آلمان

تابعیت آلمان از طریق ازدواج و تولد

تابعیت آلمان از طریق ازدواج و تولد

اتباعی که برای تابعیت آلمان از طریق ازدواج و تولد اقدام می نمایند باید ابتدا از شرایط آن آگاه باشند. برای طی نمودن این دو مسیر می بایست شرایطو مدارک خاصی را دارا بود که در ادامه می خوانید. مشاورین ما در موسسه سفیران سروش سعادت سعی نموده اند با ارائه اطلاعات در این نوشتار ذهن شما عزیزان را از سوالات به وجود آمده تهی می سازیم.

کشور آلمان دارای شرایط اقتصادی بسیار مناسب، دارای کیفیت آموزشی بالا و مردم از سطح زندگی بالا و رفاه بسیار مناسبی برخوردار می ­باشند. به همین دلیل اکثر افراد در پی یافتن تابعیت این کشور هستند. ما در این مقاله به بررسی اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج و تولد می­ پردازیم. از این رو از همه عزیزان دعوت می­ نماییم این مقاله را مطالعه نمایند.

تعریف تابعیت

افراد با دریافت تابعیت هر کشوری، مستلزم دریافت حقوقی در این کشور می ­شوند. البته این حقوق بصورت دو طرفه بین شخص و دولت است. همچنانکه دولت برای فرد حقوقی از لحاظ معنوی، سیاسی و بین المللی قرار می­ دهد، در مقابل فرد نیز دارای حقوق و وظایفی نسبت به دولت می­باشد.

اقامت

اقامت در لغت بمعنای سکونت گزیدن در مکان می ­باشد. اقامت به دو گونه است:

  1. اقامت موقت
  2. اقامت دائم.

افرادی که از طریق ویزای توریستی به کشورهای دیگر سفر می ­نمایند دارای اقامت موقت هستند. اما افرادی که از طریق سایر ویزاها مانند ویزای کاری، ویزای ثبت شرکت وسرمایه گذاری، ویزای تحصیلی به کشورهای دیگر سفر می­ نمایند می­ توانند با در نظر گرفتن شرایط اقامت دائم نسبت به تابعیت خود اقدام نمایند. طبق قوانین بین المللی که سایر کشورها آن را رعایت می­ کنند، تابعیت افراد از دو طریق صورت می ­گیرد.

انواع تابعیت

تابعیت از طریق خون و خاک.

  1. تابعیت از طریق خون: این نوع از تابعیت به تابعیت شخص از سوی پدر و مادر برمی ­گردد و فرد تابعیت همان کشوری را دارد که والدین وی دارند. در کشور آلمان تابعیت خون اصل شناخته شده است. بنابراین در صورتیکه فرزندی در هر نقطه از دنیا متولد شود و پدر و مادر وی آلمانی باشد او نیز دارای تابعیت آلمانی خواهد بود.
  2. تابعیت از طریق خاک: در این نوع از تابعیت محل تولد فرد، تابعیت وی را مشخص می­ کند. کشور آلمان در صورتیکه طفلی در این کشور بدنیا بیاید و والدین او مخشص نباشد به وی تابعیت آلمانی اعطا می­ نماید. بطور کلی می­ توان گفت کسب تابعیت یک موضوع تحمیلی است و خود فرد در آن نقشی ندارد.

نوزادانی که از پدر و مادر خارجی متولد شده اند با داشتن شرایط زیر می ­توانند تابعیت کشور آلمان را داشته باشند:

  • فرد درخواست کننده تابعیت آلمان تا سن 21 سالگی حداقل 8 سال مقیم کشور آلمان بوده باشد.
  • فرد خواهان تابعیت بایستی به مدت 6 سال در مدارس آلمان تحصیل نموده باشد.
  •  والدین فرد نیز در صورتیکه قصد تابعیت کشور آلمان را دارند باید اقامت دائم کشور آلمان را بدست آورند و یا به مدت 8 سال در کشور آلمان زندگی نموده باشند.
  • فرد درخواست دهنده تابعیت از مدارس و یا دانشگاههای آلمان فارغ التحصیل شده باشد.
  • فرد بایستی دارای سوابق کاری حرفه ایی باشد.
  • همچنان فرد دارای سابقه کیفری نباشد.

دریافت اقامت توسط تولد فرزند در آلمان

افرادی که از دیگر کشورها به کشور آلمان سفر نموده اند، با زندگی نمودن به مدت8 سال در کشور آلمان می­ توانند اقامت دائم و شهروندی این کشور را کسب نمایند. در طول این مدت افراد می ­توانند از طریق تولد فرزند- ازدواج این 8 سال را کاهش دهند. افراد از طریق تولد و ازدواج می­ توانند پس از مدت 5 سال تابعیت کشور آلمان را دریافت نمایند.

شهروندی آلمان

در کشور آلمان با تولد فرزند، نوزاد شهروند کشور آلمان محسوب می­ شود. در صورتیکه والدین نوزاد خارجی باشند، اگر تنها یکی از والدین به مدت 8 سال مقیم این کشور باشد، نوزاد متولد شده نیز از شهروندان کشور آلمان بشمار می­ رود.

اقامت آلمان

در کشور آلمان کودکانی که در این کشور بدنیا آمده اند می­ توانند شهروندی والدین خود را دریافت نمایند. این کودکان در سنین 21 الی 23 سالگی اقدام به دریافت تابعیت خود در این کشور می ­کنند.

اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج

  • یکی از دیگر راههایی که افراد برای دریافت تابعیت کشور آلمان استفاده می­ کنند، تابعیت از طریق ازدواج است.
  • افراد با ازدواج در کشور آلمان می ­توانند اقدام به دریافت تابعیت این کشور نمایند.
  • هرچند که افراد برای دریافت تابعیت حداقل 8 سال بایستی مقیم این کشو باشند.
  • اما با ازدواج در این کشور این 8 سال به 5 سال کاهش می­یابد.
  • همچنین افرادی که در خارج از کشور آلمان زندگی می ­کنند،
  • در صورتی که با یکی از اتباع آلمانی ازدواج نماید فرد تبعه آلمانی بایستی به دولت آلمان ثابت نماید،
  • با درآمدش قادر به پرداخت هزینه های زندگی خود و همسرش خواهد بود.
  • در این صورت با در داشتن مدارک هویتی و مدارک ازدواج  و مراجعه به سفارت این کشور برای همسر وی ویزای ازدواج صادر خواهد شد.

تابعیت آلمان از طریق ازدواج و تولد

افراد از راههای گوناگونی برای دریافت تابعیت کشور آلمان اقدام می­ نمایند که همه­ ی این راهها مستلزم اقامت چند ساله در این کشور است. افرادی که قصد تابعیت آلمان از طریق ازدواج و تولد را دارند، براحتی زمان اقامت خود را از 8 سال به 5 سال تقلیل داده و می ­تواند جهت دریافت تابعیت این کشور اقدام نماید.

اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج

بطور کلی افرادی که با اتباع آلمانی ازدواج می­ نمایند پس از اینکه با صدور ویزای ازدواج وارد خاک این کشور شدند، با گذشت سه سال از زمان ازدواجشان می­توانند اقدام به دریافت تابعیت این کشور نمایند. همچنان افرادی که با اشخاص مقیم کشور آلمان ازدواج می­ کنند پس از گذشت 2 سال از مدت زمان ازدواجشان می ­توانند تابعیت کشور آلمان را دریافت کنند. البته ناگفته نماند که فرد مقیم کشور آلمان قبل از ازدواج بایستی بمدت سه سال در این کشور مقیم بوده باشد.

مزایای اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج 

  1. به افراد اجازه کار در کشور آلمان بصورت تمام وقت داده خواهد شد.
  2. داشتن حقوق مساوی با سایر شهروندان آلمانی
  3. دریافت تابعیت بصورت قطعی پس از گذشت سه سال از ازدواج

معایب اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج 

  1. دارا بودن مدرک زبان آلمانی حداقل سطحA1
  2. همسر فرد در کشور آلمانی بایستی شاغل بوده و دارای درآمد نسبتاً بالایی باشد.
  3.  افراد پس از ازدواج باید در 18 ماه ابتدای ازدواج خود در کشور آلمان حضور داشته باشند.

افراد معمولاً در رابطه با تابعیت آلمان از طریق ازدواج و تولد سوالات زیادی دارند:

  •  آیا با تولد فرزند در کشور آلمان تابعیت والدین نیز امکان پذیر است؟
  •  آیا کشور آلمان از کسانی که در این کشور ازدواج می­کنند حمایتی می­کند؟
  • مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای ازدواج چیست؟

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت علاقمند به پاسخگویی به عزیزان جهت مهاجرت به آلمان می­ باشد.

افراد می­ توانند جهت مشاوره و راهنمایی به کارشناسان این مجموعه ارتباط برقرار نمایند.

Related Posts

5 دیدگاه برای “تابعیت آلمان از طریق ازدواج و تولد

  1. امیرحسین گفت:

    سلام
    مقاله خوبی بود.

  2. قراری گفت:

    ممنون از اطلاعات جامعتان

  3. amir abbas گفت:

    بابت مطلب جالبتون در مورد تابعیت آلمان از طریق ازدواج و تولد تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد موسسات کاریابی آلمان هم مطلب بذارید

  4. منوچهر گفت:

    برای ازدواج حتما باید از این کشور نشون بدیم درآمد داریم؟ آیا راه های دیگه ای هست برای اثبات این پشتوانه مالی ؟

  5. ارشاد گفت:

    لیست مدارک مورد نیاز برای مراجعه به سفارت برای ویزای ازدواج رو میشه بهم بگین چیه ؟ باید وکیل گرفت حتما ؟ چون من خیلی از مدارک رو نمی دونم باید چجوری ترجمه کنم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *