مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » مکزیک » اقامت از طریق کار در مکزیک

اقامت از طریق کار در مکزیک



از آنجایی که شرایط و وضعیت اقتصادی در کشور مکزیک بسیار ایده آل و مطلوب است لذا اقامت از طریق کار در مکزیک می تواند بهترین گزینه مهاجرت افراد از نقاط مختلف جهان به این کشور باشد. نرخ بیکاری در این کشور در پایین ترین سطح قرار دارد و زمینه ها و فرصت های شغلی بسیار مناسبی در مکزیک وجود دارد که افراد می توانند با توجه به تخصص و مهارت خود، نسبت به انتخاب مشاغل تصمیم گیری نموده و یا در این کشور سرمایه گذاری نمایند. مقاله ذیل به همین موضوع اختصاص دارد. بنابراین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت توصیه بر مطالعه آن دارد.

اقتصاد مکزیک و اقامت از طریق کار در مکزیک

برای تصمیم گیری در مورد مهاجرت به مکزیک و دریافت اقامت از طریق کار در مکزیک ضرورت دارد که درباره اقتصاد این کشور اطلاعاتی داشته باشید. کشور مکزیک که یکی از اعضای تجارت جهانی (wto) می باشد، جمعیت ١٣١,٣٠٧,٢٢٥ نفری دارد و وسعت آن به ١,٩٧٢,٥٥٠ کیلومتر مربع می رسد. مردم مکزیک به زبان های مختلفی صحبت می کنند اما زبان کاربردی در این کشور، اسپانیایی می باشد. چراکه تقریبا 35 % افراد جهان که به زبان اسپانیایی صحبت می کنند، در این کشور ساکن هستند. واحد شمارش پول در مکزیک، پزوی مکزیکی (MXN) می باشد. از لحاظ رتبه بندی در زمینه اقتصادی، کشور مکزیک رتبه یازدهم جهانی و رتبه سوم را در قاره آمریکا به خود اختصاص داده است. این کشور ذخایر بسیار زیادی از نفت و گاز دارد. از این رو دارای اقتصاد قوی می باشد. زمینه های اقتصادی قوی دیگری نظیر صنایع غذایی، وسایل نقلیه، پتروشیمی و نساجی در این کشور وجود دارد. نرخ بیکاری در مکزیک تقریبا 6/3 % تخمین زده شده است.

مجوز کار در مکزیک

برای این که بتوانید به اقامت از طریق کار در مکزیک دست یابید، ابتدا بایستی اجازه کار در مکزیک را داشته باشید. برای این منظور، شخصی که در آینده به عنوان کارفرمای متقاضی خوانده می شود، بایستی به مقامات مربوطه تقاضای اجازه کار تسلیم نماید. پس از این که درخواست از سوی INM پرونده را بررسی می نماید. اعلام نتیجه و پاسخ نهایی بین 30 الی 45 روز طول می کشد. پس از این که با درخواست موافقت گردید، فرد متقاضی یا همان کارمند به مدت 3 الی 6 ماه مهلت دارد که به کنسولگری مکزیک مراجعه نموده و درخواست دریافت ویزا نماید. مدت زمان صدور ویزا بین 3 الی 4 روز پس از ثبت تقاضا در کنسولگری می باشد.

انواع ویزای کار مکزیک

در بررسی موضوع اقامت از طریق کار در مکزیک لازم است بدانید ویزای کار این کشور در 2 نوع صادر می گردد که بستگی به شرایط فرد متقاضی دارد. این ویزاها با مشخصات زیر هستند:

ویزای کار FM-2مکزیک : این نوع ویزا مختص افراد خارجی است که در کشور مکزیک دارای روابط خانوادگی بوده و بیشتر از 5 سال در این کشور زندگی کرده و به کار مشغول بوده اند.

ویزای کار FM-3 مکزیک: آن دسته از اشخاص خارجی که در حال حاضر در مکزیک مشغول کار بوده و قصد مهاجرت خانوادگی به مکزیک را دارند. اطلاعات دقیق تر را از مشاوران موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت دریافت کنید.

کارمندان خارجی این امکان را دارند که جهت اقامت از طریق کار در مکزیک، وضعیت بازدید کننده بودن خود را به وضعیت کاری در مکزیک تبدیل نمایند. آنان در زمان بررسی تقاضای اجازه کار، مانعی برای حضور در مکزیک ندارند. اما تا زمانی که اجازه کار برای آنان صادر نشده و در INM ثبت نگردیده است، حق شروع به کار نخواهند داشت. پس از موافقت و تایید درخواست، فرد متقاضی بایستی با مراجعه به INM ویزای نوع FM-3 را دریافت نماید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار در مکزیک

افراد برای اقامت از طریق کار در مکزیک ملزم به دریافت ویزای کار این کشور هستند. اسناد و مدارکی برای این امر مورد نیاز است که برای اتباع مختلف از کشورها، متفاوت است. اما به طور کلی مدارک عمومی به شرح زیر مورد نیاز خواهد بود که بایستی به زبان انگلیسی نیز ترجمه و ارائه شوند.

  • ارائه اصل گذرنامه دارای اعتبار حداقل 6 ماه
  • تعداد 4 قطعه عکس از نوع پاسپورتی
  • تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزای کار
  • ارائه نامه اطلاع رسانی INM
  • فیش های واریزی پرداخت هزینه های مربوط به کنسولگری
  • اصل و کپی مدارک دانشگاهی و تحصیلی
  • ارائه دعوت نامه کاری دریافت شده از سوی کارفرمای مکزیکی با کلیه مشخصات قرارداد کاری شامل میزان حقوق دریافتی، نوع تخصص در کار و غیره
  • ارائه اصل و تصویر فیش حقوقی مربوط به 6 ماه گذشته

 

اعتبار ویزای کار مکزیک

ویزای کار نوع FM-3 که برای افراد متقاضی اقامت از طریق کار در مکزیک صادر می گردد، در ابتدا به صورت یک ساله خواهد بود. این ویزا قابلیت تمدید به صورت سالیانه را دارد و مجموعا به مدت 5 سال مجاز به تمدید آن می باشید.

برای دریافت اقامت از طریق کار در مکزیک، بایستی فرد متقاضی به همراه خانواده به محض ورود به خاک مکزیک بایستی در INM ثبت نام نمایند. آنان حداکثر به مدت 30 روز برای ثبت نام در INM فرصت دارند.

در صورتی که رعایت قانون و شرایط فوق الذکر از سوی کارفرما رعایت نگردد، وی باید مبلغی معادل 100 برابر حداقل حقوق کارکنان شرکت پرداخت نماید. اگرچه شرکت، محرومیتی از بابت جذب و استخدام سایر اتباع خارجی ندارد. اما تخلف های کارفرما در سوابق شرکت وی ثبت گردیده و در فرآیند بررسی سایر تقاضاهای مهاجرتی این شرکت، فرآیند به کندی انجام می گیرد. از سویی دیگر، چنانچه کارمند شرایط اقامت مجاز خود در مکزیک را نقض نماید، از این کشور اخراج خواهد شد.

مجوز کار برای خانواده در مکزیک

فردی که اقدام به اقامت از طریق کار در مکزیک می نماید، می تواند خانواده خود را نیز همراه ببرد. اما اجازه کار برای خانواده وی بلافاصله صادر نمی گردد. آنان بایستی برای دریافت ویزای کار در مکزیک اقدامات لازم را انجام دهند. برای دستیابی به آگاهی های لازم در خصوص اقامت از طریق کار در مکزیک و دانستن شرایط و هزینه زندگی در مکزیک با وکلای خبره و مشاوران متخصص حاضر در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت ارتباط گرفته و حرفه ای ترین و بهترین گزینه مهاجرت به مکزیک را انتخاب نمایید. این ارتباط می تواند از طریق تلفنی و رایگان و یا به صورت مراجعه حضوری به دفتر موسسه باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *