مهاجرت به کشور ایسلند

اقامت در ایسلند

اقامت در ایسلند

اقامت در ایسلند می تواند مزایای بسیاری را برای متقاضیان به همراه داشته باشد، از این رو پس از چند سال تابعیت این کشور را نیز اخذ خواهید نمود. ولی به جرات می توان گفت که بر خلاف تراکم جمعیت پایین این کشور دارای یک مردم زیبا و جمعیت مقاوم می باشد. از این رو دارای زندگی با کیفیت و امکانات رفاهی بسیار خوبی است. همچنین جزء 5 کشور دیدنی و مطرح در دنیا می باشد. جهت کسب اطلاعات جامع مقاله پیش رو را که توسط نویسندگان ماهر ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به تحریر درآمده است، مطالعه بفرمائید.

شرایط اقامت در ایسلند

برای اخذ اقامت در ایسلند مثل اکثر کشورها حد اقل سن قانونی 18 سال تمام می باشد. در صورتی که شخص متقاضی به سن قانونی نرسیده باشد، می تواند با اجازه رسمی از والدین و یا سرپرست قانونی خود مجوز اقامت خود را فراهم نمایند. شرط لازمه برای ورود به این کشور به همراه داشتن یک فرم آشنایی هویت دارای اعتبار مانند گذرنامه است. پس از ارائه اسناد شناسایی اثبات ورود قانونی به این کشور حائز اهمیت می باشد. از جمله دیگر فاکتورهای مهم که پس از ورود به این کشور حائز اهمیت است بررسی شرایط پزشکی و سلامت جسمی و روانی متقاضی خواهد بود. همچنین نوع مهاجرت به این کشور بسیار مهم می باشد. اکثر مهاجرت های قانونی مورد قبول دولت این کشور خواهد بود.

اقامت در ایسلند از طریق پناهندگی

در سالیان اخیر بسیاری از متقاضیان مهاجرت جهت رسیدن به هدف راه پناهندگی را در پیش گرفته اند. از این طریق به دنبال اخذ اقامت می باشند. گرچه پناهندگی در کشورهای مختلف سختی های خاص خود را دارد. حتی در شرایطی می توان گفت بدترین انتخاب نیز محسوب می شود. اما هستند برخی از متقاضیان که این راه را در پیش می گیرند. در برخی اوقات راهی غیر ممکن تلقی می گردد. به این طریق که در حال حاضر اکثر کشورهای معتبر دنیا پرونده های پناهندگی را رد کرده اند. متقاضی باید کشور را ترک کند. به هر ترتیب راه پناهندگی در ایسلند به هیچ عنوان توصیه نمی شود. راه های بهتری جهت ورود قطعا وجود دارد. جهت مهاجرت به ایسلند ابتدا مقاله مذکور را بررسی بفرمائید.

اقامت در ایسلند از طریق پناهندگی

شرایط اخذ مجوز زندگی در ایسلند از طریق ویزای کاری

یکی از پرتقاضاترین راه های مهاجرتی ویزای کاری می باشد. ویزای کاری ایسلند نیز مورد توجه قرار گرفته است. معمولا در اروپا اخذ ویزای کاری به صورت مستقیم ممکن نیست. باید حتما از طریق قانون کاری اتحادیه اروپا اخذ ویزای کار شود. به این صورت که ابتدا کار مورد نظر در خود کشور 3 ماه آگهی شود. در صورت نبودن متقاضی 3 ماه هم در اتحادیه اروپا و تحت شرایط خاصی فرد ممکن است بتواند ویزای کار دریافت کند که اصلا کار ساده ای نیست.

برخی از کشورهای اروپایی تحت شرایط خاصی ویزای کار مستقیم می دهند. نیاز به طی آن مراحل 3 ماهه نیست مانند کشورهای المان و اتریش و غیره. برای کسب اطلاعات دقیق در مورد این موضوعات به مقاله ویزای کاری آلمان همین سایت می توانید مراجعه کنید و اطلاعات لازم را کسب نمایید.

اقامت در ایسلند از طریق ویزای تحصیلی

یکی از بهترین روش های مهاجرتی در حال حاضر اخذ ویزای تحصیلی می باشد. شاید در حال حاضر اکثر مهاجرین به کشورهای مختلف از طریق ویزای تحصیلی مهاجرت می کنند. ویزای تحصیلی ایسلند معمولا به سختی اخذ می شود. آن هم به 2 دلیل زیر است:

  1. این کشور معمولا به دانشجویانی پذیرش می دهد که به زبان ایسلندی تسلط دارند.
  2. اخذ پذیرش به زبان انگلیسی تنها با ارائه نمرات بالای آیتلس امکان پذیر خواهد بود.

هزینه تحصیل در ایسلند حدودا 10000€ (یورو) در سال می باشد. با توجه به اقلیم ایسلند و جمعیت این کشور متاسفانه اخذ پذیرش از این کشور با این هزینه تحصیل عاقلانه نیست.

اقامت ایسلند از طریق تولد

اخذ اقامت یا تابعیت در کشورها به 2 صورت انجام می شود:

  • سیستم خون
  • سیستم خاک

به این صورت که برخی کشورها بر این قانون هستند که هر گاه فردی در خاک آن کشورها متولد شود فارغ از هر شرایطی که خانواده و پدر و مادر فرد دارند به فرد تابعیت آن کشور اعطاء می شود. مانند کشور آمریکا و کانادا و غیره. در شرایط دوم اخذ اقامت از طریق خون به این صورت که معمولا کشورهای اروپایی این قانون را دارند. اگر فردی در کشوری متولد شوند تابعیت آن کشور یا از طریق پدر یا مادر و یا از طریق هر 2 به فرد منتقل می شود. کشور ایسلند هر 2 شرایط را پذیرفته است. یعنی اگر فرد متولد شده پدر یا مادر ایسلندی داشته باشد به او تابعیت ایسلند داده می شود. جهت کسب اطلاعات جامع تر برای اقامت ایسلند و کشورهای اروپایی با خطوط موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت ارتباط گرفته و آخرین اطلاعات مهاجرتی را دریافت کنید.

5/5 - (21 امتیاز)

6 دیدگاه برای “اقامت در ایسلند

  1. اسماعیل گفت:

    اطلاعات مفیدی بود

  2. اشکان گفت:

    مقاله جالبی بود

  3. هما گفت:

    مقاله ى خ خوبى بود

  4. ترانه گفت:

    سپاس از مقاله عالیتون من واقعا اطلاعاتم در مورد کشورها بهتر شد و کشور انگلستان به نظرم راحتر و بهتر می باشد.

  5. عادل گفت:

    جالب بود مرسی. ولی میگن هزینه های زندگی تو ایسلند یکم گرونه . به نظرتون کدوم کشور بهتره؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *