مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » انگلستان » شرایط ویزای تحصیلی انگلستان

شرایط ویزای تحصیلی انگلستان



شرایط ویزای تحصیلی انگلستان

بهتر است دانشجویان قبل از مهاجرت، از شرایط ویزای تحصیلی انگلستان در سال 2019آگاه باشند.

توصیه می کنیم برای کسب اطلاع از شرایط ویزای تحصیلی انگلستان به مطالعه این مقاله بپردازید.

یکی از راه های مهاجرت به انگلستان و اخذ ویزا از این کشور دریافت ویزا تحصیلی می باشد.

 

کشور انگلستان

ابتدا مشخصات کلی کشور انگلستان را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

این کشور به اسم نیمه جنوبی جزیره ی بریتانیای کویر شناخته می شود.

و یکی از چهار بخش تشکیل دهنده کشور پادشاهی متحد بریتانیای کویر و ایرلند شمالی به حصاب می آید.

مساحت این کشور به صد و سی کیلومتر مربع میرسد. پایتخت انگلستان شهر لندن می باشد.

آمار رسمی جمعیت این کشور در سال 2019، به 63 میلیون نفر میرسد.

بیش از یکصد جزیره کوچک و بزرگ در کشور انگلستان وجود دارد.

سیاست این کشور بر اساس نظام سلطنت مشروطه و نظام پارلمانی می باشد.

این کشور دارای هوای معتدل می باشد که در فصل تابستان هوای گرم تا 32 درجه افزایش ندارد و در زمستان دارا هوایی سرد که از صفر درجه کاهش نمی کند.

از لحاظ اقتصادی جزو ده کشور تولید ناخالص ملی برتر جهان شناخته شده است.

واحد پولی این کشور پوند می باشد. بیشتر مردم این کشور پیرو مذهب مسیحیت می باشند.

 

شرایط ویزای تحصیلی انگلستان

بسیاری از مهاجران به دلیل دانشگاه هایی با سطح آموزشی عالی در این کشور، خواستار تحصیل در انگلستان هستند.

دریافت ویزای تحصیلی در کشور انگلستان بستگی به کسب 40 امتیاز دارد، که با اخذ دیگر ویزا ها متفاوت می باشد.

دانشجو با نامه پذیرش دانشگاه یا کالج یا مدرسه مورد نظر، 30 امتیاز از 40 امتیاز را کسب می کند.

ویزا های تحصیلی کشور انگلستان به 3 دسته تقسیم می شود:

  • ویزای عمومی
  • ویزای کوتاه مدت
  • ویزای مخصوص کودکان

 

ویزا کوتاه مدت کشور انگلستان

مدت اقامت با ویزا کوتاه مدت در انگلستان

  • اگر سن فرد بالای 18 سال باشد، برای هر دوره ای مثل زبان، یا دوره های تحقیقاتی می تواند 6 ماه در انگلستان اقامت داشته باشد.

هزینه ویزای 6 ماهه 89 پوند می باشد

  • اگر سن متقاضی بالای 18 سال باشد و دوره های زبان را انتخاب کرده باشد، می توانند 11 ماه در انگلستان اقامت داشته باشد.

هزینه ویزا 11 ماهه 170 پوند می باشد

ویزا کوتاه مدت انگلستان برای چه اشخاصی مناسب می باشد:

  • اگر دوره تحصیلی فردی در این کشور کوتاه مدت باشد
  • فرد دوملیتی نباشد
  • فرد تبعه کشور سوئیس یا اتحادیه اروپا نباشد
  • شخص تبعه بریتانیا نباشد

با دریافت ویزا کوتاه مدت، متقاضی می تواند به دو صورت دوره تحصیلی انتخاب کند:

  • اخذ دوره کوتاه تحقیقاتی، به عنوان بخشی از دوره تحصیلی
  • دوره کوتاه برای آموزش زبان
  • دوره کوتاه برای آموزش

ممنوعیت های موجود در این ویزا:

  • افراد نمی توانند مدرسه را به دلخواه خود انتخاب کنند
  • فرد نمی تواند از تسهیلاتی چون fund یا grant استفاده کند
  • افراد نمی توانند در هر فعالیت تجاری مشغول به کار شوند
  • متقاضی نمی تواند ویزا کوتاه مدت را تمدید کند
  • فرد با ویزا کوتاه مدت نمی تواند همراهی داشته باشد

 

 

برای اخذ ویزای کوتاه مدت انگلستان، فرد باید چه شرایطی داشته باشد؟

  • فرد باید ثابت کند که می تواند هزینه بازگشت به کشور خود را بپردازد.
  • از محلی که مورد تایید می باشد، برای دوره کوتاه مدت offer of a place را دریافت نمایند.
  • ارائه اجازه نامه برای اقامت در انگلستان، از والدین یا سرپرست فرد.
  • فرد باید ثابت کند بدون دریافت تسهیلات از دولت می تواند هزینه زندگی و تحصیل خود را بپردازد.

 

ویزا TIER 4

ویزا TIER 4 یا ویزای دانشجویی، به دو صورت می باشد:

  • TIER 4 Child
  • TIER 4 General

ویزای TIER 4 Child : این ویزا برای افرادی با رده سنی 4 تا 17 سال صدر می شود.

مدارک مورد نیاز برای این ویزا:

  • رضایت نامه از والدین یا سرپرست فرد متقاضی
  • دریافت نامه از مدرسه
  • ارائه گواهی تمکن مالی برای هزینه های زندگی و تحصیل فرد در انگلستان
  • فرد متقاضی نباید شهروند کشور سوئیس یا کشور های عضو اتحادیه اروپا باشد

ویزای TIER 4 General : این ویزا برای افراد 16 و بالای 16 سال صادر می شود.

مدارک مورد نیاز برای این ویزا:

  • تسلط به زبان انگلیسی
  • فرد باید بتواند هزینه های زندگی و تحصیل خود را در کشور انگلستان بپردازد
  • شخص نباید جز شهروندان کشور سوئیس یا کشور های اتحادیه اروپا باشد

 

شرایط اخذ ویزا TIER 4

  • فرد باید یک رشته تحصیلی را انتخاب کند.
  • و بتواند پذیرش دانشگاه یا کالج را کسب کند.
  • فرد باید به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد. بتواند بخواند و بنویسد
  • فرد باید بتواند در طول دوره تحصیل هزینه های دانشگاه و زندگی خود را بپردازد

 

 

هزینه ویزا TIER 4

هزینه این ویزا 328 پوند می باشد. و فرد باید برای هر نفر از همراهان خود نیز 328 پوند بپردازد.

فرد باید هزینه بیمه خود و همراهان خود را نیز بپردازد.

 

اعتبار ویزا TIER 4

مدت اعتبار این ویزا به نوع دوره تحصیلی انتخابی بستگی دارد.

اگر دوره تحصیلی فرد شش ماه یا کمتر از شش ماه باشد، فرد می تواند یک هفته قبل از شروع ترم به انگلستان مهاجرت کند.

اگر دوره تحصیلی فرد بیشتر از شش ماه باشد، فرد می تواند یک ماه قبل از شروع دوره تحصیلی به انگلستان مهاجرت کند.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا TIER 4

  • داشتن پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماهه
  • ارائه سند ازدواج یا طلاق
  • ارائه گواهی تمکن مالی برای پرداخت هزینه های دانشگاه و زندگی
  • ارائه شناسنامه

 

ویزای همراهان دانشجو

اعضای خانواده و افراد زیر 18 سال فردی که ویزا تحصیلی کسب کرده می توانند، در طول دوره تحصیلی به همراه دانشجو در کشور انگلستان اقامت داشته باشند.

شرایط ویزای تحصیلی انگلستان برای هر دانشجو متفاوت است. اگر خانواده فرد بخواهند همراه او در انگلستان اقامت داشته باشند.

با رعایت شرایطی می توانند این اجازه را از اداره مهاجرت انگلستان دریافت کنند.

اعضای خانواده باید مدارکی را ارائه دهند که در طول حضور در انگلستان می توانند هزینه های زندگی خود را بپردازند.

برای ثبت درخواست باید افراد به صورت آنلاین مراحل را انجام دهند.

افراد بعد از ورود به انگلستان باید طی ده روز تاییدیه اطلاعات بیومتریک را دریافت کنند.

 

اگر شما متقاضیان همچنان بعد از مطالعه مقاله، ابهاماتی در رابطه با شرایط ویزای تحصیلی انگلستان دارید.

می توانید با مشاوران موسسه مهاجرتی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید.

و اطلاعات بیشتری درباره شرایط ویزای تحصیلی انگلستان را کسب کنید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



  1. mani گفت:

    سلام و تشکر از سایت خوبتون
    من 23 ساله و دانشجوی رشته حسابداری هستم ایا برای ادامه تحصیل،بنده شرایط ویزای تحصیلی انگلستان را دارم؟

  2. امید گفت:

    برای تحصیل در انگلستان معدل سال آخر باید بالا باشد؟

  3. leilakk گفت:

    هزینه تحصیلی به چه میزان هست؟

  4. حمیدرضا گلزار گفت:

    شرایط ویزای تحصیلی انگلستان برای من با 53 سال سن هم مناسبه یا خیر؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. قصد دارم تحصیلم رو از سر بگیرم

  5. اهوند گفت:

    بهترین شرایط ویزای انگلستان برای سن 18 ساله است درسته؟کانادا هم خوبه؟

  6. amir abbas گفت:

    بابت مطلب جالبتون در مورد شرایط ویزای تحصیلی انگلستان تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد اخذ ویزای تحصیلی انگلستان هم مطلب بذارید.

  7. سامان گفت:

    برای بچه های زیر هجده سال پدر و مادر هم می تونن همراهش ویزا بگیرن ؟

  8. امیرحسین گفت:

    مقاله خوب و مطالب مفیدی بود.
    با تشکر

  9. عادل گفت:

    سلام هزینه تموم شده برای ویزای تحصیلی انگلستان اونقدر زیاده که با پولش میشه تو یه کشور دیگه مثل گرجستان یه کار دست و پا کرد!!!!!

  10. ناصر زارعی گفت:

    در عوض آینده خودت و بچه هات تضمینه

  11. قراری گفت:

    با سپاس از مطالب خوبتون.

  12. صبا صابری گفت:

    از مطالب خوبتون و سایت به روزتون تشکر می کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *