مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اتریش » ویزای کاری اتریش در سال 2019

ویزای کاری اتریش در سال 2019



ویزای کاری اتریش در سال 2019

شرایط دریافت ویزای کاری اتریش در سال 2019 به چه صورت می باشد؟

وضعیت اقتصادی مناسب و نرخ کم بیکاری در اتریش، این کشور را به مقصد مهاجران تبدیل کرده است.

هر ساله جمعیت قابل توجهی جهت یافتن شغل مناسب به اتریش سفر می کنند.

اما با توجه به شرایط کنونی مناسب است شما در مورد ویزای کاری اتریش در سال 2019 بیشتر بدانید.

این نگاشته توسط موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت جهت راهنمایی شما عزیزان تنظیم گردیده است.

 

 کار در اتریش

نرخ بیکاری در کشور اتریش در حدود 4 درصد است.

فرصت های شغلی در کشور اتریش برای نیروی کار عادی بسیار کم است.

با این حال نیروی کار متخصص می تواند شانس بیشتری برای دریافت کار در کشور اتریش داشته باشد.

شهروندان اتحادیه اروپا برای کار در اتریش نیازی به دریافت ویزا ندارند.

با این وجود اخذ ویزای کار اتریش در سال 2019 برای شهروندان سایر کشور ها الزامی است.

برای کار در کشور اتریش شما باید مدرک زبان آلمانی در سطح A2 داشته باشید.

کلیه فعالیت های شما برای یافتن شغل به زبان آلمانی صورت می پذیرد.

بنابراین شما باید تسلطی بیش از سطح مقدماتی به زبان آلمانی داشته باشید.

مردم اتریش در طول یک روز 8 ساعت و در طول هفته 40 ساعت کار می کنند.

بدون اجازه کار نباید در اتریش کار کنید. این کار می تواند جریمه های بسیار سنگینی برای شما داشته باشد.

دولت اتریش می تواند کسانی که این تخلف را انجام می دهند از اروپا خارج کند.

شما برای انجام کار قانونی نیاز به اجازه کار و اجازه اقامت در کشور اتریش دارید.

 

 ویزای کار اتریش برای دانشجویان 

دانشجویان مقطع لیسانس در دوران تحصیل خود می توانند برای 10 ساعت در هفته کار پاره وقت داشته باشند.

مجوز ساعت کاری برای دانشجویان مقطع کارشناسی ازشد 20 ساعت است.

دانشجویان مقطع دکترا نیز می توانند 30 ساعت در هفته کار کنند.

کلیه دانشجویان شاغل در اتریش از دریافت بورسیه محروم خواهند بود.

البته دانشجویانی که در کارهای دانشجویی مرتبط به دانشگاه و یا در حوزه تدریس فعالیت دارند می توانند از بورسیه تحصیلی نیز استفاده کنند.

دانشجویان در کشور اتریش پس از پایان تحصیل خود این فرصت را خواهند داشت تا به مدت یک سال در کشور اتریش بمانند.

این خود یک فرصت بسیار مناسب برای یافتن شغل است.

در صورتی در این بازه زمانی شاغل شوند، می توانند ویزای تحصیلی خود را به ویزای کار تبدیل کنند.

 

روش های مختلف دریافت ویزای کاری اتریش

برای دریافت ویزای کاری در کشور اتریش سه روش متفاوت وجود دارد.

در رابطه با راه اول در بخش قبل توضیحات کافی ارائه شده است.

دومین راه برای دریافت ویزای کاری اتریش، استفاده از ویزای کوتاه مدت شش ماهه است.

کشور اتریش این امکان را در اختیار افراد جویای کار قرار می دهد که به مدت 6 ماه در این کشور به جستجوی کار بپردازند.

در صورتی که شخصی بتواند در این مدت شغل مناسب خود را بیابد می تواند به مدت یک سال در کشور اتریش بماند.

در صورتی که تمایل به ماندن در اتریش برای مدت طولانی تری وجود داشته باشد،

می تواند پیش از پایان مهلت 1 ساله، نسبت به تمدید ویزای کاری خود اقدام کند.

در این روش فرد باید حداقل 70 امتیاز از 100 امتیاز مشخص شده در رابطه با اخذ ویزای کاری اتریش را بدست آورد.

هزینه زندگی برای هر فرد در ماه می تواند در حدود 900 تا 1000 یورو باشد.

سومین راه، کاریابی در اتریش از طریق اینترنت است.

بسیاری از افراد توانایی استفاده از ویزای 6 ماهه را ندارند.

آن ها می توانند از طریق اینترنت شغل مورد نظر خود را بیابند.

برای این کار باید رزومه کاری خود را برای شرکت ها و کارفرمایان مختلف ارسال کنند.

در صورتی که رزومه مورد پذیرش آن ها قرار گیرد، فرد متقاضی می تواند از طریق دعوت نامه ی رسمی کار، ویزای کاری اتریش در سال 2019 را دریافت کند.

 

 امتیاز بندی ویزای کار اتریش در سال 2019

برای ارائه ی ویزای کار اتریش، معیارهای ویژه ای از جمله مدرک تحصیلی، تسلط به زبان آلمانی، شرایط سنی و سابقه کار دارای اهمیت است.

هر یک از این شاخص ها دارای امتیاز ویژه ای است.

در جدول زیر امتیاز کلیه شاخص ها و زیر شاخص های آن ارائه شده است.

 

عنوان اصلینوعامتیاز
مدرک تحصیلیفارغ التحصیل از دانشگاه های اتریش10
کارشناسی20
کارشناسی ارشد20
ثبت اختراع و پروژه تحقیقاتی20
فارغ التحصیلان رشته کامپیوتر و فنی30
دکتری40
مدرک زبانمدرک مقدماتی و متوسط5
مدرک پیشرفته زبان10
شرایط سنی40 تا 45 سال10
35 تا 40 سال15
20 تا 35 سال20
سابقه کار6 ماه در کشور اتریش10
هر سال2 ( حداکثر 20 امتیاز)

 

بهترین راه برای دریافت ویزای کار اتریش

در میان سه راه گفته شده، دو گزینه ی اول امکان بیشتری را برای شما فراهم خواهد کرد.

در کشور اتریش تنها کارهایی به شهروندان کشور سوم داده می شود که به مدت شش ماه هیچ شهروند اتریشی و شهروندی از سایر کشورهای اتحادیه اروپا برای دریافت آن صلاحیت کافی نداشته باشند.

بنابراین تنها نیروهای کار متخصص با رزومه های علمی و کاری خوب می توانند از راه سوم کار مورد نظر خود را بیابند.

 

اجازه کار ویزای کار اتریش

شما با در دست داشتن ویزای کاری اتریش در سال 2019، نمی توانید به صورت دائم در این کشور زندگی کنید.

شما باید قبل از شروع کار خود حتما اجازه ی اقامت و اجازه کار دریافت کنید.

مدت اعتبار اجازه شما یک ساله است. شما باید پیش از پایان این مدت برای تمدید دوباره آن اقدام کنید.

در این صورت شما می توانید دو سال دیگر در اتریش کار کنید.

پس از دو سال باید مجدد برای یک دوره دو ساله دیگر، اجازه کار خود را تمدید کنید.

در این حالت شما 5 سال در کشور اتریش کار کرده اید.

در صورتی که مالیات خود را پرداخت کرده باشید، می توانید برای اقامت دائم اقدام کنید.

این خود به معنی اجازه کار همیشگی در اتریش است.

 

مدارک مورد نیاز ویزای کاری اتریش در سال 2019

  • تکمیل فرم درخواست ویزای کار
  • دو قطعه عکس پاسپورتی که حداکثر مربوط به 6 ماه پیش باشد.
  • ترجمه ی شناسنامه و کارت ملی به زبان آلمانی
  • گذرنامه با حداقل 3 ماه مدت اعتبار
  • بیمه ی درمانی معتبر برای 6 ماه به ارزش 30000 یورو
  • ارائه ی اصل و ترجمه ی گواهی عدم سوء پیشینه قضایی
  • ترجمه ی رزومه ی کاری معتبر به زبان آلمانی
  • ارائه ریز نمرات آخرین دوره ی تحصیلی و اصل مدرک تحصیلی بعلاوه ترجمه به زبان آلمانی
  • ارائه ی فرم تمکن مالی که نشان دهد شما توانایی پوشش هزینه ی اولیه زندگی خود را دارید.
  • مدرک زبان معتبر در سطح مقدماتی (A2)

 

ویزای کاری اتریش در سال 2019 یک ویزای عالی است که می تواند در آینده ی شما نقش روشنی را ایفا کند.

در صورت تمایل به کار در اتریش، می توانید با مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، تماس حاصل فرمایید.

 

 

ویزای کاری اتریش در سال 2019
5 (100%) 17 votes



  1. hiiva گفت:

    با سلام و تشکر لز سایت خوبتوا مالیات بر درامد در کشور اتریش چقدر می باشد؟

  2. asal گفت:

    سپاس از اطلاعات مفیدتون .

  3. ترنم شایگان گفت:

    سلام خدمت شما آیا وقتی با ویزای جستجوگر کار میریم اتریش باز هم نیاز هست که شغل ما ۳ یا ۶ماه آگهی شودد؟

  4. پدرِ پسرشجاع گفت:

    به نظرم شرایط آلمان راحت تره

  5. فرهادی گفت:

    بنظر شما کار در اتریش بهتره یا آلمان؟

  6. صبا صابری گفت:

    سلام
    لطفا در مورد ویزای تحصیلی اتریش و هزینه های تحصیل توضیح بدید ممنون میشم.
    خیلی تشکر می کنم بابت سایت خوبتون واقعا مطالب مفید و به روز هستند.

  7. amir abbas گفت:

    بابت مطلب مفیدتون تشکر میکنم میخواستم اگه امکانش هست در مورد شزایط کاری در کشور آلمان هم مطلب بذارید

  8. مراد داوودی گفت:

    سپاسگذارم

  9. سعید گفت:

    همه چیش خوبه فقط یادگیری زبان آلمانی کمی زمانبره

  10. sohrab گفت:

    نیروی کار تو چه رشته هایی بیشتر نیاز داره ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *