مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اتریش » مهاجرت تحصیلی به اتریش

مهاجرت تحصیلی به اتریش



مهاجرت تحصیلی به اتریش

اگر خواهان کسب اطلاعات در رابطه با مهاجرت تحصیلی به اتریش هستید، پیشنهاد می شود مقاله مهاجرت تحصیلی به اتریش را مطالعه نمایید.

مهاجرت تحصیلی به اتریش

 

امروزه بسیاری از افراد خواهان مهاجرت به کشور های پیشرفته برای بهتر شدن سطح زندگی خود هستند.

یکی از روش هایی که افراد برای مهاجرت انتخاب می کنند مهاجرت تحصیلی است.

دانشگاه های کشور های اروپایی و آمریکایی رنکینگ های بسیار بالایی دارند.

هدف متقاضیان دریافت ویزا تحصیلی این است که در شرایط مناسبی مشغول به تحصیل شوند.

که این هدف با دانستن قوانین و رعایت قوانین دور از دسترس نیست.

دانشگاه های کشور اتریش در بین دانشگاه های برتر جهان قرار دارد.

 

هزینه دانشگاه های دولتی در اتریش پایین می باشد. که این مورد یکی از مزیت های دانشگاه های اتریش است.

افراد باید برای هزینه های زندگی خود نیز مبلغی را در نظر بگیرند.

نود درصد از دانشگاه های اتریش بدون ارائه مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی دانشجو می پذیرد.

در نتیجه در دانشگاه های کشور اتریش می توان بدون داشتن مدرک زبان تحصیل کرد.

 

شرایط لازم برای پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلی این است که:

 

 

دانشجو در کشور خود باید در مقطع کارشناسی در رشته مرتبط با رشته انتخابی تحصیل کرده باشد.

گاهأ دانشجویی که صد واحد درسی را در دانشگاه های ایران گذرانده باشد می تواند در همان رشته در دانشگاه اتریش تحصیل کند.

 

مدرک دانشجویان دانشگاه های غیر انتفاعی و پیام نور هم مورد بررسی قرار می گیرد.

ولی نسبت به دانشجویان دانشگاه های دولتی شانس کمتری برای پذیرش دارند.

فرد برای پذیرفته شدن در مقطع دکتری در دانشگاه های اتریش باید در آن جا استاد راهنما داشته باشد.

این امکان برای افراد فراهم نمی شود پس به دانشجویان پیشنهاد می شود:

ابتدا دوره کارشناسی ارشد را در دانشگاه های اتریش بگذرانند و بعد برای دوره دکترا اقدام کنند.

دانشجویان با معدل بالای 15 شانسی برای پذیرش در دانشگاه را دارند.

 

تحصیل و اعزام دانشجو بدون مدرک زبان

 

اگر فردی بدون داشتن مدرک زبان بخواهد به تحصیل ادامه دهد.

باید ابتدا در دوره های زبان آلمانی که در دانشگاه برگزار می شود، شرکت کند.

دانشجویان با گذراندن سه ترم از دوره های زبان می توانند وارد کلاس های درس خود شوند.

هزینه هر ترم از کلاس های زبان 350 یورو است. و فرصت گذراندن این سه ترم 2 سال می باشد.

در انتها دوره از دانشجویان آزمون EPD  گرفته می شود. تا سطح زبان آنها سنجیده شود.

هر دانشجو می تواند سه بار در این آزمون ها شرکت کند. و در صورت رد شدن در آزمون پذیرش دانشجو لغو می شود.

دانشجو برای ادامه تحصیل در رشته هایی که در دانشگاه های هنر برگزار می شود، باید در آزمون ورودی شرکت کند.

بعد از آن باید برای مصاحبه حضوری حاضر شود.

دانشجو برای تحصیل در این دانشگاه ها باید به زبان مسلط باشد.

رشته های تحصیلی شامل موارد زیر می باشند:

  • گرافیک
  • معماری
  • موسیقی
  • تربیت بدنی
  • حسابداری
  • پزشکی
  • اقتصاد
  • روانپزشکی

 

دانشگاه های معتبر در اتریش به شرح زیر می باشد:

 

  • دانشگاه اینسبروک اتریش
  • دانشگاه وین اتریش
  • دانشگاه گراتس اتریش
  • دانشگاه سالزبورگ اتریش
  • دانشگاه تکنیکال وین
  • دانشگاه مونتان لئوبن اتریش
  • دانشگاه تکنیکان گراتس

 

تحصیل و اعزام دانشجو به اتریش در دانشگاه های خصوصی

 

دانشجویانی که دارای مدرک دیپلم و فوق دیپلم هستند، می توانند برای ادامه تحصیل در دانشگاه های اتریش اقدام کنند.

امکان ادامه تحصیل در زیر شاخه رشته های جهانگردی، بیزینس و مدیریت وجود دارد.

دانشجو باید مدرک زبان آیلتس 5.5 را به دانشگاه ارائه دهد.

هزینه سالانه تحصیل در این دانشگاه ها بین 8000 تا 10000 دلار می باشد.

در این دانشگاه ها به خاطر آماده کردن دانشجویان برای ورود به بازار کار دوره های تئوری و عملی برگزار می شود.

 

 

تحصیل پزشکی در دانشگاه های اتریش

دانشگاه مدیکال وین معروفترین دانشگاهای پزشکی اروپاست.

و مورد قبلو تمام دانشگاههای دیگر حوزه ی اروپا میباشد و میتوانند ادامه را در آنها داشته باشند.

دانشگاه علوم پزشکی وین جز بهترین دانشگاه های پزشکی در اروپا می باشد.

دانشگاه های اتریش بعضی از گرایش های رشته پیراپزشکی را به زبان انگلیسی برگزار می کنند.

زبان تدریس برخی از دروس در رشته های مطالعات پزشکی جنسیتی، مطالعات پزشکی درد شناسی و…. آلمانی می باشد.

 

برای اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش چه مدارکی را باید ارائه کرد؟

 

  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • ارائه اصل پاسپورت
  • 3 قطعه عکس 4*3
  • ارائه ریز نمرات مقاطع تحصیلی
  • ارائه اصل مدرک تحصیلی (شامل: مدرک پیش دانشگاهی، دیپلم، لیسانس و ….)
  • ارائه مدرک تمکین مالی ( مبلغ مورد نظر باید 3 ماه قبل از وقت سفارت در حساب بانکی فرد موجود باشد)
  • ترجمه اصل مدرک تحصیلی
  • نامه عدم منع تحصیل در مقاطع بالاتر
  • ارائه توصیه نامه استاد ها برای مقطع دکترا

 

هزینه های تحصیل و زندگی در اتریش

 

  • هزینه های ماهانه زندگی در اتریش حدود هشتصد یورو می باشد

که حدود سیصد یورو برای اجاره خوابگاه باید پرداخت شود

  • هزینه ماهانه خورد و خوراک حدود 200 تا 350 یورو
  • هزینه خرید سالانه کتاب های تحصیلی حدود 180 یورو
  • هزینه سالانه بیمه درمانی 25 یورو
  • هزینه ماهانه آب، برق و گاز مبلغی بین 20 تا 150 یورو
  • هزینه ماهانه رفت و آمد 50 یورو
  • هزینه هر ترم دانشگاه هنر، علوم انسلنی و علوم پایه 380 یورو
  • هزینه هر ترم دانشگاه مهندسی و پزشکی 750 یورو

 

مزیت تحصیل در دانشگاه اتریش

 

خانواده دانشجو هم می توانند برای همراهی دانشجو ویزا همراهی دریافت کنند.

همسر و فرزند فرد می تواند به صورت رایگان در اتریش مشغول به تحصیل شود.

همسر فرد اجازه اشتغال به کار دارد. و در آمد او به اندازه در آمد فرد متقاضی می باشد.

دانشجو تا یکسال بعد از فارغ التحصیلی فرصت دارد در شغلی مرتبط با رشته تحصیلی مشغول به کار شود.

اقامت دایم را در سه سال اخذ کنند.

فرصت برای یافتن شغل برای فارغ التحصیلان مقطع دکتری دو سال می باشد.

 

 

 

در آخر اگر بعد از مطالعه این مقاله مشاوره های بیشتری در رابطه با مهاجرت تحصیلی به اتریش، هزینه های زتدگی در اتریش، کار در اتریش، چگونگی اخذ ویزا تحصیلی، شرایط لازم برای اخذ ویزا و … نیاز دارید، با مشاورین موسسه ارتباط بگیرید.

مهاجرت تحصیلی به اتریش
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *