ویزای توریستی کانادا- مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی – پارس مهاجرت ویزای توریستی کانادا - مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی - پارس مهاجرت
مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » کانادا » ویزای توریستی کانادا
سفیران سروش سعادت

ویزای توریستی کانادا



کانادا دومین کشور پهناور دنیاست و بزرگترین مرز خاکی با امریکا را دارد. مطمئنا جاذبه های فراوان این کشور بر کسی پوشیده نیست و همین جاذبه هاست که سالانه میلیون ها نفر از سراسر جهان برای بازدید از این کشور زیبا به آن سفر می کنند. اگر شما نیز مانند خیلی از مردم دنیا قصد اخذ ویزای توریستی کانادا و  سفر به این کشور را دارید با ما در این مقاله همراه شویم تا شما را با جاذبه های کانادا و الزاماتی که برای دریافت ویزای توریستی کانادا نیاز خواهید داشت بیشتر آشنا کنیم.

کشور کانادا هر ساله بیش از 35 میلیون نفر از بازدید کننده به سوی خود جذب می کند این میزان جمعیتی که هر ساله به کانادا وارد می شوند جدای از جمعیت کانادا و کسانی است که در این کشور اقامت دائم دارند و همه این افراد به عنوان بازدید کننده یا توریست وارد این کشور می شوند همین امر نشان دهنده صنعت بسیار قوی کانادا در جذب توریسم است. افراد گوناگونی از اقصی نقاط دنیا از جمله ایران علاقه دارند تا با اخذ ویزای توریستی کانادا از این کشور بازدید کنند همین امر موجب حجم زیاد تقاضا برای ویزای توریستی کانادا می شود که ممکن است برای ورود به خاک آن کشور شرایطی در نظر گرفته شود. در ادامه مطلب به شرح  ویزای توریستی کانادا همراه با مدارک و اسناد مورد نیاز خواهیم پرداخت

در ابتدای امر باید بدانیم افرادی که مایل هستند تا برای مدت موقتی به خاک کانادا ورود پیدا کنند و از مسافرت به این کشور هدف خاصی را دنبال می کنند مانند گردشگران، کارگران موقت فصلی دارای مجوز کار و دانشجویان بین المللی باید درخواست اخذ ویزای اقامت کوتاه مدت یا ویزای توریستی کانادا TRV نمایند. در مورد شهروندان کشورهایی که نیاز به دریافت ویزای اقامت کوتاه مدت ندارند انتظار می رود تا قبل از خروج کشورشان به مقصد کانادا مجوز مسافرت الکترونیکی  ETA خود را دریافت کرده باشند. استثنای این دو مورد در رابطه با شهروندان ایالات متحده امریکا است که بدون نیاز به ویزای اقامت کوتاه مدت کانادا یا مجوز مسافرت الکترونیکی می توانند به راحتی به این کشور مسافرت کنند البته افرادی که دارای گرین کارت امریکا هستند فارغ از ملیتشان  با دریافت مجوز مسافرت الکترونیکی می توانند به این کشور مسافرت نمایند. در غیر این صورت الزاما باید TVR یا ویزای توریستی کانادا را دریافت نمایند اما در صورت دریافت TVR دیگر نیازی به ETA  ندارند همچنین شهروندانی که باید ETA داشته باشند نیز احتیاجی به دریافت TVR نخواهند داشت.

ویزای اقامت موقت یکی از محبوب ترین ویزاهای کانادا است. برخلاف برنامه های مربوط به مهاجرت دریافت این ویزا ممکن است به راحتی صورت پذیرد.TVR یا ویزای توریستی کانادا سندی است که توسط دفتر ویزای مهاجرت کانادا در خارج از این کشور صادر شده است و نشان می دهد که شخص شرایط لازم برای ورود به کانادا را رعایت کرده است. TVR ممکن است برای یک بار ورود و خروج  یا ورود و خروج بدون محدودیت multiple صادر شود. به عنوان یک قاعده کلی گردشگران برای مدت 6 ماه پذیرفته می شوند. برای کارگران فصلی و یا دانشجویان بین المللی ممکن است این مدت تغییر یابد. نکته مهم این است که داشتن TVR یا ویزای توریستی کانادا لزوما به این معنی نیست که افسر بازدید کننده در فرودگاه پذیرای آن شخص در کانادا باشد بلکه تمام بازدید کنندگان باید نشان دهند که ماهیت و هدف از  سفر آنها موقت است به همین دلیل افسران در مقصد تمام افرادی را که به نظر قصد ترک کانادا در تاریخ انقضای ویزا را ندارند بازخواهند گرداند لذا باید افسر مربوطه اقناع شود که شخصی که وارد کشورش شده قصد پناهندگی نخواهد داشت. به این منظور می توانید:

  • افسر مربوطه را متقاعد کنید که در پایان اقامتتان کانادا را ترک خواهید کرد.
  • نشان دهید که مبلغ کافی برای هزینه های خود و خانواده تان در کانادا و برای بازگشت خواهید داشت.
  • نشان دهید قصد ندارید در کانادا کار یا تحصیل کنید مگر آن که مجوز آن را کسب کرده باشید
  • به قانون احترام می گذارید و سابقه ارتکاب جرم ندارید
  • اثبات کنید خطری امنیت کانادا را تهدید نمی کند
  • هر سند اضافی درخواست شده توسط افسر مربوطه را برای تایید شایستگی خود ارائه دهید.
  • در صورت لزوم با انجام معاینه پزشکی سلامت خود را تایید کنید

شهروندان کشورهای دیگر ویزای اقامت موقت را برای اهدافی چون

بازدید به عنوان توریسم

بازدید از خانواده یا دوستان

و یا یک سفر کوتاه بیزینسی دریافت می کنند.

 

نکات قابل توجه :

  • برخی از افراد ممکن است نیاز به معاینه پزشکی داشته باشند. این مربوط به افرادی است که قصد دارند در کانادا باقی بمانند و اخیرا از کشورهای خاصی بازدید کرده اند. همین طور افرادی که قصد دارند در برخی از مشاغل کار کنند نیز باید این تست پزشکی را انجام دهند.
  • ارتکاب جرم و مسائل پزشکی ممکن است مانع ورود بازدید کننده به کانادا شود
  • بازدید کنندگان باید اثبات کنند که توانایی مالی کافی برای ساپورت خود در این سفر را دارند
  • شهروندان برخی از کشورها ممکن است نیاز به ارائه اطلاعات بیومتریک خود داشته باشند ( اطلاعاتی از قبیل عکس و اثر انگشت)

فرم IMM 5257 برای اشخاصی است که مایل به درخواست ویزای موقت یا ویزای توریستی کانادا هستند و حداکثر اقامتی که فرد می تواند با این ویزا به دست آورد 6 ماه خواهد بود

برخی از افراد مجاز به اخذ ویزای توریستی کانادا و  ورود به این کشور نیستند که شامل

  • افرادی که سابقه فعالیت های مجرمانه داشته اند
  • اشخاص ناقض حقوق بشر
  • مرتکبین جرائم سازمان یافته

آیا اعضای خانواده باید به طور جداگانه برای دریافت ویزای توریستی کانادا یا ویزای موقت درخواست کنند؟

اعضای خانواده می توانند به صورت مشترک درخواست خود را ارائه دهند اما هر فردی باید به طور جداگانه فرم های درخواست مربوط به خود را تکمیل کند.

چه کسانی باید در تست و آزمون معاینه پزشکی شرکت کنند؟

افرادی که قصد سفر به مدت 6 ماه و یا کمتر را دارند معمولا نیازی به انجام معاینه پزشکی نخواهند داشت.

آیا شخصی که با اقامت موقت 6 ماهه به این کشور وارد می شود حق کار یا تحصیل خواهد  داشت یا خیر؟

معمولا به اشخاصی که با TVR به این کشور ورود پیدا می کنند اجازه کار یا تحصیل نمی دهند زیرا برای تحصیل یا اشتغال نیاز به مجوز اقامت تحصیلی یا مجوز اقامت کاری خواهند داشت

زمان پردازش برای ویزای اقامت موقت یا ویزای توریستی کانادا چه مدت است؟

 

معمولا بین 2 روز تا 4 هفته متغیر است پروسه بررسی بسته به کشوری که در آن زندگی می کنید بسیار متفاوت است در ایران  این روند بسیار بسته به درخواست هایی بود که برای ویزا ارسال می شد درخواست شما ممکن بود به علت کامل نبودن پرونده به تاخیر بیفتد

یک درخواست کامل چه ویژگی هایی دارد؟

درخواست شما زمانی کامل است که

  • تمام سوالات موجود در فرم درخواست را پاسخ دهید
  • تمام اسناد لازم همراه با درخواست ارسال شود

اگر فراموش کنید یک مدرک را ارسال کنید درخواست شما ممکن است به شما باز گردد یا با تاخیر مواجه شود یا حتی درخواست شما رد شود. پس در ارسال مدارک و تکمیل درخواست باید با دقت بیشتری اقدام نمایید

در این مقاله مختصری از مراحل دریافت ویزای توریستی کانادا را خدمت شما دوستان عزیز شرح دادیم و امیدواریم مطالب مفیدی در اختیارتان قرار داده باشیم با این امید صمیمانه از شما عزیزان درخواست می شود تا در صورت نیاز به مشاوره در زمینه ویزای کانادا با مجرب ترین کادر مهاجرتی ایران در موسسه ما تماس حاصل فرمایید.

 

به این پست امتیاز دهید






سفیران سروش سعادت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *