مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » بلژیک » ویزای تحصیلی بلژیک

ویزای تحصیلی بلژیک



دلایل زیادی برای تحصیل در این کشور و اخذ ویزای تحصیلی بلژیک وجود دارد از آن جمله می توان از دانشگاه های معروف دنیا، فرصت های عالی برای شبکه های بین المللی، شهرت در تنوع فرهنگی و شهرهای چند زبانه، ییلاقات زیبا، کیفیت بالای زندگی نام برد که تنها بخشی از دلایل بسیاری است که دانشجویان را برای تحصیل به بلژیک می کشاند.

 

بروکسل، پایتخت بلژیک قطب روابط و سیاست های بین المللی، حتی از شهر واشنگتن امریکا نیز سفیر و روزنامه نگار بیشتری را در خود جای داده است. بلژیک نیز یک کشور بین المللی است و حدود یک چهارم از 11 میلیون جمعیت آن از اتباع کشورهای دیگرند که تبدیل به شهروند دائمی بلژیک شده اند که به آنها بلژیکی های جدید می گویند.

اگر قصد اخذ ویزای تحصیلی بلژیک را دارید جالب است بدانید بسیاری از دانشگاه های بلژیک دارای چشم انداز و ترکیب بین المللی قوی و موقعیت قوی در رتبه بندی بین المللی  هستند. در مجموع 8 دانشگاه از این کشور در رتبه بندی جهانی دانشگاه ها QS)) جزء دانشگاه های برتر شناخته شده اند.

همانطور که در اکثر کشورهای اروپایی مدرک لیسانس 3 سال به طول می انجامد و مدرک ارشد نیز بین 1 تا 2 است دانشگاه های بلژیک نیز به همین قاعده می باشند. مدرک لیسانس به دو گروه لیسانس حرفه ای و لیسانس آکادمیک تقسیم می شود در حالی که دومی برای آماده سازی دانشجویان برای مدرک ارشد آماده شده است. پس از اتمام مقطع ارشد دانشجویان می توانند پروژه های تحقیقاتی را دنبال کنند که منجر به اخذ مدرک دکترا خواهد شد. مدرک لیسانس و ارشد توسط هر دو کالج و دانشگاه در بلژیک اعطا می شود در حالی که دکترا تنها توسط دانشگاه ها اعطا می شوند. پنج تا از برترین دانشگاه های بلژیک عبارتند از :

1-Katholieke Universiteit Leuven (KU Leuven)

2-University of Ghent

3-Université Catholique de Louvain (UCL)

4-Vrije Universiteit Brussel (VUB)

5-Universite Libre de Bruxelles (ULB)

نامه پذیرش از دانشگاه

اگر هنوز مطئن نیستید که قصد تحصیل در بلژیک را دارید باید قبل از درخواست ویزای تحصیلی بلژیک از دانشگاه نامه قبولی و پذیرش خود را دریافت کنید زیرا برای دریافت ویزای دانشجویی به نامه پذیرش از طرف دانشگاه احتیاج خواهید داشت.

بهترین نوع ویزایی که برای تحصیل در بلژیک احتیاج دارید کدام است؟

  • دانش آموزان و دانشجویان کشورهای عضو اتحادیه اروپا، کشورهای عضو شنگن و اتباع سوئیس نیاز به اخذ ویزای دانشجویی برای تحصیل در این کلاس نخواهند داشت.
  • دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا برای ورود به دانشگاه های این کشور به ویزای تحصیلی بلژیک یا اقامت بلند مدت احتیاج خواهند داشت.

در برخی موارد می توانید برای مجوز اقامت خود از دانشگاه درخواست کنید انها نیز به شما کمک می کنند تا یکی از انواع ویزا را به دست آورید.

کی و کجا می توانیم برای ویزای تحصیلی بلژیک اقدام کنیم؟

می توانید ویزا را از سفارت یا کنسولگری بلژیک در کشور خود درخواست نمایید.

برای ویزای اقامت طولانی مدت توصیه می شود حداقل دو ماه قبل از عزیمت وقت سفارت خود را مشخص کنید

برای ویزای اقامت کوتاه مدت حداقل 3 هفته قبل از سفر برای سفارت وقت بگیرید

نکاتی در مورد درخواست ویزا

حتما ساعت هایی که می توان در آن زمان درخواست ویزا نمود را چک کنید و به یاد داشته باشید.

در برخی از سفارت خانه ها می توانید یک قرار ملاقات به صورت آنلاین تعیین و با ارسال یک ایمیل به سفارت خانه مدارک مورد نیاز خود را به دست آنها برسانید. شما در دو روز کاری آینده با نامه تایید قرار ملاقات خود را دریافت خواهید کرد لذا پرینتی از این نامه به عنوان مدرک تایید تهیه نمایید.

در صورت تمایل به لغو یا تغییر وقت خود سفارت را مطلع نمایید.

زبان مورد نیاز برای تحصیل در بلژیک

شما باید مدرکی ارائه دهید که نشان دهد دانش کافی در مورد زبانی که قصد دارید تحصیلتان را با آن دنبال کنید خواهید داشت. اگر آن زبان، زبان مادری شما باشد یا سابقا در همان زبانی که قصد تحصیل دارید به تحصیل پرداخته اید نیازی به ارائه مدرک وجود نخواهد داشت. برای زبان های مختلف این مدارک مورد قبول است:

زبان انگلیسی : تافل یا ایلتس

زبان هلندی :  Dutch NT2-II diploma

زبان فرانسوی : DELF or DALF

زبان آلمانی : DSH or TestDaF

 

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا :

پاسپورت یا گذرنامه معتبر که 3 ماه بیشتر از مهلت ویزای درخواستی اعتبار  داشته باشد.

دو فرم اصلی درخواست ویزا

نامه پذیرش از دانشگاه بلژیکی ( معمولا مدارک اصلی به علاوه دو نسخه کپی دریافت می شود )

یک نسخه کپی از مدارک تحصیلی

نامه ای مبنی بر انگیزه یا هدف از تحصیل در این کشور

مدارک مالی کافی برای پوشش تمام هزینه های خود در یک سال تحصیلی یا تمکن مالی ( 604 یورو در ماه )

گواهی پزشکی معتبر

گواهی رفتار خوب. اگر بیشتر از 21 سال داشته باشید از شما انگشت نگاری نیز می شود.

هزینه های درخواست ویزا شامل 70 یورو برای ویزای اقامت کوتاه مدت و 210 یورو برای ویزای اقامت بلند مدت

 

مجوز کار دانشجویان :

از مزایای تحصیل در بلژیک این است که می توانید در طوول دوره تحصیل با دریافت مجوز کار به کار مشغول شوید.

شما می توانید برای مجوز کار ( مجوز کار نوع  C برای دانش آموزان ) در آژانس های استخدام منطقه ای در بلژیک درخواست دهید. هر دانشجوی خارجی که در دانشگاه های بلژیک ثبت نام کرده و دارای مجوز اقامت معتبر است می تواند تا 20 ساعت در هفته در خارج از تعطیلات مدرسه کار کند به شرط اینکه ساعات کاری با کلاس های آنها همپوشانی نداشته باشد. باید یک قرارداد کار دانشجویی با کارفرما داشته باشید اما در طول تعطیلات می توانید بدون نیاز به مجوز کار به اشتغال مشغول شوید

 

در این مقاله کوشیده ایم تا تمام شرایط و ابعاد ویزای تحصیلی بلژیک را به طور اجمالی شرح دهیم امیدواریم توانسته باشیم اطلاعات مفیدی در اختیار شما عزیزان قرار داده باشیم با امید موفقیت در پیشبرد اهداف تحصیلی از شما صمیمانه  دعوت می نماییم در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر در زمینه تحصیل در بلژیک با مجربترین کادر مهاجرت در این موسسه تماس حاصل فرمائید تا بروزترین و جدیدترین اخبار مربوط به ویزای تحصیلی را در اختیارتان قرار دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *