آلمان

شرایط مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری

شرایط مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری

شرایط مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری

می‌دانیم که کشور آلمان کشوری پیشرفته بوده و تجارت جایگاه ویژه‌ای در این کشور دارد و مورد توجه عموم از سراسر دنیاست. اما شرایط مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری جهت افرادی که می‌خواهند مهاجرت نمایند، اهمیت بسیاری دارد.

از سویی افراد از سراسر دنیا قصد راه یافتن به این کشور و اخذ اقامت آن را دارند. پس یقینا بهترین گزینه، سرمایه‌گذاری در آلمان است که در ذیل به طور کامل شرح می‌دهیم.

 

مزایای مهاجرت به آلمان ازطریق سرمایه‌گذاری

  • شما با سرمایه‌گذاری و دریافت اقامت آلمان، به‌راحتی می‌توانید به کشورهای اروپایی سفر کنید. چراکه آلمان عضو اتحادیه اروپا است و در حوزه شنگن قرار دارد.
  • اگر در آلمان سرمایه‌گذاری نموده و ملک خریداری کنید، محدودیت سنی جهت اخذ اقامت اروپا شامل‌ شما نمی‌گردد.
  • سرمایه‌گذاری و خرید ملک در کشور آلمان به اخذ مدرک ‌زبان انگلیسی و تسلط بر آن نیاز دارد.
  • با سرمایه‌گذاری در آلمان آینده فرزندتان را تضمین کنید. بدین صورت که فرزندتان قادر خواهد بود در کشورهای حوزه شنگن (عضو اتحادیه اروپا) به‌صورت رایگان ادامه تحصیل دهد.
  • سرمایه‌گذاری شما در کشور آلمان موجب بهره‌مندی از بسیاری امکانات رفاهی می‌گردد. این امکانات شامل درمانی، پزشکی و بهداشتی در کشورهای حوزه شنگن می‌باشد.
  • آلمان کشوری است که وضعیت اقتصادی نسبتا پایدار و با ثباتی را داراست. بنابراین سرمایه‌گذاری در این کشور می‌تواند بسیار موفقیت‌آمیز بوده و امنیت مالی را در زندگی رقم بزند.
  • اگر نسبت به سرمایه‌گذاری در آلمان اقدام یا ملک خریداری نمایید، موفق به اخذ تابعیت خواهید شد. یعنی بعد ازگذشت چندین سال از پروسه سرمایه‌گذاری‌تان، قادرید تابعیت و پاسپورت کشورهای حوزه شنگن را دریافت نمایید.

در صورتی که چند سال از سرمایه‌گذاری شما سپری گردد، مجاز به درخواست اقامت دائم هستید.

 

ویزای همراه به سرمایه‌گذار تعلق می‌گیرد؟

متقاضیان جهت مهاجرت به کشور آلمان از طریق سرمایه‌گذاری، جویای ویزای همراه در این زمینه است.

باید بگوییم ویزای همراه (همسر و فرزندان) به سرمایه‌گذار تعلق می‌گردد. او می‌تواند با اخذ ویزای همراه، همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را همراه خود برده و اقامت بگیرد.

 

شرایط مهاجرت به ‌آلمان از طریق سرمایه‌گذاری کدامند؟

افراد بسیاری به‌عنوان سرمایه‌گذار دارای شرایط مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری می‌باشند. بنابراین در این بخش مقاله، قصد داریم برخی طرق مختلف سرمایه‌گذاری در آلمان را معرفی نموده و به اختصار شرح دهیم.

فعالیت حرفه‌ای فردی:

  • نیاز به تشکل شرکت ندارد .
  • صرفا اخذ اجازه کسب کفایت می‌کند.
  • برخی مشاغل از جمله فرش‌فروشی، خواروبارفروشی نیاز به گرفتن اجازه ویژه ندارند.
  • برخی مشاغل از جمله رستوران و تاکسی مستلزم اخذ اجازه ویژه هستند

ثبت شرکت با مسئولیت محدود

حداقل سرمایه در این نوع سرمایه‌گذاری مبلغی در حدود 25000 یورو است. جهت ثبت شرکت با مسئولیت محدود مدارک ذیل مورد نیاز می‌باشد:

  • ارائه مدارک فرد متقاضی (سرمایه‌گذار)
  • ارائه اسناد و مدارک شرکت به عنوان شرکت مادر در کشور ایران

ثبت شعبه شرکت

سرمایه‌گذار ایرانی حق ثبت شعبه (مستقل یا وابسته) در کشور آلمان را دارد. این دسته از سرمایه‌گذاران صرفا شامل بازرگانان، تجار، شرکت‌های دارای مسئولیت محدود و یا سهامی می‌باشند.

به طور مثال، یک سوپرمارکت کوچک مجاز به تاسیس شعبه در آلمان نیست. اما فردی که نقش تولیدکننده در زمینه‌های مختلف یا صادرات و واردات بصورت عمده دارد، اجازه ثبت شعبه مستقل دارد.

اشخاصی که یک تاجر کامل محسوب نمی‌شوند، حق ثبت شعبه به طور غیرمستقل را دارند.

ثبت شعبه مستقل

یک شعبه مستقل ایرانی ثبت شده درآلمان، شخصیت حقوقی جداگانه‌ای ندارد و قوانین شرکت مادر در ایران بر آن حاکم است. در زمان ثبت شعبه مستقل، نام شرکت مادر در ایران و نام شعبه ثبت شده در آلمان معمولا یکسان می‌باشد.

ثبت شعبه وابسته

  • این قبیل شعب، مستقل نبوده و از همه لحاظ به شرکت مادر وابسته می‌باشند.
  • رسید، فاکتور و یا صورت‌حساب‌ها می‌بایست به نام شرکت مادر صادر گردد.
  • این شعب صرفا از جنبه مکانی متفاوت از شرکت مادر است. اما از نظر فعالیت اقتصادی و تجاری متشکل از یک واحد تجاری هستند.
  • هر شعبه‌ وابسته پس از ثبت، می‌بایست به اداره اصناف محل فعالیتش معرفی گردیده و اخذ اجازه فعالیت نماید.
  • نمونه شعب وابسته، انبار پخش کالا و محصولات، دفتر کارخانه یا کارگاه سرمایه‌گذار می‌باشد.

دفتر نمایندگی

دفتر نمایندگی از دیگر شرایط مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری است. دفتر نمایندگی ممکن است از سوی شرکت مادر اداره گردد. در این صورت دفتر نمایندگی از هر لحاظ به شرکت مادر وابسته می‌باشد.

همچنین ممکن است یک نماینده تجاری از طریق وکالت، دفتر نمایندگی را اداره نماید.

دفتر نمایندگی مجاز به فعالیت به طور مستقل نبوده و نمی‌تواند به نام خود قرارداد منعقد نماید. از این رو، فعالیت تجاری دفتر نمایندگی محدود است.

دفتر نمایندگی مجاز به انجام اموری از قبیل خدمات پس از فروش برای محصولات و بازاریابی کالا می‌باشد.

 

اخذ اقامت ازطریق سرمایه‌گذاری چقدر طول می‌کشد؟

دریافت هر نوع اقامتی به طور عادی مدت زمان خاصی را به خود اختصاص می‌دهد.

اخذ اقامت از طریق مهاجرت به آلمان نیز طی گذشت زمان قانونی انجام می‌گردد. مدت زمان انجام این کار، در بازه زمانی 7 الی 9 ماه می‌باشد.

 

معایب مهاجرت به‌آلمان ازطریق سرمایه‌گذاری کدامند؟

شرایط مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری گرچه روش مناسبی می‌باشد، اما دشوار است. چراکه این روش دارای معایبی است که به آن اشاره می‌گردد:

  • مهاجرت به آلمان و در نتیجه اخذ اقامت این کشور هزینه‌ بالایی را در بر دارد.
  • مبلغی که می‌بایست جهت تمدید و پرداخت مالیات به طور سالانه در نظر گرفته شود، بسیار زیاد است.
  • سرمایه‌گذار می‌بایست کلیه اسنادی که مربوط به فعالیت اقتصادی خود در کشور مبدا است را ارائه نماید.
  • میزان مبلغ پایه جهت سرمایه‌گذاری در آلمان بسیار بالا تعیین گردیده است.
  • زمینه فعالیت تجاری سرمایه‌گذار برای تجارت و ثبت شرکت حائز اهمیت است. زیرا در آلمان اجازه ثبت شرکت یا نمایندگی برای هر شغلی صادر نمی‌گردد.

آیا قصد مهاجرت به آلمان را دارید اما از لحاظ موفقیت در این کار مردد هستید؟ آیا گزینه سرمایه‌گذاری در آلمان را جهت مهاجرت انتخاب نموده‌اید اما شرایط آن را نمی‌دانید؟ جهت دستیابی به پاسخ سوالاتتان و شرایط مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمایید. وکلای مجرب ما می‌توانند کمک‌ها و راهنمایی‌های بسزایی را به شما ارائه نمایند.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *