مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » انگلستان » ویزای گاردین انگلستان

ویزای گاردین انگلستان



ویزای گاردین انگلستان

کشور انگلستان از لحاظ تحصیلی و آموزش در جمع برترین کشورها قرار دارد. ویزای گاردین انگلستان از جمله ویزاهایی است که جهت تحصیل در این کشور برای متقاضیان در نظر گرفته شده است.

با این تفاوت که این ویزا مختص کودکان کمتر از 13 سال می باشد. چراکه این دسته از دانش آموزان به دلیل پایین بودن سن، نیاز به مراقبت و نگهداری دارند.

 

ویزای گاردین انگلستان

هر ساله متقاضیان بسیاری از سراسر دنیا راغب به تحصیل در کشور انگلستان هستند.

حتی در سنین کم نیز این تقاضاها وجود دارد. والدین همواره تمایل به تحصیل فرزندشان در خارج از کشور داشته اند. ویزای گاردین انگلستان راه‌حلی است که جهت تحصیل کودکان سن کمتر از 13سال در انگلستان در نظر گرفته شده است.

به طور کلی مقاطع مختلف تحصیلی در انگلستان به گروه های ذیل تقسیم بندی می شوند:

  • مقطع تحصیل مختص سنین 3 الی 7 سال
  • مقطع تحصیلی مختص سنین 7 الی 13 سال
  • مقطع تحصیلی مختص سنین 13 الی 18 سال
  • مقطع تحصیلی لیسانس
  • مقطع تحصیلی فوق لیسانس
  • مقطع تحصیلی دکترا و بالاتر

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای گاردین

متقاضی جهت اخذ ویزای گاردین انگلستان می بایست مدارک ذیل را تهیه و ارائه نماید:

  • ارائه پاسپورت جدید یا مدارک هویتی متقاضی
  • ارائه آزمایشات در زمینه بیماری سل (در صورتی که عضو یکی از کشورهای عراق، افغانستان و… می باشید). ضمنا نام کشور ایران در لیست این کشورها ذکر نگردیده است.
  • سند مالکیت در خارج از خاک انگلستان
  • مدارکی که دال بر تمکن مالی متقاضی جهت تامین هزینه های خود و فرزندش باشد. البته این مدارک می تواند مربوط به خویشاوندان وی نیز باشد که بتوانند او را حمایت مالی نمایند.

کلیه مدارک فوق الذکر می بایست به زبان انگلیسی ترجمه شده و به امضای مترجم برسد.

والدینی که قصد اخذ ویزای Parent Tire 4 را دارند، پاسپورت آنها بایستی حداقل یک صفحه خالی داشته باشد.

 

چگونگی تایید مدارک کپی

برای تایید کپی مدارک، می بایست آنها را به فرد صلاحیت‌دار ارائه نمایید. از آنها بخواهید در انتهای مدارک شما متن مدرک کپی ارائه شده با اصل آن مطابقت دارد را نوشته و امضا نماید. در پایان تاریخ همان روز را نیز بنویسد.

لازم به ذکر است فرد مذکور ممکن است بابت انجام این عمل مبلغی را از شما اخذ کند.

افرادی که جهت تایید مدارک خود می توانید از آنها کمک بخواهید، می بایست متخصص و مورد اعتماد باشند. این افراد می توانند در لیست ذیل وجود داشته باشند:

  •  مدیر بانک
  • وکیل
  • دندانپزشک
  • حسابدار ماهر و حرفه ای
  • مشاور حقوقی یا دفتر اسناد رسمی
  • معلم یا نویسنده

اما نزدیکان شما یا کسانی که در محل زندگی شما سکونت داشته باشند یا به نوعی با شما در ارتباط باشند، مجاز به تایید مدارک نیستند.

 

نحوه درخواست ویزای Parent Tire 4

افرادی که متقاضی ویزای Parent Tire 4 هستند، به دو گروه تقسیم بندی می شوند:

خارج از خاک کشور انگلستان

والدینی که در خارج از خاک انگلستان هستند، می بایست جهت اخذ ویزا از طریق آنلاین اقدام نمایند. در این صورت می بایست عکس و اثر انگشت شما در مرکز تقاضای ویزا گرفته شده و داشته باشید.

چنانچه در کشورهای خاصی اقامت دارید، این احتمال وجود دارد که انجام امور شما سریع تر صورت گیرد.

داخل کشور انگلستان

والدینی که در خاک این کشور هستند و درخواست تمدید ویزای خود را دارند. در این صورت می بایست به صورت حضوری نسبت به اخذ ویزا اقدام نمایند.

 

هزینه های تمدید ویزای گاردین انگلستان

هزینه های تمدید ویزا با توجه به چگونگی درخواست، متغییر می باشد.

به طور مثال اگر مایل به انجام آن از طریق پست هستید، مبلغ 811 پوند می بایست پرداخت نمایید.

اما چنانچه به صورت حضوری مایل به درخواست باشید، مبلغ 311/1 پوند هزینه در بر دارد.

 

نحوه تمدید ویزای گاردین چگونه است؟

چنانچه والدین و فرزندشان شرایط مربوط به ویزای گاردین انگلستان را همواره داشته باشند، مجاز به تمدید آن خواهند بود. جهت تمدید ویزا ملزم به برگشت به کشورتان نیستید و از همان کشور انگلستان می توانید درخواست تمدید ویزا دهید.

توجه داشته باشید که این مراحل بایستی حداقل یک ماه قبل از تاریخ انقضای ویزا انجام گیرد.

طول مدت اعتبار این ویزا یک سال بوده و هر بار در صورت واجد شرایط، می توان به مدت 12 ماه تمدید نمود.

 

درخواست تمدید ویزا چقدر طول می‌کشد؟

چنانچه از طریق پست اقدام به ارائه درخواست ویزای گاردین انگلستان نموده باشید، به مدت 8هفته به طول خواهد انجامید.

اگر به صورت حضوری و شخصا مراجعه نموده باشید، در همان روز انجام می گردد.

اما اگر مدارک ارسالی شما شامل پیچیدگی و نقایصی باشد، از طریق تماس با شما درخواست ارائه مدارک بیشتر می‌گردد. در این صورت مدت زمان پروسه تمدید ویزا بیشتر خواهد شد. این مورد شامل گزینه های ذیل می باشد:

  • این که لازم باشد پشیبان و اسپانسر شما تایید گردد
  • چنانچه نیاز به مراجعه حضوری شما جهت انجام مصاحبه باشد
  • اگر مشخص گردد که جرمی را مرتکب شده اید و این قبیل موارد

 

کلیات ویزای گاردین انگلستان چیست؟

با توجه به مطالب فوق الذکر، در مجموع ویزای Tire 4 مختص ویزاهای تحصیلی در انگلستان می باشد.

چنانچه سن متقاضی زیر 18 سال باشد، ویزای Child Tire 4 به او تعلق می گیرد. اگر سن متقاضی تحصیل در انگلستان زیر 12 سال باشد، ضروری است پدر یا مادر وی همراه او باشند.

اما جهت اخذ ویزای گاردین انگلستان می بایست والدین و فرزند واجد شرایط دریافت این ویزا باشند.

لازم به ذکر است این ویزا قابل تمدید به صورت دوره‌های یکساله است اما قابل تبدیل به دیگر ویزاها نیست.

درصورت کپی بودن مدارک، می‌بایست یک مقام معتبر صلاحیت‌دار مانند وکیل ازطریق امضا و درج تاریخ آن را تایید نماید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ویزای گاردین انگلستان می توانید با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمایید.

این موسسه از طریق مشاوره‌های تخصصی مطابق با شرایط خود و فرزندتان، شمارا در راه تحقق اهدافتان یاری می‌نماید.

انجام اموری مانند مهاجرت به انگلستان، اخذ ویزای تحصیلی، اقامت دائم در انگلستان و غیره را می‌توانید به این موسسه بسپارید.

با مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی به صورت رایگان امکان دریافت راهنمایی و مشاوره برای شما عزیزان فراهم است.

ویزای گاردین انگلستان
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *