مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آلمان » ثبت شرکت در آلمان و اتریش

ثبت شرکت در آلمان و اتریش



ثبت شرکت در آلمان و اتریش

برای راه اندازی ثبت شرکت در آلمان و اتریش نیاز به داشتن یک ایده اقتصادی است.

بسیاری از افرادی که تمایل به سرمایه‌گذاری در اروپا را دارند، به شرایط امن اقتصادی در این قاره فکر می‌کنند.

کیفیت اقتصاد در سطح بالا و زندگی در رفاه کامل را می‌توانند به طرق متفاوتی کسب نمایند.

ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به تفسیر این موضوع پرداخته ایم.

این دو کشور می‌توانند خواسته‌های سرمایه‌گذاران را برآورده سازند.

اتریش از بهترین کشورهای اروپایی است که سیستم اقتصادی پایدار موجب محبوبیت آن در بین سرمایه‌گذاران شده است.

بهترین استانداردهای بین‌المللی در این کشورها وجود دارد که تضمین موفقیت در کسب و کار را به سرمایه‌گذار اعطا می‌نماید.

 

بیزینس در آلمان و اتریش

کشور اتریش یک کشور اروپایی بوده و از لحاظ سطح اقتصادی و کیفیت زندگی در رتبه سروم جهانی قرار دارد.

به این علت که آلمان و اتریش در همسایگی یکدیگر قرار دارند، بنابراین زبان آلمانی، زبان رسمی اتریش است.

ثبت شرکت در آلمان و اتریش می‌تواند گزینه ای جهت فعالیت‌های شغلی و کار در این کشورها باشد.

آلمان و اتریش از لحاظ زبان، مذهب و فرهنگی مشابه یکدیگرند.

همچنین شرایط تحصیل در این دو کشور نیز مانند یکدیگر است.

کشور اتریش مانند کشور آلمان در حوزه شنگن قرار دارد.

از این رو با اخذ اقامت اتریش می‌توان به کلیه کشورهای اروپایی عضو شینگن سفر کرد.

در نتیجه با پیدا کردن شغل مورد علاقه‌، موفق به اخذ ویزای کاری آن کشور شد.

 

سرمایه جهت ثبت شرکت در اتریش

مبلغ 20 تا 30 میلیون تومان جهت ثبت شرکت در کشور اتریش مورد نیاز است.

بنابراین فرد سرمایه‌گذار با پرداخت مبلغ بین  7000 تا 7500 یورو قادر خواهد بود در اتریش ثبت شرکت نماید.

مالیات‌های تعیین شده درخصوص شرکت‌ها در کشور اتریش بسیار پایین است.

از این رو سرمایه‌گذار با پرداخت 1000 یورو در ماه می‌تواند مالیات مربوطه را پرداخته و شرکت را فعال نگه دارد.

 

مدارک موردنیاز ثبت شرکت در اتریش

جهت ثبت شرکت در اتریش، مدارکی مورد نیاز است که می‌بایست توسط سرمایه‌گذار ارائه گردد.

مدارک لازمه عبارتند از:

  • ارائه گذرنامه متقاضی و اعضای خانواده (همسر وی و فرزندانش)
  • ارائه شناسنامه و کارت شناسایی ملی متقاضی و اعضای خانواده
  • ارائه سند ازداج (عقدنامه) که ازدواج شما را اثبات می‌نماید.
  • سرمایه‌گذار می‌بایست فرم مخصوص را تکمیل نموده و به اداره مهاجرت کشور اتریش ارائه نماید.
  • سرمایه‌گذار می‌بایست مستندانی را ارائه نماید که نشان از عملکرد خوب شرکتش در ایران داشته باشد. (در 2سال اخیر)
  • متقاضی می‌بایست گواهی اختراع یا ثبت برند را همراه با گواهی شغلی خود ارائه نماید.
  • ارائه کلیه مدارک تحصیلی لیسانس به بالا همراه با ریزنمرات متقاضی
  • ارائه مستنداتی که پرداخت‌های مالی به موقع او را اثبات نماید. رسیدهای پرداختی الصاق گردد.
  • ارائه گواهی عدم سابقه کیفری یا سوءپیشینه فرد متقاضی و اعضای خانواده‌اش
  • ارائه گواهی تمکن مالی متقاضی جهت ثبت شرکت
  • ارائه پرینت حساب بانکی 6 ماه گذشته
  • اسناد و مدارکی که مربوط به ملک بوده و میزان دارایی‌های او در کشورش را اثبات نماید.
  • ارائه طرح توجیهی اقتصادی یا برنامه‌های شرکت و هزینه‌هایی که در این امر تعیین گردیده است.

اقامت دائم آلمان از طریق ثبت شرکت

از طریق ثبت شرکت در آلمان و اتریش می‌توان موفق به اخذ اقامت دائم در این کشورها شد.

مدیران شرکت‌های مختلف در کشور آلمان، با شرایط ذیل مجاز به دریافت اقامت دائم در این کشور هستند.

  • چنانچه متقاضی دارای سن 45 سال به بالا باشد، باید میزان توانایی اداره زندگی خود در آلمان را داشته باشد.
  • بنابراین می‌بایست میزان دریافتی حقوق بازنشستگی او یا دارایی‌های او در سطح بالا باشد.
  • افرادی که مدرک تحصیلی او زیر لیسانس است، می‌بایست تسلط کافی به زبان آلمانی داشته باشد.
  • متقاضی می‌بایست با پرداخت مبلغ 25 هزار یورو سرمایه اولیه جهت خرید یک GMBH را داشته باشد.
  • علاوه بر آن باید توانایی پرداخت هزینه‌های ثبت شرکت که حدودا 3 هزار یورو است را داشته باشد.

 

مالیات ثبت شرکت در آلمان و اتریش 

ثبت شرکت در آلمان و اتریش مستلزم پرداخت مالیات‌های تعیین شده از سوی کشورهای اروپایی است.

در کشور اتریش شرکت‌هایی که سهامی خاص هستند و مسئولیت محدود دارند، شامل قوانین مالیاتی این کشور می‌شوند.

طبق قوانین مالیاتی اتریش، نرخ مالیاتی این شرکت‌ها 25 درصد تعیین گردیده است.

در سال 2005 میلادی نرخ مالیات از 34 درصد به 25 درصد در اتریش کاهش یافت.

از این رو، این کشور در زمینه ثبت شرکت، مورد توجه بسیاری سرمایه‌گذاران قرار گرفت.

جهت ثبت شرکت‌های مختلف، می‌بایست بیمه‌های مختلفی هم پرداخت گردد.

 

مزایای ثبت شرکت در آلمان

  • در بهترین شرایط اقتصادی می‌توانید شرکت خود را راه‌اندازی نمایید.
  • در ابتدا اقامت متقاضی به صورت یکساله است. در نهایت می‌تواند آن را به اقامت دائم تبدیل نماید.
  • میزان خاصی جهت سرمایه‌گذاری تعیین نگردیده است.
  • دراین نوع اقامت متقاضی می‌بایست جهت راه‌اندازی تجارت موردنظر،
  • ازمیزان سرمایه کافی وحتی پرداخت حقوق خود متقاضی برخوردار باشد.
  • شرکت کشور در آلمان ثبت نهایی می‌گردد.
  • چنانچه تحصیلات متقاضی از سطح لیسانس بالاتر باشد، الزامی به ارائه مدرک زبان آلمانی نیست.
  • درغیر اینصورت، فرد متقاضی به‌ همراه خانواده‌ (همسر و فرزندان بیشتر از 16سال) می‌بایست مدرک زبان سطح مقدماتی را ارائه نمایند.
  • فرزندان متقاضی صرفا تا سن 18 سالگی در پرونده والدین هستند.
  • درصد موفقیت در این روش بیشتر بوده و زمان انجام پروسه آن نیز کوتاه‌تر است.
  • روش ثبت شرکت در آلمان مشابه روش خوداشتغالی است.
  • با این تفاوت که در روش اول ارائه طرح توجیهی اقتصادی یا همان پلان شرکت نیاز نیست.
  • اما در روش خوداشتغالی می‌بایست ارائه گردد و به تایید اتاق بازرگانی آلمان نیز برسد.
  • ثبت شرکت را می‌توان از طریق امضا در سفارت آلمان و به صورت غیرحضوری انجام داد.
  • در این نوع جذب و استخدام پرسنل الزامی نیست.

 

مزایای ثبت شرکت در اتریش

ثبت شرکت در اتریش مزایایی خوبی را نصیب سرمایه‌گذار می‌کند که عبارتند از:

  • اخذ مالکیت صد درصد شرکت ثبت شده در اتریش
  • انجام معاملات در زمینه تجارت با کلیه کشورهای اروپایی
  • افتتاح حساب در دو نوع شرکتی و شخصی توسط سرمایه‌گذار
  • امکان بهره‌مندی از برندهای اروپایی
  • آزاد بودن در زمینه گمرکی و تجارت بدون تحریم و محدویت
  • سرمایه‌گذار پس از گذشت 3 سال می‌تواند نسبت به اخذ اقامت دائم برای خود و خانواده‌اش اقدام نماید.
  • پس از گذشت 5 سال می‌تواند درخواست پاسپورت کشور اتریش نماید.

ثبت شرکت در آلمان و اتریش از جمله روش‌های مهاجرت سرمایه‌گذاران به اروپاست.

این روش مستلزم آشنایی کامل به قوانین و امور مربوطه است.

از این رو می‌توانید در این زمینه روی موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت حساب باز کنید.

مشاوره‌های مناسب و ایده‌آل می‌تواند بهترین راهنمای شما جهت رسیدن به موفقیت باشد.

وکلای و مشاوران متخصص موسسه آماده خدمت‌رسانی به شما عزیزان می‌باشند.

منتظر تماس تلفنی و یا حضوری شما عزیزان هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *