آلمان

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کاریابی آلمان

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کاریابی آلمان

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کاریابی آلمان از مسائل مهم برای افرادی است که خواهان کار در آلمان می باشند.

کشور آلمان اقدام به جذب نیروی کار متخصص از طریق اعطای ویزای کاری می نماید.

با توجه به اینکه این کشور دارای اقتصادی قدرتمند است مهاجرت از طریق ویزای کاری فرصت منحصر به فردی برای واجدین شرایط است.

آگاهی از مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کاریابی آلمان به موفق شدن در این پرونده کمک شایانی خواهد کرد.

در این مقاله به مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کاریابی آلمان پرداخته شده است.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کاریابی آلمان

متقاضی لازم است ابتدا وقت سفارت بگیرد و در آن تاریخ به سفارت مراجعه نماید.

سپس به هنگام مراجعه به سفارت، باید مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کاریابی آلمان را ارائه دهد:

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا (2 عدد)
  • عکس پاسپورتی (2 عدد)
  • گذرنامه معتبر
  • قرارداد کار – نامه کارفرما
  • گواهی استطاعت مالی
  • پرداخت مبلغ 60 یورو برای هزینه ویزا

 

انواع ویزای کاریابی آلمان

  • عمومی

در ویزای کاریابی عمومی متقاضی باید یا در یک حرفه صلاحیت داشته باشد و یا پیشنهاد قرداد داشته باشد. در این نوع ویزا کارفرما با توجه به نیاز اقتصادی کشورش از بیرون مرزهای اتحادیه اروپا نیروی کار جذب می نماید.

  • متخصص حرفه ای

کشور آلمان تمایل زیادی به استخدام نیروهای متخصص و حرفه ای دارد. لازمه این نوع ویزا تحصیلات دانشگاه و یا تجربه کار حرفه ای می باشد.افراد متخصص، اساتید، مدیران حرفه ای قادر به اخذ این ویزا هستند و در صورتی که با کارفرمایان آلمانی به توافق نرسند می توانند با اخذ اقامت، برای 6 ماه ویزای جویای کار در آلمان دریافت نمایند تا کار مناسب خود را پیدا نمایند.

  • خود اشتغالی (کار آفرینی)

افرادی که به ثبت شرکت و یا راه اندازی کسب و کار در آلمان تمایل دارند قادر به اخذ این ویزا می باشند بدین منظور در ابتدا متقاضی باید سود آوری کار مورد نظر خود را اثبات نماید و سرمایه لازم برای انجام این سزمایه گذاری و ثبت شرکت را داشته باشد که حداقل این سرمایه در آلمان  1 میلیون یورو می باشد. مجوز اخذ شده نهایتا  تا 3 سال اعتبار خواهد داشت پس از این مدت دارنده این ویزا می تواند برای اخذ اقامت اقدام نماید. دارنده ویزا می تواندبرای مهاجرت همسر و فرزندان کمتر از 18 سال خود اقدام نماید.

 

ویزای کاریابی برای فارغ التحصیلان دانشگاه های آلمان

تمام فارغ التحصیلان بین المللی دانشگاه های آلمان می توانند برای اشتغال در این کشور اقدام نمایند.

این فارغ التحصیلان فرصتی خواهند داشت که در پایان دوران تحصیل بتوانند به طور قانونی در آن کشور بمانند و به دنبال کاری بگردند.

در صورت موفقیت در یافتن کار، ویزای کاری دریافت خواهند کرد.

از آن به بعد، اجازه اقامت کاری دارند و می توانند مشغول به کار در آن کشور گردند.

 

کاریابی در آلمان

برای یافتن شغل مناسب و مهاجرت کاری به آلمان می توانید از دو طریق اقدام نمایید:
اول این که قبل از مهاجرت، کار مورد نظر را یافته و با اخذ ویزای کار که مدارک مورد نیازش در ادامه آورده شده به این کشور مهاجرت نمایید.
دوم اینکه ویزای کاریابی گرفته و به آن کشور بروید و کار مورد نظر خود را آنجا بیابید.
شرایط و مدارک لازم برای این دو مورد در ادامه بیان شده است.

 

کارت آبی اتحادیه اروپا (blue card)

این کارت مجوزی برای اقامت و کار در کشورهای اروپایی است.

شهروندان خارج از کشورهای عضو اتحادیه اروپای می توانند با کسب آن از این اجازه برخوردار شوند.

 

 شرایط لازم برای اخذ کارت آبی

  • مدرک کارشناسی
  • داشتن دست کم 5 سال تجربه حرفه ای در کار
  • داشتن پیشنهاد کار
  • داشتن قرارداد کاری از جانب کارفرمای اروپایی با رعایت حداقل حقوق

 

مدارک لازم برای اخذ کارت آبی

  • تکمیل شده فرم درخواست
  • گذرنامه معتبر
  • عکس پاسپورتی (2 عدد)
  • کپی پیشنهاد کار (2 عدد)
  • مدرک کارشناسی
  • مدرک بیمه سلامت

 

اعتبار کارت آبی اتحادیه اروپا

مدت زمان معتبر بودن این کارت به مدت قرارداد تنظیم شده با کارفرما بستگی دارد.

اگر این مدت 4 سال باشد اعتبار این کارت به همین میزان می باشد و پس از آن می توان برای اخذ اقامت دائم اقدام نمود؛

درصورتی که مدت زمان قرارداد، کمتر از زمان مقرر برای اخذ اقامت دائم باشد، اعتبار کارت سه ماه بیشتر از مدت زمان قرارداد خواهد بود.

پس از آن باید تمدید گردد.

 

مزایای اخذ کارت آبی

  • دارندگان این کارت امکان زندگی در تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا را دارا می باشند.
  • این کارت قابلیت تمدید دارد و تبدیل اقامت موقت را به دائم امکان پذیر می نماید.
  • دارنده این کارت می تواند با ارسال دعوت نامه امکان مهاجرت و اقامت همسر و فرزندان تحت تکفل را میسر گرداند. مدت این اقامت به مدت اعتبار دارنده کارت وابسته است.
  • در صورتی که فرد دارای این کارت، سطح دانش زبان آلمانی B1 را داشته باشد، می تواند در کمتر از زمان تعیین شده (3 سال) اقامت دائم اخذ نماید.

 

درآمد در آلمان

در کشور آلمان یک مهندس با متوسط 40 ساعت کار در هفته، درآمد سالانه ایی در حدود 35000-80000 یورو (با توجه به سابقه کاری) دارد.
این مبلغ برای پزشکان بیشتر از این مقدار می باشد.
این امر نشان دهنده این است که در صورت داشتن تخصص و حرفه در کشور آلمان می توانید در آمد خوبی بدست آورید.

 

مخارج زندگی در آلمان

بطور کلی مخارج زندگی در آلمان زیاد است و این در حالی است که به میانگین مخارج در کشور های اروپای غربی نزدیک می باشد.

هزینه زندگی در آلمان به شهر انتخابی و سبک زندگی بستگی دارد اما بطور میانگین افراد برای زندگی در آلمان ماهانه به 700 یورو احتیاج دارند.

مخارج زندگی در این کشور 124 درصد بیشتر از ایران می باشد. همچنین هزینه مسکن نیز در آلمان 91 درصد بیشتر از ایران می باشد.

 

در مجموع می توان گفت آلمان فرصتی بی نظیر برای مهاجرت کاری است.

آلمان به سبب قدرت اقتصادی خود، ظرفیت بالایی در جذب نیروی کار دارد.

بدون مبالغه می توان گفت که آلمان برای هر نیروی کاری که مهارت و تخصص داشته باشد جا دارد.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، راهنمای مطمئن شما در امر مهاجرت است.

Related Posts

یک دیدگاه برای “مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کاریابی آلمان

  1. قراخانلو گفت:

    من 31 سال دارم و فارغ التحصیل شیمی هستم.
    بنظرتون چقدر احتمال موفقیت در کاریابی در آلمان دارم؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *