مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اسپانیا » مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار اسپانیا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار اسپانیا



مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار اسپانیا

کشور اسپانیا در جنوب غربی قاره اروپا می باشد. این کشور از سمت جنوب شرقی توسط دریای مدیترانه هم مرز می باشد. آب و هوای این کشور گرم و مرطوب می باشد. رتبه هشتم از لحاظ اقتصاد را دارا می باشد و این کشور پهناروترین کشور می باشد. نزدیک به 40 میلیون نفر جمعیت دارد.دراین مقاله به بررسی مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار اسپانیا می پردازیم.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار اسپانیا

  • ارائه اصل و کپی پاسپورت معتبر که به مدت 4 ماه اعتبار داشته باشد.
  • ارائه اصل و کپی مدارک شناسایی و کارت شناسایی
  • ارائه حساب بانکی و تمکن مالی معتبر
  • فرم درخواست ویزا بدون خط خردگی و کامل تکمیل باشد.
  • عکس
  • داشتن بیمه نامه مسافرتی که برای کشور های عضور اتحادیه اروپا معادل 30.000 یورو
  • ارائه گواهی نداشتن سوء پیشینه
  • ارائه اصل و کپی قرارداد تنظیم شده میان کارفرما و نیروی کار بین المللی و خارجی

اعتبار ویزای کار اسپانیا

مدت زمان ویزای کار اسپانیا به مدت زمان یک سال می باشد که به دو طرف کارفرما و نیروی کار از شرایط کاری موجود، ویزای کار اسپانیا تمدید می کنید و در نهایت برای اقامت دائم این کشور اقدامات لازم را باید انجام دهید.

ویزای کار اسپانیا

کسانی که قصد دارند مجوز کار اسپانیا و اقامت کارگران در این کشور، توسط مقامات حزب کارگری صورت می گیرد. کارفرما های اسپانیایی در صورتی می توانند نیروهای خارجی و بین المللی را جهت انجام کسب و کار مورد نظر استخدام می شود که مجوز کار نیروی خارجی را از اداره مهاجرت اسپانیا دریافت می شود.

شهروندان کشور های عضو اتحادیه اروپا، لیختن اشتاین، کشور نروژ و کشور سوئیس در زمینه کسانی قرار می گیرد که برای مشغول شدن کار در اسپانیا، احتیاج به دریافت ویزای کار اسپانیا و ارائه مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار اسپانیا به سفارت اسپانیا را ندارد.

 

کار در اسپانیا

زمانی که مجوز کار و اقامت شما در اسپانیا و ارسال دعوت نامه رسمی کاری از کارفرما که به صورت آنلاین نیز امکان پذیر می باشد. درضمن برای صدور دعوت نامه رسمی کاری که توسط کارفرما انجام می شود باید به اداره مهاجرت اسپانیا مراجعه کنید.

افرادی که قصد دارند از زمان دریافت دعوت نامه رسمی کاری، کارفرمای اسپانیایی مجوز دارد به مدت یک ماه بابت دریافت ویزای کار اسپانیا و ارائه مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار اسپانیا به سفارت اسپانیا در کشور خود اقدامات لازم را انجام می دهید که در غیر این صورت مجوز کار اسپانیا برای متقاضیان لغو می شود.

 

مدارک لازم برای تمدید ویزای کار اسپانیا

  • همراه داشتن پشتیبان مالی و تمکن مالی با افراد در زمان تمدید
  • عدم هر گونه جرم و جنایت کیفری
  • بعد از دریافت گواهی سکونت دائم، اگر وضعیت مناسبی داشته باشید این امکان را دارید که شهروند اسپانیایی باشد.

 

موارد مورد نیاز جهت دریافت گذرنامه و تابعیت اسپانیا

بعد از 5 سال از دریافت گواهی سکونت دائمی، با یادگیری زبان این کشور و شناخت کامل این کشور این امکان را دارید که گذرنامه اسپانیایی را از سفارت این کشور دریافت کنید.

 

مزایای مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار اسپانیا

  • امکان کار و زندگی در اسپانیا
  • امکان ویزای همراه برای همسر و فرزندان زیر 18 سال
  • امکان کار برای همسر شخص اصلی بدون نیاز به دریافت مجوز کار
  • امکان دریافت اقامت اروپا بعد از سه سال
  • امکان تمدید ویزای کار

 

معایب مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار اسپانیا

  • پیدا کردن فرصت شغلی و شرکت که باید گذرنامه ارسال کند.
  • پیدا نکردن شرایط شبیه یه دوره های سه ماه در اسپانیا و کشورهای اتحادیه اروپا
  • سکونت دائم در اسپانیا برای حداقل دو سال

 

دریافت مجوز کار و اقامت در اسپانیا چگونه می باشد؟

مجوز کار مربوط به یک شخص خاص و یک کار خاص می باشد. کارفرما می تواند افراد غیر از اتحادیه اروپایی را هم استخدام کنند.

 

لازم به ذکر است بعد از دریافت مجوز کار و اقامت از کارفرمای خود این امکان را دارید که شخصا برای دریافت ویزای کار اسپانیا درخواست کار دهید.

لازم به ذکر است که بعد از اطلاع کارفرمای شما از مجوز کار، باید در مدت یک ماه بابت دریافت ویزای کار اسپانیا درخواست انجام شود. بعد از تمام شدن این فرصت دیگر درخواست شما قبول نمی شود.

 

نحوه درخواست برای ویزای کار در اسپانیا به چه صورت می باشد؟

ابتدا باید فرم درخواست ویزای ملی را ارائه دهید. این فرم درخواست باید از طرف شخص امضا شده و ارسال گردد..افراد درخواست کننده برای مصاحبه مربوط به درخواست ویزای کار به اسپانیا دعوت نامه داده می شود

درخواست ویزای کار از ساعت 9 تا 13 و از روز دوشنبه تا جمعه به غیر از تعطیلات رسمی کار می کنند.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار اسپانیا چه مدارکی می باشد؟

  • فرم درخواست ویزای ملی تکمیل شود
  • یک عدد عکس رنگی 26 تا 35 میلی متر عرض با پس زمینه سفید
  • پاسپورت معتبر که به مدت 3 ماه اعتبار داشته باشد.
  • ارائه کارت شناسایی هنگ کنگ
  • مجوز کار و اقامت در اسپانیا توسط وزارت کار و امور اجتماعی
  • کوپی از قرارداد کار مورد تایید شده توسط اداره مهاجرت اسپانیا
  • گواهی عدم سابقه جرم و جنایت از هر کشوری که شخص در 5 سال اخیر ساکن بوده است.
  • گواهی پزشکی مبنی بر این که شما هیچ بیماری ندارید.

 

زمان و هزینه بررسی ویزای کار اسپانیا به چه صورت می گیرد؟

مدارک مورد نیاز در مدت یک ماه از تاریخ ارسال درخواست کامل بررسی می شود. هزینه ویزا در حال حاضر تقریبا بیش از 500 تا 600 است.

بعد از آن که متقاضی ویزای کار اسپانیا را اخذ نمایید :

  • درخواست کننده ها بابت کار باید در مدت سه ماه که پاسپورت اعتبار دارد وارد این کشور شوید.
  • درخواست کننده ها باید در سیستم تامین اجتماعی در کمتر از سه ماه بعد از ورود به اسپانیا ثبت نام صورت بگیرد. شما باید در مدت یک ماه بعد از ثبت نام در سیستم تامین اجتماعی فرد برای دریافت کارت شناسایی به دفتر مهاجران یا ایستگاه پلیس باید مراجعه کند.

 

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به شما عزیزان بهترین راه مهاجرتی را پیشنهاد می کند. کارشناسان ارشد و حرفه ای ما به شما عزیزان به صورت رایگان مشاوره تلفنی می دهند و شرایط شما را بررسی می کنند.



  1. mani گفت:

    سلام
    زمانیکه مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار اسپانیا را ارائه میکنیم، تا اخذ ویزای کار چقدر زمان میبره؟
    ممنونم

  2. حسن فدایی گفت:

    مدرک زبان اسپانیا هم جزء مدارک لازم جهت ویزای کار اسپانیا محسوب میشه؟

  3. امید گفت:

    برای دریافت اقامت ویزای کار امکان این وجود دارد تا خانواده خود را همراه داشته باشیم؟

  4. امیر عباس گفت:

    بابت سایت خوب و مطالب جالبتون تشکر می کنم

  5. قراری گفت:

    درمورد ثبت شرکت در اسپانیا و کثب امتیاز لز این طریق هم توضیح دهید.

  6. داود گفت:

    آیا مدارک لازم برای اخذ ویزای کار اسپانیا را باید ترجمه کرد

  7. عادل گفت:

    اسپانیا خودش این همه مشکل بیکاری داره مشکلات سیاسی داره مشکلات گرانی و قدرت خرید پایین داره این همه کشور چرا اسپانیا. اون هم با شرایط به این سختی

  8. امیرحسین گفت:

    سلام
    مقاله و مطالب مفیدی بود.

  9. ارشاد گفت:

    برای کار در این کشور باید از یک کارفرمای اسپانیایی حتما پیشنهاد داشت ؟ اگر شخص ایرانی باشه چی نمیشه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *