مهاجرت سرمایه گذاری در پرتغال

شرایط سرمایه گذاری در پرتغال

شرایط سرمایه گذاری در پرتغال

پرتغال کشوری در همسایگی اسپانیا است که در جنوب غربی قاره اروپا قرار گرفته است. ما در این مقاله به شرایط سرمایه گذاری در پرتغال خواهیم پرداخت.

معرفی کشور پرتغال

کشور پرتغال دارای آب و هوای بسیار مناسبی می­باشد. شمال این کشور دارای آب و هوای معتدل و در جنوب دارای آب و هوای گرمی است. این کشور دارای ده ملیون و پانصد نفر است و مردم این کشور به زبان پرتغالی صحبت می­کنند. واحد پول این کشور یورو است و این کشور از شرایط اقتصادی مناسبی برخوردار می­باشد. افراد به روشهای مختلفی به کشور پرتغال مهاجرت می­نمایند و سعی در دریافت اقامت دائم این کشور را دارند.

پایتخت این کشور شهر لیسبون است و کیفیت زندگی مردم در این کشور بسیار بالاست. امکاناتی که دولت این کشور برای شهروندان خود در زمینه پزشکی، ورزشی و فرهنگی قرار می­دهد زبانزد همه­ی کشورهاست. بیشتر افراد سعی در مهاجرت به کشورهای اروپایی را دارند. کشور پرتغال یکی از کشورهایی است که سرمایه گذاران زیادی این کشور را برای سرمایه گذاری انتخاب می­کنند. این کشور به افرادی که از طریق سرمایه گذاری به این کشور سفر نموده اند پس از چند سال زندگی در این کشور تابعیت پرتغال را اعطا می­نماید.

افراد به گونه های مختلفی به سرمایه گذاری در این کشور اقدام می­نمایند. سرمایه گذاری از طریق خرید ملک- سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت نمونه هایی از سرمایه گذاری در این کشور می­باشد.از عزیزانی که قصد آگاهی در رابطه با شرایط سرمایه گذاری در پرتغال را دارند دعوت می­نمائیم تا این مقاله را تا پایان مطالعه فرمایند.

سرمایه گذاری در پرتغال از طریق خرید ملک

یکی از آسانترین راههایی که افراد می­توانند در کشور پرتغال به سرمایه گذاری بپردازند خرید ملک در این کشور است. از سال 2012 قانونی در کشور پرتغال به تصویب رسید که افراد می­توانند با خرید ملک با حداقل سرمایه 500 هزار یورو ردر این کشور سرمایه گذاری نمایند. طبق این قانون افرادی که به خرید ملک اقدام می­نمایند بایستی به ازای هریک از اعضای خانواده 35 متر فضا برای اسکان وجود داشته باشد. مدت زمانی که طول می­کشد که فرد در پرتغال بتواند ملکی را خریداری نماید 90 روز می­باشد.

افراد با سرمایه گذاری از طریق خرید ملک به دو گونه می­توانند اقدام نمایند:

  • سرمایه گذاری با خرید ملک با حداقل سرمایه 500 هزار یورو
  • سرمایه گذاری از طریق خرید ملک با حداقل سرمایه 350 هزار یورو در مناطقی که کهنه ساز هستند و املاک بالای 30 سال ساخت هستند.

سرمایه گذاری در پرتغال

افراد به روشهای دیگری نیز می­توانند در کشور پرتغال به سرمایه گذاری بپردازند. سرمایه گذاری افراد با توجه به میزان سرمایه آنها با یکدیگر متفاوت است. بدین معنا که افراد با توجه به میزان سرمایه خود می­توانند در سرمایه گذاری های کلان و یا کوچکی در این کشور اقدام نمایند. افراد با داشتن حداقل 250 هزار یورو در حساب بانکی خود می­تواند به سرمایه گذاری در بخش های فرهنگی شرکت نمایند.

همچنین با حداقل 350 هزار یورو می­تواند در پروژه های تحقیقاتی در این کشور سرمایه گذاری نماید. در صورتیکه افراد دارای سرمایه های بیشتری از 500 هزار یورو باشند می­توانند در سرمایه گذاری های کلانی همچون تأسیس کارخانجات اقدام نمایند. از دیگر بخش هایی که افراد می­توانند در پرتغال سرمایه گذاری نمایند می­توان به سرمایه گذاری در بخش های زیر اشاره نمود:

  • برای افتتاح رستوران
  • سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت
  • ثبت شرکت با مسئولیت محدود
  • ثبت شرکت بصورت تضامنی
  • ثبت شعبه سهامی
  • ثبت شعبه برای شرکت
  • ثبت شعبه مستقل
  • ثبت شعبه وابسته
  • دفاتر نمایندگی

شرایط سرمایه گذاری در پرتغال

افرادی که به سرمایه گذاری در کشور پرتغال اقدام می­کنند نیازی به دارا بودن مدرک تحصیلی دانشگاهی و یا تسلط به زبان پرتغال ندارند. همه­ ی افراد می­توانند در این کشور بدون در نظر گرفتن شرایط سنی و تجربه های مدیریتی و تنها با توجه به میزان تأمین بودجه اقدام به سرمایه گذاری در این کشور نمایند. از جمله مهمترین شرایط سرمایه گذاری در پرتغال عبارتند از :

  • دارا بودن فرد از سرمایه ای به میزان 500 هزار یورو
  • پاسپورت معتبر
  • نداشتن سابقه کیفری
  • نداشتن مشکل قانونی برای ورود و خروج به اروپا
  • عدم دارا بود ن از حقوق شهروندی کشورهای اتحادیه اروپا
  • داشتن حداقل یک میلیون یورو برای سرمایه گذاری در انواع سرمایه گذاری در پرتغال

ویزای طلایی پرتغال چیست؟

افرادی که دارای سرمایه های بیشتری هستند می­توانند در پروژه های ساختمانی کشور پرتغال سرمایه گذاری نمایند. این افراد برای سرمایه گذاری در این پروژه ها باید دارای حداقل سرمایه 350000 یورو باشند. این گونه افراد می­توانند ویزای طلایی پرتغال را دریافت کنند. این ویزا از تمامی امتیازات ویزای شینگن برخوردار است و افراد براحتی می­توانند در حوزه شینگن رفت و آمد نمایند.

کسانی که از طریق سرمایه گذاری از این طریق به کشور پرتغال مهاجرت می­کنند، اجازه اقامت این کشور را نیز دریافت خواهند نمود. همچنین پس از گذشت 6 سال در این کشور نه تنها تابعیت این کشور را اخذ می­نمایند بلکه تمامی حقوق شهروندی این کشور را در مدت اقامت شخص در پرتغال به وی پرداخت خواهد شد.

مشخصات کلی ویزای طلایی پرتغال کدامند؟

افراد بایستی سرمایه گذاری از طریق خرید ملک با حداقل سرمایه 350 هزار یورو انجام داده باشند.

  • دولت پرتغال هر سال 4% از سرمایه فرد را به وی برمی­گرداند.
  • فرد در ابتدا دارای اقامت کوتاه مدت می­باشد.
  • فرد اجازه زندگی وانجام کار در پرتغال را با ویزای اقامت خواهد داشت.
  • اجازه رفت و آمد در تمامی حوزه­ی شینگن به وی داده خواهد شد.
  • دریافت اقامت دائم پرتغال پس از 5 سال
  • اعطای پاسپورت پرتغال به فرد و اعضای خانواده اش بعد از 1 سال پس از اقامت دائم در این کشور.

مزایای دریافت ویزای طلایی پرتغال چیست؟

تمامی اعضای خانواده فردی که ویزای طلایی پرتغال را کسب نموده است اجازه تردد در کشورهای شینگن را دارد. دریافت ویزای طلایی این کشور هیچ محدودیت ملیتی و سنی ندارد. افراد با دریافت ویزای طلایی می­توانند از امکانات یک زندگی با کیفیت برخوردار گردند. دریافت ویزای تحصیلی محدود به داشتن تحصیلات دانشگاهی و سوابق مدیریتی نیست. افراد لزومی به دانستن زبان پرتغالی ندارند سرمایه گذاران پس از مدت 6 سال تابعیت این کشور را بدست خواهند آورد. افراد با سوالات متعددی در زمینه شرایط سرمایه گذاری در پرتغال روبرو می­شوند. از جمله:

  • آیا اعضای خانواده سرمایه گذار در ابتدا اجازه تحصیل و انجام کار در پرتغال را نخواهند داشت؟
  • چگونه برای دریافت ویزای سرمایه گذاری پرتغال اقدام نمایم؟
  • افراد با دریافت ویزای سرمایه گذاری می­توانند در این کشور بطور همزمان ادامه تحصیل دهند؟

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت علاقمند به پاسخگویی سرمایه گذاران عزیز در زمینه شرایط سرمایه گذاری در پرتغال می­باشد. افراد جهت مشاوره و راهنمایی با کارشناسان می­توانند با این موسسه ارتباط برقرار نمایند.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *