مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » مالتا » خواندن زبان در مالتا

خواندن زبان در مالتا



هر ساله افراد زیادی برای خواندن زبان مالتا در موسسه ها و کالج های مالتا به این کشور اروپایی سفر می کنند و شما عزیزان می توانید برای مطلع شدن از شرایط خواندن زبان در مالتا با متخصصان و کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی و حقوقی سفیران سروش سعادت در ارتباط باشید و با مشورت با مشاوران ما کامل ترین اطلاعات را درباره مهاجرت به کشور مالتا و خواندن زبان در مالتا کسب کنید.

کشور مالتا به که یکی از کشور های قاره اروپای می باشد، در بخش میانی دریای مدیترانه قرار گرفته است و از چندین جزیره کوچک تشکیل شده است و به عنوان بهشت اروپا شناخته می شود؛ زیرا در این کشور ساحل های بسیار زیبا و جاذبه های طبیعی بی نظیر وجود دارند و هر ساله افراد زیادی به عنوان توریست و گردشگر به این کشور سفر می کنند تا از سواحل و مکان های گردشگری مالتا لذت ببرند و اوقات فراغت خود را در این کشور سپری کنند.

برای مهاجرت به کشور اروپایی مالتا راه های مختلفی از جمله تحصیل، تجارت، کار، سرمایه گذاری، کار و پناهندگی وجود دارد؛ اما به یاد داشته باشید که مهاجرت به مالتا از طریق پناهندگی راه مناسبی برای ورود به خاک این کشور نمی باشد و به طور کلی مهاجرت ز طریق پناهندگی همراه با خطرات بسیار زیادی می باشد و در اکثر موارد جان متقاضیان و مهاجران در خطر می باشد و همچنین اموال و پول های مهاجران نیز توسط افراد نامشخص دزدیده می شوند.

تحصیل زبان در مالتا

کشور مالتا از بهترین گزینه های تحصیل زبان می باشد و هر ساله متقاضیان زیادی برای خواندن زبان در مالتا به این کشور اروپایی مهاجرت می کنند.

در کشور مالتا آموزشگاه ها، موسسه ها و کالج های بسیار معتبری برای یادگیری زبان وجود دارند و شما عزیزان می توانید با ارائه مدارک مورد نظر به متخصصان موسسه سفیران سروش سعادت، انجام امور پرونده مهاجرتی خود را به کارشناسان و متخصصان با تجربه ی ما بسپارید.

متقاضیان و محصلان می توانند با تحصیل در مراکز تحصیلی کشور مالتا در کم ترین زمان ممکن مدرک مورد نظر خود را کسب کنند و با مدرک خود وارد بازار کار اکثر کشور های دنیا شوند.

برای کسب و بدست آوردن اقامت مالتا راه های مختلفی وجود دارد و متقاضیان بعد از خواندن زبان در مالتا در صورتی که شرایط مناسب داشته باشند، می توانند نوع روادید خود را تبدیل کنند و سپس مشغول به کار در این کشور شوند و پس از گذراندن مدت زمان تعیین شده، اقامت و پاسپورت و تابعیت کشور مالتا را بدست بیاورند.

بهترین کالج های کشور مالتا جهت خواندن زبان در مالتا عبارتند از:

  • ACE ENGLISH
  • E.L.S.
  • S.L.
  • C.S.
  • L.C.
  • M.
  • C.
  • S.E.
  • Club Class.

ورود به کالج زبان

شرایط ورود به موسسه ها و کالج های زبان بستگی به شرایط متقاضیان دارد؛ این موضوع بدان معناست که اگر متقاضی دانشجو، توریست و یا کارمند می باشد، شرایط وی در ورود و پذیرفته شدن در موسسه و یا کالج زبان مورد نظر موثر خواهد بود.

لازم به ذکر است برای خواندن زبان در مالتا، موسسه ها و کالج های مخصوصی برای تمامی سنین و تمامی افراد از قبیل کارمند، دانشجو، توریست و یا سایر موارد دارد و متقاضیان باید بر اساس شرایط خود بهترین گزینه را انتخاب کنند.

جهت ورود به مراکز آموزش زبان، متقاضیان باید مدارک خود را به صورت کامل ارائه دهند و در صورتی که مدارک متقاضیان ناقص باشد، ممکن است که موفق به ورود و اخذ پذیرش در این مراکز نشوند.

متقاضیان و محصلان می توانند برای دریافت مدارک زیر وارد موسسه ها و مراکز آموزش زبان شوند و مشغول به خواندن زبان در مالتا شوند:

→TOEFL

→IELTS.

→C.E.S.O.L.

→G.M.A.T.

→S.A.T.

→T.O.E.I.C.

→G.R.E.

→P.T.E.

→T.E.L.C.

→F.C.E.

→C.A.E.

→CPE

→P.E.T.

→K.E.T.

→B.E.C.

→B.U.L.A.T.S.

→I.L.E.C.

→I.C.F.E.

→T.K.T.

→P.T.E.A.

→P.T.E.G.

→P.Y.L.

به صورت کلی تمامی افراد با هر ملیت و سنی می توانند جهت خواندن زبان در مالتا وارد موسسه ها و کالج های مربوطه شوند و متقاضیان ایرانی نیز با پرداخت هزینه های مربوطه و ارائه مدارک و اسناد لازم می توانند مشغول به یادگیری زبان در کشور مالتا شوند.

مدارک و شرایط لازم

برای ورود به مراکز و کالج های مربوطه جهت خواندن زبان در مالتا، هموطنان عزیز باید شرایط و مدارک زیر را دارا باشند:

  • داشتن پاسپورت.
  • ارائه تمامی مدرک های تحصیلی کسب شده (به همراه ترجمه رسمی).
  • کامل کردن فرم مربوطه (آنلاین).
  • پرداخت تمامی هزینه ها.
  • داشتن توان مالی کافی برای سکونت در مدت یادگیری.

مخارج خواندن زبان در کشور مالتا

متقاضیانی که قصد خواندن زبان در مالتا را دارند و می خواهند برای کسب مدارک زبان وارد مراکز تحصیلی این کشور شوند باید از هزینه های تحصیل و یادگیری زبان در مالتا مطلع باشند.

کم ترین هزینه ی یادگیری زبان در مالتا پنج هزار یورو در سال می باشد و این مبلغ تا دوازده هزار یورو در سال نیز بالا می رود و لازم به ذکر است که میزان شهریه مراکز بستگی به دوره و مدرک زبان مورد نظر دانشجو دارد.

متقاضیان بین المللی می توانند برای تحصیل در مراکز و کالج های آموزش زبان اقدام به دریافت کمک هزینه های تحصیلی کنند؛ اما شانس شهروندان اروپایی برای کسب بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیل بسیار کم تر می باشد.

شایان ذکر است که برای مثال در صورتی که هزینه ی یک دانشجوی خارجی برای تحصیل در یک کالج زبان هفت هزار یورو باشد، این مبلغ می تواند برای شهروندان اروپایی به هزار یورو کاهش یابد.

جهت زندگی در کشور مالتا نیز متقاضیان باید هر ماه از هزار الی هزار و ششصد یورو صرف هزینه های مختلف اقامت و زندگی در این کشور کنند و لازم به ذکر است که دانشجویان می توانند در کنار دوره های تحصیلی، مشغول به کار شوند و برخی از هزینه های خود را با دریافت درآمد حاصل از کار پارت تایم، پرداخت کنند.

انواع دوره های زبان

دوره های زبان در کشور مالتا به چند بخش تقسیم می شوند:

  • دوره ی یادگیری زبان انگلیسی عمومی.
  • دوره ی یادگیری زبان انگلیسی فشرده.
  • دوره ی یادگیری زبان انگلیسی استاندارد.
  • دوره ی یادگیری زبان انگلیسی آیلتس.
  • دوره ی یادگیری زبان انگلیسی خصوصی.

در ادامه با تمامی دوره ی زبان ذکر شده آشنا خواهید شد.

دوره ی یادگیری زبان انگلیسی عمومی

دانش آموزان و محصلان می توانند با شرکت در دوره ی یادگیری زبان انگلیسی عمومی زبان انگلیسی را با یک برنامه بلند مدت یاد بگیرند.

شرایط تحصیل در دوره ی یادگیری زبان انگلیسی عمومی به صورت زیر می باشد:

بیست درس آموزشی
هر هفته 45 دقیقه کلاس
سطح : از مبتدی تا پیشرفته
طول دوره : 52 هفته

 

دوره ی یادگیری زبان انگلیسی فشرده

متقاضیان با شرکت در دوره ی یادگیری زبان انگلیسی فشرده می توانند این زبان بین المللی را در کوتاه ترین مدت (به صورت پاره وقت) یاد بگیرند.

شرایط تحصیل در دوره ی یادگیری زبان انگلیسی فشرده به صورت زیر می باشد:

سی درس آموزشی
هر هفته 45 دقیقه کلاس
سطح : از مبتدی تا پیشرفته
طول دوره : 52 هفته

 

دوره ی یادگیری زبان انگلیسی استاندارد

دانش آموزان با شرکت در دوره ی یادگیری زبان انگلیسی استاندارد می توانند این زبان را یاد بگیرند و وارد بازار کار شوند.

شرایط تحصیل در دوره ی یادگیری زبان انگلیسی استاندارد به صورت زیر می باشد:

بیست درس آموزشی
هر هفته 45 دقیقه کلاس
سطح : از مبتدی تا پیشرفته
طول دوره : 8 هفته

 

دوره ی یادگیری زبان انگلیسی آیلتس

متقاضیان با شرکت در دوره ی یادگیری زبان انگلیسی آیلتس می توانند بدون محدودیت مدرک زبان انگلیسی بین المللی را کسب کنند.

شرایط تحصیل در دوره ی یادگیری زبان انگلیسی آیلتس به صورت زیر می باشد:

سی درس آموزشی
هر هفته 45 دقیقه کلاس
سطح : از مبتدی تا پیشرفته
طول دوره: 4 تا 48 هفته

 

دوره ی یادگیری زبان انگلیسی خصوصی

متقاضیان و دانش آموزانی که می خواهند زبان انگلیسی را به صورت خصوصی یاد بگیرند می توانند در دوره ی یادگیری زبان انگلیسی خصوصی شرکت کنند.

شرایط تحصیل در دوره ی یادگیری زبان انگلیسی خصوصی به صورت زیر می باشد:

بیست و سی درس آموزشی
هر هفته 45 دقیقه کلاس
سطح : از مبتدی تا پیشرفته
طول دوره: 1 تا 52 هفته

 

کلام پایانی

به صورت کلی اگر متقاضیان قصد دارند تا برای خواندن زبان در مالتا به این کشور مهاجرت کنند، باید از هزینه تحصیل و زندگی در مالتا به صورت کامل مطلع باشند و شما عزیزان می توانید برای مطلع شدن از شرایط مهاجرت به این کشور، با هماهنگی های قبلی به دفتر موسسه سفیران سروش سعادت مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *