویزای سرمایه گذاری پرتغال ارائه مدرک تحصیلی الزامی نمی باشد.
  • برای اخذ ویزای سرمایه گذاری پرتغال مصاحبه انجام نمی شود.
  • سرمایه گذاری در پرتغال مالیات بر درآمد جهانی ندارد.
  • حضور یک هفته در سال در کشور پرتغال الزامی می باشد.
  • برای اخذ ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی پرتغال به داشتن تجربه مدیریتی و تجارتی نیازی نیست.

 

شرایط اخذ اقامت دائم

بعد از اقامت 5 ساله سرمایه گذار و همراهانش با این شرایط قادر به اخد اقامت می باشند:

 

  • دانش زبان پرتغالی در حد ابتدایی.
  • رعایت اصول شهروندی.
  • پرداخت مالیات در پرتغال.

 

مدارک لازم برای ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی در پرتغال

 

  • گذرنامه فرد سرمایه گذار و همراهانش (همسر و فرزندان کمتر از ۱۸سال)
  • عکس پاسپورتی (برای هر فرد 5 قطعه)
  • گواهی ترجمه شده عدم سوء پیشینه فرد سرمایه گذار و همسرش.
  • ارائه پرینت 3 ماهه حساب بانکی

 

ساختار و برنامه ویزای طلائی پرتغال

سرمایه گذار در سال های اقامتش در پرتغال با توجه به برنامه زیر قادر به اخذ اقامت دائم خواهد بود.

  • سال 1: اخذ ویزا برای کار و سفر
  • سال 2-4: تمدید اقامت
  • سال 5: اقدام برای اخذ اقامت دائم
  • سال 6: اقدام برای اخذ شهروندی و پاسپورت

 

در سالیان گذشته حداقل مبلغ سرمایه گذاری 500,000 یورو بود اما اکنون این مبلغ به 350,000 یورو کاهش یافته است. امکان اخذ ویزای طلایی پرتغال با ترمیم و بازسازی یک ساختمان با حداقل 30 سال ساخت وجود دارد.

 

مراحل سرمایه گذاری

 

در صورت خرید مغازه یا تجارت در کشور پرتغال امکان اخذ ویزایی با اعتبار 1 ساله را خواهید داشت. این ویزا را می توان تا 5 سال تمدید نمود. پس از گذشت این 5 سال نیز می توان برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدام نمود.

سرمایه گذاری در کشورهای اروپایی شرایط و قوانین پیچیده ای دارد. عدم آگاهی از این شرایط و قوانین باعث از بین رفتن سرمایه فرد سرمایه گذار می شود. بنابراین سرمایه گذاران در این کشورها باید دانش تجاری و تخصصی لازم برای این کار را داشته باشند.

 

مراحل سرمایه گذاری یک روش به شرح زیر می باشد:

  • درخواست ویزای کوتاه مدت
  • ورود به کشور پرتغال و یافتن شغل و ملک مناسب همچنین افتتاح حساب بانکی
  • بازکشت به کشور مبدا و در خواست ویزای بلند مدت (6 ماه)
  • انتقال پول به حساب بانکی در پرتغال
  • سفر به پرتغال و عقد قولنامه
  • مراجعه به اداره پلیس به همراه مدارک و قولنامه برای اخذ اقامت 1 ساله
  • تاسیس شرکت یا تجارت با رسید اقامت
  • ارائه مدارک تاسیس شرکت به اداره پلیس برای تمدید اقامت به مدت 5 سال
  • دولت پرتغال در مدت 30 روز به ویزای سرمایه گذاری رسیدگی می نماید. پس از تکمیل پرونده، ویزای سرمایه گذاری به سفارت و دولت پرتغال فرستاده می شود.
  • همراهان فرد دارای ویزای سرمایه گذاری مجوز کار در کشور پرتغال را دارند.

 

ویزای سرمایه گذاری و کارآفرنی پرتغال

 

ویزای سرمایه گذاری در پرتغال مشابه کشور اسپانیا می باشد. مهاجرت از این طریق بدون داشتن دانش کافی بسیار مخاطره آمیز است. افراد با هدف اخذ اقامت اروپا به این مسیر وارد می شوند اما با شکست در این راه سرمایه خود را از دست می دهند. این در حالی است که قادر به اخذ اقامت نیز نشده اند و فقط به کشور پرتغال سفر نموده اند.

در هر صورت این ویزا برای فرد واجد الشرایط بهترین راه مهاجرت و اخذ اقامت این کشور می باشد. اخذ ویزای طلایی بهترین و جذابترین نوع مهاجرت و سرمایه گذاری در دنیا می باشد.

 

نتیجه گیری:

 

با توجه به مطالب ذکر شده سرمایه گذاری و کارآفرینی در کشور پرتغال نیازمند آگاهی در این زمینه می باشد. درصورتی که این آگاهی و دانش را ندارید این مسیر برای شما ریسک بزرگی خواهد بود. برای کاهش ریسک و پر نمودن خلاء ناآگاهی در این زمینه می توانید به موسسه سفیران سروش سعادت مراجعه نمایید. موسسه سفیران سروش سعادت تارسیدن به موفقیت در این مسیر شمارا همراهی خواهد نمود.

 

ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی پرتغال
5 (100%) 12 votes



  1. v!da گفت:

    با سلام ایا ویزاهای سرمایه گذاری از طریق سرمایه گذاری برای هرکسی و در هرکشوری در سراسر دنیا صادر میشه؟با تشکر

  2. پدرِ پسرشجاع گفت:

    سلام و سپاس از مطالبتون

  3. امیر علی اکبری گفت:

    سلام به غیر از خرید ملک آیا شرایط ثبت شرکت راحت اشت؟

  4. اردلان سرافراز گفت:

    برای سرمایه گذاری در پرتغال چقدر باید هزینه کنیم؟

  5. سحر صامتی گفت:

    سلام
    ممنون میشم درمورد ویزای کاری پرتغال توضیح دهید.
    ممنون بابت مطالب خیلی خوب تون خیلی کمکم کردید.

  6. مجید صادقی گفت:

    سلام
    برای اینکه بخوام شرکتی ثبت کنم باید چقدر سرمایه اولیه داشته باشم و اینکه حتما نیاز به استخدام نیذو هست؟

  7. ناصر زارعی گفت:

    سلام
    دوستان خسته نباشید

    سلام
    تشکر از زحمات شما
    کمترین رقم که بشود بدون دردسر به اقامت و اشتغال رسید چقدر میتواند باشد

  8. امیر عباس گفت:

    بابت مطلب خوبتون تشکر میکنم میخواستم اگه امکانش هست مثل مطلب ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی پرتغال در مورد کشور اسپانیا هم مطلب بذارید

  9. مهراد گفت:

    مبالغ سرمایه گذاری کمتر از ایمن مبالغ می تونه در کشورهای با درجه بالاتر از پرتغال هم رقم بخوره ؟ چون ظاهرا راه ثبت شرکت هم از برخی موسسات معرفی یمشه اما برخی میگن خوب نیست و ریسک بالایی داره شما چی پیشنهاد میکنید؟

  10. Arezoo گفت:

    با عرض سلام و خسته نباشید‌.
    برای بازسازی ملک بیش از ۳۰ سال ساخت باید این بازسازی ۵ سال طول بکشه تا بتوان اقامت دائم اخذ کرد؟؟ یا اینکه همین که ملکی در پرتغال داشته باشیم به عنوان سرمایه گذاری محسوب میشه؟؟ (مشابه آلمان)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *