مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » انگلستان » ویزای تحصیلی انگلستان

ویزای تحصیلی انگلستان



برای علاقمندان به ادامه تحصیل در اروپا، انگلستان همواره هدف مطلوبی به شمار می­آید. به خاطر رتبه بالای جهانی موسسات آموزشی در انگلستان، بسیاری از مردم دنیا مشتاق تحصیل در دانشگاه ها، کالج ها و مدارس این کشور هستند. حجم بالای تقاضا برای اخذ ویزای تحصیلی انگلستان، دریافت ویزای مذکور را تا حدودی دشوار کرده است. درحال حاضر سیستم ویزای تحصیلی انگلستان یک سیستم دارای امتیاز بندی است. بدان معنا که در این سیستم برعکس ویزای توریستی، امتیازاتی که فرد بر اساس سیستم جمع می کند بر نظر افسر ویزا ارجحیت دارد. مقاله پیش رو سعی دارد تا حد امکان به سوالات شما در مورد اخذ ویزای تحصیلی انگلستان پاسخ دهد.

تحصیل در انگلستان دارای چهار مرحله است که شامل دوره­های ابتدایی (Primary Education)، متوسطه (Secondary Education)، دوره­های تکمیلی (Further Education) و تحصیل در دانشگاه­های انگلستان چه در رشته­های پزشکی و دندانپزشکی و چه در رشته­های غیر پزشکی یا همان تحصیلات عالی دانشگاهی است. گذراندن دوره های آموزش ابتدائی و متوسطه برای دانش اموزان اجباری است. ویزای تحصیلی برای دوره­های مذکور با نام tier4 child   شناخته میشود که برای افراد زیر 16 سال، قابل اقدام است. جهت اقدام برای این ویزا شخص نیازمند داشتن دانش زبان خاصی از جمله آیلتس یا تافل نیست. ویزای تحصیلی انگلستان برای افراد بالای 16 سال به نام TIER 4 (GENERAL) STUDENT VISAS ، نامیده می­شود. علاوه بر دو نوع ویزای یاد شده یک ویزای تحصیلی کوتاه مدت نیز تحت عنوان SHORT TERM STUDY VISAS  وجود دارد.

رویکرد اصلی این نوشتار تشریح شرایط اخذ ویزای تحصیلی کوتاه مدت و ویزای tier4 است.

ویزای تحصیلی کوتاه مدت (SHORT TERM STUDY VISAS):

این ویزا جهت افراد خواهان گذراندن دوره های آموزشی یا تحقیقاتی کوتاه مدت تا 6 ماه، یا دوره­های یادگیری زبان انگلیسی تا 11 ماه می­باشد. دوره های مورد نظر باید معادل با یک مدرک در انگلستان باشند. افراد متقاضی دریافت ویزای تحصیلی کوتاه مدت انگلستان نمی­توانند تبعه اتحادیه اروپا، سوییس، بریتانیا و همینطور دو ملیتی باشند. حداقل سن برای دریاف ویزای مذکور 16 سال است با این وجود چنانچه فرد متقاضی کمتر از 18 سال سن داشته باشد، باید علاوه بر داشتن اجازه نامه سرپرست خود، تمامی برنامه ریزی­های سفر و اقامت خود را قبلاً انجام داده باشد.

برای دریافت ویزای تحصیلی کوتاه مدت انگلستان، فرد متقاضی باید یک موقعیت پیشنهاد شده مورد تایید داشته باشد، همچنین خود قادر به پرداخت هزینه­های زندگی، تحصیل و بازگشت به کشور خود، بدون نیاز به تسهیلات عمومی و دولتی، باشد. ویزای مورد صحبت دارای ممنوعیت­هایی نیز هست: تمدید ویزا، داشتن همراه، تحصیل در مدرسه دولتی، کار و فعالیت­های تجاری و بهره مندی از تسهیلات عمومی همچون fund  ویا gran، همگی از موارد ممنوعیت این ویزا هستند. توجه شود برای دریافت ویزای تحصیلی کوتاه مدت تا 3 ماه قبل از تاریخ سفر باید اقدام شود و نهایتاً تا سه هفته فرصت برای تصمیم گیری بر روی ویزا وجود دارد. هزینه ها نیز برای دوره 6 ماهه 97 و برای دوره 11 ماهه، 186 پوند است.

دریافت پذیرش برای این نوع ویزا صرفاً باید از موسسات آموزشی دارای لایسنس  Tier4 sponser ، یا یکی از موسسات زیر انجام شود:

  • Accreditation Body for Language Services
  • Accreditation Service for International Colleges
  • Accreditation UK
  • Bridge Schools Inspectorate
  • British Accreditation Council
  • Education and Training Inspectorate (in Northern Ireland)
  • Estyn (in Wales)
  • HM Inspectorate of Education (in Scotland)
  • Independent Schools Inspectorate
  • Office for Standards in Education (Ofsted)
  • Quality Assurance Agency for Higher Education
  • Schools Inspection Service

 

 

 

TIER 4 (GENERAL) STUDENT VISAS:

همانطور که پیش از این ذکر شد، اگر فرد متقاضی، 16 سال یا بیشتر دارد و می خواهد در سطح تحصیلات عالی تحصیل کند، باید برای یک ویزای دانشجویی سطح 4 (عمومی) یا همان tier4 درخواست بدهد.

قبل از درخواست ویزای دانشجویی tier4، نیاز است تا متقاضی ویزا، پیشنهادی از یک دانشگاه یا کالج دریافت کند. پس از آن است که دانشگاه یا کالج قادر به ارائه یک سند به نام تایید پذیرش مطالعات (CAS) به فرد متقاضی خواهد بود. برای انجام این کار، موسسه انتخاب شده باید توسط دولت انگلستان به عنوان یک “حامی مجوز tier4” تأیید شود.

شرایط دریافت ویزای tier4 به صورت مختصر عبارتند از:

  • داشتن موقعیت پیشنهادی در یک دوره تحصیلی
  • توانایی خواندن، نوشتن، صحبت کردن و درک زبان انگلیسی
  • توانایی در پرداخت هزینه­ها برای زندگی و تحصیل
  • عدم تابعیت اتحادیه اروپا و کشور سوییس

همینطور دوره تحصیلی انتخاب شده باید یکی از موارد زیر باشد:

  • یک دوره تمام وقت که نتیجه آن یک مدرک حداقل سطح 6 در ثبت نام Ofqual است.
  • یک دوره پاره وقت که نتیجه آن مدرک حداقل سطح 7 در ثبت نام Ofqual است.
  • یک برنامه پایه شناخته شده به عنوان یک دکتر، دندانپزشک یا کارشناس ارشد
  • یک دوره زبان انگلیسی در سطح B2 یا بالاتر در چارچوب متعارف اروپایی برای مرجع زبانها

برای ویزای تحصیلی tier4 نیز باید تا 3 ماه قبل از شروع تحصیل اقدام کرد، فرصت تصمیم گیری بر روی ویزا هم حداکثر 3 هفته است. هزینه این ویزا نیز 348 پوند است. با دریافت ویزای فوق، می­توان برای دوره­های کمتر از 6 ماه، از یک هفته قبل و برای دوره­های بیشتر از 6 ماه از یک ماه قبل وارد انگلستان شد. مدت زمان حضور در انگلستان هم به مدت دوره تحصیل فرد بستگی دارد.

فرد با دارا بودن ویزای tier4، علاوه بر تحصیل می­تواند کارهای دانشجویی  والبته کار در اکثر مشاغل (بسته به سطح تحصیلات و حامی مالی) نیز انجام دهد. همچنین چنین شخصی قادر به ارائه درخواست برای افزایش مدت اقامت نیز خواهد بود. البته در اینجا نیز ممنوعیت­هایی وجود دارد که عبارتند از: دریافت تسهیلات عمومی، کار در مشاغل خاص، به عنوان مثال، ورزش حرفه ای یا مربی ورزشی، تحصیل در در یک آکادمی یا یک مدرسه تأمین مالی محلی شده.

با داشتن این ویزا فرد ممکن است قادر باشد اعضای خانواده خود یا بستگانش را به انگلستان بیاورد. از دیگر شرایط داشتن این ویزا آنست که شخص ممکن است بتواند برای ادامه تحصیل خود یا شروع دوره جدیدی، ویزای خود را تمدید کند.

مدارک مورد نیازبرای ویزای تحصیلی انگلستان:

  • پاسپورت
  • یک عکس رنگی در سایز پاسپورت
  • مدارکی که نشان دهد فرد قادر تامین هزینه سفر و اقامت می­باشد مانند تمکن مالی از بانک و یا ریز حساب برای ۶ ماه گذشته
  • بعضی از متقاضیان از کشورهای خاصی لازم است که امتحان tuberculosis (TB) را گذرانده و نتیجه را به عنوان یکی از مدارک مورد نیاز ارئه نمایند.
  • ارائه رضایت نامه یکی از اولیای متقاضی زیر ۱۸ سال.
  • ترجمه مدارکی که به زبان انگلیسی نیستند.
  • وجود یک صفحه کاملا خالی در پاسپورت برای قرار دادن ویزا بر روی آن

متقاضیان تحصیل در انگلستان و اعزام دانشجو به این کشور برای کسب اطلاعات تخصصی تر در رابطه با شرایط مهاجرت و شرایط تحصیل و اعزام دانشجو به انگلستان و اخذ ویزای تحصیلی انگلستان می توانند با کمک  کارشناسان وکلای مجرب ما، در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت که از بهترین موسسات اعزام دانشجو به انگلستان است و در این امرسابقه درخشان دارد به راحتی و در کمترین زمان ویزای تحصیل در انگلستان را دریافت کرده و به ادامه تحصیل در انگلستان بپردازند. جهت پرسش سوال و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین موسسه تماس حاصل فرمایید.

لازم به ذکر است موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت جزو بهترین موسسات حقوقی کشور می باشد، این موسسه آماده پاسخگوی و مشاوره تلفنی (رایگان) و حضوری به شما دوست و هموطن عزیز و انجام کلیه امور مربوط به پذیرش و اخذ ویزا و همراهی در تمامی مراحل اخذ ویزا و اقامت با گارانتی و تضمین کامل را دارد.

 

ویزای تحصیلی انگلستان
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *