ویزای مسافرتی کانادا

ویزای توریستی مولتی کانادا

ویزای توریستی مولتی کانادا

ویزای توریستی مولتی کانادا

ویزای توریستی مولتی کانادا از ویزاهایی است که اخیرا تقاضاهای زیادی برای آن ایجاد گردیده است.

توریست و گردشگر اشخاصی هستن که تابعیت کشور کانادا را ندارند و به طور عرف و قانونی از دیدنی های کانادا استفاده می کنند.

هرساله بیش از 35 میلیون نفر به کانادا سفر میکند و کانادا با ویزای غیراقامتی به آنها اجازه ورود میدهد.

لازم به توضیح است غیر از افرادی که اقامت دائم کانادا را دارند و شهروندان کانادایی، سایرین برای سفر به کانادا باید اجازه ورود داشته باشند

اگر شامل معافیت های کشور هایی که احتیاج به ویزا ندارند نمی شوند، باید برای ورود موقت به کانادا چه از طریق توریستی در کانادا، تحصیل در کانادا و یا کار در کانادا حتما احتیاج به ویزای کانادا دارید که این ویزای موقت را می گویند.

کاناد سرزمین پهناوری است که جاذبه های فراوانی دارد.

جغرافیایی منحصر بفرد این کشور، موقعیت های منحصر بفردی را برای آن بوجود آورده است.

کانادا از سواحل اقیانوس اطلس در شرق تا سواحل اقیانوس آرام در غرب گسترده است.

 

ویزای توریستی مولتی کانادا

ویزگی های کلی این ویزا عبارت است از:

*مدت زمان ویزا : حداکثر 5 ساله است.

*نوع ویزا : مولتیپل 5 ساله می باشد .

*امکان گرفتن ویزای همراه : می باید جداگانه انجام شود.

*امکان گرفتن ویزای کار بعد از ورود : در صورت پیدا کردن شغل که تاییدیه داشته باشد.

*هزینه : 100 دلار برای انجام ویزا و 85 دلار برای انگشت نگاری میباشد.

*مدت زمان : به طور معمول 100 روز بعد از سابمیت مدارک میباشد.

 

تبدیل ویزا توریستی کانادا به ویزای تحصیلی

مطابق قوانین جدید اداره مهاجرت کانادا، زمانی که گردشگر وارد شده به کانادا مورد تایید یکی از موسسات آموزشی گردد و ثبت نام نماید،

امکان این وجود دارد که ویزای توریستی به ویزای دانشجویی تبدیل شود.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت دارای نمایندگی بسیاری از کالج ها و بعضی از دانشگاه های کانادایی و آمادگی خود را جهت گرفتن ویزای توریستی و گردشگری کانادا و همینطور در مرحله بعدی ثبت نام دانشجو در کالج و گرفتن ویزا تحصیلی و دانشجویی و در ادامه گرفتن ویزا دائم را اعلام می کند.

لازم به توضیح است که این نوع دارای جزئیات بسیاری بوده که احتیاج به علم و دانش و تجربه فنی و شناختن مفاهیم و اصول حقوقی و مهاجرتی دارد .

اگر مایلید که بدین منظور از طریق موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت اقدام نمایید، یعنی اگر ویزای کشور کانادا را دارید و قصد دارید که به ویزای دیگری تبدیل کنید لطفا نخست فرم ارزیابی ویزای تحصیلی را پر کنید.

ما شرایط شما را برای ویزای دانشجویی بررسی میکنیم و در صورت واجد شرایط بودن، وکالت شما را میپذیریم.

نکته قابل توجه اینست که همیشه ممکن نیست که ویزای توریستی را به ویزای دانشجویی در داخل کانادا تغییر داد

و بیشتر مواقع متقاضیان باید برای انجام انگشت نگاری به کشور های دیگری بروند.

بابت اخذ ویزای توریستی مولتی کانادا توصیه می کنیم در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت  توسط کارشناسان مورد مشاوره قرار بگیرید.

 

تضمین ویزای توریستی مولتی کانادا در سفیران سروش سعادت

مسلما جواب خیر است.

هیچ یک از کارشناسان و وکیل های مهاجرتی طبق قانون و عرف کانادا مجوز دادن ضمانت به فرد را ندارد .

اما ما دارای آمار بسیار زیادی در قبولی و گرفتن ویزای توریستی کانادا هستیم.

 

اهداف ویزای توریستی  کانادا

دید و بازدید آشنایان و دوستان

تحقیق و بررسی موقعیت های تجاری و کاری

تفریحی و سیاحتی

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا توریستی مولتی کانادا

*پاسپورت معتبر و عکس شفاف پاسپورتی

*مدارک تمکن مالی و خود حمایتی

*دعوت نامه از شخص یا شرکتی در کانادا یا ارائه مدارک دقیق از دیدنی های کانادا

*تکمیل کردن فرم های ویزا

*پرداخت هزینه های قانونی مربوط به گرفتن ویزای گردشگری و توریستی کانادا

*انجام دادن انگشت نگاری سفارت کانادا

 

پیش نیاز های ویزای توریستی کانادا

*ارائه کامل سابقه کاری و شغلی شامل نامه های اشتغال به کار و فیش های حقوقی

*ارائه کامل سندهای مربوط به  دارایی های شخص

* ارائه رکورد ویزا های شما به کشور های قبلی

لیست مدارک ارائه شده به صورت کلی می باشد و برای دریافت لیست دقیق مدارک برای گرفتن ویزای توریستی کانادا لازم است با مشاورین و وکلای ما در تماس باشید.

 

مراحل دریافت ویزای توریستی کانادا

1.پر کردن فرم ارزیابی توریستی ، مشاوره گرفتن ، شروع پروسه اجرایی با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت

2.ترجمه مدارک و تایید مدارک طبق دستورالعمل و ارسال مدارک به موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت

3.اقدام برای دریافت ویزا و انجام انگشت نگاری

4.دریافت نتیجه ویزا حدودا بعد از 3 ماه

 

قوانین ورود و خروج با ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا اکثرا به صورت ویزای تک ورود یا ویزای مولتیپل کانادا یا همان ویزای 5 ساله کانادا صادر می گردد.

ویزای توریستی برای متقاضیان ایرانی هم اکنون عمدتا بصورت مولتی پنج ساله صادر می شود.

لازم به ذکر است طبق قانون اساسی بیشترین زمانی که توریست می تواند بدون خروج از کانادا در این کشور بماند حداکثر 6 ماه میباشد.

بنابراین در مورد ویزای توریستی مولتی کانادا نیز اگرچه چنج سال اعتبار دارد،

ولی در هر بار ورود، حداکثر تا شش ماه می توان اقامت داشت و باید در پایان آن، خروج کرد.

بیاد داشته باشید گرفتن ویزای توریستی به این معنی نیست که مطلقا اجازه ورود به کانادا را داشته باشید،

بلکه آفیسر باید زمان ورود به داخل خاک کانادا تشخیص بدهد که حضور فرد در کانادا بصورت موقت خواهد بود

و متقاضی بعد از دیدن و بازدید از کشور کانادا قصد ماندن در کانادا را ندارد.

 

Related Posts

یک دیدگاه برای “ویزای توریستی مولتی کانادا

  1. تفنگ چی گفت:

    ویزای توریستی مولتی کانادا را بدون سابقه شینگن هم میشه گرفت؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *