مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » پرتغال » کار بعد از تحصیل در پرتغال

کار بعد از تحصیل در پرتغال



کار بعد از تحصیل در پرتغال

 

تحصیل یکی از راه های پر طرفدار برای اخذ اقامت کشور پرتغال است. کار بعد از تحصیل در پرتغال نیز از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. کار بعد از تحصیل در پرتغال متقاضی را قادر به اخذ اقامت دائم این کشور می نماید. در این مقاله به کار بعد از تحصیل در پرتغال به عنوان یکی از راه های اخذاقامت دائم پرداخته شده است.

در این مقاله می توانید پاسخ سوالات زیر را بیابید:

  • اقامت پس از تحصیل در کشور پرتغال چگونه است؟
  • شرایط اخذ اقامت پرتغال چیست؟
  • چرا کار بعد از تحصیل در پرتغال بهترین راه اخذ اقامت دائم می باشد؟
  • کار بعد از تحصیل در پرتغال چگونه است؟

 

اقامت پس از تحصیل در کشور پرتغال

 

برای اخذ اقامت دائم از طریق تحصیل داشتن مدرک مستر و دکترا الزامی است. همچنین در کنار این دو پیدا کردن کار بسیار ضروری می باشد. بعد از یافتن کار و اشتغال به مدت 5 سال می توان برای اخد اقامت دائم اقدام نمود.

در زمان تحصیل اقامت دائم به دانشجو داده نمی شود از این رو اشتغال در این کشور بهترین راه برای اخد اقامت دائم می باشد. اخذ اقامت دائم از طریق کار بعد از تحصیل در پرتغال به مراتب راحتتر از متقاضیان کار بین المللی است.

 

شرایط اخذ اقامت در کشور پرتغال

 

  • اخذ اقامت پرتغال از طریق کاری
  • اخذ اقامت پرتغال از طریق تحصیلی
  • اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری
  • اخذ اقامت پرتغال از طریق تولد

 

اخذ اقامت پرتغال از طریق کاری

 

نرخ بیکاری پرتقال در سال ۲۰۱۸ در حدود ۸ درصد و نرخ تورم نزدیک به دو درصد می باشد.

در سال 2018 نرخ بیکاری در این کشور معادل 8 درصد می باشد. نرخ تورم در این سال نیز نزدیک به 2 درصد می باشد.

 

شرایط اخذ اقامت کاری برای مهاجران غیر اروپایی:

  • داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمای پرتغالی
  • داشتن تخصص و مهارتی که در این کشور نادر است. (امکان تهیه نیروی کار از کشور های اتحادیه اروپا وجود نداشت باشد.)

 

نکته ای که درباره شرایط ذکر شده وجود دارد. قبل از استخدام نیروی کار بین المللی غیر اروپایی کارفرما 3 ماه در آگهی نیاز خود را اعلام می نماید. اگر فرد مناسب در اتحادیه اروپا پیدا نشود کارفرما می تواند مجوز نیور تخصصی بین المللی را دریافت نماید.

 

نکته دیگر این است که حقوق پیشنهادی از جانب کارفرما نباید کمتر از حداقل سطح دستمرد در پرتغال باشد. متوسط سطح حقوق در این کشور پایین و ماهانه حدود 1000-1500 یورو می باشد.

 

در قرارداد باید شرح وظایف و مسئولیت های فرد ذکر شده باشد. همچنین فعالیت در شغلی که برای آن اقامت اخذ شده الزامی می باشد. بنابراین اگر کارفرما یا کار فرد تغییر نماید فرد باید مجددا از اداره مهاجرت اقامت آن کار را اخد نماید.

 

اخذ اقامت پرتغال از طریق تحصیلی

 

تحصیل در پرتغال با توجه به نوع دانشگاه و رشته تحصیلی هزینه گوناگونی دارد. شهریه دانشگاه های دولتی سالانه تقریبا 1500 یورو و دانشگاه خصوصی سالانه 3500 – 50000 یورو می باشد. برای هزینه های زندگی یک دانشجو ماهانه مبلغ 600-700 یورو احتیاج دارد. مقاطع تحصیلی در این کشور به شرح زیر می باشد:

 

دوره کارشناسی:

  • مدت دوره 3- 4 سال می باشد.
  • زبان ارائه دروس عمدتا پرتغالی می باشد.
  • مجوز 10 ساعت کار هفتگی همزمان با تحصیل وجود دارد.
  • بین دو ترم امکان اشتغال به صورت تمام وقت وجود دارد.

 

دوره کارشناسی ارشد:

  • طول این دوره 2 سال می باشد.
  • دروس در برخی رشته ها به زبان انگلیسی ارائه می گردد.
  • مدرک آیلتس با نمره 6 – 5/6 الزامی است.
  • مجوز 20 ساعت کار هفتگی همزمان با تحصیل وجود دارد.
  • بین دو ترم امکان اشتغال به صورت تمام وقت وجود دارد.

 

دوره دکترا:

  • طول این دوره 3-5 سال می باشد.
  • ارائه دروس به زبان پرتغالی و انگلیسی می باشد.
  • مجوز 30 ساعت کار هفتگی همزمان با تحصیل وجود دارد.
  • داشتن مقاله در ISI و معدا بالا شرط لازم برای اقدام به تحصیل در این مقطع در پرتغال می باشد.

 

بعد از فارغ التحصیلی دانشجویان بین المللی قادر به اقامت در پرتغال به مدت یک سال می باشند. علت این مدت اقامت پیدا کردن کار مرتبط با رشته تحصیلی در این کشور می باشد. اگر موفق به یافتن کار شوند بعد از 5 سال اشتغال می توانند اقامت دائم این کشور را اخد نمایند.

 

برای اطلاع بیشتر در مورد نحوه کاریابی می توانید به مقاله «موسسات کاریابی معتبر در کشور پرتغال» مراجعه نمایید.

 

اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

 

سرمایه گذاری در پرتغال از طرق مختلف امکان پذیر می باشد. اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری به عنوان ویزای طلایی معرفی می شود.

انواع سرمایه گذاری در کشور پرتغال

  • سرمایه گذاری حداقل 500,000 یورو در خرید املاک
  • سرمایه گذاری 350,000 یورو (جایگزین خرید ملک)
  • ثبت شرکت در پرتغال

 

انواع شرکت های قابل ثبت در پرتغال:

  • شرکت های با مسئولیت محدود
  • شرکت های تضامنی
  • شرکت های دولتی
  • شرکت های مشارکت محدود

 

برای آگاهی بیشتر در این مورد مقاله «ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی پرتغال» را مطالعه نمایید.

 

اخذ اقامت پرتغال از طریق تولد

 

فرزند متولد شده در کشور پرتغال با شرایط قادر به اخذ پاسپورت پرتغالی خواهد بود. شرط اخذ ای اسپورت زندگی در این کشور حداقل به مدت یک سال بعد ار تولد می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمیه به مقاله «اخذ تابعیت از طریق تولد فرزند» مراجعه نمایید.

 

کار بعد از تحصیل در پرتغال

 

با توجه به این که با تحصیل در این کشور نمی توان اقامت دائم ین کشور را اخد نمود. برای افرادی که قصد اقامت دائم در این کشور و یا سایر کشورهای اروپایی را دارند کار پیشنهاد می شود.

با کار بعد از تحصیل در پرتغال می توان بعد از 5 سال برای اخذ اقامت دائم اقدام نمود. ضمن این که چون تحصیل در همین کشور صورت گرفته امکان کاریابی در این کشور بیشتر است. زیرا در زمان اقدام برای کاریابی در کشور پرتغال اقامت داشته و از آنجا اقدام می نمایید.

 

نتیجه گیری:

 

کار بعد از تحصیل در پرتغال بهترین گزینه برای اخذ اقامت دائم این کشور می باشد. راه های دیگری برای اخذ اقامت دائم این کشور وجود دارد که در این مقاله به آنها نیز اشاره شد. برای اخذ اقامت دائم از این طریق می توانید از راهنمایی های موسسه سفیران سروش سعادت بهره مند گردید.

5.0
11



  1. v!da گفت:

    با سلام و تشکر،ایا در زمان کار بعد از تحصیل در پرتغال٫امکان حضور خانواده ها در آنجا وجود دارد؟

  2. پدرِ پسرشجاع گفت:

    اوضاع کاری در پرتغال چطوره؟

  3. فهیمه راد گفت:

    آیا با لیسانس بیولوژی امکان کار در پرتغال هست؟

  4. حمیدرضا لطفی گفت:

    معلومه که پس از تحصیل کاری نیست
    کشورهای دیگه بهترن

  5. مینا فیضی گفت:

    سلام، برای رشته معماری شرایط کار در پرتغال چطوره؟

  6. ناصر زارعی گفت:

    با سلام
    ممنونم از اطلاعاتتون
    من سوالی دارم آیا بعد از تحصیل برای اعضای خونواده میتوان درخواست الحاق داد و آیا اونها هم باید به زبان پرتقالی تسلط یا آشنایی داشته باشن ؟

  7. لیدا بهرامی گفت:

    سلام خییلی ممنون بابت اطلاعاتتون

    من با مدرک فوق دیپلم می تونم اقدام کنم برای کار در این کشور؟

  8. amir abbas گفت:

    بابت مطلب به روز تون تشکر میکنم میخواستم بگم شرایط کار بعد از تحصیل در پرتغال واقعا خوبه اگه امکانش هست در مورد سایر کشورهای اروپایی که دارای این شرایط هم هستند مطلب ذارید

  9. مهراد گفت:

    آیای میشه برای تحصیل رفت و بعد از اینکه کار پیدا کردیم خانواده هم بیان پیشمون؟ چون ظاهرا با ویزای تحصیلی امکان بردن خانواده تو اکثر کشورهای اروپایی نیست

  10. Arezoo گفت:

    نحوه کاریابی برای کار بعداز تحصیل در پرتغال به چه صورت می باشد؟؟
    یعنی کاریابی از این طریق مشابه اخذ ویزای کاری این کشور می باشد؟؟؟
    تشکر از مقاله خوبتون.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *