متفرقه

ویزا کارت

ویزا کارت

ویزا کارت نیز مانند سایر کارت های الکترونیکی برای پرداخت، برداشت، واریز شخصی و غیره استفاده می شود. این کارت در سطح جهان شناخته شده است. به دلیل استفاده گسترده این کارت در سطح جهانی، کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت این نوشتار را تهیه کرده اند تا هموطنان عزیز را با انواع کارت های ویزا به طور کامل آشنا سازند و به نکات بسیار مهمی درباره کارت های ویزا اشاره کنند.

در این راهنما، موضوعات زیر به طور کامل مورد بررسی دقیق قرار گرفته اند:

  1. اطلاعات کلی درباره کارت های ویزا و کاربرد آنها
  2. درک کامل کارت های ویزا
  3. انواع مختلف کارت های ویزا
  4. نکات مهم درباره کارت های ویزا
  5. تعداد کاربران کارت های ویزا

درباره ویزا کارت

ویزا کارت، کارت پرداختی است که از شبکه Visa استفاده می کند و توسط Visa مارک می شود. این شرکت در ابتدا کارت های اعتباری صادر می کرد اما از آن زمان به بعد شعبه هایی را برای کارت های کردیت، اعتباری و هدیه نیز در نظر گرفته است. اگرچه کارت های ویزا دارای نماد مختص هستند، اما توسط خود شرکت صادر نمی شود. در عوض، آنها توسط موسسات مالی شریک هستند. به یاد داشته باشید که کارت های ویزا بان نام Visa مارک می شوند، اما توسط موسسات مالی صادر می شوند.

4 نکته اصلی و کلیدی در باب این کارت ها عبارتند از:

ردیفنکات
1کارت های Visa کارت های پرداخت هستند که از شبکه ویزا استفاده می کنند.
2موسسات مالی برای استفاده از شبکه این شرکت با ویزا شریک هستند.
3کارت های ویزا با شماره حساب 16 رقمی، تراشه و نوار مغناطیسی ارائه می شوند.
4انواع کارت های ویزا شامل کارت های credit، debit و کارت های پیش پرداخت و هدیه است.

درک ویزا کارت

درک ویزا کارت

Visa یک شبکه پردازشی برجسته است و کارت های آن در بیش از 200 کشور و سرتاسر جهان توسط مشاغل پذیرفته می شود. سایر شرکت های پردازش پرداخت که دارای شبکه های پردازش پرداخت هستند شامل Mastercard،American Express و Discover هستند. یک موسسه مالی برای همه محصولات کارت پرداخت خود با یک ارائه دهنده شبکه پردازش تراکنش مانند Visa شریک می شود. هر صادر کننده شرایط و ضوابط خاص خود را برای کارت های ویزا که ارائه می دهد تعیین می کند و درباره مشتریانی که کارت ویزا به آنها ارائه می دهد تصمیم می گیرد.Visa کارت ها از طریق طیف وسیعی از شراکت موسسات مالی برای مشتریان فردی و تجاری در دسترس است. توافق نامه های خدمات شامل هزینه های معاملات بانکی و هزینه های شبکه ویزا است. ویزا همچنین از طریق انواع توافق نامه های خدمات با بازرگانان همکاری می کند.

بازرگانانی که کارت های Visa را قبول می کنند، به عنوان بخشی از هزینه خدمات پردازش شبکه ای که شرکت ارائه می دهد، برای هر معامله مشتری هزینه معامله کمی می پردازند. هر کارت برای انجام معاملات به شبکه پردازش پرداخت ویزا متکی است. مشارکت با Visa به عنوان 1 شبکه پردازش اولیه پرداخت، امکان پرداخت الکترونیکی و پرداخت از طریق Debit یا Credit را فراهم می کند. تمام کارت های Visa با 1 شماره 16 رقمی منحصر به فرد همراه هستند که در جلوی آن به همراه یک ریز تراشه چاپ یا برجسته می شود که دارنده کارت را در برابر تقلب کارت محافظت می کند. همچنین نوار مغناطیسی در پشت و یک صفحه برای امضای دارنده کارت وجود دارد. برای زندگی و اخذ اقامت اروپا، آمریکا یا سایر نقاط دنیا و انجام امور مالی مختلف، دریافت ویزا کار ضروری است.

انواع ویزا کارت

دریافت کارت های Visa برای مهاجرت کاری به کشورهای مختلف و اخذ اقامت در بهترین کشورهای دنیا امری بسیار مهم به شمار می رود و برای انجام این کار، آشنایی با انواع کارت های Visa الزامی می باشد. همانطور که در بالا ذکر شد، چندین نوع کارت پرداخت وجود دارد که با نام Visa مارک دارند و از شبکه پردازش پرداخت Visa استفاده می کنند.

انواع مختلف کارت های Visa عبارتند از:

  • کارت های Credit Visa
  • کارت های Debit visa
  • کارت های پیش پرداخت
  • کارت های هدیه

به دلیل تنوع زیاد و مزایای عالی کارت های Visa، هر ساله به تعداد افرادی که از این کارت ها استفاده می کنند افزوده می شود.

در نمودار زیر به تعداد کاربران کارت های ویزا در سال های مختلف اشاره شده است:

تعداد کاربران کارت های ویزا

در ادامه با این کارت ها بیشتر آشنا خواهید شد.

کارت های Credit و Debit ویزا

موسسات مالی بر اساس گزارش اعتباری خود، برای مصرف كنندگانی كه به نظر آنها خوش حساب و اعتبارمند هستند، كارت های Credit Visa ارائه می دهند. کارت های Credit Visa راحتی و امنیت دارندگان کارت را فراهم می کند و می تواند توسط بازرگانان و دستگاه های فروش خودکار (خودپردازها) در سراسر جهان مورد استفاده قرار گیرد. کارت های Visa ممکن است دارای مزایای بی شماری از جمله 0% APR مقدماتی، جوایز برگشت نقدی و مزایای ویژه هنگام خرید از یک خرده فروش خاص باشند. کارت های ویزا سنتی خدمات اساسی و مزایای کمتری را به دارندگان کارت ارائه می دهند. کارت های Signature Visa جوایز و مزایای بیشتری ارائه می دهند، در حالی که کارت های Infinite Visa خدمات و مزایای برتر را به معتبرترین دارندگان کارت ارائه می دهند.

شماره حساب و نام دارنده کارت در جلوی کارت Visa نقش بسته است. همچنین دارای یک کد اعتبارسنجی 3 رقمی ویژه در پشت است. این کد امنیت بیشتری را برای دارنده کارت فراهم می کند. کارت های Debit visa امکان دسترسی به حساب های بانکی روزمره از جمله حساب های چک و پس انداز را برای مصرف کنندگان فراهم می کند. مانند کارت Credit، می توان از آنها برای خرید در خرده فروشان یا انجام معاملات بانکی معمول در شعبه یا خودپرداز استفاده کرد. برای انجام معاملات، دارندگان کارت باید از شماره شناسایی شخصی (PIN) استفاده کنند. کارت های Debit visa نیز به صورت برجسته همراه با نام دارنده کارت و شماره حساب 16 رقمی است. اگرچه این شماره با حساب سپرده مربوطه یکسان نیست. دریاف ویزا کارت اروپا، آمریکا و یا سایر نقاط دنیا حتما باید طبق اصول و به صورت قانونی انجام شود.

کارت های هدیه و پیش پرداخت ویزا

ویزا طیف وسیعی از کارت های پیش پرداخت و هدیه مختلف را ارائه می دهد. هر 2 این کارت ها را می توان از خرده فروشان خریداری کرد و در جلوی آن 1 شماره حساب 16 رقمی چاپ شده ارائه می شود. کارت های پیش پرداخت با حساب سپرده یا کارت Credit مرتبط نیستند. این کارت ها با مقدار مشخصی پول همراه هستند که به عنوان محدودیت اعتباری عمل می کنند. این بدان معنا است که دارنده کارت نمی تواند بیش از مبلغی که روی کارت بارگیری شده هزینه کند. از این کارت ها می توان در هرجایی که Visa پذیرفته شده استفاده کرد و در بعضی موارد برای استفاده در آینده بارگیری می شود.

کارت های هدیه دقیقاً مانند کارت Credit با مقدار مشخصی از قبل لود می شوند. ممکن است از آنها در هرجایی که شبکه ویزا پذیرفته شود استفاده شود. برخی کارت های هدیه قابل استفاده در خرده فروش های خاص می باشند. کارت های هدیه پس از استفاده، مجددا لود یا پر نمی شوند. آنها با 1 شماره پین ​​خاص در پشت عرضه می شوند. در سایر مقالات موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به شرایط اخذ سایر کارت های اعتباری مانند مستر کارت، بیزینس کارت، پی پال یا غیره نیز اشاره شده است.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *