مهاجرت تحصیلی ایتالیا

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا

متقاضی مهاجرت تحصیلی باید قادر به اخذ پذیرش دانشگاهی برای مهاجرت از طریق تحصیل باشد. برای تقاضای پذیرش باید مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا به دانشگاه ها ارسال گردد. بنابراین آگاهی از مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا نیز اهمیت می یابد. مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا در هر مقطع تحصیلی متفاوت می باشد. در مقاله مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا به سوالات زیر پاسخ داده می شود:

  • مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا در مقطع لیسانس چه می باشد؟
  • مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا در مقطع ارشد چه می باشد؟
  • مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا در مقطع دکتری چه می باشد؟
  • چند نوع بورسیه تحصیلی در این کشور وجود دارد؟
  • مدارک لازم برای اخذ بورسیه تحصیلی چه می باشد؟
  • مدارک لازم برای ثبت نام در دانشگاه های این کشور چه می باشد؟

مدارک لازم برای اخذ پذیرش در مقاطع مختلف

  • ترجمه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی همراه با ریز نمرات به زبان انگلیسی یا ایتالیایی
  • رزومه به زبان انگلیسی
  • کپی یکی از انواع مدارک زبان انگلیسی یا ایتالیایی (‌در صورت وجود)
  • کپی از صفحه اول گذرنامه
  • انگیزه نامه تحصیلی به زبان انگلیسی
  • توصیه نامه (درصورت نیاز)

مدارک مورد نیاز اخذ پذیرش دانشگاه های ایتالیا در مقطع ارشد

  • دانشنامه و ریز نمرات مقطع کارشناسی به همراه ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی به انگلیسی یا ایتالیایی
  • گذرنامه
  • مدرک زبان انگلیسی (درصورت نیاز)
  • دو توصیه نامه استاد
  • رزومه انگلیسی
  • انگیزه نامه تحصیلی
  • پروپوزال یا پروژه تحقیقاتی (در صورت نیاز)
  • ۱ قطعه عکس

مدارک مورد نیاز اخذ پذیرش دانشگاه های ایتالیا در مقطع دکتری

  • دانشنامه مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد همراه با ریز نمرات به انگلیسی یا ایتالیایی
  • گذرنامه
  • مدرک زبان انگلیسی
  • دو توصیه نامه استاد
  • رزومه
  • انگیزه نامه تحصیلی
  • پروپوزال یا پروژه تحقیقاتی
  • خلاصه موضوع پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد
  • فهرست مقالات و نشریات و یا هر مدرک دیگر
  • مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجوئی ایتالیا

فرم ویزای دانشجویی ایتالیا

  • ترجمه کلیه مدارک تحصیلی و کلیه ریز نمره ها از مقطع دیپلم تا مقطع فوق لیسانس توسط مترجم رسمی ایتالیایی. همراه با تاییدیه دادگستری و امور خارجه به زبان ایتالیایی
  • ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی (1 نسخه + 2 کپی از ترجمه)
  • اصل و کپی گذرنامه (2 نسخه از کپی)
  • ترجمه شرح دروس لیسانس اخذ شده
  • مبلغ لازم (یورو) به عنوان اعتبار
  • 4 قطعه عکس رنگی پشت نویسی شده به لاتین 3×4
  • پذیرش نامه دانشگاه
  • مدارک زبان (در صورت درخواست دانشگاه مورد نظر)
  • پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت
  • رزومه شخصی
  • کپی از تمامی مدارک
  • ضمانت نامه مالی محضری. (ضمانت پرداخت هزینه دانشجو توسط فرد ثالث. اثبات با پرینت درآمد و گردش حساب بانکی 3 ماهه)
  • بورس تحصیلی کشور ایتالیا

بورسیه تحصیلی

بورسیه های تحصیلی در ایتالیا به دو بخش تقسیم می شوند:

  • بورسیه های تحصیلی دانشگاهی که توسط برخی از دانشگاه ها ارائه می گردند.
  • بورسیه تحصیلی اتحادیه اروپا به عنوان کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان اروپایی و غیر اروپایی.

همانند سایر دانشگاه های دیگر کشورها ایتالیا نیز به دانشجویان خود بورسیه تحصیلی اعطا می نماید. سایت وزارت امور خارجه ایتالیا برای اعطای این بورسیه شرایطی را در نظر گرفته است. یکی از این شرایط وضعیت نا مناسب معیشتی دانشجو می باشد. شرط دیگر این است که دانشجو قادر باشد برخی دروس را در دانشگاه دولتی و عمومی سپری نماید. اکثر دانشگاه ها با ارائه مدارک لازم شهریه را بطور قابل ملاحظه و برخی تا 75-80 درصد کاهش می دهند. در برخی دانشگاه ها علاوه بر این بورسیه تحصیلی نیز وجود دارد. در دانشگاه های ایتالیایی کمک تحصیلی سالانه در حدود 3000- 5200 یورو می باشد. یکی از مزیت های این بورسیه های تحصیلی بلاعوض بودن آنها می باشد. یعنی برای بازپرداخت پول بورسیه الزامی برای متقاضی وجود ندارد.

شرایط اعطای بورسیه تحصیلی

بطور کلی شرایط اعطای بورسیه تحصیلی به شرح زیر می باشد:

  1. بازه سنی 16 تا 35 سال
  2. مدرک تحصیلی
  3. مدارک لازم برای اعطای بورسیه و اثبات عدم استطاعت مالی در پرداخت هزینه های تحصیل
  4. ارائه ویزای تحصیلی ایتالیا

مدارک لازم بورسیه تحصیلی ایتالیا

  • شناسنامه متقاضی به زبان ایتالیایی ترجمه رسمی شود و توسط دادگستری و سفارت تایید گردد.
  • شناسنامه سرپرست خانواده به زبان ایتالیایی ترجمه رسمی شود و توسط سفارت و دادگستری تایید گردد.
  • فیش حقوقی سرپرست خانوار به زبان ایتالیایی ترجمه رسمی شده و توسط سفارت تایید گردد.
  • ترجمه رسمی گواهی تبدیل یورویی. (امکان اخذ از بانک مرکزی)
  • ترجمه رسمی اجاره نامه محل سکونت به زبان ایتالیایی.

این موارد در اخذ بورسیه تحصیلی موثر است و اخذ بورسیه را تسهیل می بخشد

  • والدین هردو شاغل باشند و خواهر یا برادر کمتر از 6 ماه در خانه تنها باشد.
  • در صورت این که تازه ازدواج نموده باشد با ارائه ترجمه عقدنامه خانواده جدید محسوب می گردد.
  • درصورت معلولیت هر یک از والدین. (با ذکر درصد معلولیت)
  • در صورت معلول بودن محصل. (با ذکر درصد معلولیت)
  • در صورتی که محصل تنها باشد. یکی از والدین یا هردو فوت نموده باشند
  • یکی از والدین با محصل زندگی نماید. (فوت یا جدا شدن یکی از والدین)
  • تحصیل دانشگاهی همزمان چند نفر در یک خانواده در شهر های دیگر

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا

با توجه به این که یکی از راه های مهاجرت از طریق تحصیل می باشد اخذ پذیرش دانشگاه ها اهمیت می یابند. متقاضی برای اخذ پذیرش از دانشگاه ها به مدارکی که در بالا اشاره شد نیاز خواهد داشت. با توجه به این که در این کشور امکان تحصیل به زبان انگلیسی وجود دارد متقاضیان تحصیل زیاد می باشند.

مدارک ثبت نام دانشگاه

  1. اصل ترجمه مدرک تحصیلی و ریز نمرات ارزشیابی شده در سفارت ایتالیای کشور مبداء
  2. کلیه مدارک تایید شده در سفارت ایتالیای کشور مبداء
  3. گذرنامه
  4. کد مالیاتی ایتالیا
  5. 4 قطعه عکس

در این مقاله سعی شد به صورت کامل مدارک لازم ذکر گردد. در صورتی که قصد تحصیل در این کشور در هر مقطعی را دارا دارید و نیازمند راهنمایی هستید. می توانید با مشاورین موسسه سفیران سروش سعادت مسائل خود را مطرح نمایید. مشاورین موسسه سفیران سروش سعادت بهترین پاسخ ها را در اختیار شما قرار خواهند داد.

12 دیدگاه برای “مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا

  1. hiva گفت:

    با سلام و احترام ایا برای ادامه تحصیل باید سن خاصی داشت؟من سه سال هست که لیسانسمو گرفتم و قصد پذیرش در ایتالیا رو دارم،ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. نرگس حسینی گفت:

    من پذیرش تحصیلی گرفتم میتونید برای ویزا کمکم کنید؟

  3. جواهر گفت:

    بسیار عالی
    من همسرم ۳۳ سالشه و لیسانس مکانیک داره ، میتونه پذیرش بگیره از ایتالیا ؟ ویزای همراه داره ؟

  4. لیدا بهرامی گفت:

    با سلام و سپاس برای مقطع دکترا را هم شما می توانید اقدام کنید؟

  5. ارسلان رکنی گفت:

    سلام آیا محدودیت سنی برای پذیرش وجود دارد؟

  6. سعید سهیلی گفت:

    مدرک زبان ایتالیایی احتیاج داریم یا خیر

  7. عادل گفت:

    سلام وقت شما بخیر . برای عقد قرار داد برای پذیرش تحصیلی کانادا توسط موسسه شما باید چیکار کنم؟؟

  8. سحر گفت:

    ممنون از سایت بسیار خوبتون

  9. Arezoo گفت:

    سلام. برای اخذ پذیرش در این کشور محدودیتی وجود ندارد؟؟ در خصوص زبان، رشته و یا سن محدودیت خاصی در این کشور وجود ندارد؟؟
    ممنون از مقاله خوبتون.

  10. مهراد گفت:

    تحصیل تو این کشور واقعا کم هزینه هست و برای پذیرش و ویزا به نسبت اسپانایا خیلی بهتر ویزا می ده

  11. asal گفت:

    مدارک لازم برای دریافت پذیرش تحصیلی ایتالیا رو دارم … چقدر زمان میبره تا اخذ ویزا ؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *