مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » بلژیک » اقامت کشور بلژیک

اقامت کشور بلژیک



اقامت کشور بلژیک

 

اقامت کشور بلژیک از طرق مختلف امکان پذیر می باشد. برای آگاهی از این طرق و شرایط اخذ اقامت کشور بلژیک به این مقاله توجه فرمایید.

 

در مقاله اقامت کشور بلژیک به سوالات زیر پاسخ داده شده است:

  • شرایط اخذ اقامت در کشور بلژیک به چه صورت می باشد؟
  • مزایای اخذ اقامت بلژیک چیست؟
  • روش های اخذ اقامت بلژیک چه می باشد؟
  • چند نوع ویزا برای کشور بلژیک وجود دارد؟

 

شرایط اخذ اقامت در کشور بلژیک

 

برای اخذ اقامت بلژیک راه های گوناگونی وجود دارد. در همه این راه ها در ابتدا اقامت یکساله اعطا می گردد. امکان تمدید این اقامت برای سال های بعد وجود دارد. پس از 5 سال اقامت دراین کشور اخذ اقامت دائم امکان پذیر می باشد. مدت زمان اقامت موقت در این کشور به روش مهاجرتی انتخابی بستگی دارد.

 

مزایای اخذ اقامت کشور بلژیک

 

  • فرد با اخذ اقامت کشور بلژیک قادر به سفر در کشورهای عضو اتحادیه ی اروپا می باشد.

 

  • فرد با اخذ اقامت در کشور قادر به تحصیل به صورت رایگان در کشورهای عضو اتحادیه اروپا می باشد.

 

  • فرد پس از اخذ اقامت کشور بلژیک قادر به اشتغال در تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا می باشد.

 

  • فرد با اخذ اقامت کشور بلژیک قادر به افتتاح حساب و استفاده از تسهیلات بانکی کشورهای عضو اتحادیه اروپا است.

 

  • فرد با اخذ اقامت کشور بلژیک قادر است بدون محدودیت در کشورهای عضو اتحادیه اروپا تجارت نماید.

 

  • از مزایای دیگر اقامت در بلژیک امکان بهره مندی رایگان از خدمات پزشکی و رفاهی می باشد.

 

  • فرد با اخذ اقامت کشور بلژیک شهروند اروپا محسوب می شود. همچنین فرد قادر به خرید ملک، ماشین، ایجاد کار و سایر امکانات شهروندی می باشد.

 

  • فرد با اخذ اقامت بلژیک قادر به استفاده از برند تجاری اروپایی در کار خود می باشد.

 

  • فرد با اخذ اقامت بلژیک قادر به افتتاح حساب شرکتی یا یا شخصی می باشد.

 

  • فرد با اخذ اقامت بلژیک قادر به سفر به کشورهای قاره آمریکا و کشور کانادا می باشد. همچنین می تواند برای اخذ اقامت این کشورها اقدام نماید.

 

روش های اخذ اقامت بلژیک

 

  • اخذ اقامت از طریق ازدواج
  • اخذ اقامت از طریق تحصیل
  • اخذ اقامت از طریق تولد
  • اخذ اقامت از طریق کار
  • اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت

 

اخذ اقامت از طریق ازدواج

 

برای اخذ این اقامت باید 5 سال در این کشور زندگی نمایید. همچنین داشتن 3 سال زندگی مشترک با همسرتان الزامی می باشد. از شرایط دیگر اخذ این اقامت توانایی صحبت به یکی از زبان های آلمانی، فرانسوی، هلندی می باشد.

داشتن حضور فعال و مثبت در اجتماع نیز برای اخذ این اقامت حائز اهمیت می باشد. این حضور فعال به صورت حضور در یک خیریه یا فعالیت های شغلی امکان پذیر می باشد.

برای اطلاع بیشتر در این زمینه به مقاله «ازدواج در بلژیک» مراجعه نمایید.

 

اخذ اقامت از طریق تحصیل

 

برای اخذ اقامت از این طریق باید از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی در بلژیک پذیرش اخذ نمایید. اخذ این پذیرش با نشان دادن قابلیت ها توانایی های افراد امکان پذیر می باشد.

از این رو اگر فردی تبعه سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا نباشد؛ باید وازای نوع D را اخذ نماید. تا از این طریق به بلژیک وارد شده و قادر به اخذ پذیرش گردد.

فرد با اخذ پذیرش و استطاعت مالی برای تامین هزینه های زندگی قادر به اخذ ویزای تحصیلی می باشد. پس از اخذ پذیرش و دریافت ویزای بلژیک می توان برای اخذ اقامت دائم اقدام نمود.

 

برای اطلاع بیشتر به مقاله «اقامت پس از تحصیل در بلژیک» مراجعه نمایید.

 

اخذ اقامت بلژیک از طریق تولد:

فرزند متولد شده در کشور بلژیک تنها براساس خون می تواند تابعیت این کشور را اخد نماید. البته استثناتی برای اعطای تابعیت براساس خاک نیز وجود دارد.

 

برای اطلاع از شرایط اخذ اقامت از این راه مقاله «اخذ اقامت بلژیک از طریق تولد» مطالعه نمایید.

 

اخذ اقامت بلژیک از طریق کار:

 

با مشغول به کار شدن در این کشور قادر به اخذ اقامت این کشور می باشید .

برای آگاهی از شرایط اخذ اقامت از این طریق به مقاله «مهاجرت کاری به بلژیک» مراجعه نمایید.

 

مهاجرت به بلژیک از طریق کارآموزی

 

فرد در این مهاجرت باید بیشتر از 1 سال در بلژیک کار نموده و حقوق وزارت کار دریافت نماید. بازه سنی برای کارآموزی 18-30 سال می باشد.

 

مهاجرت به بلژیک از طریق سرمایه گذاری

 

بلژیک مرکز تجارت های بین المللی اروپا محسوب می گردد. به همین جهت متقاضیان سرمایه گذاری در این کشور بسیار زیاد می باشند.

متقاضیان می توانند پس از 3 سال اقامت دائم اخذ نمایند. همچنین با این اقامت قادر به مهاجرت به 100 کشور دیگر می باشند.

فقط در کشور بلژیک بعد از 7 سال امکان اخذ تابعیت این کشور برای فرد وجود دارد. همچنین افراد با 3 سال زندگی مداوم در بلژیک قادر اقدام برای اخذ پاسپورت این کشور می باشند.

 

برای آگاهی از شرایط سرمایه گذاری در بلژیک به مقاله «سرمایه گذاری و ثبت شرکت در بلژیک» مراجعه نمایید.

 

انواع ویزاهای کشور بلژیک

 

ویزاهای قابل اخذ در کشور بلژیک به 3 نوع تقسیم می شوند. این سه نوع عبارتند از:

 

  • ویزای C:

این ویزا مجوز 3 ماه اقامت در یک دوره 6 ماهه می باشد. این ویزا برای اهداف تفریحی و توریستی اخذ می گردد.

 

  • ویزای D:

این ویزا مدت اعتبار بیشتری نسبت به ویزای C دارد. اخذ این ویزا برای اهداف تجاری و یا طرح مهاجرت امکان پذیر می باشد. از شرایط اخذ این ویزا داشتم مجوز کار در بلژیک می باشد. با دریافت این ویزا می توان فرآیند اخذ اقامت بلژیک را سپری نمود.

 

  • کارت آبی اروپایی:

اعتبار این ویزا بیشتر از 90 روز می باشد. عموما این ویزا به متخصصین و کارشناسان برای مهارت یا تخصصی اعطا می گردد. برای اخذ این ویزا داشتن حداقل مدرک کارشناسی الزامی می باشد. علاوه بر آن شما ملزم به داشتن قرار داد با شرکتی با حداقل سرمایه 50,974 یورو می باشید.

 

اقامت بلژیک

 

اخذ اقامت بلژیک از راه های ذکر شده در بالا ممکن می باشد. برای آگاهی از راه های عنوان شده به مقاله های ذکر شده می توانید رجوع نمایید. علاوه بر این مقالات می توانید به موسسه سفیران سروش سعادت مراجعه نمایید.

اقامت بلژیک دارای مزایای زیادی می باشد. این مزایا در برخی راه های اخذ اقامت در این کشور بیشتر می باشد.

 

نتیجه گیری:

 

اگر قصد اخذ اقامت کشور بلژیک از هر طریقی می باشید؛ با موسسه سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمایید. موسسه سفیران سروش سعادت ضمن راهنمایی بهترین گزینه برای مهاجرت شما را در این مسیر همراهی می نمایند.

 



  1. v!da گفت:

    با سلام و تشکر از سایت خوبتون
    پروسه اقامت بلژیک چقدر زمان میبره؟
    ممنونم از شما

  2. سحر گفت:

    سلام
    خیلی سپاس گذارم از مطالب به روزتون

  3. پوریا گفت:

    راه های کم هزینه برای مهاجرت کدام ها هستند؟چطور میتونم اطلاعات تکمیلی داشته باشم

  4. ٍErfan گفت:

    سلام. درمورد ویزای D اقامت بلژیک بیشتر توضیح می دهید؟!

  5. فهیمه راد گفت:

    ازدواج در بلژیک چگونه می باشد؟

  6. leilakk گفت:

    سلام
    از مقاله تون خیلی استفاده کردم. تشکر

  7. لیدا بهرامی گفت:

    خیلی خوب بود این مقاله ممنون بابت اطلاعات به روزتون

  8. قراری گفت:

    آسانترین راه اخذ ویزای اقامت بلژیک شرح بدهید؟

  9. پدرِ پسرشجاع گفت:

    تشکر

  10. احمد نقوی گفت:

    بلژیک هزینه های بالایی برای زندگی داره

  11. نظریان گفت:

    بسیار عالی. ممنون

  12. زهرا مشایخی گفت:

    برای ثبت شرکت در بلژیک، آیا نیاز به اقامت بلژیک‌به صورت دائمی هست؟!

  13. امید گفت:

    مدارک مورد نیاز جهت اقامت در بلژیک رو میشه بیشتر توضیح بدین؟ یا چجوری میتونم اطلاعات بیشتر کسب کنم؟

  14. Arezoo گفت:

    سلام و سپاس بابت مطالب خوبتون.
    درصورتی که موسسه سفیران سروش سعادت تماس بگیرم می تونم بهترین راه برای مهاجرت به این کشور را با توجه به شرایطم متوجه شم؟؟
    تشکر

  15. امیرحسین گفت:

    سلام
    مقاله مفیدی بود خیلی ممنون .

  16. خدیجه هزاره گفت:

    آیا با تسلط به زبان انگلیسی میتوان اقدام به اخذ اقامت در بلژیک نمود؟

  17. طلایی پور گفت:

    خیلی ممنون از مطالب خوبتون در مورد اقامت بلژیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *