مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » فرانسه » قوانین فرانسه در باب مهاجرت و اقامت و تابعیت

قوانین فرانسه در باب مهاجرت و اقامت و تابعیت



مقاله ای که قصد خواندن آن را دارید برای بیان قوانین فرانسه در باب مهاجرت و اقامت و تابعیت به نگارش در آمده است. هر کشور اروپایی از جمله فرانسه برای اعطای تابعیت یا اقامت، دارای قوانینی است که می بایست برای کلیه متقاضیان اعمال گردد.

با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت همراه باشید تا به جزئیات بیشتری در خصوص این قوانین دست یابید.

قوانین فرانسه در باب مهاجرت و اقامت و تابعیت

در این بخش از مقاله لازم است بدانید قوانین فرانسه در باب مهاجرت و اقامت و تابعیت پیچیدگی هایی دارد. اکنون قصد داریم به دو روش از روش های اخذ تابعیت فرانسه اشاره می نماییم.

اخذ تابعیت ازطریق تولد فرزنددرخاک فرانسه

درصورتی که کودکی دارای والدین تبعه فرانسوی بوده و در خاک این کشور به دنیا بیاید، به‌طور یقین می‌تواند تابعیت این کشور را بگیرد. اما چنانچه کودک در خاک فرانسه متولد شده باشد اما پدر و مادرش از اتباع خارجی باشند، در صورت واجد شرایط به شرح ذیل می تواند تابعیت فرانسه را داشته باشد:

  • چنانچه کودک دارای تابعیت نباشد.
  • چنانچه اکنون 18 سال به بالا دارد اما از سن 11 سالگی به مدت 5 سال مستمر در کشور فرانسه زندگی کرده است.
  • در صورتی که مقیم کشور فرانسه باشد و در سن 16 سالگی شخصا اقدام به درخواست تابعیت نموده باشد.
  • والدین کودک در سن 13 سالگی تقاضای تابعیت فرانسه برای فرزند نموده باشند به شرط آن که کودک در فرانسه زندگی کند.
  • اگر کودک از والدینی به دنیا آمده باشد که اهل کشورهایی هستند که قبل از مستقل شدن، در گذشته تحت قلمروی حاکمیت کشور فرانسه بوده اند، لذا تابعیت فرانسه به کودک تعلق می گیرد.
  • اگر کودک متولد اول ژانویه 1994 میلادی به قبل باشد.
  • اگر کودک متولد اول ژانویه 1994 میلادی به بعد باشد، هنگامی که به 18 سال تمام رسید، می تواند درخواست تابعیت کند.
  • آشنایی با آداب و رسوم فرانسه و وفاداری به نظام

اخذ تابعیت از طریق تقاضا

در قوانین فرانسه در باب مهاجرت و اقامت و تابعیت ، افراد متقاضی تابعیت بیشتر از 18 سال می بایست شرایط ذیل را داشته باشند:

دارای اقامت 5 ساله مستمر در این کشور باشد. در صورت تاهل یا دارا بودن فرزند، می بایست خانواده وی نیز در این کشور زندگی کرده باشند.

فرد متقاضی می بایست دارای درامد اولیه در زمان 5 سال اخیر را دارا باشد. متقاضیان غیر اروپایی تابعیت در فرانسه می بایست از سوی دولت فرانسه اجازه اقامت داشته باشند.

شرط اقامت برای افراد باشرایط استثنائی

قوانین تابعیت از سوی دولت فرانسه در مورد کلیه مهاجران اجرا می گردد اما در قوانین فرانسه در باب مهاجرت و اقامت و تابعیت دارای استثناعاتی نیز هست. این استثناعات به شرح ذیل است:

اگر دانجشویی به مدت دو سال در یکی از دانشگاه های کشور فرانسه مشغول تحصیل بوده و مدارج موفقیت آمیزی را کسب نموده باشد، از مدت زمان پروسه اخذ تابعیت و “اقامت فرانسه” برای او به میزان 2 سال کاسته می شود.

در صورتی که فردی یکی از شرایط ذیل را دارا باشد، از شرط اقامت برای او چشم پوشی می گردد.

  • شهروندان کشورهایی که زبان رسمی یا مادری آنها فرانسوی است.
  • شهروندان کشورهایی که در مدرسه زبان فرانسوی در این کشور به مدت 5 سال مشغول تحصیل بوده اند.
  • افراد پناهندگان
  • کسانی در حال گذراندن دوره خدمت ارتش فرانسه هستند یا این دوره ها را در فرانسه به پایان رسانده اند.

دستیابی به شهروندی فرانسه ازطریق اقامت

مطابق با قوانین فرانسه در باب مهاجرت و اقامت و تابعیت، فردی که درخواست تابعیت این کشور را دارد می بایست در ابتدا نسبت به اقامت در این کشور اقدام نماید. می توانید تقاضای خود را به سفارت فرانسه در کشور مبدا ارسال نمایید. مدت زمان انجام این پروسه برای متقاضیان اهل ایالات متحده به مدت 2 هفته به طول می انجامد اما برای سایر متقاضیان با ملیت های دیگر، حداقل 2 ماه طول خواهد کشید.

مدارک‌لازم جهت ویزای اقامت فرانسه چیست؟‌

  • ارائه گذرنامه معتبر
  • تکمیل و ارائه فرم تقاضای اقامت طولانی مدت که در نرم افزار ثبت گردیده باشد.
  • ارائه تعداد 8 قطعه عکس پاسپورتی برای هر فرد متقاضی
  • اثبات تمکن مالی برای تامین مخارج زندگی در فرانسه . این نامه را می توان از بانک مربوطه اخذ نمود. همچنین فرد می تواند مدارکی دال بر دریافت حقوق بازنشستگی خود را نیز ارائه دهد.
  • ارائه بیمه خدمات درمانی و پزشکی
  • ارائه سند و مدارکی که نشان دهنده فراهم نمودن مسکن جهت اقامت فرد است مانند سند مالکیت یا اجاره نامه مسکن در فرانسه
  • اجازه قانونی اقامت در فرانسه

ثبت نام وپذیرش درفرانسه چگونه است؟

اداره مهاجرت فرانسه در قوانین فرانسه در باب مهاجرت و اقامت و تابعیت، سند اقامت شما را که اعتبار آن یک ساله است، جهت اخذ تابعیت بررسی و ارزیابی می نماید. چراکه می بایست مشخص گردد که فرد متقاضی صلاحیت اخذ تابعیت را دارد یا خیر. شرایط اخذ تابعیت به شرح ذیل است.

اجرای آزمون کتبی و شفاهی جهت اثبات مهارت فرد در آزمون. در صورتی که مهارت کافی را نداشته باشد، می بایست در کلاس های رایگان شرکت نماید.

افراد می بایست به قانون مدنی کشور فرانسه آشنایی کامل داشته باشند. برای این منظور کلاس های رایگان در این زمینه برگزار می گردد که هدف از این امر دانستن حقوق برابری مردان و زنان است.

مقاضی می بایست در کلاس های مربوط به اطلاعات عمومی شرکت نماید. چرا که می بایست به اموری مانند بهداشت و درمان، مراقبت از کودکان و خدمات عمومی آشنایی داشته باشند.

 

مدارک‌ لازم جهت اخذ تابعیت فرانسه کدامند؟

مدارک ذیل برای دریافت تابعیت فرانسه می بایست توسط فرد متقاضی تهیه گردیده و به اداره پلیس، دفتر شهرداری یا اداره مهاجرت تسلیم نماید:

  • گذرنامه یا کارت شناسایی ملی متقاضی
  • ارائه اصل شناسنامه متقاضی
  • مشخص نمودن آدرس محل اقامت فرد متقاضی در کشور فرانسه
  • ارائه سند ازدواج (در صورت متاهل بودن متقاضی)
  • اثبات عدم هر گونه سابقه کیفری و سوء پیشینه
  • اثبات این که محل کار فرد متقاضی به وجود او نیاز دارد.
  • امکان مصاحبه در صورت نیاز جهت پاسخگویی به سوالات بیشتر

موسسه حقوقی سفیران سعادت در خدمت شماست تا به هر گونه سوال در زمینه مهاجرت به اروپا یا قوانین فرانسه در باب مهاجرت و اقامت و تابعیت پاسخگو باشد.

جهت مشورت با کارشناسان این موسسه از دو روش تماس تلفنی رایگان یا مراجعه حضوری اقدام بفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *