ویزای مسافرتی کانادا

ویزای توریستی دومنیکا

شرایط ویزای توریستی دومنیکا

کلیه متقاضیان اخذ ویزای توریستی دومنیکا با موفقیت در  این زمینه  می توانند  برای مهاجرت کوتاه مدت به این کشور اقدام نمایند  چنان چه شما هم شما هم علاقه مند به کسب اطلاعاتی در زمینه شرایط اخذ ویزای توریستی دومنیکا هستید با مطالعه نمودن این مقاله و هم چنین مراجعه نمودن به سایر مقالات کشور سنت کیتس که در سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت موجود می باشند می توانید به اطلاعات جامعی دست یابید.

آشنایی بیشر با ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی دومینیکا از جمله ویزاهایی  می باشد متقاضیان مهاجرت به دومنیکا  توسط آن می توانند به خاک این کشور اروپایی وارد شوند. تعداد زیادی از مردم این کشور برای دست یابی به اطلاعاتی در  مورد نحوه  گرفتن اقامت دائم این کشور از روش سرمایه گذاری در این کشور نسبت به ویزای توریستی اقدام  می کنند و با اقدام به سفر به این کشور این فرصت را دارند تا اطلاعات لازم را به دست آورند. در نتیجه  مناسب ترین و هم چنین بهترین راه  برای کسب اطلاعات در مورد قوانین حاکم  در مورد این کشور  در راستای مهاجرت و اقامت دائم دومینیکا، روش سفر توریستی به این کشور  می باشد اگرچه انواع مختلفی از ویزاهای کوتاه مدت وجود دارد که می توان از طریق  این گونه ویزا ها برای  ورود به این کشور اقدام نمود و برای کسب اطلاعات مورد نظر روش  اخذ ویزای توریستی ااین کشور روش مناسب تری می باشد. چراکه در این روش شخص ضمن این که  به گردش و تفریح و بازدید از جاذبه های گردشگری این کشور جزیره ای می پردازد، این فرصت را دارد تا از جزئیات و هم چنین قوانین حاکم بر این کشور  مطلع شود.

مدارک  مورد نیاز برای ویزای توریستی دومنیکا

کلیه متقاضیان اخذ ویزای توریستی دومنیکا  ملزم به ارائه مدارک زیر می باشند:

  • ارائه فرم تکمیل شده تقاضای ویزا که باید به صورت آنلاین باشد.
  • ارائه  چهار قطعه عکس  دارای شرایط پاسپورتی
  • ارائه اصل و  رونوشت از کلیه صفحات گذرنامه و مهرهای موجود در  این مدرک که حد اقل برای مدت شش ماه دارای اعتبار باشد و هم چنین سه صفحه خالی داشته باشد
  • ارائه فرم امضا شده توسط شخص متقاضی
  • ارائه تصویر بلیت  که بیان گر داشتن بلیط پرواز متقاضیان مهاجرت به این کشور باشد
  • ارائه انگیزه نامه شخص متقاضی که بیان گر  اثبات  واقعی بودن سفر این شخص باشد و هم چنین برنامه های کلی در این سفر به طور کامل مشخص شده باشد
  •  ارائه کلیه اسناد و هم چنین مدارکی که بیان گر محل اقامت این اشخاص باشد
  • ارائه گواهی تمکن مالی و صورت حساب بانکی  که بیان گر تامین  نمودن هزینه های سفر به این کشور باشد
  • ارائه کلیه مدارک هویتی فرد متقاضی که همگی به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند
  • ارائه کلیه مدارک اشتغال به کار یا تحصیل در این کشور به صورت ترجمه شده باشد
  • ارائه فیش حقوقی فرد و هم چنین حکم بازنشستگی  شخص به صورت ترجمه شده  باشد (در صورت بازنشسته بودن)

نحوه استفاده از ویزای توریستی دومنیکا برای ملاقات کاری

در بررسی و شناخت انواع ویزای توریستی دومینیکا، برخی افراد ممکن است به دلیل دیدارهای کاری و استفاده از ویزای کوتاه مدت به کشور دومنیکا سفر کنند. در این صورت ارائه مدارک ذیل الزامی است:

  1. ارائه دعوت نامه کاری این اشخاص که از جانب  دریافتی از کارفرما یا  یک شرکت در این کشور باشد.
  2. ارائه گواهی بانکی  این موضوع باشد که بر این که متقاضی توان پرداخت نمودن هزینه های سفر به دومینیکا را دارا می باشد.
  3. ارائه گواهی مرخصی کوتاه مدت متقاضی  از محل کار  این اشخاص
  4. ارائه گواهی نامه کسر از حقوق توسط از جانب متقاضی

نحوه استفاده از ویزای توریستی دومنیکا برای کارآفرینی

برخی افراد کارآفرین و سرمایه گذار به قصد کارآفرینی و ثبت شرکت در دومینیکا برای مدت کوتاهی وارد این کشور می شوند. آنان نیز جهت انجام این کار و ورود به این کشور می بایست مدارکی را ارائه نمایند که به شرح ذیل است:

  • ارائه اسناد و مدارکی که کارآفرینی یا ثبت شرکت وی را به اثبات برساند
  • ارائه صورت حساب و گردش حساب بانکی 6 ماهه اخیر
  • مدارک مورد نیاز جهت مالیات بر درآمد

نحوه استفاده از ویزای توریستی دومنیکا برای تحصیل

دانشجویانی که برای گذراندن دوره های آموزشی یا تحصیلی کوتاه مدت از ویزای توریستی دومینیکا استفاده نموده و وارد این کشور می شوند،  ملزم به ارائه کلیه مدارک زیر می باشند:

  • مدارک و اسنادی که اشتغال به تحصیل یا شرکت در دوره های آموزشی متقاضی را ثابت نماید.
  • نامه پذیرش صادره از سوی کالج یا دانشگاه مورد نظر

نحوه استفاده از ویزای توریستی دومنیکا برای ترانزیت فرودگاهی

افرادی که به صورت ترانزیتی وارد این کشور می شوند، ملزم به ارائه کلیه مدارک ذیل می باشند:

  • ارائه اسناد و مدارکی دال بر اجازه ورود به این کشور و سایر مدارک مربوط به حمل و نقل
  • ارائه مدارک هویتی متقاضی
  • ارائه مدارکی که بیان گر انگیزه نامه و هدف از سفر به دومینیکا باشد.

 نحوه استفاده از ویزای توریستی دومنیکا برای هنرمندان

کلیه افرادی که به منظور انجام برنامه های ورزشی، فرهنگی، فیلم یا اهداف مذهبی اقدام به دریافت ویزای موقتی و کوتاه مدت از زیر مجموعه های ویزای توریستی دومینیکا می نمایند، ملزم به ارائه مدارک ذیل  می باشند:

  • لیست افراد به عنوان همراه، خدمه و کلیه اعضای گروه
  • طول مدت اقامت در دومینیکا
  • انگیزه نامه و یا هدف از این سفر

نحوه استفاده از ویزای توریستی دومنیکا برای پژوهش

افرادی که با هدف انجام امور تحقیقاتی و پژوهشی وارد دومینیکا می شوند،  ملزم به ارائه مدارک زیر می باشند:

  • ارائه اسناد و مدارک مبنی بر پذیرش دوره های تحصیلی به صورت کوتاه مدت در این کشور
  • ارائه کلیه مدارک تحصیلی و فردی شخص متقاضی
  • ارائه صورت حساب و گردش حساب بانکی فرد متقاضی

نحوه استفاده از ویزای توریستی دومنیکا برای درمان

نوعی ویزای توریستی کوتاه مدت و موقت وجود دارد که مختص بیمارانی صادر می گردد که مدت درمان بیماری آنها کوتاه می باشد. در این صورت می توانند از زیر مجموعه های ویزای توریستی دومینیکا به نام ویزای پزشکی استفاده نمایند. در این صورت مدارک ذیل مورد نیاز است:

  1. ارائه گواهی و گزارش پزشک معالج درخصوص بیماری فرد بیمار
  2. ارائه تاییدیه پزشک در بیمارستان در دومنیکا
  3. ارائه تصویر رسید پرداختی هزینه های درمان فرد بیمار

با توجه به این که ویزای توریستی دومنیکا منجر به مهاجرت موقت به این کشور می شود و در صورتی که شما هم علاقه مند به مهاجرت دائمی  به این کشور شدید این فرصت را دارید تا با مراجعه نمون به سایر مقالات موجود در سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت نظیر مهاجرت تحصیلی به دومینیکا و اخذ اقامت دومنیکا از طریق کار در دومنیکا به اطلاعات جامعی دست یابید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *