شرایط مالزی

مشکلات زندگی در مالزی

مشکلات زندگی در مالزی

مشکلات زندگی در مالزی از جمله آب و هوا و ترافیک می باشد که ممکن است زندگی را برای مهاجران سخت کند لذا برای اخذ اقامت باید معایب آن بررسی شود. این کشور، محبوب ترین پناهگاه بازنشستگی برای مهاجران در جنوب شرقی آسیا است. انسان ها از اواخر دهه 1960 در اینجا ساکن شده اند. سواحل آن بی نظیر هستند. جزایر آن، که در نظرسنجی های مختلف جهان ذکر شده اند، مرتبا جزء 10 جزایر برتر قرار می گیرند. این کشور برای کسانی که از کوه نوردی و همه جانوران و گیاهان همراه آن خوششان می آید، جنگل ها و پارک های این کشور از بهترین و بزرگترین در جنوب شرقی آسیا هستند. این کشور، در جنوب شرقی آسیا قرار دارد و همسایگان آن، سنگاپور، تایلند و اندونزی، مکان های مناسبی برای استراحت آخر هفته هستند. فرودگاه های بین المللی این کشور پروازهای مستقیم به کامبوج، تایلند، ویتنام، بورنئو، چین، تایوان، هند، فرانسه، لندن و فیلیپین دارند.

شرق این کشور دارای مرزهای زمینی و دریایی با برونئی و اندونزی و مرز دریایی با فیلیپین و ویتنام است. کوالالامپور پایتخت ملی، بزرگترین شهر و مقر شعبه قانونگذاری دولت فدرال است. پایتخت برنامه ریزی شده پوتراجایا پایتخت اداری است. که نماینده هر دو قوه مجریه (کابینه، وزارتخانه ها و سازمان های فدرال) و قوه قضاییه دولت فدرال است. این کشور با بیش از 32 میلیون نفر جمعیت، چهل و سومین کشور پرجمعیت جهان است. جنوبی ترین نقطه قاره اوراسیا در تانجونگ پیای است. در مناطق گرمسیری، این کشور یکی از 17 کشور جهان بزرگ است که تعدادی از گونه های بومی را در خود جای داده است. برای آشنایی با مشکلات زندگی در مالزی در ادامه مقاله با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت همراه باشید.

زندگی در مالزی

بیشترین جمعیت مهاجران در شهرهای پنانگ و کوالالامپور زندگی می کنند. پنانگ دارای سواحل زیادی برای پیاده روی و شنا است. اگر قایق دارید، دریاهای متعدد وجود دارد. پنانگ همچنین دارای یک رشته کوهستانی است که امکان پیاده روی عالی، تماشای پرندگان و پیاده روی را فراهم می کند. باغ گیاه شناسی پنانگ در بین مهاجران مورد علاقه است و اکثر صبح ها و عصرها مملو از افراد پیاده روی و تمرین یوگا و تای چی است.

جاذبه های پایتخت این کشور در نمودار زیر نشان داده شده است:

جاذبه های پایتخت مالزیهمچنین یک دوره مسابقه و Turf Club، و همچنین امکانات متعدد دیگر 5 ستاره، باشگاه ها و تعداد زیادی از سازمان های مهاجرت وجود دارد که فعالیت های مختلفی را برای اعضای خود ارائه می دهند. آن ها شامل پیاده روی، اسب سواری، گلف و سفرهای یک روزه هستند. یکی از نقاط مثبت مهاجرت به این کشور، اقامتگاه مقرون به صرفه است.

اگر شما مهاجری هستید که به دنبال یک آپارتمان 2 خوابه واقع در منطقه ای مجلل از بازار، نزدیک به محل کار هستید، اجاره ماهانه می تواند 2390MYR (رینگیت) به بالا باشد. در حالی که محل اقامت در سایر مناطق با نیمی از این قیمت پیدا می شود. به طور متوسط، بسته به محل اقامت ماهانه بین 1910MYR (رینگیت) متغیر است. برای دانشجویان، اکثر کالج ها و دانشگاه ها محل اقامتی را ارائه می دهند که هزینه آن ها بین 300MYR تا 600MYR (رینگیت) در هر ترم است.

جدول زیر هزینه زندگی در مالزی را نشان می دهد:

پارامترهزینه به دلار
اجاره500$
گاز25$
تلفن همراه18$
خرید مواد غذایی250$

بررسی مشکلات زندگی در مالزی

محل زندگی شما در این کشور به انتخاب شیوه زندگی شما بستگی دارد و مکان های مختلفی برای انتخاب وجود دارد. مرکز این کشور کوهستانی است و این کوه ها در یک خط مستقیم به طور کامل از مرکز این کشور، از جنوب به شمال، از شرق و غرب مالزی جدا می شوند. با شروع از خارج از کوالالامپور در جنوب و تا مرزهای تایلند در شمال، این رشته کوه است که غرب این کشور را متاثر از طوفان هایی می کند که تمام شرق این کشور را در فصول موسم بارندگی می بندد.

به هر 2 شرق و غرب مالزی حاشیه سواحل ماسه سفید هستند، به دلیل آب و هوای نامناسب، شما نمی توانید حدود 6 ماه از سال از سواحل شرق مالزی استفاده کنید. ناامیدی های جدی برای هر مهاجری در این کشور وجود دارد. اما این ها نکاتی است که باید درباره مالزی بدانید، تا بتوانید آگاهانه تصمیم بگیرید. مهم ترین مشکلات زندگی در مالزی عبارتند از:

  • قیمت های سرسام آور
  • بسته بودن مغازه ها در تعطیلات
  • ترافیک
  • آب و هوا

آب و هوا از مشکلات زندگی در مالزی

آب و هوا از مشکلات زندگی در مالزی

این کشور در طول سال از آب و هوای گرمسیری برخوردار است. اما به دلیل مجاورت با آب، آب و هوا اغلب مرطوب است. با وجود این، هوا هرگز خیلی گرم نیست و درجه حرارت از متوسط ​​20 درجه سلسیوس تا 30 درجه سلسیوس در طول سال متغیر است. با این حال ارتفاعات دمای خنک تری را تجربه می کنند. طبیعت آب و هوا و آب و هوای این کشور بدین معناست که فصل بارندگی را تجربه می کند اما بسته به مقصد متفاوت است. جنوب غربی فصل بارندگی موسمی خود را از ماه می تا سپتامبر تجربه می کند در حالی که نوامبر تا مارس مرطوب ترین فصل در شمال شرقی است.

بهترین زمان برای بازدید، به ویژه برای تعطیلات ساحلی، ژانویه و فوریه در ساحل غربی، آوریل در صباح و ژوئن و جولای در ساحل شرقی و ساراواک است. بارش باران های موسمی در خط ساحلی شبه جزیره مالزی که کوالالامپور از مارس تا آوریل و سپتامبر تا نوامبر در آن بارندگی می کند متفاوت است. با این حال خارج از فصل باران های موسمی، آب و هوا بسیار مطبوع است و آب و هوا با روزهای گرم آفتابی و شب های کمی سرد نشان می دهد که این کشور را به مکانی دلپذیر برای بازدید تقریبا در هر زمان از سال تبدیل می کند.

نمودار زیر دمای هوا را در ماه های مختلف نشان می دهد:

دمای هوا را در ماه های مختلف مالزی

برای مهاجرت به مالزی لازم است بدانید که آب و هوای این کشور یکی از مشکلات زندگی در مالزی است. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت از موسسات برجسته در زمینه مهاجرت بوده که با کادر مجرب خود آماده خدمت رسانی به شما عزیزان است.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *