مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » لهستان » مهاجرت کاری به لهستان

مهاجرت کاری به لهستان



مهاجرت کاری به لهستان

از جمله کشورهای اروپایی که با تقاضای مهاجرت کاری به لهستان افراد داخلی و خارجی موافقت می نماید، کشور لهستان است.

مهاجرین متقاضی می توانند از طریق کار در لهستان وارد خاک این کشور شوند. اما قبل از تصمیم به مهاجرت می بایست ویزای کار داشته باشند.

دریافت ویزای کار مستلزم دارا بودن شرایطی است که می توانید از طریق موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به آن آگاهی یابید.

این مقاله به منظور آشنایی بیشتر و بهتر شما جهت مهاجرت به لهستان تنظیم گردیده است.

 

مهاجرت کاری به لهستان

لهستان یک کشور اروپایی است. بنابراین این امکان را برای شهروندان منطقه اقتصادی اروپا فراهم آورده است که بدون دریافت اجازه کار در این کشور به فعالیت شغلی بپردازند.

از این رو چنانچه شهروند یکی از کشورهای منطقه مذکور هستید، مجاز خواهید بود به کسب و کار در لهستان مشغول شوید.

اما اگر فرد متقاضی مهاجرت کاری به لهستان از اتباع خارج از منطقه اقتصادی اروپا باشد و یک فرد خارجی به شمار رود، جهت کسب و کار قانونی و رسمی الزاما باید اجازه کار داشته باشد.

 

استثناعات اخذ مجوز کار در لهستان

در موارد زیر که تشریح می گردد فرد متقاضی جهت “کار در لهستان نیازی به اخذ اجازه کار نخواهد داشت:

  • فردی که به عنوان پناهجو وارد خاک لهستان شده است.
  • زمانی که فرد از سوی دولت لهستان مورد حمایت قرار گرفته و کمک هزینه به او اعطا می گردد.
  • چنانچه فرد مجوز اقامت در لهستان را دارا است.
  • اگر فرد دارای اقامت بلندمدت در یک کشور اروپایی باشد.
  • زمانی که فرد متقاضی اجازه اقامت متناوب و موقت در کشور لهستان را داشته باشد.
  • فرد دارای حمایت موقت دولتی باشد.
  • شخصی که جهت ادامه تحصیلات در لهستان، مجوز اقامت موقت این کشور را دارد.
  • چنانچه فرد به علت فعالیت های پژوهشی از سوی موسسات علمی این کشور اجازه اقامت موقت در لهستان را دارا است.
  • در صورتی که شخص متقاضی در حال حاضر همسر یکی از اتباع لهستانی بوده و یا همسر سابق وی است.

 

مراحل اخذ ویزای کار شهروندان غیراروپایی

کارفرمای لهستانی برای جذب نیروی کار در شرکت خود در وهله اول می بایست از افراد بومی و اتحادیه اروپا استفاده کند. بدین صورت که آگهی شغل مورد نظر جهت استخدام نیروی کار را به مدت 3 ماه در کشور لهستان منتشر نماید. اگر فردی که صلاحیت بر عهده گرفتن این شغل را داشته باشد، یافت نگردید، می بایست دومرتبه همین آگهی را در سطح اتحادیه اروپا به مدت 3 ماه به انتشار برساند. چنانچه باز هم فرد صلاحیت دار پیدا نشد، اکنون کارفرما می تواند از اشخاص خارجی برای به عهده گرفتن شغل مورد نظر و استخدام استفاده نموده و دعوت نامه ارسال کند.

 

مدارک لازم جهت دریافت ویزای کار

متقاضیان مهاجرت کاری به لهستان جهت دریافت ویزای کار می بایست مدارک ذیل را تهیه و به سفارت لهستان ارائه نمایند:

  • ارائه مدارک تحصیلی همراه با ترجمه آنها (متقاضی دارای حداقل مدرک لیسانس باشد)
  • ارائه پیشنهاد کاری از کارفرمای لهستانی
  • ارائه قرارداد کاری فیمابین کارفرما و نیروی کار
  • پاسپورت متقاضی
  • ارائه سوابق کاری همراه با ترجمه
  • گواهی سوء پیشینه یا هر گونه سابقه کیفری

در صورتی که بررسی مدارک توسط سفارت لهستان انجام گرفت، “ویزای کار لهستان برای او صادر می گردد. شخص با در دست داشتن ویزای پس از چند سال می تواند اقامت کاری در لهستان را بگیرد.

ناگفته نماند این روش اقامت بسیار دشوار خواهد بود. چرا که در هر کشوری اولویت استخدام با افراد بومی همان کشور است.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می تواند اطلاعات بیشتری را در اختیار شما قرار دهد.

 

اجازه کار در لهستان

همان طور که اشاره گردید اصلی ترین مورد برای دریافت ویزای کار در لهستان، داشتن نامه پیشنهاد شغلی از سوی کارفرما یا شرکت لهستانی است.

مجوز کار برای متقاضیان شغلی از سوی voivode  صادر می گردد.

مدت زمان اعتبار مجوز و اقامت فرد در لهستان به مدت قرارداد وی با کارفرما بستگی دارد.

چنانچه شغل مورد نظر به صورت فصلی باشد، مدت اعتبار اجازه کار نهایتا 6 ماه در دوره 12 ماهه خواهد بود.

 

انواع اجازه کار برای

اتباع خارجی برای کسب و کار و مهاجرت کاری به لهستان نیاز به اجازه کار دارند. اجازه کار برای این گونه افراد انواع مختلفی دارد که در ذیل به شرح آنها می پردازیم:‌

اجازه کار نوع A

این نوع مجوز در صورتی صادر می گردد که شخص خارجی در یک شرکت ثبتی در لهستان که فعالیت قانونی دارد، مشغول به کار است.

اجازه کار نوع B

شخص خارجی که در مقام هیات مدیره یک شرکت نقش بسزایی دارد. بنابراین می تواند به مدت 6 الی 12 ماه در لهستان اقامت داشته باشد.

اجازه کار نوع C

تبعه خارجی که برای یک کارفرمای غیر لهستانی کار می کند، اما جهت ادامه فعالیت به مدت بیش از یک ماه در شعبه آن شرکت در کشور لهستان انتقال یافته باشد.

اجازه کار نوع D

چنانچه فرد خارجی در استخدام یک کارفرمای غیر لهستانی بوده و برای اجرایی نمودن نوعی سرویس خدماتی به کشور لهستان انتقال یافته است. (صادرات خدمات)

اجازه کار نوع E

در صورتی فرد خارجی به منظور انجام فعالیت های شغلی به صورت فصلی برای یک کارفرمای لهستانی، به این کشور منتقل شده باشد.

 

کاریابی در لهستان چه روش هایی است؟

برای جستجوی کار و کاریابی در لهستان روش های گوناگونی برای فرد متقاضی وجود دارد که عبارتند از:

  • بازدید از وب سایت های کاریابی: این وب سایت ها لیست فرصت های شغلی متنوعی را در اختیار دارند که می توانند به فرد متقاضی ارائه نمایند.
  • ارسال رزومه شغلی (CV) همراه با نامه به صورت مستقیم به کارفرمای مورد نظر و انتخابی از سوی فرد متقاضی
  • مراجعه به موسسات کاریابی یا آژانس های استخدامی

 

مدارک‌لازم جهت جستجوی کار درلهستان چیست؟

فردی که به دنبال شغل در لهستان است، می بایست مدارک مورد نیاز جهت انجام این امر را در دست داشته باشد. این مدارک عبارتند از:

  • ارائه کارت شناسایی و هویتی مانند شناسنامه، کارت ملی و…
  • ارائه مدارک تحصیلی و مدارک مربوط به دوره های فنی و حرفه ای که مهارت و تخصص خاصی را دریافت نموده باشد.
  • ارائه سوابق شغلی در سال های قبل
  • ارائه مدارکی که عدم ممنوعیت کاری متقاضی را به اثبات برساند.

 

فهرست وب‌سایت‌های کاریابی در لهستان کدامند؟

در زیر فهرستی از وب سایت های کاریابی در لهستان برای جستجوی کار به شما عزیزان معرفی می گردد:

  • http://www.praca.interia.pl
  • http://praca.gazeta.pl
  • http://www.pracuj.pl
  • http://www.praca.wp.pl
  • http://praca.onet.pl
  • http://www.jobs.pl
  • http://jobpilot.pl
  • http://www.cvonline.pl
  • http://www.jobcenter.com.pl
  • http://www.monsterpolska.pl
  • http://www.careerjet.pl

شرایط و روش مهاجرت کاری به لهستان به طور کامل تشریح گردید. برای مشاوره های تخصصی تر با مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی رایگان با وکلای ماهر موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت ارتباط گرفته و کسب مشاوره نمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *