مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اتریش » شرایط مهاجرت تحصیلی به اتریش

شرایط مهاجرت تحصیلی به اتریش



شرایط مهاجرت تحصیلی به اتریش

به روز ترین مقاله ی موجود در زمینه ی شرایط مهاجرت تحصیلی به اتریش در سال 2019 را با آخرین تغییرات هم بخوانیم.پس اگر شما متقاضیان مهاجرت به اتریش و ادامه تحصیل در دانشگاه های اتریش هستید، پیشنهاد می شود مقاله شرایط مهاجرت تحصیلی به اتریش را مطالعه کنید.

 

شرایط مهاجرت تحصیلی به اتریش

 

یکی از راه های مهاجرت به اتریش و اخذ ویزا، مهاجرت تحصیلی می باشد.

کشور اتریش به دلیل داشتن امنیت بالا، داشتن دانشگاه های معتبر، وجود نداشتن رکود اقتصادی، هزینه های اجاره کم و دیگر عوامل متقاضیان زیادی برای مهاجرت دارد.

افراد می توانند بعد از دریافت اقامت تحصیلی و گذراندن دوره تحصیلی و بعد شاغل شدن در این کشور، برای دریافت اقامت دائم در این کشور اقدامات لازم را انجام دهند.

 

شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی

 

دوره تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاه های اتریش بین 3 تا 4 سال می باشد.

دوره تحصیل در مقطع کارشناسی برای برخی از رشته ها، در دانشگاه های اتریش 3 سال می باشد.

با توجه به سیستم آموزشی اروپا هر دانشجو باید در هر ترم 30 واحد از دروس را بگذراند. و نمره قبولی را کسب کند.

رشته های تحصیلی در دوره کارشناسی در چه زمینه هایی می باشد؟

  • علوم انسانی
  • علوم طبیعی
  • علوم کسب و کار
  • علوم مهندسی
  • انفورماتیک
  • ریاضیات

 

 

شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

 

دوره تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به صورت ترکیبی بین 3 تا 4 سال می باشد.

مدت زمان تحصیل در برنامه های دوره کارشناسی ارشد شامل برنامه های یک ساله و برنامه های دو ساله می باشد.

در برنامه 1 ساله معمولا ECTS 60 و در برنامه 2 ساله ECTS 120 باید توسط دانشجو اخذ شود.

دانشجویان کارشناسی ارشد باید در هر ترم 30 واحد درس بگذرانند.

دانشجویان برای دریافت مدرک کارشناسی ارشد باید پایان نامه علمی ارائه دهند.

رشته های تحصیلی در دوره کارشناسی ارشد در چه زمینه هایی می باشد؟

  • علوم طبیعی
  • علوم انسانی
  • علوم مهندسی
  • ریاضیات
  • انفورماتیک
  • علوم کسب و کار

 

شرایط تحصیل در مقطع دکترا

 

اتریش جز یکی از امضا کنندگان بولونیا می باشد.

دانشجو بعد گذراندن دوره 3 ساله مدرک دکترا یا PHD  خود را از دانشگاه دریافت می نماید.

همچنان در بعضی از دانشگاه ها سیستم قدیمی وجود دارد.

دانشجو پس از گذراندن دوره لیسانس وارد دوره دکترا می شود.

و 2 سال از آن را به عنوان دانشجو کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل است.

مدت زمان تحصیل در این دوره حدودا 4 تا 5 سال می باشد.

و این دوره طبق آموزشات قبلی و پیشرفت دانشجو تعیین می شود.

این مرحله اصولا دارای 2 مرحله هست: دوره قبل از آزمون مقدماتی و دوره بعد از آزمون مقدماتی.

دانشجو دکتری برای گذراندن دوره پایان نامه باید به مدت 3 سال مشغول به کار شود.

در پایان دوره دکتری دانشجو باید در حضور داوران به سوالات در خصوص پایان نامه خود پاسخ دهد.

و یک دوره دفاع عمومی را بگذراند. و در نهایت مدرک خود را دریافت کند.

 

زبان تحصیل در دانشگاه های اتریش

 

زبان اصلی تدریس در دانشگاه های اتریش آلمانی است. ولی بعضی از دروس به زبان انگلیسی نیز تدریس می شوند.

برای شرکت در دانشگاه، دانشجو باید مدرکی از سطح زبان خود ارائه دهد.

برخی از دانشگاه های اتریش مدرک سطح B1  را از دانشجو تقاضا می کنند.

در دانشگاه هایی که دروس به زبان انگلیسی تدریس می شود از دانشجو امتحانی برای سنجش سطح زبان میگیرند.

معمولا سطح زبان دانشجو فرد را با آزمون های IELTS  می سنجند.

امکان تحصیل در دانشگاه های اتریش بدون داشتن مدرک زبان میسر است.

 

تحصیل در اتریش بدون مدرک زبان

 

زبان تدریس در دانشگاه های اتریش آلمانی است.

در برخی از دانشگاه ها ولی دروس به زبان انگلیسی هم تدریس می شوند.

اگر دانشجویی بخواهد به زبان انگلیسی مشغول به تحصیل شود باید نمره مدرک IELTS زبانش بین 6 تا 6.5 باشد.

اگر فردی مدرک زبان انگلیسی نداشته باشد، می تواند در دانشگاه ثبت نام کند.

و بعد از ثبت نام در دانشگاه، در دوره های زبان که دانشگاه برگزار می کند شرکت نماید.

 

بورسیه تحصیلی در دانشگاه های اتریش

 

بورسیه تحصیلی معمولا به دانشجویانی که رزومه بالایی ارائه میدهند تعلق می گیرد.

اگر فردی بورسیه اخذ کند می تواند در دانشگاه های اتریش به صورت رایگان به ادامه تحصیل بپردازد.

به طور کل دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکتری می توانند بورسیه دریافت کنند.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش از دانشگاه

 

در آغاز شما باید رشته تحصیلی خود را در وب سایت اتریش وارد کنید.

دانشگاه هایی که رشته مورد علاقه شما در آنجا تدریس می شود، مشخص می شوند.

سپس دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید و در آزمون ورودی آن شرکت نمایید.

پس از اخذ نمره قبولی، اجازه ورود به دانشگاه توسط دانشگاه برای شما صادر می شود.

سپس مدارک مورد نیاز را باید آماده کرده و به دانشگاه ارائه دهید.

تمام مدارک ذکر شده پروسه چند ماهه یا در برخی اوقات یک ساله دارد.

مدارک لازم برای ارائه به دانشگاه به شرح زیر می باشد:

  • اصل کارت ملی و شناسنامه
  • نامه قبولی از دانشگاه مورد نظر
  • شهریه ترم اول دانشگاه باید پرداخت شود
  • داشتن مدرک IELTS یا TAFEL یا A2 آلمانی
  • 2 قطعه عکس
  • باید دانشجو مکان زندگی اش را در اتریش مشخص کند
  • ارائه آخرین مدرک تحصیلی

 

هزینه تحصیل در دانشگاه های اتریش

 

دانشجویان کشور اتریش و دانشجویانی که تابعیت اتحادیه اروپا را  دارند که در دانشگاه های دولتی مشغول به تحصیل هستند.

برای گذراندن دو ترم از دانشگاه هزینه ای پرداخت نمی کنند.

بعد از گذراندن دو ترم دانشجو برای گذراندن هر ترم باید مبلغ 363 یورو پرداخت کند.

هزینه هر ترم برای دانشجویان خارجی 726 یورو می باشد.

هزینه بیمه حوادث برای هر ترم دانشجویان مبلغ 19 یورو می باشد. که این بیمه برای دانشجویان اجباری است.

شهریه دانشگاه های خصوصی برای هر دانشگاه مبلغ متفاوتی در نظر گرفته شده.

اگر دانشجو شهروند یک کشور در حال توسعه باشد ممکن است از پرداخت هزینه های دانشگاه دولتی معاف شوید.

و فقط حق بیمه و حق عضویت را پرداخت کنید.

 

 

رشته های که در اتریش به زبان انگلیسی تدریس می شود

 

تدریس رشته هایی که در ادامه ذکر میشود در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به انگلیسی می باشد:

  • بازاریابی
  • مدیریت
  • روانشناسی
  • روابط بین الملل
  • مشاوره
  • مدیریت مالی

 

دانشگاه علوم کاربردی سالزبورگ دروس را به زبان انگلیسی تدریس می کند.

رشته هایی که در دانشگاه سالزبورگ به زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تدریس می شود به شرح زیر می باشد:

  • مهندسی
  • علوم اجتماعی
  • هنر و رسانه
  • فیزیوتراپی
  • گردشگری
  • پرستاری

 

ویزا تحصیلی در کشور اتریش

 

دانشجویی که از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا به قصد تحصیل به کشور اتریش مهاجرت می کند باید ویزا تحصیلی دریافت کند.

و اگر فردی بخواهد بیش از 6 ماه در اتریش اقامت داشته باشد، باید اقامت موقت را دریافت کند.

 

 

آپارتمان های دانشجویی

 

برای دانشجویان در وین آپارتمان هایی با قیمت های مناسب در نظر گرفته شده.

و تا زمانی که دانشجو خصوصیات مثبت دیگری به دست نیاورده باشد به اجاره آپارتمان ها افزوده نمی شود.

می توان از SWS آپارتمان های قدیمی مبله با قیمت های مناسب اجاره کرد.

 

خوابگاه دانشجویی

 

برای هر دانشگاه در هر شهر خوابگاه هایی عمومی در نزدیکی دانشگاه در نظر گرفته شده است.

خوابگاه ها برای زندگی از امنیت بالا تری برخوردار هستند.

قیمت اجاره خوابگاه ها از قیمت اجاره آپارتمان ها کمتر می باشد.

به دلیل محدود بودن تعداد خوابگاه ها، اولویت اخذ خوابگاه برای دانشجویانی است که پیشرفت تحصیلی دارند.

 

 

اقامت پس از تحصیل در کشور اتریش به چه صورت است؟

 

پس از اتمام دوره های تحصیلی فرد می تواند برای اخذ اقامت دائم از کشور اتریش اقدامات لازم را انجام دهد.

فرد می تواند با ازدواج با فردی که تابعیت اتریش را دارد، تابعیت این کشور را دریافت کند.

فرد می تواند پس از اتمام تحصیل مشغول به کار شود.

و بعد از گذشت چند سال و پرداخت مالیات اقامت دائم کشور اتریش را دریافت کند.

فرد پس از اتمام دوران تحصیل می تواند به کشور خود بازگردد.

 

اگر شما عزیزان بعد از مطالعه این مقاله همچنان سوالاتی در ارتباط با شرایط مهاجرت تحصیلی به اتریش، چگونگی اخذ اقامت موقت در اتریش، چگونگی اخذ اقامت دائم در اتریش، هزینه های زندگی در اتریش، قوانین کشور اتریش برای اخذ اقامت یا سوالاتی از این قبیل دارید، می توانید طی تماس با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت و دریافت مشاوره رایگان، پاسخ سوالات خود را دریافت کنید.

شرایط مهاجرت تحصیلی به اتریش
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *