مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » انگلستان » اقامت دائم انگلستان

اقامت دائم انگلستان



اقامت دائم انگلستان

انگلستان جزو کشورهای ثروتمند محسوب می‌گردد و کیفیت زندگی در این کشور از سطح بالایی برخوردار است. از این رو اکثریت مردم راغب به اخذ اقامت دائم انگلستان هستند.

در این مقاله روش‌های مختلف این امر را بررسی نموده و توضیحات لازم را ارائه می‌دهیم.

 

اقامت دائم انگلستان

هر فردی از طرق به شرح ذیل می‌تواند موفق به اخذ اقامت دائم انگلستان گردد:

  • سرمایه گذاری و ثبت شرکت
  • تحصیلی
  • خرید ملک
  • ازدواج
  • کارآفرینی

امروزه اخذ اقامت انگلستان از روش‌های سرمایه‌گذاری و کارآفرینی سریع‌تر انجام می‌گیرد. چراکه سود و منفعت اقتصادی برای این کشور به عنوان یک کشور اروپایی بسیار حائز اهمیت می‌باشد.

 

مدارک لازم جهت ویزای کاری

  • تکمیل و ارائه فرم درخواست توسط متقاضی
  • ارائه پاسپورت معتبر
  • ارائه گردش حساب بانکی و مشخص شدن موجودی حساب با توجه به نوع درخواست متقاضی

در صورتی که متقاضی ویزای کاری اخذ نماید، خانواده او نیز می‌توانند همراه او به انگلستان سفر کنند.

فرزند در حال تحصیل متقاضی می‌تواند از امکانات ویزای کاری فرد استفاده نموده و به تحصیلات خود ادامه دهد.

 

اقامت انگلستان از طریق ازدواج

 

جهت اخذ اقامت دائم انگلستان از طریق ازدواج، لازم است ارتباط خود با همسرتان را به اثبات برسانید.

بدین معنا که به مدت 18 ماه با او در ارتباط هستید و قصد ازدواج با یکدیگر را دارید. عکس‌های دو نفره، ایمیل‌های فرستاده شده بین طرفین و… می‌تواند گواه این ادعا باشد.

اما نکته مهم اینجاست که ازدواج متقاضی بایت مبنای واقعی داشته و جنبه صوری نداشته باشد.

به عبارت دیگر، هدف ازدواج با همسر تشکیل زندگی و رسیدن به اهداف مشترک آنها باشد. در بسیاری موارد زن و مرد به قصد اخذ اقامت و یا تابعیت یک کشور با یکدیگر ازدواج می‌کنند.

نوع ویزا در در اقامت انگلستان از طریق ازدواج اهمیت دارد. چراکه مدت زمان و شرایط آن تغییر می‌یابد.

لازمه اخذ این نوع ویزا حداقل شرایط سنی 18 سال بوده و یکی از زوجین بایستی اقامت انگلستان را دارا باشد.

ضمنا هزینه اخذ ویزای ازدواج به مبلغ 3400 پوند در نظر گرفته شده است.

ویزای نامزدی

مدت اعتبار این نوع ویزا کوتاه است. زیرا در این مرحله زوجین هنوز ازدواج رسمی انجام نداده‌اند.

کشور انگلستان ویزای نامزدی به مدت 6ماه را برای شما صادر می‌نماید تا در این مدت ازدواج رسمی انجام دهید.

پس از این ازدواج رسمی انجام شد، می‌بایست به کشور خود بازگردید و جهت اخذ ویزای ازدواج از کشور مبدا اقدام نمایید.

ویزای ازدواج

این ویزا معتبرتر و قابل‌ قبول تر از ویزای نامزدی است. از این رو مدت اعتبار در ویزای ازدواج 33 ماه تعیین گردیده است. در صورت نیاز می‌توانید به مدت 33 ماه دیگر تمدید مجدد نمایید.

چنانچه به مدت 5 سال در این کشور اقامت داشته باشید، می‌تواید اقامت دائم انگلستان را بگیرید.

 

اقامت انگلستان ازطریق ویزای کارآفرینی

ویزای کارآفرینی نوعی ویزا جهت اخذ اقامت دائم انگلستان است که طرفداران بسیاری دارد.

اعتبار اولیه این ویزا به مدت 40 ماه تعیین گردیده که قابل تمدید است. فرد کارآفرین مجاز است به مدت 2 سال تمدید مجدد انجام دهد.

وی پس از مدت 5سال اقامت درکشور انگلستان، این امکان را دارد که نسبت به دریافت اقامت دائم اقدام نماید.

کوتاه‌ترین زمانی که متقاضی می‌تواند این نوع ویزا را اخذ نماید، 90 روز پیش از سفر او به این کشور است.

در ویزای کارآفرینی متقاضی می‌بایست طرح توجیهی شرکت را ارائه نماید. میزان سرمایه‌گذاری او در این کار نیز می‌بایستی مبلغ 200 هزار پوند در نظر گرفته شود.

درصورتی‌که به‌مدت 5سال این‌کار ادامه داشته باشد و در 2 زمینه اشتغالزایی نماید، می‌تواند اقامت دائم انگلستان را اخذ کند.

 

مدارک لازم جهت ویزای کارآفرینی

  • نامه عدم سوء پیشینه یا هرگونه سابقه کیفری متقاضی
  • سن بالای 18 سال
  • عدم عضویت فرد در کشورهای عضو اتحادیه اروپا و سوییس
  • کسب نمره آیلتس 5/4 زبان انگلیسی
  • ارائه برنامه‌های تجاری یا طرح توجیهی برای شرکت (پلان شرکت) جهت ایجاد کسب و کار
  • ارائه سرمایه اولیه به میزان 200 هزار پوند

 

ویژگی‌های ویزای کارآفرینی

  • خانواده (همسر و فرزندان کمتر از 18 سال) می‌توانند همراه متقاضی به انگلستان بروند.
  • شخص کارفرما اجازه استخدام و کار در شرکت دیگری را ندارد.
  • آغاز به سرمایه‌گذاری پس از 6 ماه ورود به خاک انگلستان

 

اقامت انگلستان از طریق سرمایه‌گذاری

دولت انگلیس از آوریل سال 2011 میلادی، جهت جذب سرمایه‌گذاران به این کشور، قانونی را تصویب نمود.

اگرچه نیاز به مبلغ سرمایه‌گذاری قابل توجهی دارد، اما کوتاه‌ترین راه اقامت به شمار می‌رود.

مبلغ سرمایه متقاضی می‌بایست 2 میلیون پوند باشد که در این صورت به راحتی می‌تواند به اقامت دائم انگلستان دست یابد. مشروط بر این که به مدت 5 سال در این کشور زندگی کند.

 

مدارک لازم جهت ویزای سرمایه‌گذاری

  • نامه عدم سوء پیشینه یا هرگونه سابقه کیفری متقاضی
  • سن بالای 18 سال
  • ارائه سرمایه اولیه به میزان 2 میلیون پوند

 

ویزای سرمایه‌گذاری چه ویژگی‌هایی دارد؟

  • عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی
  • نیازی به مصاحبه حضوری نمی‌باشد.
  • سابقه و تجارب کاری و همچنین طرح تجاری در این زمینه الزامی نیست.
  • در مدت زمان کوتاه بین 1 تا 6 هفته پرونده مورد بررسی قرار می‌گیرد و نتیجه اعلام می‌گردد.
  • اعتبار اولیه این ویزا 3 ساله بوده و قابل تمدید به مدت 2 سال نیز هست.

 

اقامت انگلستان ازطریق تحصیل چگونه است؟

به لحاظ این که دانشگاه‌های انگلستان از رنکینگ بالایی برخوردار هستند، تقاضای تحصیل در انگلستان بسیار زیاد است.

دانشگاه‌های معروفی مانند آکسفورد، کمبریج و دانشگاه لندن در این کشور قرار دارند که اعتبار جهانی دارند.

کلیه متقاضیان به جز ملیت‌های سوئیسی و کشورهای اروپایی جهت تحصیل در این کشور می‌بایست ویزای تحصیلی را دارا باشند.

این نوع ویزا همان ویزای تحصیلی محسوب می‌گردد.

اشخاص سن کمتر از 16 سال با اخذ ویزای Tier 4 می‌توانند جهت تحصیل در انگلستان اقامت داشته باشند.

 

مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی چیست؟

  • تسلط کافی به زبان انگلیسی
  • نامه پذیرش از سوی دانشگاه‌های انگلستان
  • نامه تمکن مالی و توانایی پرداخت هزینه‌های تحصیلی و زندگی در انگلستان
  • فرد عضو کشورهای اتحادیه اروپا یا سوئیس نباشد

هزینه مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی مبلغ 335 یورو است. برای هر یک از افراد خانواده نیز مبلغ 335 یورو اضافه می‌گردد.

اگر خواهان مهاجرت به انگلستان و اخذ اقامت دائم انگلستان هستید، از طریق موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت اقدام نمایید.

کارشناسان متخصص ما از طریق مراجعه حضوری یا تماس تلفنی رایگان مشاوره‌های لازم را به شما عزیزان ارائه خواهند داد.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *