مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آلمان » تبدیل اقامت به تابعیت در آلمان

تبدیل اقامت به تابعیت در آلمان



تبدیل اقامت به تابعیت در آلمان

تبدیل اقامت به تابعیت در آلمان از طرقی است که اشخاص انتخاب می‌کنند.

افرادی که سال‌ها اقامت دائم در این کشور را دارند، از این طریق می‌توانند از حق و حقوق شهروندی در آلمان استفاده نمایند.

این راه آسانترین و مناسب‌ترین راه برای افراد دارای اقامت دائم در این کشور است.

کشور آلمان یک کشور اروپایی محسوب می‌گردد و از سطح بالایی نسبت به سایر کشورها برخوردار است.

بنابراین بسیاری افراد از روش‌های مختلف، تصمیم به مهاجرت به آلمان را دارند.

ممکن است در انجام این پروسه سوالاتی در ذهن‌تان باشد یا خواستار اطلاعاتی در این خصوص باشید.

پس با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به صورت حضوری یا تلفنی تماس حاصل نمایید.

این موسسه با در اختیار نهادن اطلاعات کافی همراه با جزئیات انجام این پروسه، شما را در رسیدن به هدفتان یاری می‌نمایند.

 

تبدیل اقامت به تابعیت در آلمان

بسیاری از افراد سال‌ها اقامت دائمی آلمان را داشته و در آنجا زندگی کرده‌اند.

در حال حاضر می‌خواهند نسبت به تبدیل اقامت به تابعیت در آلمان اقدام نمایند.

تبدیل نمودن اقامت به تابعیت در کشور آلمان مانند سایر امور مربوط به مهاجرت، دارای شرایطی است.

شرایطی که دارا بودن و انجام آنها از عهده هر شخصی بر نمی‌آید.

 

داشتن تابعیت آلمان به چه معناست؟

اگر شما اقامت دائم کشور آلمان را داشته باشید، مجاز به استفاده از حقوق شهروندی آلمان را ندارید.

در این صورت شامل یکسری محدودیت‌ها می‌شوید.

زمانی که فردی تابعیت کشور آلمان را دارا باشد، از کلیه امکانات شهروندی این کشور می‌تواند استفاده نماید.

از این رو، تبدیل اقامت به تابعیت در آلمان، از اهداف مقیم‌های دائمی این کشور است.

استخدام به‌‌عنوان کارمند دولت، مجاز به رای دادن، دسترسی به کلیه مشاغل موجود در آلمان از جمله حقوق شهروندی است.

اما چنانچه تابعیت آلمان را اخذ می‌نمایید، می‌بایست به‌عنوان یک شهروند آلمانی از کلیه قوانین حاکم بر کشور پیروی کنید.

خدمت نظامی نیز یکی از قوانین آلمان است که می‌بایست توسط هر شهروندی رعایت و انجام گردد.

 

انواع تابعیت کشور آلمان

کشور آلمان از جمله کشورهایی است که به سختی تابعیت آلمان را برای هر متقاضی صادر می‌نماید.

به طور کلی هر شخصی از سه طریق می‌تواند تبدیل اقامت به تابعیت در آلمان را انجام دهد:

قبول تابعیت

اخذ تابعیت از طریق برآورده نمودن الزامات تنظیمی از سوی دولت توسط شخص می‌باشد.

بدین معنا که شخصی الزامات و محدودیت‌‌های دولت آلمان را بپذیرد و برای مدتی در آلمان اقامت دائم داشته باشد.

در این صورت می‌تواند تابعیت این کشور را دریافت نماید.

ناگفته نماند رعایت محدودیت‌های دولتی بسیار دشوار بوده و این اخذ نوع تابعیت از عهده هر کسی بر نمی‌ آید.

حق خون (Jus Sanguinis)

نوع دیگر اخذ تابعیت آلمان، حق خون است. بدین معنا که اگر فردی از والدین آلمانی خود متولد شده باشد، می‌تواند تابعیت آلمان را اخذ نماید.

حق خاک (Jus Soli)

آخرین نوع اخذ تابعیت کشور آلمان، حق خاک است.

بدین معنا که اگر شما در محدوده مرزهای آلمان متولد شده باشید، مجاز به اخذ تابعیت آلمان می‌باشید.

در واقع این نوع تابعیت شامل افرادی می‌شود که جزو دسته‌های شهروند اتحادیه اروپا، منطقه اقتصادی قاره اروپا و شهروند سوئیس نباشند.

 

الزامات تابعیت آلمانی جهت اخذ شهروندی

متقاضی می‌بایست الزامات و محدودیت‌هایی را جهت اخذ تابعیت آلمان رعایت نماید که عبارتند از:

  • فرد می‌بایست به مدت 7 یا 8 سال از طریق اجازه اقامت آلمان، در این کشور زندگی کرده باشد.
  • همچنین می‌بایست در طول این مدت، دوره ادغام را نیز گذرانده باشد.
  • برای اثبات این امر کافی است به سوابق اقامت فرد در سیستم دولت مراجعه گردد.
  • فرد می‌بایست به طور کامل بر زبان آلمانی سطح B1 تسلط داشته باشد.
  • شخص باید تمکن مالی خود جهت تامین هزینه‌های زندگی خود و خانواده‌اش را داشته باشد. برای اثبات این موضوع می‌تواند گواهی‌های بانکی و یا اسناد مرتبط را ارائه نماید.
  • شخص می‌بایست مطیع قانون و دارای عدم سوءپیشینه در آلمان باشد.
  • رد کلیه تابعیت‌های پیشین توسط متقاضی. زیرا دولت آلمان قانون تابعیت مضاعف را نمی‌پذیرد. بنابراین شخصی که دوتابعیتی است، مورد قبول آلمان واقع نمی‌گردد.

 

نحوه درخواست تابعیت برای شهروندی چیست؟

اگر شخص متقاضی بتواند برآورده کردن کلیه الزامات را به اثبات برساند، می‌تواند جهت اخذ تابعیت اقدام نماید.

این پروسه نیز دارای مراحلی است که در ادامه شرح داده می‌شود.

لازم به ذکر است کلیه متقاضی که سن آنها بیشتر از 16 سال است، می‌بایست درخواست خود را ارائه نمایند.

درخصوص کودکانی که سن آنها کمتر از 16 سال است، قیم یا والدین‌شان می‌بایست این درخواست را ارائه کنند.

دریافت تابعیت شامل مراحل ذیل می‌باشد:

 

دریافت فرم و تکمیل آن

  • اداره مهاجرت محل سکونت (اداره مهاجرت در هر منطقه‌ و در هر شهری از آلمان به صورت مجزاست.
  • زیرا آلمان کشوری پهناور است)
  • در صورت سکونت در منطقه شهری، این فرم را از شورای شهر اخذ نمایید.
  • در صورت سکونت در مناطق، فرم را از دفتر مناطقه ناحیه‌ای دریافت نمایید.
  • به دیگر مقامات محلی مراجعه نمایید.

پس از تکمیل فرم،‌ مدارک لازم را جهت اثبات برآورده نمودن الزامات تهیه نمایید.

گذراندن آزمون تابعیت آلمان

شخص متقاضی می‌بایست جهت اخذ تابعیت آلمان، در آزمون تابعیت این کشور شرکت نماید.

تعداد سوالات این آزمون 33 سوال چند گزینه‌ای است. زمان آزمون 1 ساعت بوده و می‌بایست حداقل 17 پاسخ درست ارائه نماید.

در صورت پشت سر نهادن آزمون و کسب نمره قبولی، گواهی قبول تابعیت به شخص ارائه می‌گردد.

اکنون این مدرک نیز به مدارک پرونده فرد متقاضی ضمیمه می‌گردد.

تحویل مدارک

در این مرحله متقاضی می‌بایست کلیه مدارک خود همراه با تکمیل فرم درخواست را به اداره مهاجرت تسلیم نماید.

ضمنا فرد می‌بایست رسید پرداخت هزینه‌ها در این خصوص را نیز به همراه داشته باشد.

مدارک متقاضی توسط افسران مربوطه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

در صورتی که پرونده او مورد تایید قرار گیرد، موفق به اخذ گواهی شهروندی یا تابعیت آلمان می‌گردد.

اکنون با دریافت این گواهی نه به عنوان یک مقیم دائمی، بلکه به عنوان یک شهروند شناخته می‌شود.

بدین ترتیب شما موفق به انجام پروسه تبدیل اقامت به تابعیت در آلمان شده‌اید.

 

روش تابعیت آلمان ازطریق ازدواج چیست؟

چنانچه شخصی با تبعه آلمانی یا شهروند آلمانی ازدواج نماید، از این طریق می‌تواند تابعیت آلمان را اخذ کند.

لازم به ذکر است گذراندن آزمون تابعیت و نیز برآورده ساختن الزامات کشور شامل این دسته افراد هم می‌گردد.

شخصی که با تبعه آلمانی ازدواج کرده باشد، برای دریافت تابعیت آلمان می‌بایست شرایط خاصی را به انجام برساند.

سپری شدن حداقل 2سال از زمان ازدواج با تبعه آلمانی و حداقل 3سال اقامت در آلمان ازجمله شرایط تابعیت است.

 

نحوه انصراف ازتابعیت آلمانی چگونه است؟

دولت آلمان و قوانین حاکم بر آن، به شهروند آلمانی خود اجازه انصراف از تابعیت آلمان را نمی‌دهد.

در واقع فرد با انصراف از تابعیت، حق چشم‌پوشی از تعهدات شهروندی مانند خدمت نظامی یا پرداخت مالیات را ندارد.

در این صورت، تنها می‌توانید از طریق ذیل انصراف خود را اعلام نمایید:

  • چنانچه شخص درخواست خود را به مقامات آلمانی ارائه نموده باشد و پیشنهاد تابعیت کشوری دیگر را داشته باشید.
  • چنانچه قیم یک کودک آلمانی، شخصی خارجی باشد. در این صورت، کودک از ملیت آلمانی خارج خواهد شد.
  • شخص به نظامیان کشوری که ملیت آنرا دارد ملحق شده باشد، بدون اینکه از مقامات آلمانی کسب اجازه نماید.
  • در صورتی که شخص تابعیت یک کشور دیگر را اخذ نماید. در این صورت به طور خودکار تابعیت آلمانی باطل می‌گردد.
  • فعالیت‌های غیرقانونی از سوی شخصی که از روش قبول تابعیت موفق به اخذ تابعیت آلمان شده باشد. در این صورت نیز چون خلاف قانون عمل کرده است، تابعیت آلمانی او به دلیل عملکرد خلاف قانون، باطل می‌گردد.

همان‌طور که مطلع شدید اخذ اقامت آلمان می‌تواند به اخذ تابعیت و شهروندی مبدل گردد.

اما لازمه هر روشی، شرایطی است که می‌بایست مشمول متقاضی گردد.

بنابراین ابتدا می‌بایست روش اخذ اقامت را تعیین نمایید.

سپس با توجه به ارائه مدارک لازمه، نسبت به اخذ اقامت و تابعیت آلمان اقدام فرمایید.

برای دریافت اطلاعات تکمیلی در راستای اخذ تابعیت آلمان و سایر کشورها با دفتر موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمائید.

 

تبدیل اقامت به تابعیت در آلمان
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *