مهاجرت کاری سوئد

اجازه کار در سوئد

اجازه کار در سوئد

کشور سوئد یک کشور اروپایی که اجازه کار در سوئد از جمله قوانین مصوب این کشور می باشد. سطح بالای اقتصادی و کیفیت زندگی و امکانات آن موجب جذب بسیاری افراد به سوی این کشور شده است. برای مثال، به ازار هر فرزندی که در سوئد به دنیا می آید، مبلغ 480 روز به والدینش مرخصی با حقوق اعطا می گردد. همچنین امکاناتی از قبیل کمک هزینه، مرخصی استعلاجی نامحدود و مراقبت های بهداشتی به صورت رایگان ارائه می شود. جزئیات بیشتر در این زمینه را می توانید از موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت بخواهید.

شرایط اجازه کار در کشور سوئد

هنگامی که کارفرما تقاضای جذب نیروی کار در شرکت خود می‌کند، شرایط وی توسط اداره مهاجرت مورد بررسی قرار می‌گیرد.

شرایطی که درخصوص کارفرما مورد بررسی قرار می گیرد به شرح ذیل است:

  • میزان حقوق معین شده توسط کارفرما برای شخص متقاضی
  • بیمه بازنشستگی و شرایط آن برای مشاغل سخت
  • بیمه سلامت، پزشکی و درمانی متقاضی
  • مجوز کار در سوئد

اجازه کار در سوئد

یکی از روش های اخذ اجازه کار در سوئد ، ارسال دعوتنامه از سوی کارفرمای سوئدی است. در صورتی که فرد موفق به دریافت دعوتنامه گردد، می تواند نسبت به اخذ ویزای سوئد اقدام نماید. سپس با ورود به خاک کشور سوئد، درخواست خود را برای اخذ ویزای شغلی تسلیم کند. بنابراین سفارت سوئد شرایطی را مطابق با شرایط سفارت خود در ایران به متقاضی اعلام می دارد.

دستمزد و‌ حقوق کار در سوئد

میزان متوسط حقوق و دستمزد افراد شاغل در سوئد تحت نظارت اداره آمار سوئد  (S.C.B)می باشد. در فهرست زیر متوسط درآمد در زمینه صنعتی مربوط به سال 217 میلادی در این کشور آمده است:

  • حقوق دریافتی در بخش خدمات عمومی = 4065 یورو
  • حقوق دریافتی در بخش استخراج مواد معدنی از معادن روباز (سطحی) و معادن زیرزمینی = 4494 یورو
  • حقوق دریافتی در بخش تولید = 4386 یورو
  • حقوق دریافتی در بخش مهندسی صنایع = 4427 یورو
  • حقوق دریافتی در بخش تأمین برق، گاز، بخار و تهویه مطبوع = 4166 یورو
  • حقوق دریافتی در بخش آب، فاضلاب و مدیریت زباله (مواد زائد) = 4014 یورو
  • حقوق دریافتی در بخش احداث ساختمان = 4203 یورو
  • حقوق دریافتی در بخش عمده فروشی و خرده فروشی؛ تعمیر وسایل نقلیه موتوری و موتور سیکلت = 3985 یورو
  • حقوق دریافتی در بخش حمل و نقل و تدارکات = 4230 یورو
  • حقوق دریافتی در بخش خدمات اقامت، مهمانداری و خدمات تهیه و ارائه غذا = 3512 یورو
  • حقوق دریافتی در بخش اطلاعات و ارتباطات = 4554 یورو

اجازه کار در سوئد

دستیابی به اجازه کار در سوئد مستلزم این است که فرد متقاضی به استخدام یک شرکت در آید. به طور معمول اجازه کار در کشور سوئد به توانایی ها و تخصص هایی که فرد دارد مرتبط است. کارفرمای سوئدی در ابتدا می بایست نیروی خود را از بین شهروندان سوئد و اتحادیه اروپا انتخاب نماید. پس از گذشت 10روز چنانچه شخص متقاضی کار در اتحادیه اروپا یافت نگردید، می تواند از نیروی ایرانی استفاده کند.

فرد متقاضی کار در ایران می تواند به سایت ها و موسسات کاریابی برای جستجوی کار مراجعه نماید. پس از اینکه کار موردنظر مطابق با شرایط فرد متقاضی یافت شد، می‌تواند نسبت به اخذ اجاره کار اقدام کرد. بنابراین مدارک خواسته شده از سوی اداره مهاجرت یا سفارت سوئد در ایران را می بایست تهیه و تسلیم کند.

مدارک موردنیاز جهت اجازه کار

  • ارائه اصل و کپی مدارک تحصیلی متقاضی همراه با ترجمه به زبان انگلیسی یا سوئدی
  • ارائه معرفی نامه یا دعوت نامه از سوی کارفرما همراه با ترجمه به زیان انگلیسی یا سوئدی
  • اسناد و مدارکی که توانایی ها و تخصص های فرد را به اثبات برساند.
  • ارائه تصویر کلیه صفحات گذرنامه به اداره مهاجرت
  • ارائه وکالتنامه برای کارفرما توسط شخص متقاضی (در صورت نیاز) به سفارت سوئد در کشور ایران

لازم به ذکر است دریافت اجازه کار در سوئد هزینه هایی را در بر دارد. شخص متقاضی می بایست کلیه هزینه ها را از طریق درگاه اینترنت و یا کارت پرداخت نماید. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می تواند توضیحات بیشتری را در مورد تهیه مدارک و اسناد به شما ارائه نماید. بنابراین توصیه ما این است حتما از وکلای این موسسه کمک بگیرید.

ویزای همراه جهت کار در سوئد

شخصی که متقاضی کار در سوئد است، این امکان را دارد که خانواده خود را همراه خود به سوئد ببرد. بنابراین می بایست لازم را تهیه و ارائه نماید. این مدارک به قرار هستند:

  • اصل و تصویر سند ازدواج زوجین
  • ارائه اصل و تصویر کلیه صفحات گذرنامه به سفارت سوئد در کشور ایران
  • ارائه اصل وتصویر اسناد و مدارکی که ثابت نماید این خانواده در ایران و در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند. (پارتنر)
  • در صورتی که فرد فرزند بالای 21 سال دارد، می بایست وابستگی مالی او را به اثبات برساند.
  • ارائه اصل و تصویر وکالتنامه (برای اعضای خانواده با سن 18 سال به بالا)

کلیه مدارک فوق الذکر می بایست به زبان سوئدی یا انگلیسی ترجمه گردیده و به سفارت سوئد تسلیم شود.

بررسی شرایط کار درسوئد چگونه است؟

  • پس از این که فرد متقاضی مدارک لازم را به سفارت تسلیم نمود، توسط کنسولگری بررسی می گردد.
  • به طور مثال حقوق دریافتی توسط متقاضی می بایست مطابق با حقوق سایر شرکت ها در همان صنف باشد.
  • همچنین بیمه مربوط به خدمات پزشکی و درمانی و بیمه بازنشستگی مورد بررسی قرار می گیرد.
  • چنانچه میزان حقوق دریافتی کمتر یا بیشتر از عرف و قانون باشد،متقاضی موفق به صدور اجازه کار در سوئد نمی‌گردد.

مدت مجوز کار درسوئد چقدر است؟

اجازه کار در سوئد دارای مدت زمان و اعتبار مشخصی است. فرد متقاضی می بایست به مدت اعتبار ویزای خود توجه کافی داشته باشد. اعتبار اولیه این ویزا به صورت 2 ساله می باشد. به عبارت دیگر فرد به مدت 2 سال حق فعالیت شغلی در کشور سوئد را دارد.

نکته این جاست که در صورتی که کارفرما از نیروی کار رضایت داشته باشد، این ویزا قابل تمدید خواهد بود. در این صورت فرد می تواند به صورت مجدد ویزای خود را به مدت 2 سال دیگر تمدید نماید. اکنون پس از سپری شدن 4 سال فعالیت شغلی، شخص می تواند مجددا ویزا را تمدید کند. اما این بار ویزای موقت کاری تبدیل به “اقامت دائم سوئد می گردد. درنتیجه شخص همراه با خانواده خود این امکان را دارد که در کشور سوئد زندگی کرده و شهروند سوئدی شود.

فهرست موسسات کاریابی در سوئد کدامند؟

درخصوص جستجوی کار می توان گفت وب سایت های متنوعی جهت پیدا کردن کار در کشور سوئد وجود دارد. این وب سایت ها دارای لیست مشاغل مختلفی هستند که ممکن است با شرایط شما سازگار باشد. همچنین امکان آپلود کردن رزومه (CV) برای فرد متقاضی وجود خواهد داشت.

فهرست برخی از این وب سایت ها و یا آژانس های استخدام به شما معرفی می گردد:

  • CareerBuilder
  •     jobb.blocket
  •     jobbsafari.se
  •     Studentship
  •     Metropolis
  • Monster
  •     stepstone.se
  •     Academic Work
  •     Decade in Swedish
  •     Inclusion
  •     Manpower in Swedish
  •     PR office in Swedish
  •     T.N.G in Swedish

از دیگر امکانات جستجوی کار، مراجعه به پایگاه اطلاعات E.U.R.E.S است. این پایگاه نیز موقعیت های شغلی مختلفی است که تحت نظارت اداره خدمات اشتغال عمومی اتحادیه اروپا می باشد. مواردی که جهت اجازه کار در سوئد ضرورت داشت، در این مقاله ذکر گردید. اکنون می توانید با شرایط بهتری تصمیم گیری نمایید.

چنانچه نیاز به راهنمایی و مشاوره پیدا کردید، به موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت رجوع کنید. این موسسه وکلای ماهر و کارشناسان حرفه ای در اختیار دارد که راهنمای شما در این زمینه هستند. تماس تلفنی رایگان و مراجعه حضوری می تواند راه های کسب مشاوره های تخصصی باشد.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *