مهاجرت به کشور فرانسه

قوانین فرانسه

قوانین فرانسه

اطلاع از قوانین هر کشور اروپایی به روند اخذ اقامت و تابعیت کشور مورد نظر کمک بسزایی خواهد نمود. از این رو جهت مهاجرت به کشور فرانسه و اطلاع از قوانین فرانسه در باب هر کدام از روش های مهاجرتی از جمله پناهندگی، شرایط زندگی و پرداخت مالیات مهم است. در کشور فرانسه در زمینه های مختلف قوانین و مقررات خاصی وجود دارد. افرادی که برای کار، تحصیل، زندگی، سرمایه گذاری، ازدواج و یا سایر اهداف به این کشور مهاجرت کنند. از این رو باید با قوانین فرانسه و مقررات این کشور آشنا باشند و آنها را رعایت کنند. در ادامه کارشناسان ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به اصلی ترین قوانین فرانسه اشاره می کنیم.

درباره فرانسه و شهرهای مهم آن

درباره کشور فرانسه بهتر است بدانید، در این کشور نیز مانند هر کشوری شهرهای مهم وجود دارد که طرفداران زیادی هم در بین مهاجران برای زندگی را دارا است.

در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد:

  • شهر پاریس
  • شهر بوردو
  • شهر گرنوبل
  • شهر لیل
  • شهر لیون
  • شهر مارسی
  • شهر مون پلیه

شاخص هزینه زندگی در شهرهای مختلف این کشور از طریق آمار نمودار زیر شرح داده شده است:

شاخص هزینه زندگی در شهرهای مختلف کشور فرانسه

مالیات در فرانسه

مالیات در فرانسه با رأی سالیانه بودجه توسط پارلمان فرانسه تعیین می شود. از این رو تعیین می کند کدام نوع مالیات قابل برداشت است. کدام نرخ ها قابل اعمال است. در فرانسه مالیات ها توسط دولت و توسط ادارات دولتی جمع می شوند. اداره های دولتی فرانسه از 3 نهاد مختلف تشکیل شده است:

  • دولت مرکزی (دولت ملی)
  • دولت های محلی (شامل اداره هایی با صلاحیت ارضی محدود مانند مقامات محلی، مؤسسات عمومی محلی، اتاق های بازرگانی و کلیه نهادهای عمومی یا شبه عمومی است. عمدتاً توسط دولت های محلی تأمین می شوند).
  • انجمن تأمین اجتماعی

در کشور فرانسه، مالیات به بخش های مختلفی از جمله مالیات بر فرآورده های نفتی، مالیات بر ثروت، مالیات بر درآمد، مالیات های اجتماعی، مالیات شرکت، مالیات محلی، مالیات حرفه ای، مالیات اقامت و مالیات بر زمین تقسیم می شود.

قوانین فرانسه در بخش مدنی

برخلاف کشورهای انگلیسی زبان که از سیستم قانون مشترک استفاده می کنند. ان کشور دارای سیستم قانون مدنی است. قوانینی در فرانسه، مانند سایر کشورهای دموکراتیک، به طور کلی توسط دولت روز مطرح می شود. از این رو باید توسط دو مجلس پارلمان فرانسه، مجلس ملی و سنا تصویب شوند. اصطلاح حقوق مدنی در فرانسه به حقوق خصوصی اشاره دارد. همچنین باید با گروه سیستم های حقوقی ناشی از حقوق روم معروف به قانون مدنی، بر خلاف قانون عمومی متمایز شود. بدنه اصلی اساسنامه و قوانین حاکم بر قانون مدنی و رویه در قانون مدنی فرانسه تنظیم شده است. سایر اساسنامه حقوق خصوصی نیز در کدهای دیگری مانند کد تجاری در کد تجارت یا قانون حق چاپ در قانون مالکیت معنوی قرار دارد.

قانون اساسی در نظام حقوقی فرانسه

قانون اساسی کشور فرانسه در سال 1787 تدوین گردید. 2 سال پس از تدوین قانون اساسی در این کشور انقلاب معروف این کشور اتفاق افتاد. پس از انقلاب کبیر فرانسه اساس سلطنت این کشور از هم پاشید. اعضاء قوه مققنه این کشور که از 742 نفر تشکیل گردیده بودند. پس از اینکه اعضاء قوه مقننه به انتخاب مردم تشکیل گردید دیگر پادشاه فرانسه اجازه انحلال مجلس را نداشته است. سلطنت مستقل پادشاهی این کشور به سلطنت مشروطه تبدیل گردید. پس از گذشت 2 سال در کشور فرانسه حکومت مشروطه جای خود را به حکومت جمهوری با یک مجلس داد.

حکومت جمهوری فرانسه نیز عمر زیادی نداشت. در سال 1802 با تدوین قانون اساسی جدید ناپلئون پادشاهی این کشور را در دست گرفت. به مدت 12 سال دیگر این کشور حکومت پادشاهی را تجربه نمود. در سال 1814 حکومت پادشاهی ناپلئون در فرانسه سقوط کرد. بار دیگر قدرت به دست قوه مقننه افتاد. اینبار اعضاء مجلس قوه مقننه قانون اساسی جدیدی را برای کشور فرانسه تنظیم نمودند. ما در این مقاله به بررسی نظام حقوقی فرانسه خواهیم پرداخت.

تدوین قانون نظام حقوقی در فرانسه

در کشور فرانسه نیز همانند سایر کشورها قوانینی از جانب دولت پیشنهاد می ­گردد. سپس این قوانین توسط 2 مجلس پارلمان در این کشور مورد ارزیابی قرار گرفته و پس از آن به تصویب خواهد رسید. پس از اینکه قوانین به تأیید رئیس جمهور فرانسه رسید. در مجله های حقوقی این کشور به انتشار می ­رسد. قوانین در این کشور به 2 قسمت عمومی و خصوصی تقسیم گردیده است. در قوانین عمومی این کشور اصول و عملکرد نهادهای دولتی و دولت بیان شده است. این قانون در دادگاه های عمومی این کشور اعمال می­ گردد. قوانین خصوصی که برای نهادها و اشخاص در نظر گرفته شده است.

افرادی که در دادرسی مدنی مشغول به فعالیت هستند. این قوانین برای افرادی که مشغول به کارهای تجاری در موسسات هستند را در برمی­ گیرد. به قونین تجارت در این کشور معروف می­ باشند. افرادی که با جرایم جنایی برخورد دارند. این قوانین مربوط به جرم هایی است که برخی از افراد روزانه ممکن است مرتکب شوند. در موارد جدی تر پرونده افراد به دادگاه دیوان فرانسه ارجاع داده خواهد شد. از جمله مهمترین جرایم جنایی که دادگاه جنایی فرستاده می­ شوند، عبارتست از تجاوز به عنف و قتل عمد که افراد توسط هیئت منصفه دادگاه محاکمه خواهند گردید.

 

رانندگی در قوانین فرانسه

این کشور یکی از کشورهایی است که دارای فشار بیشتری برای رانندگی است. متقاضیان برای رانندگی در این کشور قوانین زیر را در نظر داشته باشند:

  • رانندگان با تجربه کمتر از 3 سال حد الکل خون پایین تر از 0.2 گرم در لیتر باید داشته باشند. برای سایر رانندگان حد مجاز 0.5 گرم است. به طور کلی توصیه می شود بعد از خوردن نوشیدنی های الکلی، افراد در کشور فرانسه رانندگی نکنند.
  • موتورسواران همچنین باید کاپشن ایمنی داشته باشند.
  • در کشور فرانسه پوشیدن هدست به هر منظور، حتی برای پاسخگویی به تماس های تلفنی، غیرقانونی است.

برای رانندگی وسیله نقلیه افراد باید یک گواهینامه رانندگی معتبر صادر شده در یک کشور اتحادیه اروپا یا منطقه اقتصادی اروپا داشته باشند. جهت اطلاع از شرایط قانون اقامت در این کشور مقاله اقامت فرانسه را مطالعه بفرمائید. اطمینان حاصل کنند که ماشین آنها دارای برچسب های GB است. 4 مدرک اصلی برای رانندگی در کشور فرانسه عبارتند از:

  • گواهینامه رانندگی
  • گذرنامه
  • گواهی V5C
  • اسناد بیمه

قوانین فرانسه در بخش ازدواج

قوانین فرانسه در بخش ازدواج

قوانین این کشور در بخش ازدواج و طلاق می تواند یک از مهمترین قوانین باشد. در این کشور سن قانونی برای ازدواج 18 سال است. افراد زیر سن قانونی تنها با رضایت والدین می توانند ازدواج کنند. برای ازدواج هر 2 فرد باید در مراسم ازدواج حضور داشته باشند تا عروسی معتبر باشد. قانون این کشور تصریح می کند که شما یا شریک زندگی حداقل 40 روز قبل از ازدواج در این کشور اقامت داشته باشید. برای ازدواج در این کشور، از افراد خواسته می شود هنگام درخواست مجوز ازدواج، اثبات اقامت را نشان دهند. قوانین کشور فرانسه فقط ازدواج مدنی را به رسمیت می شناسد. از این رو، افراد باید قبل از برگزاری مراسم مذهبی، از نظر قانونی ازدواج کنند. جهت اطلاع از شرایط زندگی و هزینه های مربوطه در این کشور مقاله هزینه زندگی در فرانسه را مطالعه بفرمائید.

پناهندگی در قوانین فرانسه

این کشور از دیرباز آماده پذیرش پناهندگان بوده است. طبق قانون فرانسه حق پناهندگی دارای ارزش قانون اساسی است. قوانین مربوط به پناهندگی فرانسه به شدت مبتنی بر قوانین بین المللی و اروپایی است. در این کشور 2 نوع حمایت از پناهندگی از جمله حمایت از پناهندگان و حمایت های فرعی وجود دارد. در اصل پناهندگی بر این احتمال جدی تأکید می کند که پناهجو بتواند قربانی آزار و اذیت در کشور مبداء خود شود. پناهندگی ممکن است برای افرادی که مرتکب جرم شده اند یا حضور آنها می تواند تهدیدی برای جامعه یا امنیت ملی باشد، رد یا ابطال شود.

متقاضی پناهندگی باید در خاک این کشور یا در یک گذرگاه مرزی فرانسه باشد تا درخواست پناهندگی کند. با این وجود، قبل رفتن به فرانسه، یک پناهجو می تواند از یک سفارتخانه یا کنسولگری فرانسه ویزای ویژه ای بخاطر پناهندگی درخواست کند. جهت مهاجرت قانونی به این کشور مقاله تحصیل در فرانسه را مطالعه بفرمائید.

قانون ویزا در فرانسه

ویزای اقامت طولانی یا مجوز ورود برای کلیه افرادی که درخواست اقامت دارند لازم است. این در اصل به این معنی است که فرد خارجی باید از طریق یک سفارت فرانسوی اقدام به کسب ویزا کند. برای ورود به این کشور مورد تایید قرار گیرد. البته برای اعضاء کشورهای عضو OECD از جمله ایالات متحده، کسب ویزای اقامت طولانی برای سفرهای زیر 90 روز به فرانسه لازم نیست. با این حال ویزای ورود یا مجوز ورود برای کلیه افرادی که وارد این کشور می شوند. قصد دارند بیش از 90 روز در این کشور بمانند. جهت کار در این کشور مقاله کار در فرانسه را بررسی بفرمائید. قاعده کلی این است که به شخص متقاضی مجوز اقامت داده نشود، مگر اینکه پرونده شخص مورد تأیید قرار گرفته باشد.

به طور کلی، کشور فرانسه یکی از بهترین کشورهای دنیا برای مهاجرت و کسب اقامت می باشد. کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آماده مطلع سازی هموطنان عزیز درباره فرانسه، راه های مهاجرت به این کشور و روش های کسب اقامت در فرانسه می باشند.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *