مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » لیختین اشتاین » شرایط اخذ ویزای کار لیختن اشتاین

شرایط اخذ ویزای کار لیختن اشتاین



شرایط اخذ ویزای کار لیختن اشتاین

لیختن  اشتاین کشوری کوچک است که در قلب قاره اروپا واقع شده است. این کشور جزء منطقه اقتصادی اروپا محسوب میگردد. ازمهمترین شرایط اخذ ویزای کار لیختن  اشتاین دریافت پیشنهاد کاری از سوی کارفرمایی در این کشور است.

کشور لیختن  اشتاین بدلیل شرایط اقتصادی بسیار مناسبی که دارد، بسیاری از افراد از سرتاسر جهان برای انجام کار به این کشور مهاجرت می­نمایند.

این کشور در بین دو کشور اتریش و سوئیس واقع شده است و دارای جمعیت بسیار کمی می­باشد، به همین دلیل تمامی مردم این کشور از بهترین امکانات زندگی برخوردار هستند.

شرایط کسب وکار در این کشور بسیار مناسب است. حدود 4300 شرکت در این کشور مشغول به فعالیت می­باشد و این بدین معناست این کشور دارای رشد اقتصادی بسیار مناسبی است.

افرادی که از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا و خارج از منطقه اقتصادی برای انجام کار به این کشور مهاجرت می­کنند. علاوه براخذ ویزای کار این کشور بایستی مجوز اقامت این کشور را نیز دریافت نمایند.

کشور لیختن  اشتاین در بسیاری از کشورها از جمله ایران سفارت ندارد. به همین دلیل این افراد بایستی از طریق سفارت این کشور در دیگر کشورها از جمله سوئیس و فنلاند برای دربافت ویزای کاری اقدام نمایند.

موضوع این مقاله شرایط اخذ ویزای کار لیختن  اشتاین است. از این رو از افرادی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند دعوت می­شود تا مقاله را تا پایان مطالعه فرمایند.

 

دریافت پیشنهاد کاری در لیختن  اشتاین

افراد برای اینکه بتوانند از کارفرماها در کشور لیختن  اشتاین پیشنهاد کاری دریافت نمایند بایستی با این کارفرمایان مصاحبه نمایند.

در ابتدا افراد بایستی رزومه ایی را که در آن تمامی سوابق تحصیلی و کاری درج شده است را تهیه نمایند.

از طریق سایت های کاریابی در لیختن  اشتاین می­توانند کارفرمایانی را که نیاز به نیروی کار دارند را بیابند.

پس از اینکه تمامی شرایط کاری و نوع فعالیتی که کارفرمایان از آنها می­خواهند را بررسی نمودند، رزومه خود را به همراه مدارک تحصیلی به آنها ارسال می­نمایند.

در صورتیکه رزومه فرد از نظر کارفرما قابل قبول باشد با وی مصاحبه می­نماید و از این طریق می­تواند پیشنهاد کاری دریافت نمایند.

و پس از آن فرد به همراه تمامی مدارک تحصیلی و رزومه و پیشنهاد کاری برای دریافت ویزای کار به سفارت این کشور می­تواند مراجعه نماید.

افراد به گونه ای دیگر نیز می­توانند پیشنهادکاری از سوی کارفرمایان در لیختن اشتاین دریافت نمایند.

بدین صورت که فرد ابتدا رزومه تحصیلی و سوابق کاری خود در وب سایت های کاریابی قرار می­دهد. چنانچه کارفرمایی با شرایط وی نیازمند نیرویی باشد با وی قرار مصاحبه خواهد گذاشت.

در صورتی که مصاحبه بین آنها موفقیت آمیز باشد، کارفرما پیشنهاد کاری به وی ارسال خواهد نمود.

نکته ای که در رابطه با دریافت پیشنهاد کاری قابل توجه است اینست که افرادی که به زبان آلمانی تسلط بیشتری داشته باشند شانس دریافت این پیشنهاد بیشتر است.

 

شرایط اخذ ویزای کار لیختن  اشتاین

همانطور که پیشتر گفته شد افرادی که قصد مهاجرت به کشور لیختن  اشتاین را از طریق کار دارند بایستی برای دریافت اقامت این کشور 56 مجوز دریافت نمایند.

قوانینی که این کشور برای دریافت مجوز برای کارکنان قرار داده است نسبت به ملیت فرد با یکدیگر متفاوت هستند.

ناگفته نماند که تعداد این مجوزها برای کارمندان و کارفرمایان کمتر می­باشد. کارکنانی که در داخل لیختن  اشتاین زندگی می­کنند برای انجام کار در این کشور نیاز به مجوزی ندارند.

اما کسانی که از اتحادیه اروپا و مناطق اقتصادی به این کشور برای انجام کار مراجعت می­نمایند مسافران برون مرزی نامیده شده و هر روز پس از اتمام کار بایستی به کشور خود باز گردند.

همچنین کسانی که از خارج از اتحادیه اروپا به این کشور برای انجام کار مراجعه نموده اند باید دارای اجازه اقامت این کشور باشند.

افرادی که دارای  مجوز اقامت قانونی در این کشور هستند در صورتیکه به مدت 5 سال در این کشور زندگی نموده باشند، پس از پایان اعتبار اقامت خود می­توانند برای دریافت اقامت دائم خود و اعضای خانواده خود اقدام نماید.

 

دریافت اجازه کار در لیختن  اشتاین چگونه است؟

پس از اینکه افراد موفق به دریافت پیشنهاد کاری از سوی کارفرما در لیختن  اشتاین گردید، برای دریافت اجازه اقامت در این کشور بایستی اقدام نماید.

بدین منظر فرد باید به همراه سایر مدارک بهمراه پیشنهاد کاری به سفارت کشور لیختن  اشتاین مراجعه نماید. دارا بودن مدرک زبان از جمله شرایط اخذ ویزای کار لیختن  اشتاین نیست، اما کسانی که دارای مدرک زبان باشند شانس بیشتری در دریافت این ویزا خواهند داشت.

 

ویزای کار لیختن  اشتاین را چگونه دریافت نمائیم؟

افراد پس از اینکه ویزای کار لیختن  اشتاین را دریافت نمودن  پس ورود به این کشور بایستی به اداره مهاجرت این کشور مراجعه نموده و اجازه اقامت دریافت نمایند.

اداره مهاجرت به افرادی که از طریق ویزای کاری به این کشور سفر نموده اند مجوز اقامتی که دارای یک سال اعتبار است اعطا می­نمایند.

شهروندان اروپایی که به این کشور برای انجام کار مراجعت می­نمایند به عنوان مسافران مرزی هستند و هر روز پس از اتمام ساعات کاری خود بایستی به کشور خود بازگردند.

اما کسانی که خارج از اتحادیه اروپا برای انجام کار به لیختن  اشتاین سفر نموده اند دارای یک سال اقامت در این کشور می­باشند.

نکته قابل توجه در رابطه با اجازه اقامت لیختن  اشتاین اینست که درخواست برای اقامت در این کشور بسیار است از اینرو اداره مهاجرت هر ساله برای صدور مجوز اقامت در بین افراد قرعه کشی می­نماید.

اقامتی که به افراد داده می­شود اقامت نوعB نام دارد و افراد برای دریافت این نوع اقامت احتیاج به 56 مجوز دارند.

از این رو کارفرمایان می­توانند بهترین نیروهای کاری و متخصص را جذب نمایند.

 

قوانین مهاجرت در لیختن  اشتاین چگونه است؟

افراد زیادی از طرق مختلف به کشور لیختن  اشتاین مهاجرت می­کنند از جمله مهاجرت تحصیلی، مهاجرت از طریق کار، مهاجرت از طریق ثبت شرکت، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و …

دولت لیختن  اشتاین قوانینی را برای مهاجرانی که به این کشور سفر می­نمایند وضع نموده است بطور مثال هیچ یک از مهاجران حق سکونت در منطقه شاهزاده نشین لیختن  اشتاین را ندارند.

مجوزهای اقامتی که برای کارکنان خارجی صادر می­گردد بصورت قرعه کشی که سالانه بین متقاضیان سفر به این کشور هستند  می­باشد.

مجوزهایی که این دولت برای سایر کشورها خارج از اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی اعطا می­گردد تنها به مدیران، افراد متخصص و کسانی که دارای سابقه کار می­باشند تعلق می­گیرد.

افراد برای مهاجرت به این کشور با سوالات زیادی در زمینه شرایط اخذ ویزای کار لیختن اشتاین روبرو می­شوند از جمله:

دریافت 56 مجوز اقامت در کشور لیختن  اشتاین را بایستی پس از ورود به این کشور دریافت نمود؟

آیا با دریافت مجوز اقامت لیختن  اشتاین می­تواندبه سایر کشورها سفر نمود؟

افراد برای سرمایه گذاری در کشور لیختن  اشتاین باید حداقل درای چه میزان سرمایه باشد؟

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت علاقمند به پاسخگویی به تمامی سوالات عزیزان می­باشد. افراد برای اطلاعات بیشتر و راهنمایی در زمینه شرایط اخذ ویزای کار لیختن  اشتاین با این مجموعه ارتباط برقرار نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *